- 1 Şubat 2017
- 791
- 366
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Aferin sana...Yok diyemiyorum hayır diyemiyorum
O zaman bal gibi hak ediyorsunuz. Hiç bu insanlardan şikayet etmeyin, bunu kendinize yaşatan sizsiniz. Kendinizi enayi yerine koydurtmayın.Yok diyemiyorum hayır diyemiyorum
denemeden bilemezsinYok diyemiyorum hayır diyemiyorum
O zaman ne diyelim gezdir Gönüller’ini hoş tut kolay gelsin Allah sabır versin sayılı gün çabuk geçerYok diyemiyorum hayır diyemiyorum
Böylelerinin suratına öle dümdüz söylemediklerim sonra anlamazlar.amca ben bu halde dışarı çıkartamam hazır araban da var çıkart eşini çocuğunu gezdir biraz .üstelik sizin bornozunuzu falan kullanmaları iğrenç ben asla kabul etmem.Keske ev sahibini bekleseydin havlu verirdim derim.ustelik siz eve gelmeden nasıl eve girebiliyorlar.Amca gelince yüz vermeyin ilgilenmeyin siz hamilesin bu ne anlayissizlik.esinizin düşüncesini merak ettim dogrusuMemlekette evi var adam in amca sat burda ev Al çocukların babasız büyümesin dedim yok diyor o yatırım kalsın orda. Ailesi orda bu burda adam takmıyor. Çocuğu sabahtan beri ağladı baba Beni markete götür diye yok dedi market kapalı dedi çocuğu götürmedi. Karını madem getirttin çıkart gezdir sene ne arkadaşlarınlà buluşuyon . Adam zevkine getirmiş benim anladiğm tek bu. Bana diyor yeğenim çıkart gezdir yengenler ı . Altında araban var sen çıkartsana aileni ben nereye götüreyım hamile hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?