- Konu Sahibi cheryblossommm
-
ya sadce flört aşamasıysa.ya da kız eşime ilgi duyuyosa.kızla bikez muhabbetim oldu eşimi bana övdü cünkü.bi cok parca var.ve birlestrdgmde sinir basıyo
Dığrusu o zatenYok est kizmadim size olaya tepki verdim :)
Yani bir goturur iki goturur de patronun bu ise bi el atmasi gerekir diye dusunuyorum
bizim kadınlarımiz da masallah ne kadar gönlü ferah insanlarmış.hic biriniz kocanızı kıskanmıyosunuz .hepiniz modern cagın gerektırdgi sekilde kocalarınizı saldınız.sözüm burda bana kocanı calştrma,pamuklara sar,kocan cok mu muhteşem diyen hemcinslerime.
esimin her konuşmada o kızı koruması.daha önceden memlekete tatile gderken arayp bana niye ugramadın ne zaman geleceksin diye sormasi.ve sadece tek oldugu zaman degil bir bayan daha geldgnde gene gdip esimin yanını kapmasi bana normal gelmiyor.eşimin ters yönünde oturuyo bu kiz.valla kötü düşünmüyorum ama her ihtmali göz önünde bulundurmak zorundayım.kimseye güvenmem ben.o kızlarda bi zahmet evli adami yerli yersiz aramasınlar.ben bile eşimi aramıyorum gündüz iş saatinde.
birseyler oldugu icin gecmiste ben bu denlı rahatsızim.kendisi bana koluna bile girdirmezken ayıp diye o kızı yanına oturtamaz
zaten söyledim.kendi haklı oldu dyelim.ben rahatsızım istemiyorum bunu bile bile iplemiyo beni.kıza da acik kapi brakyo ve gttikce samimilesiyorlarEski konularınızı şimdi hatırladım. Bence problem eşinizde o kızda değil. Kız biraz yüz bulmuş gibi. Eşiniz mesafe koymuyor.
Bunu şimdiki konu için demiyorum. Ben ısrarlar iş arkadaşımın yanına otururum, öteki türlüsü saygısızlıktır diyorum hala.
Ama eşiniz sizin sözünüze pek itibar etmiyor gibi. Mesafe koymasını söyleseniz bile iplemeyecek kadar tuhaf bir erkek..
evet.zaten beni şaşırtanda o .eşim ketum bi adamdır benim.erkeklerle konusulmaz höt falan.ne ara o bu kadar geniş oldu.kızı tnısam zaten sorun etmem.ama esim o knuyu actgmda drek bi bagrmaya baslıyo
Konuşmanın başında da belirttiğiniz gibi şahsi fikir. Bende kimsenin arabasına binmem binersemde usturuplu bir şeklde öne otururum. Ne alaka yok eşinin yerine geçmek falan. Eşimde aynı şekilde öne oturmasından rahatsız olacağımız kimse binmez arabasına. Yok bırakın dediler bnde bıraktım ee nolacak bırakmasa işten m çıkaracaklar.Şahsi fikrimdir . Öne oturmak samimiyettendir . Yok şoför muamelesi yok şu yok bu .. Bence saçma . Benim kocamın yanında oturmalarını bende istemem . Bende çalışıyorum ama arkadaşımın arabasına binmem gerekirse arkaya otururum.. Öne oturmak karısının yerine oturmak gibi gelir dışardan da öyle gözüktüğünü var sayarım.. Ha babanız yaşında olur veya yer olmaz ba. Gibi sebepler hariç.. Gerçekten merak ediyorum sizin kocanız olsa aman mükemmel değil zaten ,yok şöfor musun kocam sen yanına otursun arkadaşın mı diyeceksiniz ? Bu kadar rahat mısınız burda yazmak mı kolay ... Empati yapınca ben oooooohhooooo ooo
Ben kültürlüyüm demedim ki.
Allah Allah ne ilginç.
Güzide ülkemden insan manzaraları demek istedim herkes ayrı telden çalıyor diye.
Arka ön farketmesi dediğim gibi bizim buralarda görgüsüzlük,adamı şoför yerine koymak,ayıp olarak karşılanması.
İşyerinde biri beni eve bırakacaksa arkadaşımsa yanında,şoförse ya da sadece selamlaştığım biriyse arkada otururum.
aynen yürüsün ben de onu diyorum.mesaiye kalan adam yolculugunuda ayarlasın.Öne oturmak rahatlık diyen kadınlar, yahu sen o zaman bir erkekle arabaya binme, binmek rahatlık değil de öne oturmak mı rahatlık. Arkaya geçince ciddi olduğunuzu göstermiyorsunuz, adama sapık muamelesi yapıyorsunuz. Madem bu kadar rahatsızsınız binmeyin yürüyün.
Araba boşken arkaya oturması nezaketen olmaz. Eşiniz şoför o da makam aracındaymış gibi arkada.araba bomboş.
aynen yürüsün ben de onu diyorum.mesaiye kalan adam yolculugunuda ayarlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?