Eşimin bedavaci amcası

Acık acık konuş.. İstemediğini belli et.. İyi olsan da, iiyilikten de anlamazlar ki..
Yap biraz cadılığını. El kızısın sen, neden çekesin ki..
Ayrıca da amcanın evi yok mu? neden senin eve getirmiş ailesini çok saçma..
İstediğini belli et..

Yazık ayrıca da hamileymişsin.. Kanamam var.. Kasıklarım ağrıyor de, dinlen bol bol..
Elalemin hizmetçiliğini yapma..
Hatta yenge hanıma; yemek temizlik yaptır.. Hizmetçi gibi kullan.. İş yaptır.. Emir eki kullan..
Bak bakalım, nasıl kaçar gibi giderler..
Yüz verme.. Sert dur.. İstemediğin hiç bir şeyi de yapma..

çıkarmayın bir yere
eşinize de söyleyin bornozu yengene vereceğim artık kullanamam bana yenisini alalım diyin

pişkin.. terbiyesizler

Aramızda 1 buçuk saatten fazla var insan görgüsuz olunca böyle oluyo uzak da olsan

O zaman tek yapacağınız şey; konuşmak. Bir de o ne öyle bekar evi gibi anahtar vermeler falan. Anahtarı vermek demek, burası senin de evin demektir ya. Eşiniz durumu çok abartmış, ipleri elinize almanız lazım.

Kaçmaz bunlar . Birde kadın yapmaya çalışıyor temizlik filan yardimci olmaya çalışıyor adam bozuk ya amca bana kitledi bunları adama iki kat kızgınm ama kadına da normal davranami yorum benim yokluğum da benim evim de pislik yapmışlar çok kızgınm ama bunu da tam belli edemiyorum annem de çok ezik di çok güler yüzlü YDÜ öyle yetiştim bilmiyorum zaten özgüven olarak biraz eksiğm var terapi ye başladım bu hafta ama bunlar beni iyice sıfırladi tepe taklak oldum. Bilmiyorum eşim memlekete tasınalım diye de tutturuyo doğulular benim kültürüm den çok ama çok farklı lar beni istemiyorum asla oraya gidersem bu gibi konular hergün açacağım buraya onu da biliyorum

çok gıcık bir durum ya.Allah kolaylık versin .nasıl tahammül ediyorsunuz anlamadım eşim için bile olsa katlanamazdım.Yarın öbürgün çocuğunuz doğunca 'yeğenim sen çalışacaksın yengen gelsin de baksın bebene' derse şaşırmayın.

Eşim de çok pa

Eşim de çok rahatsız oldu bu amca eşimin ailesini dolandırmis 80 milyar. Yine de yok diyemedi eşim . Anahtari eşim den gidip almışlar eşimin is yerine gidip
hem dolandırıcı hem de beleşçi ve siz de tahammül ediyorsunuz bu adama neden silah mı dayıyorlar başınıza?
eşinin izin vermemesi gerekir bu duruma ya da sen söyliceksin direk

Durup durup yazıyorum ben de çok sinir bozucu bir durum. Keşke 15 tatil mevzusunda "amca kusura bakma ben çalışıyorum, hamileyim, evimde de rahat etmek istiyorum" deseydiniz.

Bornozu kadının gözünün önünde çöpe atın.

yuh artık aşmışlar

ama bu yüzü de sizden almışlar demek ki . eşiniz diyemiyorsa siz söyleyin

hamileyim biliyorsunuz ,rahatsızım doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi izine çıktım dinlenmem iş yapmamam gerekiyor . bu yüzden de artık müsait değiliz artık kendinize bir yer bakmaya başlarsanız daha iyi olur vs tarzında şeyler söyleyin

hatta gerekirse daha sert konuşun gidip başka yerde işlerini görsünler tövbe ya

Son düzenleme:
Aylarca ayrı kalmanın acısını sizin evde mi çıkarıyorlar hayırdır ben olsam laf vururdum hatta kovma noktasına bile gelirdi terbiyesizlik resmen ya evinizin anahtarı mi var onlarda sizden önce eve gelebiliyorlar anahtarları değiştirin o zaman

Elalemin çamaşırını siz niye yıkıyorsunuz? Hayatta elleyemem. Karısı da gelmiş, yıkayıversin. Bornozunuzu gözünün önünde ıyyy yapıp makinaya atsaydınız, sonra da yatak odasına.
Hasta numarası yapıp ilgilenmeyin, hamilesiniz zaten.
Anahtarınızı da geri alamıyorsanız kilidi değiştirip yeni anahtarı vermeyin.
Ne yüzsüz insanlar ya, ben sinir oldum burdan.

Ben olsam kovarım.
Biz evlenmeden daha ev yerleşirken eşimin tüm ailesi evime gelip çay demleyip tvyi açmışlardı.Ben de surat asıp hiçbiriyle konuşmamıştım.O gün bugündür benle konusmuyo hicbiri tavsiye ederim :))

O bornozu yenge hanim giderken hediye edin burda kullanmak yerine evinizde kullanın deyin...hizmet etmeyin hamilesiniz yalandan hasta numarası yapın enfeksiyon kaptim deyin birdaha gelmek isterlerse bahane bulup önlerini kesin

Evin sahibi evde yokken, gidip o evde kalmak nedir yaaa... Arkadaş böyle şeyler okurken ben sinir krizi geçiriyorum,siz nasıl böyle sakin olmayı basariyosunuz... Madem bekar evi var defolsun gitsin. Milletin evini nie pislikleri için kullanıyorlar. Siz Hamilesiniz üstelik bide.. Adama diyemediniz mi, senin karın al götür kendin gezdir. Valla ben derdim. Eşinizde de is yok, eşim hamile ve su dönem dikkat etmesi gerekiyor. Doktor bol bol yatsın dinlensin dedi. Sizin yanınızda rahat olamaz. Oyuzden kabul edemem diyebilir. Ay yollayın gitsinler şunları, arkadaşınız falan olsaydım, gelirdim yanınıza onlarada bi güzel lafları vurur gonderirdim :))

Şuan yapmanız gereken tek şey eşinizi arıyorsunuz ben annemlere gidiyorum onları gönderene kadarda o eve adımımı atmıyorum diyorsunuz ister güzellikle ister çirkinlikle sana kalmış nasıl gönderceğin diyosunuz ve annenizede gidin sizin evde iş pişirdiklerinide söyleyin eşinize belki yatağınızı bile kullanmışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…