- 14 Ağustos 2015
- 12
- 14
- 88
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Aklima her türlü yanlis düsünce gelirdi bu durumda ne duyup okuyoruz sahit oluOruz bence esin saklamakla yanlis yapmis amac ne yani saklamaktaki ve eltin yeni numaram die herkese verdimi bu noyu ve eski nosunu hala kullaniyomuBugün öğrendim. Çok sinirliyim. Kamuda çalışıyor eşim. Tutmuş ucuza konuşsun diye kendi adına hat alıp eltime göndermiş. Benden habersiz olmasi normal mi. Şu ortamda kendi adina olan biseyi nasil baskasina verirsin diye tepki verdim. Arkamdan is çevrilmiş gibi hissediyorum. Hem onun adına olan bişeyi eltim kullanacak . Hemde bana söyleme gereği bile duymuyor. Hemde su an ortalik o kadar karisikken .. kendi adina olan hatti baskasina gonderiyor.. Tesadüfen öğrendim şok oldum. Ben ona herseyi soyluyordum. Herşeyi.
Bugün ne yaptın dediğimde hiiiiic diye cevap veriyordu. Sadece beni aptal yerine koymuş meğer.
Çok kötü tartıştık. Bunda ne var diyor. Madem bişey yok.neden bana soylenmiyo
Çok ayıp .Hattı gittik iptal ettirdik
Eşimde abisini aradı söyledi iptal ettik diye. Bi bahane uydurdu . Abisi De gereksizdi zaten fln dedi kapattılar.
Bizim aramız hala gergin.
Eltimle hiç muhattap olmadım .
Eşime de bidaha benden gizli is yapmaması gerektiğini söyledim ama hala uzagiz
Eşim sadece ucuza konuşmak istedi ondan diyor. Bu basit bişeydi vs diyor. Bende neden haberim yok diyorum konu uzuyor da uzuyor. Neyse . Elti numarayı daha kimseye veremeden iptal oldu zaten.Aklima her türlü yanlis düsünce gelirdi bu durumda ne duyup okuyoruz sahit oluOruz bence esin saklamakla yanlis yapmis amac ne yani saklamaktaki ve eltin yeni numaram die herkese verdimi bu noyu ve eski nosunu hala kullaniyomu
Kendisi istemiş bana hat çıkar diye.Elti neden kabul etmiş böyle birşeyi çok manidar
Bu elti hadi kocasına başta danışmadı numarasini vermez mi insan kocasına bak yeni hat aldım bu da numaram diyeeee bu eltinin niyetini iyi görmedim kiminle konuşmak için alıyor bu hattı
Çok iyi yapmışsın canım kocasının da bu işten haberi yokmuş yarın bigün başka şeylerde çıkabilirdi ortaya insan kocasına illa der yani hat alicam diye konuşur evde gizlemesi çok manidar hak etmişHattı gittik iptal ettirdik
Eşimde abisini aradı söyledi iptal ettik diye. Bi bahane uydurdu . Abisi De gereksizdi zaten fln dedi kapattılar.
Bizim aramız hala gergin.
Eltimle hiç muhattap olmadım .
Eşime de bidaha benden gizli is yapmaması gerektiğini söyledim ama hala uzagiz
Kocasıyla kızını yalnız bırakmaktan korkanlar gördü bu forum
Bu ne ki...
Babayla kızın ilişki yaşadığını gördü bu gözler de !
Tedbirli olmakta fayda var
hastalıklı psikoloji ne oluyor bu insanlaraBabayla kızın ilişki yaşadığını gördü bu gözler de !
Babayla kızın ilişki yaşadığını gördü bu gözler de !
Veya
O kadar "iğrenç" olabileceğine inandığınız adamla evli kalmayıp kızınızı tehdit altında bırakmamak da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?