Eşimin bedavaci amcası

Valla uyuz oluyorum böylelerine. Sen ayip olmasin diye uğraşıyorsun bunca rezillige birde. Allahim buyuk konusmak istemiyorum. Yerinde olsam kocamla odaya cekilince istemiyorum evimde kimseyi istemiyorum. Elalem evimde dus alsin bornozumu kullansin istemiyorum diye evi ayaga kaldiririm. Duyan duysun.

Eşim konuşmuş adama demiş cumartesi sabah kaynanam lar gelecek siz kendinize yer ayarlayın demiş adam kem kum etmiş ne yapsak ki bilmiyorum ki filan demis eminim cumartesi sabah à kadar Son dakkaya kadar kalacak o bedavaci. Eşim konuşmasà imiş ayin 26 sında gidecek mis yuh yani yuh diyorum iyi ki önünü kestik yoksa kafayı yiyecektim boşuna 3 tane valiz le gelmemiş ler demek adam ne bedavaci akıl alır gibi değil. Bir daha asla kabul etmeyeceğm eşim le de konuştuk karar aldik ikimizin de ailesi nden başka hiçbir akraba yi yatılı kabul etmeyeceğiz . Yeni evliyiz demek ki hamız bize büyük tecrübe oldu bu. Şimdi tek korkum cumartesi de gitmemeler ı

Takipteyiz, sonuçtan haberdar edin Guzelseylerolsun88
Tmm cnm burda ki kızlar sağolsunlar cesaret geldi biraz burda ki yazılan bazı yazıları eşimé de okuttm aşkım bak böyle biri tavsiye etmiş dedim oda biraz cesaret topladı. Konuştu amca ile. Eşim de bende fazla iyi niyetli davranmışiz ama sınırlarımiz ı belirleyece giz artık. Herkese çok tşk ler. Gelişmeleri paylaşacağım

Aynen sana hak müstehak. 13. Sayfadan sonrasını sinirden okuyamadim. Madem bisey yapamayacaksin niye konu aciyorsun. Yaşa bu ezikliğinle. Cek cileni...

Sorunu çözmüş kadıncağız, keşke okumadan konuşmasaydınız böyle bir üslupla

Sorunu çözmüş kadıncağız, keşke okumadan konuşmasaydınız böyle bir üslupla
tamam sorunu çözmüşte sayfaları okurken ben de konu sahibine sinir oldum. "yok diyemiyorum, hayır diyemiyorum, yumuşak yüzlüyüm" diyip durmuş. en azından eşine yumuşak yüzlü olmasın, ona söylesin, ona hallettirsin meseleyi. neyse söylemiş sonunda hallettirmiş ama başlarda ben de çok kızdım pasif durmasına.
ama umarım doğru söylüyordur burdaki tepkilerden dolayı "eşimle konuştum hallettirdim" demiyordur.

Arkadaş ne sinir oldu m okurken ya.

Konuya yorum yapmicam.

Ama o bornozu çöpe atın. Kullanmayın bi daha. Siz hamilesiniz ya. Sizin özel esyanizi nasıl kendi eşyası gibi kullanıyor bu adamlAR.

Üstelik özür dileyerek söylüyorum ama evinizi kontrol ettiniz mi ? 80 milyar az değil. Evde değerli birsey varmiydi.

Ay en nefret ettiğim sey ya. Densiz terbiyesizler. Bana kalırsa ortada hastalık falan yok ha. Hepsi hikaye bunların.

Lütfen eşinizle konuşun. Değil amcası kim olursa olsun o anahtar verilmez. Denir ki anahtar esimde bende yedek yok.

Allah korusun ya. O adama ne kadar guveniyo kocanız. Ya size birsey yapsa yapsaydı.

Yo-yo. Ben kabul etmem. Kocanızla konuşun ve biran önce gitsinler başka yerde konaklasinlar. Siz otel istetmiyorsunuz

önce esinle konus sonra kaynana kayınbabayı ara ailenin bu duruma musade etmedigini onlarda kalmalari gerektigini ve hamileliginden dolayi rahatsız oldugunu hastaneye gidecegini söyle şutla

Ben yokken evimde kimse duramaz nasil rahat ediyorsunuz adami gunduz evde birakiyorsunuz aklim almiyor.

Esinize kayinpederinize kim varsa soyleyin uyarsinlar gitsinler evlerine.
bence de siz yüz vermişsiniz eşiniz cok istiyosa anasina babasina baktirsin sancilan yataklara düş surat as aileni ara gerekirse onlar konussun esinle ne kadar da amcasi olursa olsun neler okuyoruz ya esin nasil kıskanmiyor seni beynim durdu sinirden

Uzun sure ayri kalinca ozlemislerdr birbirlerini bnde cok rahatsiz olurdum sanirim. Kokten Cozum bulun bir daha gelecegi zaman “ hanim zor hamilelik geciriyor surekli yatiyor evde ev musait degil “ desin.

Uzun sure ayri kalinca ozlemislerdr birbirlerini bnde cok rahatsiz olurdum sanirim. Kokten Cozum bulun bir daha gelecegi zaman “ hanim zor hamilelik geciriyor surekli yatiyor evde ev musait degil “ desin.
giderlerse der sahsen ben yaza kadar kalacakları kanaatindeyim

Herşey insanlar için; sizde kime nasil davranacaginizi yaşadıkça, gördükçe belirleyeceksiniz.Kotu bir tecrübe olmus

Yuhhhh!!!
Açık açık konuşmalısın.
Hamile haline başına üşüştüler ne anlayışsız insanlar ya!
Eşin ne diyor ki bu duruma? Ayrıca otel mı orası o ne biçim davranış öyle duş almalar filan
İnsan sorar önce kullanabilir miyim diye. Allah misafirin de hayırlısını versin diyorum.

Bilmiyorum eşim le konuşacağım odaya çekilince. Adamlâ da tartıştim pkk sempatizAnligı yapmaya kalktı .lafı ağzına tıkadim konuşturmadim.
fırsat tepmişsin.
evimde terörist istemiyorum.
çık git yoksa polise ihbar ederim deseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…