- 20 Eylül 2017
- 2.391
- 9.446
- 158
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oda oldu bir kere öyle bi tepki verdim seviçten havalara uçtu adam hemen tamam sen hamilesin kesin filan dedi belli değil dedim olsun geçtiyle hamilesin filan dedi yüzünü bir görmeniz lazım sevinç heycan hepsini aynı anda yaşadıHastaligim gecikti hamile olabilirm dediginde ki tepkisini bir olc.ordan anlarsn
Haklısınız direk konuşmam lazım istemiyorsa da istiyorsa da öğrenmek istiyorum böyle kendime de zorluk çektiriyorum düşünmektenEsimle bir konu hakkinda konusamadigimi yada cekindigimi dusunemiyorum ben. Direk sorarim. Cocuk istemiyor musun? Neden? Cok kolay bir yontem durust olmak, acik olmak. Sizde deneyin. Bir sorun varsa hemen halledersiniz.
Ee istiyormus iste.istemese o zaman anlardiniz.buyuk ihtimalle size cok baski yapmis cocuk icin sizde hep istememissiniz.hevesi kirilmis sizin hala cocuk istediginizi dusunmuyor o yuzden umursamiyor bu konuyuoda oldu bir kere öyle bi tepki verdim seviçten havalara uçtu adam hemen tamam sen hamilesin kesin filan dedi belli değil dedim olsun geçtiyle hamilesin filan dedi yüzünü bir görmeniz lazım sevinç heycan hepsini aynı anda yaşadı
+1O sorumluluğu üstlenmek o kadar kolay olmuyor, çocuk dünyaya geldi oldu bitti değil asıl ondan sonra başlıyor herşey...
Tamam borçlarınız düzenli ilerliyor ama çocuk demek ekstra masraf demek o borçların üzerine birde bu masraflar eklenecek belki yetişemeyiz diye korkuyordur...
Çocuk istiyorum yapalım demek elbette kolay, bunu reele dökünce belki korkuları olabilir...
Haksız da sayılmaz...