eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

Ne var bunda niye bu kadar fesatsınız ? Ne olabilir hat alsa kardeşinin eşi sonuçta. Kıskançlığın da bir dozu olmalı. Evet akrabalık iliskilerinde bir mesafe olmalı ama bu kadar basit konuları büyütmek çok sacma geliyor bana.

Kaynınızın da haberinin olmaması olayları çirkin bir yere götürüyor bence. Evet eltim vs hat isteyebilir eşimden ama eşinin ve benim bilgim dahilinde hat alabilir. Ama hat isteme muhabbeti olmuş, hat çıkarmış , kargoya vermiş ve dahi hat ulaşmış. Hemen yapsa 2 gün geçmiştir aradan bu sürede size söylememesi doğru değil. Eltinizin de eşine söylememesi durumu var bi de.İnsan ister istemez kıllanıyor durumdan.

Kıskandığı için değil de hattı üzerine alması ileride bir sıkıntı yaratabilir diye endişeleniyor konu sahibi.

Çok ilginç ya..
Şimdi bu konu sahibinin kocası eşinden gizli hatmı almış bu eltiye? Eltinin kocasıda mı bilmiyor? ve yeni öğrendi?
Evet kargo dün ulaşmış. Teslim edildi mesajını görmüş nedir derken hat aldığını öğrenmiş, sabah da aramışlar, kaynına söylediğinde henüz haberi yokmuş.

elti,kardeş karısı,o da eşittir kardeş,olmuyor mu ya?
Tabiki de kardes sayılır ama şimdi ki devirde inan kimseye güven kalmadı hadi hattı aldı diyelim niye karisindan gizliyo sence dogrumu bu ayrıca ben bu devirde kimseye güvenmiyorum cook var kanı bozuk insan ben suçlanıyor kimseyi şahıs olarak ama gizli yapmış doğru değil tasası ona mu düşmüş

Gidip hatti iptal ettirsin. bi sorunu bahane edip. bu ne ya hat aldigi insan babasinin kizi mi? peki kayninin haberi var mi durumdan?

hayatımda daha saçma sapan bişey duymadım, eşine ne yahu eltinin ucuza konuşup konuşmadığından, bi de ne var bunda diyor ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…