eşimin bayan iş arkadaşları

hangi bankadan maaşını çekiyorsa onun mobil uygulamasını indirsin bildiri gelir zaten maas yatarsa. esini aramasına gerek yok yani
esini de çok serbest birakma cok .skma .o kiza itersin. esin tepkisini snirini koysun. yoksa ciddi sorunlara dönüşür

moralini bozmak istemem ama bahsettigin bayanin akli kocnizda olabilir...
arkada bos yer var mi bilmiyom ama varsa arkaya oturmali veya yanlis anlasilcak diye arkada oturmali ..
yalnız şöyle bişey var.arabada başka kimse yoksa o kız arkada otursa bu sefer eşi kızın şöförü durumuna düşecek. Bence o daha kötü ve itici bir durum. yani bence eşi kendini bildikten sonra eli kolu oynamadıkça kız ne yapabilir ki arabadaki süre içerisinde? Yoksa aklı çelinmesi için illaki aynı arabaya binmesine gerek yok. Ama bu dediklerim mantıklı adamlar için geçerli. Kendisi karısının burnunu evden çıkarmasına izin vermezken başka bir kadını eve bırakırsa o saçma işte.

işte mantıklı kadın hareketleri :)destekliyoruz :)

Esegin aklına karpuz kabugu dusurmeyin. Kıskanıyorsan alenen bunu adama soyleyip hayatını zehir etmeden once bir takip et bakalim. Ama su arkada oturmasi mevzusunda haksizsin. Biri beni arabasiyla birakiyorsa ve kimse yoksa arabada arkaya oturmam asla. Cunku bu buyuk ayiptir, sofor muamelesi yapmaktir. Siz de yapmayın kimseye.

yanlış hatırlamıyorsam daha önce de konu açmıştınız.. memlekete giderken bana neden uğramdın falan diye arıyordu eşinizi çalışma arkadaşı, sanırım ondan bahsediyorsunuz..
ön koltuk meselesini abartmayın derim, biz de iş arkadaşlarımızla gidip geliyoruz ön boşsa öne oturuyoruz, arkaya oturmak ayıp gerçekten şoförümsün der gibi ve potansiyel sapık gözüyle bakar gibi oluyor.. maaş yattı mı diye bir gün kimseyi aramadım bu ilginç, evli barklı adama iş de olsa gece yarısı yazmam iş dışında yazmam.. sizin tekli fotonuzu beğenmesi de sanki mesaj verir gibi ilginç..

Sadece öne oturmasysa problem takmayın bence, araç boşlen arkaya oturursa eşiniz makam aracının şöförü gibi olur

Şahsi fikrimdir . Öne oturmak samimiyettendir . Yok şoför muamelesi yok şu yok bu .. Bence saçma . Benim kocamın yanında oturmalarını bende istemem . Bende çalışıyorum ama arkadaşımın arabasına binmem gerekirse arkaya otururum.. Öne oturmak karısının yerine oturmak gibi gelir dışardan da öyle gözüktüğünü var sayarım.. Ha babanız yaşında olur veya yer olmaz ba. Gibi sebepler hariç.. Gerçekten merak ediyorum sizin kocanız olsa aman mükemmel değil zaten ,yok şöfor musun kocam sen yanına otursun arkadaşın mı diyeceksiniz ? Bu kadar rahat mısınız burda yazmak mı kolay ... Empati yapınca ben oooooohhooooo ooo

Konu sahibi neden yargılanıyo anlamadım arka koltuk ayıp falan... Bende oturmam başkasının arabasında öne ama öne oturanları da yadırgamam. Ama bunu görgü kuralına indirgemek tuhaf değil mi... Mesele ön koltuk değil aslında konu sahibinin kafasında bi çok parça var onları birleştirmiş o da tuzu biberi olmuş. Bence de konu sahibi takip et eşini bi arkadaşın dediği gibi evli erkekler revaçta... Bide bir erkek birini eşine karşı çok savunuyosa illa ki bi tuhaflık vardır.Konu sahibini haksız da görmedim açıkçası ama sinirlenmeden bence takip et onları herşey normalmiş gibi eni sonu bi açık verirler varsa...

bana göre mükemmel .ben arkaya oturuyorum .samimi arkadaşı değilse binmesin arabaya.ben kimsein arabasına binmiyorum rica minnet binersem arkaya oturuyorum.benim görüşüm bu yönde

Ama o sizin görüşünüz

Kız da ön koltuk boşken arkaya Nasıl oturayım ayıp diyen görüşten

Araba boşken beni bırakan iş arkadaşımın yan koltuğuna otururum. Evliyim, çocuğum var ve gayet de mesafeli biriyim(hatta aşırı). Ön koltuk ve araba boşken arkaya oturmak bence sürücüye hakarettir özel şoför gibi. Aksine direk arkaya oturmak erkeğe sen art niyetlisin mesajı vermek gibidir..

Bende 10 yıla yakın süredir çalışıyorum hiç başkasının arabasında öne oturmadım... Kocan çok mu yakışıklı diye soranlar olmuş da birisi kocanıza eşin çok mu güzel neden kıskanıyosun diye sorsalar hoşunuza gider mi? Eşlerin birbirini kıskanması için güzel yada yakışıklı olma şartı vardı da biz mi bilmiyoruz? Gerçekten bazı şeyleri ne kadar normalleştirdik bilmiyorum.. Konu sahibi demişki başka kız varken de arabada öne oturuyor aynı şekilde diye bence de tuhaf yani... Normalleştire normalleştire bi tuhaf olduk yani..

ya sadce flört aşamasıysa.ya da kız eşime ilgi duyuyosa.kızla bikez muhabbetim oldu eşimi bana övdü cünkü.bi cok parca var.ve birlestrdgmde sinir basıyo

Kız isterse bikiniyle binsin arabaya, eşin sana sadıksa olayı budaklandırma.
Ben kızda şu an bi hata göremedim.
Yanına oturdu diye kocanda gözü mü var demek bu? Kaldı ki kendi beni bırak dememiş patron diyor.
Nedense hep kadınlar suçlu kocalar agu gugu diyen masum bilinçsiz bebek

Esi servis soforu mu peki? Gayet tabi kendini servis tutsun madem o iste calisiyor

bizim kadınlarımiz da masallah ne kadar gönlü ferah insanlarmış.hic biriniz kocanızı kıskanmıyosunuz .hepiniz modern cagın gerektırdgi sekilde kocalarınizı saldınız.sözüm burda bana kocanı calştrma,pamuklara sar,kocan cok mu muhteşem diyen hemcinslerime.

Eşim işi gereği şehir dışına çıkıyor belli günler. Ayrıca yıl sonu toplantıları ıvır zikir toplantılari Vs oluyor. Toplantı zamanı her bölgedeki ekipler bi otelde kalıyor topluca . Bitince topluca eğlence Vs oluyor. Ne yapayım eşim gidiyosa milletinde eşi veya kızı geliyor. Zaten is stresleri var bide benmi vidilayim?
Beni sevmiş ki birlikteyiz yapacak olan her türlü yapar. Ayrıca bencede ayıp şoförü değilki arkaya otursun.
Eşimin işine giren bi kızın sevgilisi resmen beni bile bunaltmiştı.
Müdürü eşimi arayıp yeni giren kızla çalışmasını istedi falan. Daha ilk günden öğle yemeğinde sevgilisi dan diye çıkıp gelmiş Vb birsürü hanzoluklar .
Eşimin yanında kıza sarilmalar yok laçkaliklar. Güya burdayım mesajı veriyor. Eşim bana bunu anlatınca gidip kavga çıkarasim geldi. Benim eşim işini yapıyor ona meraklı değil sapık ta değil. Ben hala gidip tanışmadim çünkü gerek yok böyle terbiyesiz insanlarla yüz göz olmaya. Benim eşim isinimi yapsın milletin sevgilisinimi çeksin. Yani demek istediğim sizde böyle şeyler yapmayın.
Eşinizden eminseniz sıkıntı yok. Aksi halde basit görünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…