Eşimin bedavaci amcası

Aynen ya. Konuyu buyutup o dakika bir daha duzelmemek uzere ortaligi karistirip evden defedebilirdi.
onun yerine ya Cumartesi de gitmezse diye kendi kendini yiyor şimdi.

adam orada kalır yakında eve başka kadın da atar. konu sahibi izler.

Evin anahtarını da değiştirin konu sahibi adamın napacagi belli olmaz yüzsüz.cumarteside sabahtan gideceğiniz yere bırakalım diyin

onun yerine ya Cumartesi de gitmezse diye kendi kendini yiyor şimdi.

adam orada kalır yakında eve başka kadın da atar. konu sahibi izler.

Adamda o potansiyel var ki. O kadin da kullanir artik bornozu

Ama buyuk konusuyorum bu sekilde gorusleri olan bir insan evimden bir damla su icemez. Ogrendigim an evimde oksijen solutmam bir daha. Konu sahibi asiri pasif. Hic bir seye ses cikaramasa anlarim da buna susmamasi gerekiyordu.

aynen.
bu alenen korkaklık.
benim evimde biri terörü övecek hemen kışkışlarım dağlara doğru.

ev benim, koca benim.
niye çekinecekmişim bir edepsizden?

Ne tuhaf

Keske hic kabul etmeseymissiniz. Bu da ders olsun bir daha 1. Derece aileniz ve cok samimi arkadaslariniz dışında kimseyi ama kimseyi kabul etmeyin. Isi birakmasi cumaya kadar diyip haftaya cumayi kastetmesi hic masum degil. Bornozunuzu kullanmasi falan ayri bir rezillik zaten. Ben tiksindim. Buyuk konusmiyim ama gonderirdim sanirim. Bu kadar bile sabredemezdim. Birde pkk sempatizanligi yapmis hic katlanamazdim zaten kv de esinizde arkanizdaymis baksaniza. ve lutfen EVIN ANAHTARINI KESINLIKLE DEGISTIRIN. cumartesi ilk is anahtarinizi degistirmek olsun. Esiniz anliyorsa kendisi bile takabilir. Bizim evin anahtari cogaltilmiyor mesela. Koctastan aldik birazdaha pahaliydi digerlerine göre ama. Bende kv den korkmustum o yuzden boyle aldik anahtarimizi cunku evlenmeden onve anahtari vardi. Calistigimizdan izin alamadigimiz gunlerde bazi eksiklerde basinda durdu ustalarin.

adam kolay yolu bulmuş ama ayıptan falan haberleri yok bi başkasının bornozu nasıl giyilir ya iğrenç eşinize söyleyin konuşsun amcasıyla böyle misafir mi olur ben altlı üstlü otururken kayınvalidemlere bırakmadım anahtar ki bunu kaç defa dile getirdi yine de bırakmadım başlarım eşimin amcasına kovun gitsin adam çocuğu bahane etmiş resmen terbiyesiz

Güya bugün 10 da hastane Randevusu vardı adamın akşamdan dedi sabah 9 da gideriz diye hastaneye. Kalk kahvaltı hazırla demeye getirdi bana . Eşim de dedi gece hazırlama bırak dışarda gitsinler yapsınlar bir daha da pkk konuşursa yarın lafı tıka ağzına dedi. Öyle yapacağım bir saattir uyandım kahvaltı hazırlamadim. Beleşçı adam bize de dün diyorki burda korsan taksi var mı numara biliyor musunuz o uygun götürür hastaneye dedi. Bedavaci lik kanına işlemiş. Özel araç görünümlü taksiler varmış bunu ilk defa duydum. Dip Not adamlar hala hazırlanp çıkmadı evden kahvaltı bekliyorlar muayene palavra. İkinci dp Not araba da patronunun arabasi ydi dün istifa etmis araba yi da vermiş.

Madem burda işsiz kaldı ayin 26 sına kadar ne işi vardı burda bizde bıraksak kalacaktı. Eşim dedi karısını da yarin alıp memlekete dönsun burda ne yapacak orda evi var ailesinin yanına dönsün dedi bize de yük olmasın dedi. Alttan alttan ima etmiş zeka özürlü gibi susmus cevap vermemiş. Adamın beleşciklik kanına islemis. Ben böyle bilseydim sokar mıydınm evime ya. Eşimé dedim cumarte si yi beklémicem cuma aksami göndereceğim dedim. Ailemi cumartesi sabahı geliyor sanıyorlar ya diyeceğim cuma günü gidin temizlik yapacağım ailem gelecek diye diyeceğim. Hoş bunların pisliği bir haftada temizlenmw

Boyle olduklarini bilseydim sokmazdim ne demek.
Adam esinin ailesini dolandirmis.
Kayinvalidenin yataginda baskasiyla yakalanmis.
Gece uc te gelip sizin evde yatiyor.
Daha nasil olmasi lazimdi kabul etmemeniz icin.

Ben olsam izin alipta birde onlara hizmet etmezdim.
Misafirlik 3 gun surer 4.gun o misafir olmaz. Is buyurun gelenlere olsun bitsin. Mesela cikarip bir miaafir havlusu verin. Dus alinacaksa bunu kullanin bizimkileri degil deyin olsun bitsin.

Onlar gidince kilidi de değiştirin..
Kardeşini dolandıran terörist hayli hayli sizin evinizede girer.
Anahtarı alalı 1 saat olmuştu ben eve geldim o manzara ile karşılaştım. Çektırmeyé vakti olmamıştır sanmam. Birde ben yeni öğrendim dün söyledi eşim dedi gençliğinde böyle yapmış bu annemler in evinde dedi.

Sorma konu sahibinin esinden anahtari almis esiyle evde birlikte olmus.Karisi konu sahibinin bornozunu kullanmis.
O evde ne yapmalari beklenirdi ki.
hayret verici gerçekten ya bizler çok eziğiz ya da bu gibi insanlar çok açık gözlü öz güvenli.
sanırım konu sahibi ve kocasının canına kastetmesi gerekir evden kovulmayı hak etmeleri için hoş o zaman da "canın sağ olsun sana kurban oluruz amcam ve ailesiii" şeklinde bağırlarına basarlar bunlar.

Ben olsam izin alipta birde onlara hizmet etmezdim.
Misafirlik 3 gun surer 4.gun o misafir olmaz. Is buyurun gelenlere olsun bitsin. Mesela cikarip bir miaafir havlusu verin. Dus alinacaksa bunu kullanin bizimkileri degil deyin olsun bitsin.
İşin tuhaf yani ne biliyo musun 2 gündür başka bir boy havlusu görüyorum balkona aşmış sarı les gibi. O dururken benim bornozumu niye kullanmışlar kadın namazli ydi o gün kadının sadece duş aldığını düşünmüştüm çünkü adam ertesi sabah duş aldı benden izin almadan müsade istemeden. kendilerinin pis havlusunû kullanmışsa benim bornozu pis amca mi kullanmış ilk gün. Beynim yandı düşünmek den. Dağ ayıları bunlar. Birde dip not. Adamlâ kadın da kaçarak evlenmişler adam burda istanbul da çalışıyormuş kadın memleketin den bunun yanına otobüse binip kaçmış 5 yıllık evliler. KaynânAm dedi adam azgın kadın da Cingene gibi birsey ben yıllarca o adam dan çektim simdi sizinle uğraşıyor pislik adam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…