- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Ben şuan yoldayım terapisté gidiyorum özgüven problemim var çekingen kişilik bozukluğu ve sosyal fobi var zaten eksikliğimi biliyorum foruma hep yazıyorum sorunlarımi ama bunun gibiler yüzünden hırslan yorum tedavimi olup bebeğime daha güçlü bir anne olacağım inşallah.Anladım içinizi döküyorsunuz da, adamın dolandırıcı pislik olduğu ortada zaten. Bu noktada hepimiz hemfikiriz. Siz bir şey yapmayı düşünüyor musunuz? Çünkü biraz müstehak oluyor da size.
Çocuğunuz olacak onu da pasif yetiştirmeyin bari.
Tamam tedavi görecek olmanıza sevindim. Umarım çabucak üstesinden gelirsiniz bu durumun. Hiç pes etmeyin.Ben şuan yoldayım terapisté gidiyorum özgüven problemim var çekingen kişilik bozukluğu ve sosyal fobi var zaten eksikliğimi biliyorum foruma hep yazıyorum sorunlarımi ama bunun gibiler yüzünden hırslan yorum tedavimi olup bebeğime daha güçlü bir anne olacağım inşallah.
Sizden yuklu bir para istemeleri yakindir ya da kredi falan cektirip kendine is falan kurcagini soylicektir. Bu zamanda isten ayrilinir mi zam icin insanlar karin tokluguna calisiyorSuç bizde biz de otorite yok . Kimse kabul etmez böyle birseyi bizde aptallık .
Ben o zam meselesine hiç inanmadım adam orayı da dolandirmaya kalkmıştır kimse istemez böyle bir adamı is yerinde. Bence kendi kovuldu yoksa başka bir işi garanti etmeden tek gününü boşa harcamaz bu bedavaci şimdi işsiz bakalım kaç ay issiz gezecekSizden yuklu bir para istemeleri yakindir ya da kredi falan cektirip kendine is falan kurcagini soylicektir. Bu zamanda isten ayrilinir mi zam icin insanlar karin tokluguna calisiyor
Yok diyemedim daha. Şuan dışardayım gerçi evde de hiç muhatap olmuyorum yatak odama çekiliyorm çoğu zaman dinlenyorum. Şimdi eve gidince sohbet etmeye çalışacam ki konuyu acayim hiç konuşmuyoruz suratm asık di hep iki gün bugünde onlar Tripli gibi . Eve gidince söyleyeceğim yarın temizlik yapacağım mumkunse amca ya söyle size başka yer ayarla sin diyeKovmadin mi daha evinden bugün gidin yarim temizlik yapacam demedin mi?
Mümkünse falan deme, bugnden gidin siz de, sohbete de gitme, doktora gittim iyi degilim bana sakinlik rahatlik lazim bebegimi tehlikeye atamam, bugün aksam siz baska yer bulun de kestir at. Bu adam sapik sana bile biseyler yapmaya kalkarYok diyemedim daha. Şuan dışardayım gerçi evde de hiç muhatap olmuyorum yatak odama çekiliyorm çoğu zaman dinlenyorum. Şimdi eve gidince sohbet etmeye çalışacam ki konuyu acayim hiç konuşmuyoruz suratm asık di hep iki gün bugünde onlar Tripli gibi . Eve gidince söyleyeceğim yarın temizlik yapacağım mumkunse amca ya söyle size başka yer ayarla sin diye
Şöyle yapıcam böyle yapıcam diyerek nabzımızı yüksek tutuyoryorma kendini diyemez bu arkadaş şimdi biz sinirlenmeye başlayacağız
Laf yok deil dün gece eşim söyledi amcaya. Bende tavır alıyorum yüzüm den düşen bin parça illa söylemek mi gerek yani bu yeterli bir sebep değilmi istemdğmi belli etmek adınà ama demekki bunlar anlamıyor böyle de yüzsuzler bende yüzümü kızartip diyeceğim yarın gidin diye. Dedigim de de yazacağm burayaŞöyle yapıcam böyle yapıcam diyerek nabzımızı yüksek tutuyorkarı koca kendi aralarında gitsinler istemiyorum hayır ben daha çok istemiyorum kovarım ederim diye muhabbetin dibine vurdu ama amcayla yengeye tek laf yok.
Yok diyemedim daha. Şuan dışardayım gerçi evde de hiç muhatap olmuyorum yatak odama çekiliyorm çoğu zaman dinlenyorum. Şimdi eve gidince sohbet etmeye çalışacam ki konuyu acayim hiç konuşmuyoruz suratm asık di hep iki gün bugünde onlar Tripli gibi . Eve gidince söyleyeceğim yarın temizlik yapacağım mumkunse amca ya söyle size başka yer ayarla sin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?