eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

Eltinin kocası eşinden rica etse anlayabilirimde. Hani senin adına eşime hat alalım ucuza konuşsun falan dese olabilir dicemde. Adamında haberi olmayınca iş farklı bir boyut alıyo. Bu şekilde benimde tepkim sert olurdu

Hangi operatörün o tarife çok uygunmuş valla

Çok abartili tepkiler bunlar
Oldu olacak birbirlerine yakiştirinda tam olsun.
Nr var yani hat aldıysa?
Bu kadar yoğun kampanyalar yokken bizimde hatlarimizi kaynım almişti.
Devlet meselesi yapmayın

Çok abartili tepkiler bunlar
Oldu olacak birbirlerine yakiştirinda tam olsun.
Nr var yani hat aldıysa?
Bu kadar yoğun kampanyalar yokken bizimde hatlarimizi kaynım almişti.
Devlet meselesi yapmayın
Kaynının hat alması sorun değil, erkek kardeşinin ve eşinden gizli ya da habersiz alması sorun

Ee pes yahu kocasınındamı haberi yokmuşAklım almadı valla şimdi eltinin kocası öğrenmiş olsa ortaya ne gibi bir senaryo çıkacak merak ettim doğrusu ayrıca kadının kocası varken snn kocana mı düşer hat almak bu nasıl bir yardımseverliktir derler yani adama.Ben olsam heralde önce kocamı haşlar sonra eltimi arar ortalığı ayağa kaldırırdım

Kaynının hat alması sorun değil, erkek kardeşinin ve eşinden gizli ya da habersiz alması sorun

Ya içlerini bilemeyiz ki belki eltinin kocasi mahcup olmamak için haberim yok dedi.
Belki ara kendin söyle beni kariştirma dedi.
Konu sahibinin haberinin olmamasina gelince de yaninda olsaydi o an soylerdi.
Demek biri evde biri işte ise ondan söyleyememiştir.
Tabi her hareketini rapor eden biriyse onu bilemiycem

eşinle kavga et rahatla böyle bir sorundan boşanamıycagına göre kocan seni azda olsa kaybetme korkusunu yaşasın eltinlede konus ağzına geleni say kıskanmıs gibi o da utansın

eşinle kavga et rahatla böyle bir sorundan boşanamıycagına göre kocan seni azda olsa kaybetme korkusunu yaşasın eltinlede konus ağzına geleni say kıskanmıs gibi o da utansın
Neden kıskanmış gibi olsun ki kendini düşürmenin ne alemi var söz konusu bir de eltiyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…