• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bebek fikri ??

Daha evliliginiz çok y eni yaşınızda çok genç nedir bu çocuk telaşı inanın o kadar kolay değil sorumluluk almak bi durun evliliğiniz otursun önce

Nişanlıyken işin içine girmeden bebek istemek kolay gelmiştir ama evlenince asıl ev geçindirmek, sorumluluk neymiş görünce gözü korkmuştur.
Siz de daha gençsiniz başbaşa olmanın tadını çıkarın bence, birbirinize evliliğe doyun bir ondan sonra düşünün bebek derim.
Bir daha böyle başbaşa olacağınız zamanlar gelmeyecek.

Esimle bir konu hakkinda konusamadigimi yada cekindigimi dusunemiyorum ben. Direk sorarim. Cocuk istemiyor musun? Neden? Cok kolay bir yontem durust olmak, acik olmak. Sizde deneyin. Bir sorun varsa hemen halledersiniz.

2 buçuk ayda evlilikten ne anladın da çocuk diye tutturmaya başladın? Ben o zamanlarda mutfağa alışıp yeni tarifler deneyen taze gelindim :hamarat:

Duyan da 30-35 falan sanacak. Daha 23.. Yürek falan mı yedin? Kolay mı çocuk büyütmek?
Gezin, tozun evliliğin tadını çıkarın. Yaz geri gelsin tatile gidin değişik yerler gezin. Çocuk olunca bunlar hiç rahat rahat yapılan şeyler olmayacak çünkü.

1 yaşında oğlumla tatile gidelim dedik de 3 gün kaldığımız yerde eşimle karşılıklı oturup sakince yemek yiyemedik çocuk sürekli yürümek istiyor diye. Nöbetleşe tıkınıp kalktık her yerde. Sakince sohbet etmeyi, bir şeyler içmeyi unuttuk. Bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleme:
Hastaligim gecikti hamile olabilirm dediginde ki tepkisini bir olc.ordan anlarsn
oda oldu bir kere öyle bi tepki verdim seviçten havalara uçtu adam hemen tamam sen hamilesin kesin filan dedi belli değil dedim olsun geçtiyle hamilesin filan dedi yüzünü bir görmeniz lazım sevinç heycan hepsini aynı anda yaşadı

Esimle bir konu hakkinda konusamadigimi yada cekindigimi dusunemiyorum ben. Direk sorarim. Cocuk istemiyor musun? Neden? Cok kolay bir yontem durust olmak, acik olmak. Sizde deneyin. Bir sorun varsa hemen halledersiniz.
Haklısınız direk konuşmam lazım istemiyorsa da istiyorsa da öğrenmek istiyorum böyle kendime de zorluk çektiriyorum düşünmekten

Siz daha 23 yaşındasınız biraz hayatın tadını çıkarın.
Bu kadar aceleci olmanız çok gereksiz.

benim fikrimi sorarsanız 25 yas altı evlenmeyecek bence
25 yas sonrası evliilik
siz ne yaptınız o yasta evlenilirmi
valla birde cocuk üstüne helal olsun
işte su cesaret bende olaydı dogur dogur duyyy ama yapamadım ben beceriksizim kabul ediyorum:)):deli::KK53:
yahu ne ara sen evliliği anladın ne ara cocuk yapacan
ben o işi bile tam manasıyla 3 ayda yaptım
filmlerdeki gibi vırt zırt nasıl sevişebiliyorsunz hemen hayret

Üç yıllık evliyim hala emin olamıyorum.
Çocuk demek sorumluluk demek. Maddi açıdan yetersizsen sarsılmak demek.
Hayatın tamamen değişmesi demek.
Eşinle bu rahat günleri bir daha zor bulursun.
Tadını çıkarmak varken niye bu acele anlayamıyorum.
Bence biraz evliliğinizin tadını çıkarın.
Çocuk tamamiyle kısmet. Olacaksa ileride de olur olmayacaksa şimdi bile olmayabilir.

oda oldu bir kere öyle bi tepki verdim seviçten havalara uçtu adam hemen tamam sen hamilesin kesin filan dedi belli değil dedim olsun geçtiyle hamilesin filan dedi yüzünü bir görmeniz lazım sevinç heycan hepsini aynı anda yaşadı
Ee istiyormus iste.istemese o zaman anlardiniz.buyuk ihtimalle size cok baski yapmis cocuk icin sizde hep istememissiniz.hevesi kirilmis sizin hala cocuk istediginizi dusunmuyor o yuzden umursamiyor bu konuyu

o kadar gençsiniz ki daha. beraber tatillere çıkın. gece bi yerlere gidin sabaha kadar eğlenin. yani herşeyi yaşadınız mı emin misiniz? çocuk olduktan sonra hayat rutine biniyor çoğu şeyi yapamıyorsunuz. tabiki çok güzel bir olay ama siz çok gençsiniz evliliğiniz çok yeni.

sizi aceleci buldum. ama aşırı istiyorsanız da eşinizle açık açık konuşun. böyle çocuk isimleri sorarak falan olmaz bu işler. ciddi konular bunlar.

Bu kadar erken çocuk yapmayın zaten aceleniz ne? Yaşınız da çok genç. İlerde sorun yaşarsınız çocuk böyle anlık bir kararla yapılmamalı. Biraz mantıklı düşünüp hareket edin.

O sorumluluğu üstlenmek o kadar kolay olmuyor, çocuk dünyaya geldi oldu bitti değil asıl ondan sonra başlıyor herşey...

Tamam borçlarınız düzenli ilerliyor ama çocuk demek ekstra masraf demek o borçların üzerine birde bu masraflar eklenecek belki yetişemeyiz diye korkuyordur...

Çocuk istiyorum yapalım demek elbette kolay, bunu reele dökünce belki korkuları olabilir...

Haksız da sayılmaz...
+1

Back
X