- 8 Aralık 2011
- 961
- 2.150
- 333
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Tmm cnm burda ki kızlar sağolsunlar cesaret geldi biraz burda ki yazılan bazı yazıları eşimé de okuttm aşkım bak böyle biri tavsiye etmiş dedim oda biraz cesaret topladı. Konuştu amca ile. Eşim de bende fazla iyi niyetli davranmışiz ama sınırlarımiz ı belirleyece giz artık. Herkese çok tşk ler. Gelişmeleri paylaşacağım
Aynen sana hak müstehak. 13. Sayfadan sonrasını sinirden okuyamadim. Madem bisey yapamayacaksin niye konu aciyorsun. Yaşa bu ezikliğinle. Cek cileni...
tamam sorunu çözmüşte sayfaları okurken ben de konu sahibine sinir oldum. "yok diyemiyorum, hayır diyemiyorum, yumuşak yüzlüyüm" diyip durmuş. en azından eşine yumuşak yüzlü olmasın, ona söylesin, ona hallettirsin meseleyi. neyse söylemiş sonunda hallettirmiş ama başlarda ben de çok kızdım pasif durmasına.Sorunu çözmüş kadıncağız, keşke okumadan konuşmasaydınız böyle bir üslupla
Kız gece gece naaaptin yaKonunuzu okurken bir tek benim kulagimda mi kaygısızlar müziği çınladı?
Alemsiniz vallahaKonunuzu okurken bir tek benim kulagimda mi kaygısızlar müziği çınladı?
önce esinle konus sonra kaynana kayınbabayı ara ailenin bu duruma musade etmedigini onlarda kalmalari gerektigini ve hamileliginden dolayi rahatsız oldugunu hastaneye gidecegini söyle şutlaKızlar 6 aylık evliyim. Eşimin amcası da yaşadığımız şehirde aşçı ve bekar evinde kalıyo hanımı çocukları memlekette. Biz evlendik evleneli sürekli bize gelip kalıyo gece 3 de geliyor biz ise gidiyoruz gündüz 3 de geri gidiyor. Bir ay öncesinden de çocuğunun göz problemini bahane ederek dedi buraya getireceğim dr à dedi 15 tatil de dedi birsey diyemedik isim gücüm var çalışıyorum memurum hamileyım yok diyemedim. Dün biz işte iken gelmişler saat 4 de bende 5 de çıkıyorum. Kadını sadece düğünüm de gördüm samimiyetim yok konuşmuşluğm da yok. 5 de eve geldim ne göreyim banyo ıslak benim bornozum ıslak kanepe ye sermisler kurusun diye benim gördüğümü görmedi hemen kadın kaldırdı. Sok oldum 1 saatin içinde ne ara daha ev sahibi gelmeden ilk defa geldiğiniz bir evde !!!! Öyle moralim bozuldu ki anlatamam. Adam bir çuval kirli si ile gelmiş butün gece onları yıkadim. Görgü yok. Bunlar böyle yapınca işten izin aldım evim de at koşturmasin lar diye sabah kadınlà adam yine duş aldilar. Ben kahvaltı hazırladım dört dörtlük adam yedi traş oldu çıktı arkadaşları ile buluşmaya giderken dé bana diyor yeğenim yengen ı çocukları al gezdir çocuklar enerjiler ini atsınlar hava güzel diyor. Öyle moralim bozuk ki. Ben misafir olduğum bir evde böyle rahat olamazdm eşimle özelimi böyle yapmazdm bilmiyorum ben ne gördüm ne duydum böyle birşey şimdi siz söyleyin ben ne yapayım öyle kötü hissediyorum kendimi.
Bu arada ekleyeyım çocuk zaten tedavi olmuş gözlüğü varmış kullanmıYo diye kadın ağzından kaçırdı. Kadına sordum hangi güne randevu aldınız diye perşembe dedi amca da eşimé cuma diye söylémis yani çocuğu bahane ettiler zarûrı durum yok
bence de siz yüz vermişsiniz eşiniz cok istiyosa anasina babasina baktirsin sancilan yataklara düş surat as aileni ara gerekirse onlar konussun esinle ne kadar da amcasi olursa olsun neler okuyoruz ya esin nasil kıskanmiyor seni beynim durdu sinirdenBen yokken evimde kimse duramaz nasil rahat ediyorsunuz adami gunduz evde birakiyorsunuz aklim almiyor.
Esinize kayinpederinize kim varsa soyleyin uyarsinlar gitsinler evlerine.
giderlerse der sahsen ben yaza kadar kalacakları kanaatindeyimUzun sure ayri kalinca ozlemislerdr birbirlerinibnde cok rahatsiz olurdum sanirim. Kokten Cozum bulun bir daha gelecegi zaman “ hanim zor hamilelik geciriyor surekli yatiyor evde ev musait degil “ desin.
Herşey insanlar için; sizde kime nasil davranacaginizi yaşadıkça, gördükçe belirleyeceksiniz.Kotu bir tecrübe olmusEşim konuşmuş adama demiş cumartesi sabah kaynanam lar gelecek siz kendinize yer ayarlayın demiş adam kem kum etmiş ne yapsak ki bilmiyorum ki filan demis eminim cumartesi sabah à kadar Son dakkaya kadar kalacak o bedavaci. Eşim konuşmasà imiş ayin 26 sında gidecek mis yuh yani yuh diyorum iyi ki önünü kestik yoksa kafayı yiyecektim boşuna 3 tane valiz le gelmemiş ler demek adam ne bedavaci akıl alır gibi değil. Bir daha asla kabul etmeyeceğm eşim le de konuştuk karar aldik ikimizin de ailesi nden başka hiçbir akraba yi yatılı kabul etmeyeceğiz . Yeni evliyiz demek ki hamız bize büyük tecrübe oldu bu. Şimdi tek korkum cumartesi de gitmemeler ı
fırsat tepmişsin.Bilmiyorum eşim le konuşacağım odaya çekilince. Adamlâ da tartıştim pkk sempatizAnligı yapmaya kalktı .lafı ağzına tıkadim konuşturmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?