- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi berlingoes
Anaaa düzeltiliyor mu oyleKonu başlığını düzeltmiş konu sahibi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaa düzeltiliyor mu oyleKonu başlığını düzeltmiş konu sahibi :)
Anaaa düzeltiliyor mu oyle
Bende kızıyordum içten içe .herkes niye lafı başka yere çekiyor diyeHiç denemedim kendim ama bir kaç kez düzeltildiğine şahit oldum. Bu konunun başlığı ben yorum yaptığım sırada “eşimin vicdan azapları” idi :)
Kendisi iskele babası mıymış, bir sorsaydınız keşke.Evet ben vicdan yaptım ne zaman kendime vakit ayırsam veya kendimle ilgili bişey yapsam çocukla ilgilenmiyor oluyorum
Bence esin vicdan yapsin kadına bir telefonla konusturacak kadar bile yardımcı olmuyorum diyeMerhaba hanımlar
Eşimde bende hastayız. Arayan soran çok oluyor sağolsunlar. Akşam kuzenim aradı ama oğlum hiç rahat vermedi konuşurken oyuncak fırlattı. Başka odaya gittim kapılara bu defa oyuncak atmaya başladı. Eşim içerde tv seyrediyordu çocuğu oturduğu yerden oğlum gel dedi bi kere. Sonra benim telefonumu aradı 7-8 kere. Kuzenim kapamak zorunda kaldı o sıra. Bende içeri girdim eşime dedim ki çocuğu yanına almak zor muydu bana hiç rahat vermedi dedim. Yok sen kendinden başkasını düşünmüyorsun telefonla çok uzun konuşuyorsun falan filan bana bi sürü şey sayıyor. İnsanlar seni saymıyor bile bak kapatıyorlar. Kendinden başkasını düşünmezsin sen, oğlumuzla ilgilen onun yerine diye diye bir sürü şey saydı. Banada konuşmak çok iyi geldi. Kuzenimde gerçekten kapatmak zorunda kaldı babaannesi rahatsızlanmış.
Her telefon görüşmelerim böyle oğlum rahat vermiyor, ama eşimde çocuğu alıp ilgileneyim demiyor. Telefonlada öyle çok konuşan biri değilim , bu ara hasta olduğumuzdan arayan çok
Ben çok mu kötü anneym ya telefonla konuşunca çocuğumla ilgilenmemiş mi oluyorum
O kadar kızdım ki eşime sabah kahvaltı akşam da yemek hazırlamayı düşünmüyorum benim gönlümü alana kadar.
Önümüze koyulan her pabucu giymek zorunda degiliz. Onun babaligi nerde? Koltuktan ötüyor bülbül gibi. Hic ciddiye almamBana vicdan yaptırıyor çocukla ilgilenmiyorum diye
Ben bir de evden çalışıyorum pandemi nedeni ile.esim de evde, bir kuruma bagli değil.3 yaşındaki oğlum her telefon görüşmemi sabote ediyor.cani sağolsun ama ailemle muhabbet de zor bankanın işi için çalışmak da.surekli birşeyler fırlatıyor.tabletimi almaya çalışıyor ben çalışırken.esim de gelip sadece çocuğa kızıyor.sizi çok iyi anlıyorum.buyuk küçük herkes bunaldıMerhaba hanımlar
Eşimde bende hastayız. Arayan soran çok oluyor sağolsunlar. Akşam kuzenim aradı ama oğlum hiç rahat vermedi konuşurken oyuncak fırlattı. Başka odaya gittim kapılara bu defa oyuncak atmaya başladı. Eşim içerde tv seyrediyordu çocuğu oturduğu yerden oğlum gel dedi bi kere. Sonra benim telefonumu aradı 7-8 kere. Kuzenim kapamak zorunda kaldı o sıra. Bende içeri girdim eşime dedim ki çocuğu yanına almak zor muydu bana hiç rahat vermedi dedim. Yok sen kendinden başkasını düşünmüyorsun telefonla çok uzun konuşuyorsun falan filan bana bi sürü şey sayıyor. İnsanlar seni saymıyor bile bak kapatıyorlar. Kendinden başkasını düşünmezsin sen, oğlumuzla ilgilen onun yerine diye diye bir sürü şey saydı. Banada konuşmak çok iyi geldi. Kuzenimde gerçekten kapatmak zorunda kaldı babaannesi rahatsızlanmış.
Her telefon görüşmelerim böyle oğlum rahat vermiyor, ama eşimde çocuğu alıp ilgileneyim demiyor. Telefonlada öyle çok konuşan biri değilim , bu ara hasta olduğumuzdan arayan çok
Ben çok mu kötü anneym ya telefonla konuşunca çocuğumla ilgilenmemiş mi oluyorum
O kadar kızdım ki eşime sabah kahvaltı akşam da yemek hazırlamayı düşünmüyorum benim gönlümü alana kadar.
Bumu vicdan azabiMerhaba hanımlar
Belki de baba ilgilenmedigi icin cocuk seni istiyordur. Cocuklar bilir kimden ilgi goreceginiÇocuk o an beni istiyor ya o an benim ilgilenmem lazım çocukla eşime göre
Çocuk o an beni istiyor ya o an benim ilgilenmem lazım çocukla eşime göre
çocuk kaç yaşında? benimki 2 yaşında nerdeyse aynı durum. telefonla konuşmayı geçtim. tek başıma tuvalete gitmem bile sayılıdır. çocuk açısından süreç bu. normal yani. eşim benim de kolay oyalayamıyor. ben telefonu geçtim, çocuğu tut yemek yapmam lazım diyorum ama mutfakta maraton koşuyorum sanki. babayla ilgisi 5 dk. sonra yine paçamda. ama anneanne ile saatlerce oynar beni unutur. bence babalar oyalayamıyor ve evet bu bizim için bir sorun.
kötü anne değilsiniz. kendinize de vakit ayırmanız çok insani.. eşiniz söylediği sözlerde çok ayıp etmiş. bence de bir yaptırımı hak ediyor.