- 18 Mayıs 2017
- 90
- 2.474
- 18
- 31
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
yalnız şöyle bişey var.arabada başka kimse yoksa o kız arkada otursa bu sefer eşi kızın şöförü durumuna düşecek. Bence o daha kötü ve itici bir durum. yani bence eşi kendini bildikten sonra eli kolu oynamadıkça kız ne yapabilir ki arabadaki süre içerisinde? Yoksa aklı çelinmesi için illaki aynı arabaya binmesine gerek yok. Ama bu dediklerim mantıklı adamlar için geçerli. Kendisi karısının burnunu evden çıkarmasına izin vermezken başka bir kadını eve bırakırsa o saçma işte.moralini bozmak istemem ama bahsettigin bayanin akli kocnizda olabilir...
arkada bos yer var mi bilmiyom ama varsa arkaya oturmali veya yanlis anlasilcak diye arkada oturmali ..
işte mantıklı kadın hareketleri :)destekliyoruz :)Bak sana son kez yazıyorum
Bir abla tavsiyesi
İster al ister alma
Bu konuyu uzatırsan adamı kaçırcaksın
Yapmayacağı varsada yapıcak
Resmen aklına sokuyorsun
Böyle şeyleri erkeklere sormayacaksın
Şüphen varsa gizliden takip edersin
Vakitsiz arıyor mu açarsın teli
Canım şu an uyuyor daha erken saatlerde ararsın olur mu dersin
Kızda anlar rahatsız olduğunu
Kavgayla değil ufak oyunlarla yaparsın bunu
Burdakilerin gazına gelip gelip kavga çıkarıyorsun
yanlış hatırlamıyorsam daha önce de konu açmıştınız.. memlekete giderken bana neden uğramdın falan diye arıyordu eşinizi çalışma arkadaşı, sanırım ondan bahsediyorsunuz..günaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım
bana göre mükemmel .ben arkaya oturuyorum .samimi arkadaşı değilse binmesin arabaya.ben kimsein arabasına binmiyorum rica minnet binersem arkaya oturuyorum.benim görüşüm bu yönde
valla o kızın o görüşte olmadıgna o kadar eminim ki. siz şuan burdan okudugunuzla degerlendiriyosunuz haliyle.Ama o sizin görüşünüz
Kız da ön koltuk boşken arkaya Nasıl oturayım ayıp diyen görüşten
ya sadce flört aşamasıysa.ya da kız eşime ilgi duyuyosa.kızla bikez muhabbetim oldu eşimi bana övdü cünkü.bi cok parca var.ve birlestrdgmde sinir basıyoKonu sahibi neden yargılanıyo anlamadım arka koltuk ayıp falan... Bende oturmam başkasının arabasında öne ama öne oturanları da yadırgamam. Ama bunu görgü kuralına indirgemek tuhaf değil mi... Mesele ön koltuk değil aslında konu sahibinin kafasında bi çok parça var onları birleştirmiş o da tuzu biberi olmuş. Bence de konu sahibi takip et eşini bi arkadaşın dediği gibi evli erkekler revaçta... Bide bir erkek birini eşine karşı çok savunuyosa illa ki bi tuhaflık vardır.Konu sahibini haksız da görmedim açıkçası ama sinirlenmeden bence takip et onları herşey normalmiş gibi eni sonu bi açık verirler varsa...
Esi servis soforu mu peki? Gayet tabi kendini servis tutsun madem o iste calisiyorGece nin bir yarısı yalnız mı gitsin kız?
Arkaya oturmak daha ayıp bence eşin sanki onun şöförü yani
Benide müdürüm bıraktı bir iki kez öne oturdum adam benim şöförüm mü arkaya geçicem
Gereksiz kıskançlık yapma
Eşin çok muhteşem biri değil her kız peşinde değil emin ol
Kendine servis tutsun nedir yaEsi servis soforu mu peki? Gayet tabi kendini servis tutsun madem o iste calisiyor
Yok est kizmadim size olaya tepki verdim :)Kendine servis tutsun nedir ya
Her iş yerinin kuralları var
Ayrıca bana ne kızıyorsun
Ben miyim o kız banane ya
Arabam var çok şükür zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?