Eşimin Ben evde yokken bekar arkadaşlarını eve yatılı getirmesi ben mi abartıyorum?

Nacizane tavsiye yyine boyle yatili olarak evden gittiğin birgün gecenin bir yarısı eve geri dön habersiz ve bahaneli olsun gerisini anla. O bornozü da at çöpe kullanma hastalık kaparsin

Mesele banyo yapması değil ki konu sahibinin kocası misafire konu sahibinin bornozunu vermiş. Mesele o. Öyk benim bornozumu başka birinin kullanacak olması iğrenç

Abartıyorsunuz bence. Ara ara okuduğum kadarıyla, kirli sepetinde çamaşırlarım vardı demişsiniz de, adam da tutup kirli sepetini karıştıracak değil herhalde.

Ben ailemin yanına gittiğimde, eşim bazen arkadaşlarını eve davet ediyor, kalıyorlar da. Hiç problem değil benim için. Aynı şeyi ben yapabiliyorsam, eşim de yapabilir.

Gereksiz yere hayatı kendimize dar edip zorlaştırmanın manası yok bence.

Mesele banyo yapması değil ki konu sahibinin kocası misafire konu sahibinin bornozunu vermiş. Mesele o. Öyk benim bornozumu başka birinin kullanacak olması iğrenç

ama dedim ya o kadarcık sorumluluğa sahip olmayan adamla evlilik yürümez
mesele bornoz da değil yenisini alırsın,
benim toplumun genelinde gözlemlediğim bişey var -konu sahibi özelinde değil genel olarak-
sanki kadınlar ev sahibi, kocaları evde yaşayan biri...
bütün sorumluluk kadında, ama bununla birlikte hakların genişi de kadında, çok gördüm burda, ben evde yokken annesini çağırmış diye konu açan... hangi kadın eşi yokken annesine, eşim yok ne işin var gelme der?
ya da en basiti en pisken misafir gelirse, neden sadece kadın bundan utanır,
ya da yemek yoksa, ya da yemek yapılacaksa bu neden sadece kadının sorumluluğu falan filan
özetle kadın da adam da eve arkadaş, akraba vs çağırabilmeli, arkasından dağılanı toplayabilmeli, ve idray yolları, misafire kişisel bornoz ve iç çamaşırlarını vermeyecek kadar açık olmalı

benim için normal, hayat böyle ufak şeylere stres yapmak,kızmak için çok kısa kızlar, atarsınız makinaya bornozu ( ki bence bunu vermemesi gerekir, bu saçma olmuş)dökersiniz tuvalete-banyoyu çamaşır suyunu tamam, ben hiç kızmıyorum böyle şeylere.

Normal.siz esiniz evde olmasa kiz arkadaslarinizla kiz gecesi yapmaz misiniz?sizde kalmalari ne tatli olur dimi.esiniz icinde gecerli.yeri belli yurdu belli fazla abartmayin

Esime guvendigim icin hic rahatsiz olmazdim
Esim misafir havlularının yerini biliyor, misafiri dus almak istese gerekeni yapar
Bence once esinizi eğitin, akli basinda bi adam karisinin bornozunu bi baskasina vermez , sizin sorununuz evinizde arkadaşınızın kalmasindan ziyade esiniz..

Eger haberiniz varsa arada bir kalmasi sorun degil
Ama yok haberiniz yoksa ozaman haber vermesi gerekir yoksa gelip arada bir kalmasida sorun olmamali..

Kocanız adama sizin bornozunuzu nasıl verir?!
İyi niyetli olmakla ne ilgisi var, bunun adı başka birşey, buraya yazılmaz.

Cidden o kocanın ağzına eder, yerin dibine geçirirdim ben olsam. Terbiyesiz adam!
Evde hiç mi misafir havlusu yok, bu işin yolunu yordamını bilmiyorsa girmeseydi bu işlere.

Ev, banyo temizliği değil de bornoz önemli.
Benim için direkt çöp. Başka adamın giydiği bornozu bir daha giyer miyim, giymem yani.

Tavır koyun, misafir ağırlamayı beceremicekse bir daha denemesin.

Benim eşim başıma iş çıkarmayacaklarsa, evi bıraktığım gibi temiz bulabileceksem istediği arkadaşını çağırabilir. Ha yapamıyor temiz bırakamıyor en son yep yeni daha yıkanmamış halıya çaydanlığı dökmüşler öyle de bırakmışlar o yüzden ben de kabul etmiyorum. Ama bornozdur, havludur vs o kadar da değil misafir havlusunun ne işe yaradığını biliyor benim kocam çok şükür. O ne yahu sadece hijyenden dolayı da değil o bornoz benim özelim yabancı bir erkek kim bilir o bornozla ne fanteziler kurar... Bir erkek nasıl bunu düşünemez de eşinin bornozunu elin adamına verir anlayamıyorum.

Bence abartmissiniz. Benim esimde ben anneme gidince arkaaslarini yatiya cagirir otururlar. Sohbet ederler oyun oynarlar. Nericede onunda arkadaslariyla bisey yapmaya hakki var. O yokken de bende arkadaslarimi cagiririm yatiya. O ev sadece senin degil ki onunda evi sonucta. Abartmayin bu kaar

benimki benim yatağımda yatırmıştı o yüzden boşandım

Kesinlikle abartmiyorsunuz, ben olsam bende çok kızardim .Erkekler kadınlar kadar düşünceli degil, kadın biri gelse ortalığı toparlar misafiri usulüne göre ağırlar, Ancak erkekler bu kadar dikkatli olamazlar. Ev dağınık olabilir, kadının özel eşyaları ortalikta olabilir..

bence bi kadin gelipte bornozu kullanmis olabilir mi yada baska arkadasin kocasida arkadasini yatak odasinda yatirmis falan... bana cokta normal gelmedi.yada gizli gay falan ya da aleni bi kadinla aldatiyo takip edin derim... cok mu utopik oldu... valla neler neler duyuyoruz hala daha sasiriyorsak dunya hali.

En nefrer ettigim durumdur. Orasi bekar evi degil.kanka midr arkadas mdr her kimse, o ev aile evi. Kimseye rahat kullanim alani saglanilmamali.. bunu sasdece esim icin soylemiyorum. Bnde bu sekilde davranirim. Esim yokkende asla arkadas fln yatili cagrmam. Ortam eski ortam degil.. dunyanin binbir turlu hali var.

Haberim olsa da kabul etmem. Ne işi var elin herifinin benim evimde. Benim arkadaşım kalabilir ama. niye bu çifte standart bilemedim.

Yatagimda yatirmazsa ve bornoz gibi özel eşyaları kullanmazsa çok problem etmezdim tabi bu arkadaşı bekar ve evi varken benim evimde kalmayı tasvip etmezdim ...bornoz konusunda haklısın

Bir insan neden bir gece kalacağı evde banyo yapsın ki? Ne gerek var ?Enteresan bana göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…