Eşimin bedavaci amcası

Ben şuan yoldayım terapisté gidiyorum özgüven problemim var çekingen kişilik bozukluğu ve sosyal fobi var zaten eksikliğimi biliyorum foruma hep yazıyorum sorunlarımi ama bunun gibiler yüzünden hırslan yorum tedavimi olup bebeğime daha güçlü bir anne olacağım inşallah.

Tamam tedavi görecek olmanıza sevindim. Umarım çabucak üstesinden gelirsiniz bu durumun. Hiç pes etmeyin.

Biri vardı burda arkadaşı her sabah kahvaltıya geliyormuş makyaj malzemesini kullanıyormuş akşamda eve bıraktırıyormuş
Sonunda o kişinin arkadaşı söyledi
Ne gelip duruyorsun sabah sabah diye hepimiz rahatlamıştık

Benim eşimin amcası da sizin amcaya çok benzer, terör partizanlığı hariç. Evli çocukları var ayni zamanda sevgilisi ve ondan da çocuk var. Sürekli para ister çevresinden. İlk evlendiğim zaman sürekli arıyordu mesaj atıyordu, mesajlarına karşılık vermiyordum birde niye cevap vermiyorsun diye hesap sorardı eşime söyledim, eşim babasına söyledi, o günden sonra bir daha aramadı. Evleneli 5 sene bitti amcası evime 2 kere ancak gelmiştir o da sadece çaya. Çoluğunu çocuğunu sefil edip karı kız peşinde olan birine çay bile fazla aslında. Sizin gibi yumuşak yüzlü davransaydım büyük ihtimalle ben daha kötü durumda olurdum.

Asla öyle birşey isteyemez biz hep önünü kestik borcumuz var yeni evliyiz diye diye. Hatta eşim bir 10 milyar isteyyım dedi babam dan yolduğû paradan düşürürum sonra isterse dedi. Bende dedim bizi bulaş tır ma suna babanın hesabı ayrı bizim ki ayrı hiç muhatap olmasın bizle defolsun uzak olsun dedim.

Sizden yuklu bir para istemeleri yakindir ya da kredi falan cektirip kendine is falan kurcagini soylicektir. Bu zamanda isten ayrilinir mi zam icin insanlar karin tokluguna calisiyor
Ben o zam meselesine hiç inanmadım adam orayı da dolandirmaya kalkmıştır kimse istemez böyle bir adamı is yerinde. Bence kendi kovuldu yoksa başka bir işi garanti etmeden tek gününü boşa harcamaz bu bedavaci şimdi işsiz bakalım kaç ay issiz gezecek

Kovmadin mi daha evinden bugün gidin yarim temizlik yapacam demedin mi?
Yok diyemedim daha. Şuan dışardayım gerçi evde de hiç muhatap olmuyorum yatak odama çekiliyorm çoğu zaman dinlenyorum. Şimdi eve gidince sohbet etmeye çalışacam ki konuyu acayim hiç konuşmuyoruz suratm asık di hep iki gün bugünde onlar Tripli gibi . Eve gidince söyleyeceğim yarın temizlik yapacağım mumkunse amca ya söyle size başka yer ayarla sin diye

Mümkünse falan deme, bugnden gidin siz de, sohbete de gitme, doktora gittim iyi degilim bana sakinlik rahatlik lazim bebegimi tehlikeye atamam, bugün aksam siz baska yer bulun de kestir at. Bu adam sapik sana bile biseyler yapmaya kalkar

yorma kendini diyemez bu arkadaş şimdi biz sinirlenmeye başlayacağız
Şöyle yapıcam böyle yapıcam diyerek nabzımızı yüksek tutuyor karı koca kendi aralarında gitsinler istemiyorum hayır ben daha çok istemiyorum kovarım ederim diye muhabbetin dibine vurdu ama amcayla yengeye tek laf yok.

Öyle birşey yapamaz
Laf yok deil dün gece eşim söyledi amcaya. Bende tavır alıyorum yüzüm den düşen bin parça illa söylemek mi gerek yani bu yeterli bir sebep değilmi istemdğmi belli etmek adınà ama demekki bunlar anlamıyor böyle de yüzsuzler bende yüzümü kızartip diyeceğim yarın gidin diye. Dedigim de de yazacağm buraya

Çok sinirlerim bozuldu bu ne yüzsüzlük ya...herşeyi anlarım caresizdir eşi gelmistir bekar evinde kalsın istemez size getirir ok buraya kdar anlıyorym ancak siz yokken anahtarı acıp evinize girmek!!!!bornozunuzu kullanmak, buna nasıl cesaret ederler ya..bir de hamile olan size yengeni gezdir ne demek izin alda kendin gezdir ne yüzsüz insanlar var.ben yokken eve girmek düsünemiyorum bile!!!!

Mumkunse lafını kullanmayın, yuvarlak uçlu laflar etmeyin. Eve çöreklenir mümkün değillerdi diyiverirler siz de hizmetçiliğe devam edersiniz.

Yarım temizlik yapmam şart, o yüzden kendinize bir yer ayarlayın.

Sert ve net olmalı, bundan bile zor anlar onlar.

Böylesi terbiyesiz ve yüzsüz insanlara "güle güle" dememek için ne duruyosunuz gerçekten anlamıyorum.
Bugun bdv de çok sinir bozucu konular var.
Baştan hatalar yapmışsınız o da var tabii ama tepenize çıkmaları da gerekmezdi.

Onlar terbiyesizse siz de olun,kaybetmekten korkulacak insan değillermişki.

Ayh sinir bastı.

bizde böyle şeyler asla olmaz olsa da zaten ben asla izin vermem hele ki
evi varken misafirliğe gelir uzaksa kalır ama sürekli kalmak nedir yani
anne baba neyse de eşimin amcası ayy yok tövbee diyorum yani. Benim kv evinde banyoda
tadilat vardı ben zorla evimde duş aldırırdım onlara bile kendi evleri gibi yani bide gelicek
kocasıyla beraber olacak benim bornozumu giycek ne münasebet direk söylerim ben olsam.

Offf bu konununbasligi bedavaci degil yüzsüz amca olmaliydi
Iste malesef malesef boyle insanlara karsi icimizden geceni yuzlerine soyleyemiyoruz
Icim daraldi

Eşinize de pes doğrusu.
Bu zamana kadar çoktan durdurması lazımdı bu kepazeliği.
Sizin kayınpederiniz,valideniz filan da mı yok.
Bir akıl verecek olan yok mu.
6 aylık evli çift, hamile kadın....
Çok şaşırdım sahiden.

Hersey bisekilde sineye cekilebilir ( cok zor olsada ) , yuzsuzlukleri, esyalarinizi en ozeline kadar kullanmalari, belescilikleri vs vs hatta gelse salonun ortasina s**çsa dahi birsekilde tamam... Amma terör propagandası yapması asla hicbir sart altinda kabul edilemez! Hesey tolare edilebilir ama bu asla!
O soyledigini duydugunuz an benim evimde teroriste yer yok diye kapinin onune koyacaktiniz.

Ki ben olsam daha beterini yapar, konusmalarini videoya alir savciliga sikayet ederdim. teror destekciliginden girsin iceride gorsun bakalim dunya kac bucak.
Siz ise hala aman soylesemmi soylemesemmi diye dusunun bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…