Eşimin bana ulaşamayıp eve gelmesi

Vuuu kız senin maceraların bitmiyoo ayy hele bebek nerde deyince insanın akli gidiyo nedemek yok sende anne adam gitmiş hoop uykuya bebe besikte kendi alemde orda olsam aglasammı gülsemmi bilemedim

Bence mutlu olmalısın ne güzel adam seni merak ediyor onemsiyor

Derdiniz hayırlı olsun tepe tepe kullanın

Aniden emekleyerek kapıya gittiğinizde göre daha öncede belki başınıza böyle bir şey gelmiştir. Eşiniz bir sağlık sorunu olduğunu düşünmüştür.
Sık sağlık sorunları yaşadığım süreçte eşim ulaşamadığında babamı göndermişti oysa ki sadece uyuyordum.

Adam kendisi komşuyu aramiş sormuş sonuçta, aramişken "bir bakar misin?" diyebilirdi gayet, yola cikip eve ulaşmasi vakit alir zaten, bu kadar komşu kapiyi çalsa bu kadar olay olmazdi bence.
Bu kisim saçma olmuş.
Ay bunu bende yaşadım bebegim küçükken sarılıp uyudum telefonu da tamamen sessize aldım uyanmamak için kv aramış üst üste ulaşamıyınca eşime sormuş o da aramış ben açmayınca komşuya söylemiş komşu kapıyı çalmış ama ben bebekten sonra zil sesini kıstıgım için ona da uyanmamışım güzelce uykumu aldım Bi kalktım telefon cevapsız arama dolu

Allahım böyle dert vermesin gerçekten durumunuza çok üzüldüm. Böyle koca mi olur ya.Usenmemis bir de karısına kıymet verip ! merak edip işinden koştur koştur çıkmış gelmiş.Kesinlikle kirilmakta çok haklısınız.Kim olsa çok kırılır.Elim ayağın titredi okuyunca ...

Vuuu kız senin maceraların bitmiyoo ayy hele bebek nerde deyince insanın akli gidiyo nedemek yok sende anne adam gitmiş hoop uykuya bebe besikte kendi alemde orda olsam aglasammı gülsemmi bilemedim
Uyuyakalmış ya beşik yanında yazık ama
Bu 2 olay neden gündüz uyumadığının özeti bence. Uyumuyo komaya giriyo sanki uyanmıyor asla

Reactions: Jou
Bence eşiniz endişelenmiş ve size ve bebeğinize değer verdiği için böyle yapmış. Çok büyütmeyin derim, üslubu yanlış olsa da amacı iyi… bir tanem seni endişelendirdiğini için çok özür dilerim buraya kadar yoruldun kıyamam… bu arada her ne kadar endişelensen de daha yapıcı ve nazik olmanı diliyorum başka sefere. Biliyorsun hepimiz insanız hata yaparız, ben de sana karşı böyle nazik olmaya çaba göstereceğim. Birlikte bu çabayı gösterelim olur mu? Gibi yapıcı bir konuşma yaparsanız evliliğiniz her olayda güçlenir bence

Adam dusunmus gelmis, Buna bile Mi laf ediyorsun?!?!? Eh seni Allaha havale ettim

Yıllar önce hastalandım annemle acile gittik, müşahade de birkaç saat kaldım, çok ilaç yüklediler, çıktık hastaneden hemen hastanenin karşısında bir cafe var oraya oturduk birşeyler yiyoruz doktor hemen birşeyler yesin öyle eve gidin demiş, neyse yemekler geldi ama ben görmemeye başladım önce önümdeki yemeği sonra karşımdaki annemi sonra daha uzakları….anneme dedim ben göremiyorum diye….oturduğumuz yerden acilin kapısı 20adım anca….annem dedi ki aman kızım deme şimdi birşey daha olursa buralarda ne yaparız ne yapacaz karşıdan karşıya geçer acile geri gireriz, sonradan çok güldüm anneme, panik başa bela….

Anksiyetem tuttu anlatımınız yüzünden. Eşinize Allah sabır versin

Tövbeler olsun adam merak etmiş suç olmuş.

6 ay kadar önce eşim gececiyken şarjım bitmiş farketmemisim. Aramış ulaşamamış defalarca. Yüksek tansiyon hastasıyım. Annemi de arayamamis telaş yapmasınlar diye. Kendi görevden ayrilamadigi için arkadaşlarına rica etmiş eve gidip bakar mısınız diye. Gecenin bir yarısı kapı çaldı ekip otosu, resmi kıyafetli polis. Eşimin adını soyadını söyledi adresi teyit etmek için. Ben de hala dusunemiyorum telin kapalı olduğunu. Polis eşimin adını verince kapıya yigildim kaldım ölüm haberi getirdi sandım. Yazık adam açıklamaya çalışıyor yenge dur telefonun kapaliymis x oldu meraktan diye
Sapasağlam dururken korkudan çıktı tansiyonum o anda.

O ulasamama anı çok kötü.

Öyle vallahi, ben kendimle ilgili bir hastalık vs olduğunda paniklemem, en fazla ölürsün :)) ama insan evladı söz konusu olunca panikliyormuş maalesef, kızım hastalanınca mantığım sıoğukkanlılığım uçup gidiyor, çok geçmiş olsun Allah kimseyi hastalıkla sınamasın, hele de evladının hastalığıyla.

Bu dünyanın en mükemmel duası, amin, Allah razı olsun, Allah tüm evlatları korusun
Ben soğuk kanlıyımdır, paniklemem, olayı atlatınca hastalanır yataklara düşerim

Açıkçası ilgili ve sizi önemseyen bir eşiniz var söyledikleri ne olacak bu haliniz falan dediği şeyler bence size ulaşamamın verdiği korku endişeyle söylenmiş şeyler gidin eşinize sarılın ve bu konuyu unutun gitsin çünkü sizi gerçekten seven değer veren bir adam var karşınızda ki aynısını bende yaşadım ulaşamayıp eve gelmişti ve bu beni mutlu etmişti o merak ve korkuyla benim eşimde birkaç şey söyledi ama ben gözlerinde gördüm endişesini

Ölmüş sonra tekrar dirilmiş gibi

Benim kardeşim de çok ağır uyuyor
Saat 4 yada 5 tam hatırlamıyorum alarm kurmuş
Ben diğer odadan duyuyorum hadi diyorum şimdi kapatacak yok üstelik başında telefon
Sonra kalkıyorum kapatıyorum şifresiz kapattığımdan herhalde yıne başlıyor 10 dakıka sonra

Seslenıyorum duymuyor uyandırdım zorla telefon calıyor sanıp efendım diyor kulağına dayayıp uyumaya devam edıyor
Ve sabah bunların hiçbirini hatırlamıyor
Dedim bidaha kur o alarmı telefonu parçalayacam
Sen uyumuyorsun ki ölüp tekrar diriliyorsun

Ben de seviniyorum kardeşim var anne babamın yanında gece gündüz bişey olsa duyar diye
O saatten sonra anladım ki o ülkede felaket olsa 24 saat sonra anlar

Eşimin yaptığını bir kere de kardeşim yapmıştı. Evde tekti. O zaman 14 15 yaşındaydı. Site güvenliği falan toplanmıştı. Çığlıklar kapı tekmeleme ev cep ne varsa arama. Yok açmıyor. Öldü heralde diye ağlıyorum. Annem babam işte çıldırıyor. Sonra ne bu gürültü diye kapıyı açtı bir bağırdım o korkuyla. O da ağlamaya başladı

adam merak etmiş gelmiş.
He evet belki bu kadar abartmamalıydı diye düşünüyorsunuzdur ama ben de bazen saçma bir şekilde içime sıkıntı çöküyor ve ulaşmak istediğim kişiye ulaşamayınca çok merak ediyorum. Hiç işten izin almadım ama bir gün onu da yapabilirim belki :)
eşiniz size gelip nasıl telefonumu açmazsın , ben buraya kadar gelmek zorunda mıyım ? bu ne sorumsuzluk bla bla. tarzında çıkış yapmamış . Bu durumda sizin neye kızdığınızı anlayamadım ?

Gecenlerde benim de basima geldi bu. Telefonla sık sık ugrasan biriyim normalde. Annem sabah 10 gibi mesaj atmisti , islerim vardi donmemistim. Islermi hallettim vs derken telefonun sarji yoktu telefonu elime alamadim, ustune de kizim bi aglama tutturdu, yatakta uzanarak emmeyi seviyor diye uzandik, uyumuşuz. Telefonum da hep sessizde olur. Saat 3-4 olmus Hic huyum degildir, nasil uyumuşum. Annem dayanamamis esimi aramis, esim hayret etmis boyle sey yapmazdi diye. Ucmus gelmis Anahtarla girip ismimi bagirarak eve daldigi an uyandim gelip yatakta buldu bizi delirdi olay buyumedi , işine dondu. O kadar yolu bosuna gelmis oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…