- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Hayır o süreç de yıpratıcı. Onun yerine eşini ikna et benceAynen öyle..bu arada aklıma bişey geldi,Yumurtalık mi dondursam ?
Bunu tam da Düğüne yakın öğrendim.Eş olarak beni anlamalı,mutluluğumu önemsemeli.İstemiyorsam yapmam mantığı olmamalıTekrar baba olmak istemeyen birine bu konuda yapılan ısrar çok anlamsız olur
Sizin zorunuzla bı çocuk olsa sadece biyolojik baba olur ... İstemiyorsa bence de erteleyin
Çocuk konusu madem sizin için çok çok önemli hassas ve kesin bı konuydu evlenmeden önce kesin konussaydiniz bunu keşke
Üstelik önceki evliliğinden çocuk meselesininde zorla olduğunu öğrenmişken...
Tespitleriniz çok güzel :) diğer hanımların da çok güzel tespitleri oldu teker teker tşk ediyorum.Aynen öyle geri sayım sürecine girdim resmen ve bu durumun beni menopoz sürecine sokmasından çok korkuyorum aman diyim..Aşırı derecede annelik hormonu yüklemesi var bende sanırsam :)Sizi vajinismus konusundan biliyorum. Belli ki yardımsever bir hanımsınız. Ama bu konuyla ilgili açtığınız tüm topikler gitgide daha agresifleşiyor. Adamın evinde mısır patlatması bile batıyor, çocuğuna karşı da bir hınçla dolmak üzeresiniz. Bi sakin olun.
36 yaşındayken bu beyle evlenmişsiniz. Şimdi kısıtlı zamanın acısını ondan çıkarır gibi fevri davranmayın. 36'nıza kadar evlenmeyip kendinizi geliştirmeniz sizin seçiminizdi. Önce bulunduğunuz konumun sorumluluğunu alın.
Adamı psikologlara götürseniz de karar karardır, böyle bir karar aldıysa tehditle, asık suratla bi yere varamazsınız. En fazla "amaan doğur da kurtulayım" der ama mutlu bi evlilik şansını kaybedebilirsiniz.
Tik tak işleyen bi gerisayım fikrini kafanızdan silin. Saatli bombayı patlatacak ajan geriliminden çıkın. "Şunu şunu yapın" diye tavsiye veremem ama en azından bu yaptıklarınızı yapmamanızı tavsiye ederim. Bi yere varılmıyor böyle. En iyisi bir kadın doğum uzmanına danışın. Bir kadın olarak kendinizi hem ruhsal hem bedensel iyice tayin ettikten sonra tekrar eşinize yöneltin.
İstemiyorsa yapmamalı , birinin hatrı için çocuk yapılmaz , ama sen de istiyorsan yapmalısın , birinin hatrı için bu istekten vazgeçilmez.Bunu tam da Düğüne yakın öğrendim.Eş olarak beni anlamalı,mutluluğumu önemsemeli.İstemiyorsam yapmam mantığı olmamalı
Aynen öyle,bizde biter.Gerçi kendisi diyor ki doktor hemen Çalışmalara başlayın derse kabul edecem ,2 yılı doldurun derse de sen kabul edeceksin diyor.Bu riski de almam.doktora ne söylerse söylesin sen "ben 6 ay veriyorum yaşım geçiyor , yok dersen yolun açık olsun" dedikten sonra kimin ne dediğinin zerre önemi Yok.
Herkesin istekleri beklentileri kendine özel.Kendiniz için gerekli görmüyorsanız ve ikiniz de ayni fikirdeyseniz kime ne ..Benimde yaş 35 eşimle 14 yıllık evliyiz (o da 42 ) daha öncesindede 4 yıllık beraberliğimiz var ikimizde sağlıklıyız şükür ama hiç çocuk yapmayı düşünmedik aile ve çevre baskılarına karşı da hala direniyoruz bende bir tuhaflık var sanırım ☺
İşte benim Boşanma kelimesini telaffuz etmemin amacı bu..çocuk Yüzünden boşanıyor mı diyo.Boşabma sebebi değilse çözelik bu sorunu ona saygı duyayım.çözmeyeceksek de ben çocuksuz devam etmek istemiyorum.İstemiyorsa yapmamalı , birinin hatrı için çocuk yapılmaz , ama sen de istiyorsan yapmalısın , birinin hatrı için bu istekten vazgeçilmez.
Net birşey söylesin , istemiyorum diyorsa eyvallah kendi bilir , boşanın.
Siz de mi vajinusmus yaşadınız yoksa ?Sizi vajinismus konusundan biliyorum. Belli ki yardımsever bir hanımsınız. Ama bu konuyla ilgili açtığınız tüm topikler gitgide daha agresifleşiyor. Adamın evinde mısır patlatması bile batıyor, çocuğuna karşı da bir hınçla dolmak üzeresiniz. Bi sakin olun.
36 yaşındayken bu beyle evlenmişsiniz. Şimdi kısıtlı zamanın acısını ondan çıkarır gibi fevri davranmayın. 36'nıza kadar evlenmeyip kendinizi geliştirmeniz sizin seçiminizdi. Önce bulunduğunuz konumun sorumluluğunu alın.
Adamı psikologlara götürseniz de karar karardır, böyle bir karar aldıysa tehditle, asık suratla bi yere varamazsınız. En fazla "amaan doğur da kurtulayım" der ama mutlu bi evlilik şansını kaybedebilirsiniz.
Tik tak işleyen bi gerisayım fikrini kafanızdan silin. Saatli bombayı patlatacak ajan geriliminden çıkın. "Şunu şunu yapın" diye tavsiye veremem ama en azından bu yaptıklarınızı yapmamanızı tavsiye ederim. Bi yere varılmıyor böyle. En iyisi bir kadın doğum uzmanına danışın. Bir kadın olarak kendinizi hem ruhsal hem bedensel iyice tayin ettikten sonra tekrar eşinize yöneltin.
Biliyor musunuz benim bir ark da ayni cümleyi kullanıyordu.O kadar mutluyuz ki çocuk gelse bu Büyü bozulur diye korkuyorum diyordu soranlara.3 yıl sınra yaptı çocuğu ve sonraki cümleleri Şunlar oldu:" iyi ki yapmışım,çocuk büyüyü bozmuyor ayrı bir hava katıyormuş.ve çocuk sevgisi anladım ki diğer tüm sevgilerin önüne geçiyormuş "bence bir deneyin siz de :)Aynen öyle böyle çok rahat ve mutluyuz sanki çocuk yaparsak büyü bozulacak rahatımız kaçacak gbi geliyor ki ikimizde keyfime düşkün bireyleriz
Tespitleriniz çok güzel :) diğer hanımların da çok güzel tespitleri oldu teker teker tşk ediyorum.Aynen öyle geri sayım sürecine girdim resmen ve bu durumun beni menopoz sürecine sokmasından çok korkuyorum aman diyim..Aşırı derecede annelik hormonu yüklemesi var bende sanırsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?