Eşimin bedavaci amcası

Ee bunları adama neden söylemediniz. Siz çıkın ben evi yollayım deseydiniz. Kadın da kendi bornozunu getirseymiş.

Bizdede var amca yenge ben boylesini gormedim ve duymadim kusura bakmayin esiniz tavrini koymasi gerekiyor yada ara kaynani de evimde is yapiyolar artik dayanamiyorum midem kaldirmiyor arayin konusun deyin

Bornozm da kayıp bu arada. Kadın balkonlu odada yatalim diye tutturdu sabaha kadar benim bornoz ü asmistır kesin ben görmeyim diye ama suan da da bornozüo ortada yok. Hoş çıkarsa bile atacağım elimi bile süremem

Çıkarınca ortaya şöyle bana haber verseydin misafir havlusu verirdim. Ne demeye benim bornozumu kullanıyorsun al senin olsun de.

eeee kocan kızarsa kızsın karısına de esin cok fazla geliyo rahat edemiyrouz lütfen kocanın yanına tasın sizin yuzunuzdan kocamla kavga edemem de

sizin muhatap olmanız hata zaten bütün bunlarla.
eşiniz buna en baştan müsaade etmemeliydi.

benim de katlandığım bazı durumlar olur.
eşimin akrabaları gelir kalır 1-2 gün
kayınvalidem dururken bana misafir olurlar, çalıştığım halde.
ama böylesi abartılı bir durumla karşılaşmadım

amca eve yerleşmiş, karısı ve çocuklar da tatile gelmiş.
bir şey diyemiyorsanız,
yemek yapmayın, sofra hazırlamayın, çamaşır yıkamayın.
bir de ben olsam ortak alana çıkmazdım, salon mutfak vs.
eşime de bu durumu halletmesini söylerdim.

Yüz verme yok ya adam zaten dolandırıcınin teki. Kadını da ilk defa gördüm düğünden sonra. Çok gerildm 5 gün kalacaklar evim den Lavabom dan banyom dan soğudum
Soğuyun zaten bu ne pişkinlik adamlardaki. Eşinizde kabahat hem dolandırıcı diyor hem de evinizde at koşturmasına izin veriyor.

İşte en tahammülsüz olduğum konu: arsız misafir. Çekilecek dert değil valla. O bornoz makinede yıkansa da giyesim gelmez benim. Sizin eş de sıkıntılı. Ne diye verir ki anahtarı? Surat asın, yemeğe kahvaltıya özenmeyin, anahtarı geri isteyin gezmeyede çıkarmayın. Küserse küssünler. Sevişmeye de utanmıyolar başkasının evinde.

İğrenç ben kuscam burda en nefret ettiğim şeyler. Ben de yeni evliyken eşimin akrabaları 10 kişi gelip 2+1 evde kaldılar düğün var diye gelin hanım kuaförden bize geldi falan. Aynı anlattığınız şeyler evimde bir sürü adam kıllı kıllı. O oldu ben evimden eşyalarımdan tiksindim halımdan koltuğumdan soğudum. Ve sattım sonunda eşyaları.

Eşinin ailesi birşey demiyor mu?
Hem dolandırmış hem şimdi gelinini oğlunu hizmetçi gibi kullanıyor adam.
Kimse hazmedemez bu durumu.

Ayrıca sen niye çekiniyorsun anlamadım.
Sanki çok narin, kibar insanlar da.

Bornozum nerde de
Keşke havlu verseydim ben şimdi bunu kullanamam artık de
Çamaşırları poşetle getirdiğinde hayırdır amca makinen mi bozuldu de
Kadını çağır gel çamaşırları sen koy makineyi ben çalıştırayım. Çamaşırlık da şurda de.
Akşama ne yapalım yenge.
Ben bugün iyi değilim sen birşeyler uydursana de

Amca kendi gezmelere gidip seni karısının yanına takarken direk söyle
Ben gezdiremem, dinleneceğim, başka işim var.
Siz ailecek gezin. Hem arabayla daha kolah olur de

De yani birşey
Sinir oldum çünkü

Hastalık falan da yok besbelli işte
Kendi çökmüş bir de ailesini getirmiş

Eşi doğuluymuş var bunlarda böyle huylar. Ölse de aile büyüklerine akrabalarına hayır demez, hizmetinden eksik durmaz. Kendini zora sokar da akrabasının işini aksatmaz. Eşimden biliyorum :)
Bizim sorunları bir iki cinnet çözmüştü. Mutfak dolaplarının bir iki tanesini kırmak işe yaradı tavsiye ederim.

Çok sessiz kalmışsın artık cadılık tarafını gösterme zamanın gelmiş
Üstelik hamilesin vallahi okurken daral geldi

Kocanin amcasinin sizin evde ne işi var yaaa, hele bi de kalmaya geliyo. Benim kocam sevme ogle seyleri . Hic sevmem bogle yuzsuz insanlari. Kocaniz amcasiyla konussun, karim hamile, rahatsiz oluyo desin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…