kaldıramıyorsan ayrıl. niye kendine bu kadar eziyet ediyorsun?10. ayımız doldu ama ben hala yazılanları unutamadım. bu süre zarfında intihara teşebbüs ettim, ailemi arayıp tüm olanları anlattım. Psikiyatriste başvurduk, kullandığım ilaçlar benim psikolojimi daha da bozdu vs. Hala kendimle mücadele ediyorum, mutlu olmaya çalışıyorum ama zaman zaman yine o yazdıkları aklıma geliyor ve eşimle tartışıyoruz. O beni bu denli üzen o günlüğü evimize getirdiği için pişman. Ama o günlükte yazılanların eşimin gerçek duyguları olduğunu bildiğimden hayatım boyunca üzüntü yaşayacağım.Beni kandırdı çünkü, hayallerimdeki erkekle evlendiğimi sandım ama hayal kırıklığı yaşadım. O günlüğü evlenmeden önce okusaydım bu evlilik kesinlikle gerçekleşmezdi. Biliyorum psikolojik tedavi görmem gerektiğini ama ben ilaçlarla uyuşturulmak, aptala dönüştürülmek istemiyorum. Acı da olsa bu gerçekle yaşamaya devam etmek istiyorum.
10. ayımız doldu ama ben hala yazılanları unutamadım. bu süre zarfında intihara teşebbüs ettim, ailemi arayıp tüm olanları anlattım. Psikiyatriste başvurduk, kullandığım ilaçlar benim psikolojimi daha da bozdu vs. Hala kendimle mücadele ediyorum, mutlu olmaya çalışıyorum ama zaman zaman yine o yazdıkları aklıma geliyor ve eşimle tartışıyoruz. O beni bu denli üzen o günlüğü evimize getirdiği için pişman. Ama o günlükte yazılanların eşimin gerçek duyguları olduğunu bildiğimden hayatım boyunca üzüntü yaşayacağım.Beni kandırdı çünkü, hayallerimdeki erkekle evlendiğimi sandım ama hayal kırıklığı yaşadım. O günlüğü evlenmeden önce okusaydım bu evlilik kesinlikle gerçekleşmezdi. Biliyorum psikolojik tedavi görmem gerektiğini ama ben ilaçlarla uyuşturulmak, aptala dönüştürülmek istemiyorum. Acı da olsa bu gerçekle yaşamaya devam etmek istiyorum.
seviyor beni, ama bana hiç diğer kızlara söylediği szöleri söylemedi. Onların gülüşü için öleceğini, gözlerinde kaybolduğunu yazmış şiirler yazmış. Beni sadece evlilik için uygun biri olarak gördü.Eşiniz sizi sevmediğini itiraf etti mi?
Boşver aşk gelip geçici zaten. Benim babam anneme çok asikmis . Bananem annemi istememis babam intihar ederim demiş o derece. Ama şimdi be sevgi kaldı ne bişey. Bazen evlendiğine pişman bile olduğunu hissediyorum. Neyse. İşte böyle gelip geçici bi duygu aşk. Size tavsiyem bu depresif moddan bir an evvel sıyrılıp geçmişi unutmaya çalışmak. Şu anda evli oldugunuz adama neşeli, güler yüzlü, hayat dolu yonunuzu göstererek onun ilgisini çekmek. Bu şekilde onu bunaltir daha çok uzaklastirirsiniz. Onu boşverin size de iyi gelecektir bu moddan çıkıp hayata dönmek .seviyor beni, ama bana hiç diğer kızlara söylediği szöleri söylemedi. Onların gülüşü için öleceğini, gözlerinde kaybolduğunu yazmış şiirler yazmış. Beni sadece evlilik için uygun biri olarak gördü.
ve sen hala evlisin onunlaseviyor beni, ama bana hiç diğer kızlara söylediği szöleri söylemedi. Onların gülüşü için öleceğini, gözlerinde kaybolduğunu yazmış şiirler yazmış. Beni sadece evlilik için uygun biri olarak gördü.
10. ayımız doldu ama ben hala yazılanları unutamadım. bu süre zarfında intihara teşebbüs ettim, ailemi arayıp tüm olanları anlattım. Psikiyatriste başvurduk, kullandığım ilaçlar benim psikolojimi daha da bozdu vs. Hala kendimle mücadele ediyorum, mutlu olmaya çalışıyorum ama zaman zaman yine o yazdıkları aklıma geliyor ve eşimle tartışıyoruz. O beni bu denli üzen o günlüğü evimize getirdiği için pişman. Ama o günlükte yazılanların eşimin gerçek duyguları olduğunu bildiğimden hayatım boyunca üzüntü yaşayacağım.Beni kandırdı çünkü, hayallerimdeki erkekle evlendiğimi sandım ama hayal kırıklığı yaşadım. O günlüğü evlenmeden önce okusaydım bu evlilik kesinlikle gerçekleşmezdi. Biliyorum psikolojik tedavi görmem gerektiğini ama ben ilaçlarla uyuşturulmak, aptala dönüştürülmek istemiyorum. Acı da olsa bu gerçekle yaşamaya devam etmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?