- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ben olacaktim ki o elti daha kocamı arayamazdı yolda görünce kafasını egerdikesinlikle eltisini arayip konuya mudahele etmesi lazim. kendi kocasi ne gune duruyk gorulmemis bisey
Is kocada bitiyo bence. benim kocam boyle bisi yapsa ikisinin de kafasini birbirine surerim. boyle bi olayin hicbi aciklamasi olamazBen olacaktim ki o elti daha kocamı arayamazdı yolda görünce kafasını egerdi
Konu sahibi sakin ben olsam ortalığı ayaga kaldırmıstım. insallah konunun üstünü kapatmazIs kocada bitiyo bence. benim kocam boyle bisi yapsa ikisinin de kafasini birbirine surerim. boyle bi olayin hicbi aciklamasi olamaz
Hangi operatörün o tarife çok uygunmuş vallaAyda 30 liraya 3gb internet+750 dk konuşma+1000 sms. çok mu pahalıymış? daha uygun fiyatlı tarifeler de var. isteyen kıskançlık desin isteyen paranoyaklık, böyle saçmalıklara gerek yok. kim oluyorda eşim ona hat falan alıyor? akrabalık da bir yere kadar. en sinir olduğum şeyler. Onu kıskanma,bunu kıskanma,aman abartılacak bi şey yok diyoruz hep de, bu ülkede neler oluyor neler.
Kaynının hat alması sorun değil, erkek kardeşinin ve eşinden gizli ya da habersiz alması sorunÇok abartili tepkiler bunlar
Oldu olacak birbirlerine yakiştirinda tam olsun.
Nr var yani hat aldıysa?
Bu kadar yoğun kampanyalar yokken bizimde hatlarimizi kaynım almişti.
Devlet meselesi yapmayın
Kaynının hat alması sorun değil, erkek kardeşinin ve eşinden gizli ya da habersiz alması sorun
Neden kıskanmış gibi olsun ki kendini düşürmenin ne alemi var söz konusu bir de eltiykeneşinle kavga et rahatla böyle bir sorundan boşanamıycagına göre kocan seni azda olsa kaybetme korkusunu yaşasın eltinlede konus ağzına geleni say kıskanmıs gibi o da utansın
Turkcell de daha iyileri de var
Konu sahibinin eltisi araştırma zahmetine girmemiş sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?