Eşimin bebek sorunumuza Çözümü...

işte fark da bu! Ben bu cümleleri okadar çok duydumki ve duyuyorum da yaparsak çoknaevileceğindende hiç şüphem yok iyiki yapmışız vs gibi duygularda yaşıycamında farkındayım ama sırrf çocuk içşn bu cümleleri kurmak yada annelik duygsunu tadayım diyede rahatımı bozamam hiç hevesimde yok kendi hayatımı bitirip başka bir bireyin hayatını şekillendirecek modda depilim
 
Evet Haklısınız Adam'a söylediğim Cümleler doğru ama üslübum yanlış.isteğimde kendimi yerden göğe haklı olarak gördüğüm için de bastırarak anlatıyorum ona derdimi.Ne uğraşıcam modundayım.Bunu az önce anneme de aynen bu şekilde anlattım.Adamın dedikodusunu yaparken haksızlık etmeyip kendimi de şikayet ettim.Biraz da içini ferahlamak için Yaptım.Tek sıkıntı eşim olarak görürse müdahale edemez ve çok üzülür diye.Bana dedi ki sakin davran Adam'ı korkutma ama eğer sakin olsan bile ayni kararlılığı sürdürürse sor bakalım kendisi Şubat'a kadar çocuğu görmese ne olurmuş ? Empati kursun demek istiyor .Hiç sklıma gelmemişti bu fikir :) Canım çok Sağol bu arada kk hanımları olmasa kime açardım dertlerimi :)
 
Ve rekor bizde 14.yıl hiç kazasız konu sahibi der edilcek durum değil bana sorarsanız benim fikriöce hayaton başka güzelliklerini farketmeye çalışın ya da hazır yapılmışlarını sevmekten başlayabilrisniz
 
Asla ..herkeste annelik hormon düzeyi farklı demekki ,bende fazla Allah'ım nasip etsin bana ve diğer isteyen herkese en az bir bebiş :)
 
Kızlar hadi buraya eşime hitaben bişeyler yazın kendisine Kullanıcı adlarımızı ordan kesip kopyalıyorum yolluyorum.Madem ikimizi tanımayan Şahıslar olacakmış ..tokat gibi cümlelerle( ya da nasıl istiyorsanız)kendine getirin şu Adam'ı lütfen :)
 
Bence bu adamdan cocuk yapmayin. Ne kadar sorumsuzca bir cocuk onerisi. 2 kiside hazir olmadan cocuk yapilamaz. Yapilirsa cocuga haksizlik olur. Cocuk dedigimiz sey vucudunuzun bir parcasi olacak. Atmak istesenizde atamazsiniz. Atmayi dusunemezsiniz. Olunca sever diyemezsiniz. 1 kisi digeri adina da karar alamaz. Hele hele tanimadiginiz biri ikiniz adina da karar alacak? Vazgecin bu isten bence.
 
Eski Eşinden olan çocuğunu da ertelemiş ama doğduğundan itibaren üzerine titriyor.Kafam çok Karışık.Onun keyfini beklesem ayrı dert,boşansam ayrı dert.Her iki durumda da olan bana olscak
 
Son düzenleme:
Yaşınız 20 lerde olsa eşiniz için bekleyin derdim. Ama yaşlar 38 e 41. Üreme adına verimli dönemleri nispeten geçmek üzeresiniz. Paşa kocanızın gönlü olana kadar menapoz sinyalleri vermeyeceğiniz ne malum? Ya da gönlü olduktan sonra hemen çocuk sahibi olacağınız ne malum? Evet insanlar 40 yaşında da çocuk sahibi olabilir ama artık menapoz yaşı düşüyor infertilite arttı vs. Mecburi bir durum yokken neden beklensin. Eşin çok büyük bencillik ediyor çocuğu olduğu için bu kadar rahat davranıyor. Ama senin çocuğun yok ve istemek en doğal hakkın. Çocuk düşüncesine uzak bir insan ise bunu evlenmeden önce söylemeliydi. Şubattan sonra başka bahaneleri olmayacağından eminsen bekle ama emin degilsen boş yere oyalamasına izin verme.
 
Bence bekle eşinin kafasındaki süre dolsun sende kendini germe olacaksa 40 indan sonrada kolayca oluyor çocuk, kendini yorma tüketme evliliginide tabi, haklısın ama oda haklı unutma, he birde bosansan yeni birini bulup evlenme moduna girebilmende daha uzun sürer eşine şans ver
 
Kendi oğluna zamanında bakmış,öyle söylüyor.Benim anneliğe ne kadar hazır olduğumdan emin olmak istiyormuş,işler kendine kalırsa diye korkuyor anlaşılan ve sorumluluktan kaçıyor gibi,anlamadım.
kendi ogluna baktigi icin bu duyguya doymus Umarım herşey istediginiz gibi olur.
 
kendi ogluna baktigi icin bu duyguya doymus Umarım herşey istediginiz gibi olur.
Eve malesef ki her konuda Doymuş bir adamla evlenmişim.Bekar bayanlara boşanmış hele ki çocuklu adamlarla asla asla evkrnmemelerini söyleyin mutlaka,büyük iyilik etmiş olursunuz ark lar
 
Bir önerim var; yumurtalıklarınızı dondursanız? Böylelikle daha sakin kalabilirsiniz ve eşiniz de kararlılığınızı anlamış olur.
 
Önceki konunuzdan da söyledim simdi de aynı şeyi söylüyorum eşiniz çok bencil bu arada ben üçüncü bebeğimi 41 yaşında dogurdum fakat 38 le 41 arasinda kadın için çok zaman farkı oluyor doğurmak açısından.Bu yaşlarda 1 senenin bile önemi var.Insallah her şey istediğin gibi olur.
 
41 Yaşında 3.yü doğurmak daha kolaymış diye biliyorum,Allsh sizlere bağışlasın evlâtlarınızı.Bana da evlat nasip etsin inş çok Sağolun
 
Bir önerim var; yumurtalıklarınızı dondursanız? Böylelikle daha sakin kalabilirsiniz ve eşiniz de kararlılığınızı anlamış olur.
Yumurta dondurma işlemini ben de düşündüm de dün komşuma sordum çok zor bi işlemmiş o ,yumurtaları tek tek cımbızla çeker gibi çekiyorlarmış ve sancın oluyormuş.Vajinismus atlattım böyle bi işlemi narkoz vererek yaparlar mi onu sorcam doktora.hem de Yanımda eşimi de götürecem.Doktor ağzından dinlesin nasıl oluyormuş.Bi de yıllık Ücret veriliyormuş bu işlem için bakalım işine gelecek mi ?
 
Anestezi altında bu işlemi yaparlar. Ancak ücret konusunda araştırın. embriyo dondurma 1500 tl civarı diye biliyorum yumurta için de üç aşağı beş yukarı böyledir
 
Doktora "babaliga hazır değilim" derse doktor da "erteleyin o zaman" der tabi ve desin de, demeli de. Ne olacaktı ki
 
Bir deneyin derim. Sizin için zamanın kısaldığını ve şakanızın olmadığını anlasın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…