Eşimin bedavaci amcası

Adam (!)
Hem sapık
Hem dolandırıcı
Hem pis
Hem beleşçi
Hem terörist

Böyle bir adamla aynı evde ben panik atak geçirmiştim şimdiye

Yok hayır bankada parası var faiz é yatırmış bunu tüm sulale biliyor adam tuvalete bile gitmiyor nerdeyse tasarruf olsun çıkarmayım diye. Tek kuruş masraf yapmadı kadına ailesine bize 2 gündür yatılı kalıyor da. Bedavaci . Hep maddiyat konuşuyor şöyle şunu ucuza getiriyom böyle tasarruf ediyom diye sineğin yağını çıkaracak. Şimdi de diyor ki bir kadın tanıyorum yaşlı komşu benim orda diyor evi var onunla konuşacağım bedava oturmaya çalışacğm diyo. Kendinin de memleket de evi var kıra ya vermiş burda da milletin üstünden geçinmeye çalışıyor dolandırıcı

Kusura bakmayın ama sizin verdiğiniz tavizle alakalı.
En başından erkek akrabanın kalmasına müsaade edip,dört dörtlük kahvaltılar hazırlayıp sesinizi çıkarmadığınız sürece gerisi gelir.
Benim evime değil 6 aylık evliyken 6 yıllık evli dahi olsam erkek akraba ve samimi olmadığım aile yatıya gelemez

En
Doğrusu da bu zaten evet çok haklısınız. Kimse hak etmiyor hele böyle pis beleşci ler. Adam yerini yapmis demekki bize gide gele.

En

Doğrusu da bu zaten evet çok haklısınız. Kimse hak etmiyor hele böyle pis beleşci ler. Adam yerini yapmis demekki bize gide gele.
Bakın ister pisbeleş olsun,ister dört dörtlük insan.Yine de gelemez.Bu sizin yüz ermenizle alakalı.Bu tarz davranışlar aile mahremini,özel yaşama saygıyı,evliliği zedeleyici şeyler.Hele ki bornoz,havlu gibi bedenime dokunan kişisel eşyalarımı bir başkası kadın olsun erkek olsun kullanamaz.Hijyenliği geçtim,ahlaki bulmuyorum.

bu kadar yüzsüzlerse sizde yüzsüzleşin birazcık madem. bu ne yaaa ben burdan sinir oldum. ne zaman gideceksiniz gibisinden sorun, başka bi planımız felan var deyin. korkmayın böyle dengesiz ve yüzsüz insanlar alınmaz. döner dolaşır yine gelir kapınıza.

Bacım sen yine de işin ucunu sıkı tut, bugündü yarındı derken yıkılmasınlar eve. Yaşlı kadını ikna etmesini beklemeyin ki öyle diyecek gb görünüyor... yüz verme hiç nasılsa gidecekler diye hanımlığa geri dönme

Tabi ki ahlaki değil ben kendi ailem é gidince bile eşim den uzak dururum 4 ğün kaldık duş yapmadık asla öyle terbiyesiz lik olmaz eşim de namazını hep kıldı annemler de iken zaten normal de de kılar. Gerçekten ahlaksız lik dakka bir gol bir sokakta ki köpekler gibi ne o pis adam şeytan misin sen bu ne düşkünlük tövbe tövbe. Biz eşim le yumuşak yüzlüyüz adam çocuğun gözü diye getirdi sandk 2 yada 3 gün kalacak ne bilirdik böyle hesaplar yaptığını

Ğ
Hayır asla benim evimde benim ekmeğimi yiyip pkk konuşan adama tahammül etmem bugün kadına diyeceğim yarın gidin diye. Ben bu salakli ğm lâ sırf o iki çocuk ac gitmesin hastane ye diye kalkar kahvaltı hazırlardm ama adam dün gece pkk konuştu asla yapmam bu aksam da dünden kalan yemeği ısıtıp vereceğim önlerine. Bitti artık dağdaki leri kalkmış savunuyor bana benim görüşümü bildiği halde köp.k adam

Ha aynen yemek falan yapma. Yarin gidinde deme bu aksam deki anca yarina giderler tabi giderlerse. Bunlar kari koca seni bile döverler benden sana demesi. Bu aksam gidin de sonra odandan cikma

Siz bu konuda hersekil de haklisiniz ama 4 gun dus almamak ne demek. Dus sadece afedersiniz cinsellikten sonra mi alinan bisey. Ben yaz kis hergun dus alan bir insanim. Misafielige gitsem de rica ederim ev sahibinden mutlaka rica edip hergun dusumu alirim. Evli olup annemlere misafirlige gitsem ve yanlis anliycaklar diye dort gun yikanmasam olurum herhalde. Temizlik imandan gelir demisler atalarimiz.

İşte böyleleri utanmadan parada ister gözünüz açık olsun sizinde eşinizi kandırmasın uyarın eşinizi istesin yada istemesin siz önleminizi alında

Ha aynen yemek falan yapma. Yarin gidinde deme bu aksam deki anca yarina giderler tabi giderlerse. Bunlar kari koca seni bile döverler benden sana demesi. Bu aksam gidin de sonra odandan cikma
Tmm öyle diyeceğim inşallah. Bizde misafir asla kovulMaz böyle ağzım alışık değil ama bunlar misafir değil başka bir şey . Benim maaşım 3 bin ben 3 tane üniversite okudum adam okumamış aşçı 4 bin maaşı var beğenmemis işten çıkmış şunà bak diyor falanca 5 bin alıyo . Pis adam beleşçı para hırsı var işi gücü rast gitmiyor gerçi hiç inanmadm kesin patronu çıkartmistır böyle bir yılanı kim bilir ne dolap çevirdi zaten 4 ayda bir iş değişiyor

Biz yeni evli ydik ilk defa gittik ailemé çok utandık ama yani bu bizim duyduğumuz haya duygu sundan. 3 gece 4 gun kaldık. Normalde tabi ki maksimum 2 gündür duş alma durumu yani .

Yol verin gitsin. Açık açık söyleyin kusura bakmayın daha fazla ağırlayamayacağım sizi diye.Kötü olun ama düzeninizi huzurunuzu kaçırmayın yok yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…