eşimin bayan iş arkadaşları

ya sadce flört aşamasıysa.ya da kız eşime ilgi duyuyosa.kızla bikez muhabbetim oldu eşimi bana övdü cünkü.bi cok parca var.ve birlestrdgmde sinir basıyo

iyi de kız eşinle flört ediyorsa sana neden eşini övsün ki

bir çok kişinin arabasında ön koltuğa oturdum

hatta burada benzer konulara da yazmıştım

hiç tanımadığım bir adam ile ön koltukta oturup şehir dışına bile gittim

gittik başbaşa balık bile yedik adamla

o zaman buraya takılmıyordum da bunun bri sorun olabileceği aklıma bile gelmedi

hatta sohbet ettik ikimiz de evliydik vs vs

eşim de evli bekar bir çok kadınla şehir dışı dahil gider gelir gece evlerine bırakır vs vs

hiç kötü düşünmedim ki kadınların bir kısmını tanımam bir kısmını da sadece ismen tanırım

Güven varsa huzur ve ferahlık var. Böyle düşünen kadınlar aldatilirsa direk boşanan kendine güvenen insanlar. . Aksi halde kendi kendinizi yer mutsuz olursunuz . Ne gerek var?sizi tenzih ediyorum ama böyle peşine düşen yada kıskanan insanlar adam birsey yapsada bosanmiyor. Bdv de bir çok örnekleri mevcut.

birseyler oldugu icin gecmiste ben bu denlı rahatsızim.kendisi bana koluna bile girdirmezken ayıp diye o kızı yanına oturtamaz

Eski konularınızı şimdi hatırladım. Bence problem eşinizde o kızda değil. Kız biraz yüz bulmuş gibi. Eşiniz mesafe koymuyor.
Bunu şimdiki konu için demiyorum. Ben ısrarlar iş arkadaşımın yanına otururum, öteki türlüsü saygısızlıktır diyorum hala.
Ama eşiniz sizin sözünüze pek itibar etmiyor gibi. Mesafe koymasını söyleseniz bile iplemeyecek kadar tuhaf bir erkek..

zaten söyledim.kendi haklı oldu dyelim.ben rahatsızım istemiyorum bunu bile bile iplemiyo beni.kıza da acik kapi brakyo ve gttikce samimilesiyorlar

evet.zaten beni şaşırtanda o .eşim ketum bi adamdır benim.erkeklerle konusulmaz höt falan.ne ara o bu kadar geniş oldu.kızı tnısam zaten sorun etmem.ama esim o knuyu actgmda drek bi bagrmaya baslıyo

Sen daha çok bağır o zaman "ben de bundan sonra kadın erkek ayırt etmeden arkadaşlar edineceğim" de..

Konuşmanın başında da belirttiğiniz gibi şahsi fikir. Bende kimsenin arabasına binmem binersemde usturuplu bir şeklde öne otururum. Ne alaka yok eşinin yerine geçmek falan. Eşimde aynı şekilde öne oturmasından rahatsız olacağımız kimse binmez arabasına. Yok bırakın dediler bnde bıraktım ee nolacak bırakmasa işten m çıkaracaklar.

Tebrik ediyorum o zaman sizi .. Ben kıskanç insanım .. İstemem o şekilde görmek .. Eşim de bana aynı şekilde yaklaşır.Ha kendine güvenin yok dersen de öyle tasalarımda. Yok .. İsteyen gider isteyen kalır .. Ne demek para. Yattı mı diye. Aramak .. Ben dar insanım darlanırım

Valla ben dizilerdeki gibi arkaya oturdunmu arabayı kullanan insan şoför oluyor algısını anlayamiyorum.
Evli isem aradaki mesafeyi her ne olursa olsun korumak zorundayım. Ve hergün yolculuk yapacağım bir insansa daha çok dikkat etmeli mesafemi takinmaliyim. İş icerisinde samimiyet ile iş dışındaki samimiyetin bir dengesi olmalı. Size görede benim düşüncem zıt gelebilir ama dedigim gibi sizin gibi dusunmeyenleri görgusüz gibi görmeye hakkınız yok. Çok şükür görgü kurallarina hakimim. Bu benim evli kimligimle takındığım tavrı ciddiyeti gösterir.
Bence hergün esiyle bir bayanin yol seyahatini kimse hazmedemez sadece * Cool* gözükmeye çalışırlar.

Öne oturmak rahatlık diyen kadınlar, yahu sen o zaman bir erkekle arabaya binme, binmek rahatlık değil de öne oturmak mı rahatlık. Arkaya geçince ciddi olduğunuzu göstermiyorsunuz, adama sapık muamelesi yapıyorsunuz. Madem bu kadar rahatsızsınız binmeyin yürüyün.

aynen yürüsün ben de onu diyorum.mesaiye kalan adam yolculugunuda ayarlasın.

aynen yürüsün ben de onu diyorum.mesaiye kalan adam yolculugunuda ayarlasın.

Tamam da hayatım müdür kocana bırak demiş, kız ekstradan aman gideyim ben yürüyeyim ya da otobüs kullanayım demez. Kocanla ilgilendiği için değil (ilgileniyor da olabilir onu bilemem ama normal herhangi bir insanda bu şekilde davranır) özel arabayla gitmek daha rahat olduğu için. Senin kocana bastırman lazım. Bir üye yazmış, belki müdürün böyle bir isteği yok kocan sana yalan söylüyor olabilir diye. Ki bu olabilir bence. doğru bile olsa müdürüyle konuşabilir benim eşim rahatsız bu konudan sürekli kavga diyoruz abi diye muhtemelen müdürü de erkek anlayacaktır. Yani iş kocanda bitiyor.

Kızın öne ya da arkaya oturması değil ki burada mesele. Eşin ne diye herhangi bir çalışanı evine bırakıyor esas sorun bu bence. Hadi bir kere bir aksilik olur, servis gelmez, hastalık olur falan iyilik yaparsın da her seferinde bu ne saçmalık? Ve eşinin bu konuda yorum yaptığında seni terslemesi de çok garip. Ben olsam gecenin ikisine kadar çalışmışım bir de milleti şoför gibi evine bırakıyorum diye sinir olurum. Eşinin bunu yapmaması gerekir, yapmak zorunda kalıyorsa da sinir olması gerekir ama bu şekilde değil bir de üstüne seni konuşturmuyor. İlginç geldi bana.

Pekiii bir soru soracagim soru hepinize kadinlar , evli bir kadin gecenin o saatinde bekar bi adamin aracinin ön koltugna otursa bakis aciniz ne olur hele diyivirin bakalim.

valla...

bi kadın şüpheleniyorsa haklıdır.

aynen böyle hep arabasında giderek başlamıştı aldatılma hikayem benim de.

içinde şüphe varsa ayrıl derim çünkü haklısındır %99

Siz hiç tanımadığınız bir insanı incir çekirdeğini doldurmayacak meseleler yüzünden böyle itham ederken hiç kendinizden utandınız mı acaba? Utanmasanız bile ben şu an sizin adınıza bir hemcinsiniz olarak utandım. Sığlığa tahammülüm yok allah sizin gibilerle karşılaştırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…