Eşimin bedavaci amcası

Sen kendine başka havlu çıkart gidene kdr sonra onların kullandığını da 90 derece de yıka başkasının havlusu kullanılmaz ya ben eşimin havlusunu kullanmıyorum yuhh

Sen kendine başka havlu çıkart gidene kdr sonra onların kullandığını da 90 derece de yıka başkasının havlusu kullanılmaz ya ben eşimin havlusunu kullanmıyorum yuhh
Onlar gidene kadar eşim de bende kullanmayacğz banyo yu gitsinler çamaşır suyu tuz ruhu filan iyice bir temizleyeceğm hatta eşimé temizltirm belki de ona da kızgınm yok diyemedi başta. Bornozü da atacağım yıkamam kadın hala çıkartmadi bornozü

Demin çıktılar muayene ye diye ben odadan cik madim uyanmadğmi sansinlar diye. Bugün Kadın gelsin konuşacağım yarın gidin temizlik yapacağım ben diyeceğim ailem gelecek diyeceğim yarın dan gitsinler.

Aynen öyle canım bunlar kaç yasindalar bence sen bugünden göndermeye bak onları sen izinli misin yinebugun

Onlar gidene kadar eşim de bende kullanmayacğz banyo yu gitsinler çamaşır suyu tuz ruhu filan iyice bir temizleyeceğm hatta eşimé temizltirm belki de ona da kızgınm yok diyemedi başta.

Tuz ruhu kullanma ama çamaşır suyu tabiki de temizlesin eşin sen pislik temizlemek zorunda değilsin sonuçta

Böylelerine çevir yüzünü , sende pişkinlik et daya lafını , sen misafirlerine nebiçim bakıon cart curt de söle küsen küssün bu ne yahu

Hani yaşlı desem değiller biyel şey mi olur ya izin almasaydin keşke ya ne gerek vardı iznini kullandın takilsalardi. Evde
Hayır onu istemem ben yokken evim de neler yaptılar gördük istemyorum rahat rahat kullanmak için gelmişler zaten ben yokum eşim yok ev onlara kalacaktı . İzin aldım diyince yüzleri düştü hiç yorum yapmadilar . Bir kaç saat sonra hiç kel alaka konuda adam döndü bana dedi hiç yoktan sen nasıl 4 ğün izin aldin nasıl verdiler dedi bende dedim rapor aldım dedim sustu yine yorum yok. Gıcık oldu yani pislik

Bence sen hır gür çıkar canım bırak kussun böyle akraba zaten

Tuz ruhu falan sakın kullanma ,hamilesin Allah korusun,eşin yıkasın o kimyasallarla banyoyu ,onun kabahati.

Çok şükür ya, hamile kadına yatılı misafir nedir arkadaş. Kimseye kendinizi kullandırmayın. Yüzsüze karşı yüzsüz olacaksınız. Baska türlu laftan anlamıyorlar.

ay okudum da Allah sabır versin ne rahat insanlar var tez zamanda giderler de kurtulursunuz inşallah bornozu da hediye et geldiniz bir şey yapamadık sana da çok yakıştı de ver gitsin

Ben eşimin böyle özel misafirlerini direk ona devrederim, hatta yemeği bile ona atarım.Çalışıyorken, hamileyken (benim o dönemler felaket geçer inş sizin o kadar kötü değildir) evde yatılı üstelik hemde gezdirme bekleyen misafiri ne yazıkki çekemiyorum pek. Bnede prensip olarak zorda klmadıkça kimseye yatıya gitmem, gidersemde her işi kendim yaparım, yemek atıştırmalık bile yapar götürürüm.
Düşüncesizlik diz boyu sizde. Bence izin almayıp evin düzenini gözden çıkarmanız daha iyi olurdu, şimdi hazır izinde diye gerdirme yedirme içirme herşey beklerler.

Bu amca gitmez ben diyim size bide işi bırakmış işi bırakacak adam neden eşini çoluğunu çocuğunu memleketten toplar getirtir belki sizin eve yerleşme kafası var kapıdan kovsanız bacadan girecek cinsten gitcek olsa bile bu seferde param yok nasıl gideyim dicek sizi borca sokcak hiç sabretmeyin ben size diyim bi cinnet geçirin gider ayak sizi dolandırmasın malum işi gücü bırakmış bu seferde param yok nasıl gideyim dicek ya kalmak için elinden geleni yapacak yada para koparmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…