Eşimin bedavaci amcası

eeee sen mi aldin???

Beleşçı adam kadinin işini görüp bana kitledi bana hak müstehk
Bence de müstehak. Hala hanımlığımı bozamam diyorsun. Kişi kendi haklarını kendi bilecek koruyacak. Sen kendini ne kadar geri çekersen öteki gelip hakkına tecavüz eder. Ah canım bu da senin çizgin sınırın hakkın demez. Daha çok sinir stres olup olduğunla kalacaksın bu pasiflikle.

Madem direk tekinizi belli edemiyorsunuz.evde misafir var sizi suan alamayız deyin.her geldiklerinde böyle bahaneler uydurun.ben olsam sinir kriziyle evden kovmustum o ayrı

Bir kadin kocasinin yanina gelirken havlusunu yanına almiyorsa zaten sizi kaale almadiklarinin ispatıdır nasıl olsa kullanırım belli etmem rahatliğı var kadında.Amcada esinizin ailesini 80 milyar dolandirmis ama hiçbirşey yapmamis gibi rahat rahat girebiliyorsa sizin eve adam değildir..Siz niye karsınızda adam varmış gibi muamele yapiyorsunuz ki.Bu yengeye de amcaya da hakettigi gibi davranin lutfen ya şu tarz insanlara kendilerini iyi hissettirmeyin.Bu insanlardan size uzun vadede daha büyük zarar gelir bu yaptiklari başlangic daha.Eşiniz sessiz sakin biri sanirim bisey diyemiyo onlara coluga cocuga karismadan siz bari cikarin hayatinizdan bu gereksizleri.

Vallaha canım kendini yıpratacağına yol göster gitsinler. Aman kırılır mırılır böyle insanlar için geçereli diil bence. Kendilerini kırdıracak noktaya getirmesinler

Ben annemin evinde bile rahat yatamıyorum eşimle aynı gün duş almayayım diye dikkat ediyorum.
Hayası olmayan insanlardan uzak durun.

Eşimin ailesini dolandıran adam zemzemle yıkanıp gelse yine evime sokmam.
Diğer yaptıkları terbiyesizliklerini saymıyorum bile.
Hayır diyemiyorsanız bizim yapacak bişeyimiz yok.

Çok tatlısınız ya:) onlar baya yüzsüzmüş hakikaten de her duşu sevişmeye niye bağlıyosunuz:) yanlış anlamayın başka bi ipucu var mıydı yani sadece duştan mı anladınız bi saatte işi pişirdiklerini:) rahat insan hşç sevmem Allah yardımcınız olsun. Bu arada şimdiden hayırlı olsun yavrunuz

Kadın namaz kılıyor sürekli duş alıyor insanın aklına ne gelir sence.

Buraya güzel yazıyorsunuz da asıl söylenecek kişilere neden söylemiyorsunuz? Hamilesiniz çekmek zorunda mısınız? Bir kere eşiniz izin alsın o çeksin kahrını artı temizliği de ona yaptırın bakalım bir daha kabul ediyor mu onlar. Söyleyin amcanıza anneniz daha erken gelecekmiş kusura bakmayın mümkünse daha erken gidin diye.

Hayır ben normal zamanda adam neden sizde kalıyor anlamadım?
Bekar evi var dediniz sokakta değil yani bu adam ?
Tamam şimdi hayır diyemeyeceksiniz orası belli ama bundan sonra o adamı eve sokmayın.
Gitsin bekar evinde kalsın siz de ne işi var ki birgün bile kalmasın yani.
Hiç mi okumuyorsunuz haberlerde millet sapık olmuş iyice.
Adam size bi zarar verse kim verecek bunun hesabını?
Elin dolandiricisina anahtar mı verilir allah akıl fikir versin size de eşinize de.
Özgüvenle de alakası yok durumun ayrıca bunun arkasına sığınmayın.

Bu kadar piskinlik ve yuzsuzluk gormedim.. allah yardimciniz olsun..

Bence onlar gidene kadar salona yatin, ah vah diyip hasta numarasi yapin..

Amcayi eksikler icin surekli markete gonderin, mutfak alisverisi yaptirin.. yapmiyorsa siz de hic bisey almayin. Esinize de tembihleyin almasin..

yengeye yemek ve temizlik yaptirin.. surekli biseyler isteyin.. canim sunu cekti bunu cekti filan.. birazda giciklik yapin... sanirim bi kac gune kacarlar..

Markete diye bahane ettim çıktım eşim le konuşmak için. Kavga ettik bana diyor beni doldr ma 1 gün olmuş geleli böyle yapıyorsun diyor

Acik acik de yenge benim bornozu kullanmissin giderken onu götür ben bidaha kullanmam onu. Al burayada temizlik malzemesi koydum banyodan sonra temizle yerleri sil diye. Ha bide yemek falan yapma iyi degilim diye yirt ortaligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…