- Konu Sahibi MakeupAyla
-
İyi bir kadın kendi hatasında kocasını affedendırBen anlamıyorum bu kocalar ne yapsın dostlar?
Arasa offf bunaldım çok arıyo
Ulaşamayıp tedirgin olsa offf niye geliyo
Aramasa offff niye aramıyo, kesin aldatıyo
Takmasa offf niye takmıyo
Taksa offf daraldım
Bu devirde koca olmakta zor, ben anlıyorum sizi kocalar.
Kocam, beni hata yapmaya zorladığın için seni affediyorum, bi daha olmasın. Çekilebilirsin aksjhagagahahag.İyi bir kadın kendi hatasında kocasını affedendır
Konu sahibi affeder barışırlar
Düşünmek endişelenmek suç mu olduMerhaba olay şu şekilde gelişti
Benım bebeğim gece Uyumadı uyumayınca bende sabah kalkınca gozumu acamadım sonra eşim işe gitti bende uyuyup kaldım çocukla bırlıkte o yatınca yattım bı zil calıyo bırden kalktım kım dıye aklıma eşim olca gelmedi kargocumu kımkı böyle calan dedım yani.zaten bı anda kalktım dıye anıden sag bacagım tutmadı bıanda yere dustum dort el ustunde kapı acmaya gıttım yerde emekleyerek kalkamadım tutmadı bıan bacagım.iyiyim ama sonra gectı.bana dıo nerdesın askım sen arıyom o kadar acmıyon te ıs yerınden ızın alıp geldım yaptıgın işmi sımdı senın bu kadar uyunurmumu ne dedi bişi yoruldum uyudum bu kadar merak etcenı ne bılım uyanırım sandım yanı benımde modumu dusurdu verdıgı tepkı sonra agladım.bana dıyo ben evden cıkarken uyuyodun yok dedm uyumuyodum bısı oldu sandım dıo herkesı aramıs komşuma kadar dısarımı cıktı acaba dedım dıyo ama haber verırdı dıyo fln bıda böyle yapma haber ver dedı.ben o kadar uyucamı dusunmedım zaten.sonra bana dıyo nolcak senın bu halın dıyo ben dedım ne varmıs halımde böyle uykusuz fln dıyo.bende dedım benle alakalı değil,cocukla ılgılı dedım yanı benmı yapıyom dedım cocukla ılgılı.bende onu dıyorum dıyo .gecer dedım bıraz daha buyusun ne dıyım.kalbımı kırdın dedım yanı oyle tepkımı verılır.bu kadar ısı bırakıp eve gelcek kadar ne var? uykusuz olup uyudugumu tahmın etmıs ıkı kısı ailemden.bu neden etmıyo yanı.uyuyodur ha dıyıp kalkınca acar dıye malmı ne dıyesım var cıdden ya belkıde bırsey yoktur sıze gore ama ben sınırlendım ozur dılerım
Adam karim ve cocugumun basina kötü bir sey mi geldi acaba diye dusunup telaslanarak hata etmis gercekten. Cok dusuncesizce davranmis kaba adam.Merhaba olay şu şekilde gelişti
Benım bebeğim gece Uyumadı uyumayınca bende sabah kalkınca gozumu acamadım sonra eşim işe gitti bende uyuyup kaldım çocukla bırlıkte o yatınca yattım bı zil calıyo bırden kalktım kım dıye aklıma eşim olca gelmedi kargocumu kımkı böyle calan dedım yani.zaten bı anda kalktım dıye anıden sag bacagım tutmadı bıanda yere dustum dort el ustunde kapı acmaya gıttım yerde emekleyerek kalkamadım tutmadı bıan bacagım.iyiyim ama sonra gectı.bana dıo nerdesın askım sen arıyom o kadar acmıyon te ıs yerınden ızın alıp geldım yaptıgın işmi sımdı senın bu kadar uyunurmumu ne dedi bişi yoruldum uyudum bu kadar merak etcenı ne bılım uyanırım sandım yanı benımde modumu dusurdu verdıgı tepkı sonra agladım.bana dıyo ben evden cıkarken uyuyodun yok dedm uyumuyodum bısı oldu sandım dıo herkesı aramıs komşuma kadar dısarımı cıktı acaba dedım dıyo ama haber verırdı dıyo fln bıda böyle yapma haber ver dedı.ben o kadar uyucamı dusunmedım zaten.sonra bana dıyo nolcak senın bu halın dıyo ben dedım ne varmıs halımde böyle uykusuz fln dıyo.bende dedım benle alakalı değil,cocukla ılgılı dedım yanı benmı yapıyom dedım cocukla ılgılı.bende onu dıyorum dıyo .gecer dedım bıraz daha buyusun ne dıyım.kalbımı kırdın dedım yanı oyle tepkımı verılır.bu kadar ısı bırakıp eve gelcek kadar ne var? uykusuz olup uyudugumu tahmın etmıs ıkı kısı ailemden.bu neden etmıyo yanı.uyuyodur ha dıyıp kalkınca acar dıye malmı ne dıyesım var cıdden ya belkıde bırsey yoktur sıze gore ama ben sınırlendım ozur dılerım
Ayyy hayran kaldım sanaa bide komşuları toplayıp kapıları kırmak balkondan girmek harikasınBenim eşim asla gündüz uyumaz. Çatlasa da uykuya dalamaz. Huyu böyle. Oğlumla annemdeydik. Aramız 1 dk mesafe. Annemde aradım defalarca açmadı. Ev telefonundan aradım açmadı. Aşağıdan kapı otomatına bastım. Açmadı. Eve çıktım zile 10 dk parmağımı çekmeden bastım. Kapıyı yumrukladım. Bağırış çağırış. Eminim düştü kaldı ya da bir şey geldi başına. Komşular çıktı. Hep beraber hayvan gibi kapı yumruklayıp bağırıyoruz. Çilingir çağırdım. Site yönetiminden merdiven istedim balkondan girmek için. Balkonu da kapatmış. Allahım deli olacağım.
Kapıyı kırmaya çalıştık en son. Bunca gürültüyü bir düşünün. Eşim sonra kapıyı açtı. Uyumuş. Hiçbir sesi de duymamış.
Komşulara dönüp şunu dedim. "Biz şimdi büyük bir kavga edeceğiz. Lütfen sesler için kusura bakmayın"
Çok korkmuştum ve o korkuyla sinirle çok kızmıştım. Bu nasıl uykudur ki telefon sesi, ev telefonu sesi, kapı sesi, balkondan bağırma, kapı yumruklama, tekmeleme. Hiçbirini duymamış.
Ettik ama. Ağlayıp sarılsam mı dövsem mi bilememiştimAyyy hayran kaldım sanaa bide komşuları toplayıp kapıları kırmak balkondan girmek harikasınhele o sondiyişine kahkaha attım biz şimdi buyük bir kavga edecegiz flaan
Bitane geçirseydin ama ağlamışsındır baya kaos yaşadın yaEttik ama. Ağlayıp sarılsam mı dövsem mi bilememiştim
Ayy allah korusunn hiç uyumayan adam ulaşamayinca gundüz insan büyük bi şok yaşıyoYerde ölü falan bulacağımı düşünmüştüm tövbeler olsun
Bu 2.uyuyuşu. diğerinde oğlum yeni doğmuştu. 1 haftalık yok daha. Eşim babalık izninde. Annem de bizde. Gündüz anneme emanet ettim. Uyudum. Bir süre sonra kapı sesine uyandım. Ama birisi ısrarla yumruklayarak çalışıyor. Eşim annem evde zaten biri açar dedim ama yok. Çıldırıyor kapıdaki. Kalktım açtım annem. Şok geçirdim. Annem buradaysa bebek nerede? "Anne bebek nerede?" Dedim. "Ne demek bebek nerede? Sizinle değil mi?" Dedi. Ay aklımı kaçırdım. Bebek yok. Ev 2 katlıydı. Koştum hemen odalara. Annrm çıkarken eşime emanet etmiş bebeği. Eşim bebeğin beşiğinin olduğu odada koltukta uyuyakalmış. Bebek de beşikte. O Kadar kapı sesine uyanmamış. Allahtan bebek de ağlamamış. Ona da uyanmazdı. Annem de korkmuştu bebek kayıp diye. Ben bebek nerede diye sorunca evde yok sanmışBitane geçirseydin ama ağlamışsındır baya kaos yaşadın ya
Ayy allah korusunn hiç uyumayan adam ulaşamayinca gundüz insan büyük bi şok yaşıyo
Türkçem iyi değil diye aylarca konularına yazana kadar öğrenirdi bişeyler ama olur mu? Derdimiz bu değil koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?