Kalkıpta evlenincede böyle olucam bilmemne deyip sallamak istemiyorum karşınızda tecrübelerinize güveniyorum büyük konuşmak salaklık olurr onunda farkındayım :)
Amaaaaaaaaaaaaaaaaa,
bazı konular var çemkirilir hatta kavga edilir ayrılınır bazı konular var eşşek gibi sessiz kalınır.
Sevgili evli kardeşlerim şimdi ben bu olayı şöyle yorumlarım doğru mudur?
Şimdi karı koca ilişkisi birbiriniz çok sevmek karşındakinin iyiliğini düşünmek demek değil midir? Sizin eşinize birşey olsa sizin olmuş gibi canınız yanmaz mı?
Peki ben bu fedakarlığı yapıp arabayı hergün ona veriyorsam ve yalnızca 1 güncük ondan arabayı istiyorsam ve o vermiyorsa dolmuşla git diyorsa, bu beni düşünmediğini anlamına gelmez mi?. Sıcak ağustos ayında güneş tepedeyken git başının çaresine bak diyorsa e bu evliliğinin önemine kutsallığına ters değil mi?
Yazık değil mi bana 1 güncük istemişim vermemiş ayıp değil mi? Demekki bu adam benden öte kendini düşünüyor demez miyim şimdi ben?
Valla kınamayın beni nolur

Amacım akıl vermek o bunu yapamaz edemez demek değil. Aksine evlilikte kadınların çok çektiğini çoğu zaman haklı yerde susmak zorunda olduklarını bende biliyorum. Ama bu konuda beni düşünmüyorsa bu önemsiz midir? Ben o adamı alıp başımın tacı yapıp hergün işine gidip gelirken benzin parasının hesabını sormazsam ama o bi güncük bana vermezse burda sizcede sorun yok mu? :2: