Eşimin bebek sorunumuza Çözümü...

Erkekler duygusuz ki.. cocuk hevesim yok diyo ya,bence diger oglunu da oyle aman aman sevmemistir .. kadin gibi degil erkekler..yadaaa anne gibi degil baba diyim..
Bugun de bunu dusundum yani,ben bebegimin kakasindan cisinden huylanmam,babasi gecen renksiz sivi sumugu elime gelince midemi bulandirdin askim dedi bana.. cok sinir.oldum yaa..
Bugun kavga ettik bi de mesela. Cocugun yaninda bagirdi bilmem ne kapiyi kapattm odaya girdik. Kapiya biseyler firlatti bi de arkamizdan..bebek.korkuyo..
Bense,aglamakli.oldum,baktm cocuk bana bakiyo resmen kotu olmayim diye gulmeye calsyo ama.aglycak gibi.. kendime geldim hemen..
Yani babalar kazma.. duygusuzlar,anlamazlar..
Bence cocuk yap,diret. Bi erkegin keyfine mi.kalmis senin anne olmak.istegin.. ki 37yasindayim diyorsun ilk gebeligin olucak.. ha diyince olcak mi.. Insallah olur.. gercekten diledim bunu..isteyene hakedene versin Allah..

Şimdi geldi aklıma. Eğer eşiniz için dini meseleler önemli ise onu ikna etmenizin bir yolu olabilir diye geldi aklıma. Islami bir kural olarak yazıyorum erkek eğer ilişkide geri çekilmek isterse önceden eşinin bu duruma razı olması gerekiyor. Kadın istemiyorsa yapamaz. Yine de bir araştırın bakın bu şekilde ikna olacaksa deneyebilirsiniz.

Bence siz yumurta dondurma olayina girin.
En kisa zamanda doktora gidip kendinizle ilgili gerekli tahlilleri yaptirin tabi oncelikle.
Kafaniz rahat olur.
Siz bebek fikrine odaklandikca evliliginiz olumsuz etkilenmeye devam edecek. Zaten bir bosanma olasiligini surekli gundemde tutuyorsunuz gibi.
Şartlar olgunlasmamis gibi.

Tekrar baba olmak istemeyen birine bu konuda yapılan ısrar çok anlamsız olur
Sizin zorunuzla bı çocuk olsa sadece biyolojik baba olur ... İstemiyorsa bence de erteleyin

Çocuk konusu madem sizin için çok çok önemli hassas ve kesin bı konuydu evlenmeden önce kesin konussaydiniz bunu keşke
Üstelik önceki evliliğinden çocuk meselesininde zorla olduğunu öğrenmişken...

Sizi vajinismus konusundan biliyorum. Belli ki yardımsever bir hanımsınız. Ama bu konuyla ilgili açtığınız tüm topikler gitgide daha agresifleşiyor. Adamın evinde mısır patlatması bile batıyor, çocuğuna karşı da bir hınçla dolmak üzeresiniz. Bi sakin olun.

36 yaşındayken bu beyle evlenmişsiniz. Şimdi kısıtlı zamanın acısını ondan çıkarır gibi fevri davranmayın. 36'nıza kadar evlenmeyip kendinizi geliştirmeniz sizin seçiminizdi. Önce bulunduğunuz konumun sorumluluğunu alın.

Adamı psikologlara götürseniz de karar karardır, böyle bir karar aldıysa tehditle, asık suratla bi yere varamazsınız. En fazla "amaan doğur da kurtulayım" der ama mutlu bi evlilik şansını kaybedebilirsiniz.

Tik tak işleyen bi gerisayım fikrini kafanızdan silin. Saatli bombayı patlatacak ajan geriliminden çıkın. "Şunu şunu yapın" diye tavsiye veremem ama en azından bu yaptıklarınızı yapmamanızı tavsiye ederim. Bi yere varılmıyor böyle. En iyisi bir kadın doğum uzmanına danışın. Bir kadın olarak kendinizi hem ruhsal hem bedensel iyice tayin ettikten sonra tekrar eşinize yöneltin.

Bunu tam da Düğüne yakın öğrendim.Eş olarak beni anlamalı,mutluluğumu önemsemeli.İstemiyorsam yapmam mantığı olmamalı

Benimde yaş 35 eşimle 14 yıllık evliyiz (o da 42 ) daha öncesindede 4 yıllık beraberliğimiz var ikimizde sağlıklıyız şükür ama hiç çocuk yapmayı düşünmedik aile ve çevre baskılarına karşı da hala direniyoruz bende bir tuhaflık var sanırım ☺

Tespitleriniz çok güzel :) diğer hanımların da çok güzel tespitleri oldu teker teker tşk ediyorum.Aynen öyle geri sayım sürecine girdim resmen ve bu durumun beni menopoz sürecine sokmasından çok korkuyorum aman diyim..Aşırı derecede annelik hormonu yüklemesi var bende sanırsam :)

Bunu tam da Düğüne yakın öğrendim.Eş olarak beni anlamalı,mutluluğumu önemsemeli.İstemiyorsam yapmam mantığı olmamalı
İstemiyorsa yapmamalı , birinin hatrı için çocuk yapılmaz , ama sen de istiyorsan yapmalısın , birinin hatrı için bu istekten vazgeçilmez.
Net birşey söylesin , istemiyorum diyorsa eyvallah kendi bilir , boşanın.

doktora ne söylerse söylesin sen "ben 6 ay veriyorum yaşım geçiyor , yok dersen yolun açık olsun" dedikten sonra kimin ne dediğinin zerre önemi Yok.
Aynen öyle,bizde biter.Gerçi kendisi diyor ki doktor hemen Çalışmalara başlayın derse kabul edecem ,2 yılı doldurun derse de sen kabul edeceksin diyor.Bu riski de almam.

Herkesin istekleri beklentileri kendine özel.Kendiniz için gerekli görmüyorsanız ve ikiniz de ayni fikirdeyseniz kime ne ..

İşte benim Boşanma kelimesini telaffuz etmemin amacı bu..çocuk Yüzünden boşanıyor mı diyo.Boşabma sebebi değilse çözelik bu sorunu ona saygı duyayım.çözmeyeceksek de ben çocuksuz devam etmek istemiyorum.

Siz de mi vajinusmus yaşadınız yoksa ?

Aynen öyle böyle çok rahat ve mutluyuz sanki çocuk yaparsak büyü bozulacak rahatımız kaçacak gbi geliyor ki ikimizde keyfime düşkün bireyleriz

Aynen öyle böyle çok rahat ve mutluyuz sanki çocuk yaparsak büyü bozulacak rahatımız kaçacak gbi geliyor ki ikimizde keyfime düşkün bireyleriz
Biliyor musunuz benim bir ark da ayni cümleyi kullanıyordu.O kadar mutluyuz ki çocuk gelse bu Büyü bozulur diye korkuyorum diyordu soranlara.3 yıl sınra yaptı çocuğu ve sonraki cümleleri Şunlar oldu:" iyi ki yapmışım,çocuk büyüyü bozmuyor ayrı bir hava katıyormuş.ve çocuk sevgisi anladım ki diğer tüm sevgilerin önüne geçiyormuş "bence bir deneyin siz de :)

Çok anlayışlı bir hanımsınız, diğer hanımlara ne yapmalarını güzel güzel, tane tane anlatıyor olmanızdan belli :) bu güzel huyunuzu, pozitifliğinizi evinizde, en yakınınız olan eşinize de gösterseniz? Yani vajinismus sıkıntımızda yanımızda olan, bize destek veren, doğru yaklaşıp bunu yenmemize yardım eden hayat arkadaşlarımız daha hoş bir yaklaşımı hak etmiyor mu?

Bi de gitgide kaygı bozukluğuna girmenizi önlemek için tavsiyem; hayatın size en güzel şeyleri getiriyor olduğuna güvenin. Evlendiniz, Sıkıntınızı yendiniz, diğer hanımlara destek oluyorsunuz, sağlıklısınız, para kariyer vs zaten var. Ee tamam işte hayat sizi kolluyor zaten :)

Size bunu diyorum çünkü kadınlar düşüncelerini anlatıp paylaştıkça daha çok netleştirir yani size derken kendime de diyorum aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…