- 20 Ekim 2009
- 9.698
- 18.654
- 823
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
eğer durum buysa asıl sorun eşinde.evet.aynen durum bu
Ne güzel neşeli bi kadınmış derim ne dicemSurekli gulen ota boka atlayan kadinla eşiniz çalışıyor olsa ne yaparsınız.bende de boyle bi durum var .kadin bize misafirliğe geldi ilk gelisiydi daha beni tanimiyor huyumu suyumu bilmiyor kapıda bastı kahkahayı sinir krizi geçiriyorum.esime sordum bu sürekli böyle herkese böyle dedi müdürle bile kahkalar esliginde konusuyormus.hatta diğer is arkadaşları da geldi kendi konuştu kendi güldü
Oyle olmuyor iste cnmNe güzel neşeli bi kadınmış derim ne dicem
Bence siz kocalarınızı gözünüzde fazla büyütüyor ve de hemcinslerinizi fazla aşağılık görüyorsunuzOyle olmuyor iste cnm
Hadi sen bu kurduğum cümle üstünde biraz düşün bakalım. Öyle bi yetin varsa pek tabii :)Ne alaka be
Herkesin tabiati farkliNe güzel neşeli bi kadınmış derim ne dicem
Bi kadın kahkaha atıyo kesin yanlıyodur zaten abi bunun başka açıklaması olabilir mi neşeli olduğu için veya komik bulduğu bi şeye gülme ihtimali tabi ki yok hshsjs kesin yolluHerkesin tabiati farkli
Bizim sürekli telde iş icin konuştuğumuz bir kadim var daha alo derken kahkaha atıyor ne yani bana mi yürüyor yoksa bu kadın lezbiyen mi acaba. Niye haber vermiyorsunuz ya ne kadar safmişim asfagafsg
Surekli gulen ota boka atlayan kadinla eşiniz çalışıyor olsa ne yaparsınız.bende de boyle bi durum var .kadin bize misafirliğe geldi ilk gelisiydi daha beni tanimiyor huyumu suyumu bilmiyor kapıda bastı kahkahayı sinir krizi geçiriyorum.esime sordum bu sürekli böyle herkese böyle dedi müdürle bile kahkalar esliginde konusuyormus.hatta diğer is arkadaşları da geldi kendi konuştu kendi güldü
Kız resimlerini beğenmiş instegramdan arkadas olmaya çalışıyor belli bu seferde eşimle olanı beğenmemiş diyorSiz hiç tanımadığınız bir insanı incir çekirdeğini doldurmayacak meseleler yüzünden böyle itham ederken hiç kendinizden utandınız mı acaba? Utanmasanız bile ben şu an sizin adınıza bir hemcinsiniz olarak utandım. Sığlığa tahammülüm yok allah sizin gibilerle karşılaştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?