- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
eeee sen mi aldin???Kadına dedim dışarda yenge amca ya söyle sizı gezdirsin arabasi da var burda falanca avm var orda oyun parkı çok güzel oyuncaklar var dedim kadın sus pus hicbirsey söylemedi. Kadının cebine para koymamis çocuklar çarşıda oyuncak istedi şeker istedi kadın çantasını bile almadan indi çarsi ya.
Bence de müstehak. Hala hanımlığımı bozamam diyorsun. Kişi kendi haklarını kendi bilecek koruyacak. Sen kendini ne kadar geri çekersen öteki gelip hakkına tecavüz eder. Ah canım bu da senin çizgin sınırın hakkın demez. Daha çok sinir stres olup olduğunla kalacaksın bu pasiflikle.Beleşçı adam kadinin işini görüp bana kitledi bana hak müstehk
Kadın namaz kılıyor sürekli duş alıyor insanın aklına ne gelir sence.Çok tatlısınız ya:) onlar baya yüzsüzmüş hakikaten de her duşu sevişmeye niye bağlıyosunuz:) yanlış anlamayın başka bi ipucu var mıydı yani sadece duştan mı anladınız bi saatte işi pişirdiklerini:) rahat insan hşç sevmem Allah yardımcınız olsun. Bu arada şimdiden hayırlı olsun yavrunuz
Allah muhabbetlerini arttırsın ne diyimHavluyu niye saklıyor bu nedir yani demekki halt etmişler
Aynen ağrım var sancım var desin yatsın bütün gün.Dışarı falan çıkarma yemekte yapma hamileyim agrım var de kadın yapsın.misafir misafirliğini bilecekki ev sahibide güzel ağırlasın.bu ne eşyanı kullanmalar yüzsüzlük yapmalar hiç hoş değil
Markete diye bahane ettim çıktım eşim le konuşmak için. Kavga ettik bana diyor beni doldr ma 1 gün olmuş geleli böyle yapıyorsun diyor
Allah akıl fikir versinMarkete diye bahane ettim çıktım eşim le konuşmak için. Kavga ettik bana diyor beni doldr ma 1 gün olmuş geleli böyle yapıyorsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?