eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

Hattı gittik iptal ettirdik
Eşimde abisini aradı söyledi iptal ettik diye. Bi bahane uydurdu . Abisi De gereksizdi zaten fln dedi kapattılar.
Bizim aramız hala gergin.
Eltimle hiç muhattap olmadım .
Eşime de bidaha benden gizli is yapmaması gerektiğini söyledim ama hala uzagiz

Siz esinizi tanırsınız zaten hadi eltiniz neyse de... esiniz erkek kardeşinin karısına o gözle bakacak bir adam mı ya da siz boyle birşeyi kondurabildiginiz biriyle mi evlisiniz? Bence makul bir açıklaması vardır.Öyle niyeti olan bir adamı da ne yaparsaniz yapın kontrol edemezsiniz durduramazsınız

Aklima her türlü yanlis düsünce gelirdi bu durumda ne duyup okuyoruz sahit oluOruz bence esin saklamakla yanlis yapmis amac ne yani saklamaktaki ve eltin yeni numaram die herkese verdimi bu noyu ve eski nosunu hala kullaniyomu

İs inada binmis galiba en sonun da dedigini yaptirmissin helal olsun.
Ama ben eltinin yerinde hic olmak istemezdim.
Hem al sonrada iptal ettir.ne gibi bi bahane buldunuz ki.cok zoruma giderdi boyle bisey benim.
Kaynimdan boyle bisey istemezdim ama .once almis hatti sonra da iptal ettirmesi .

Çok ayıp .

Aklima her türlü yanlis düsünce gelirdi bu durumda ne duyup okuyoruz sahit oluOruz bence esin saklamakla yanlis yapmis amac ne yani saklamaktaki ve eltin yeni numaram die herkese verdimi bu noyu ve eski nosunu hala kullaniyomu
Eşim sadece ucuza konuşmak istedi ondan diyor. Bu basit bişeydi vs diyor. Bende neden haberim yok diyorum konu uzuyor da uzuyor. Neyse . Elti numarayı daha kimseye veremeden iptal oldu zaten.
Haberim olmuş olsaydı böyle olmazdı. Haberim olmaması beni çok gerdi.
Neden sakladın diyorum saklamadim saçmalama basit önemsiz bişey diyor. Ne yani dedim. Bana mesaj atsa yeni nom bu diye ben kocamin adına kayıtlı hattı bile bilemem dedim

Bu elti hadi kocasına başta danışmadı numarasini vermez mi insan kocasına bak yeni hat aldım bu da numaram diyeeee bu eltinin niyetini iyi görmedim kiminle konuşmak için alıyor bu hattı

hani şimdi biz şöyle düşünüyoruz yengesine daha ucuza gelsin diye hat almış ne var bunda . Belki yengesine vefa bırcu var belki abisine vefa borcu var . Hem o kadın abisiyle evlenince ona abla oldu diyoruz . Kamuluların ailelerine böyle jestler yapmasını çok normal karşılıyoruz artık ama

Sen hamilelik hormonlarının verdiği gazla . Sana haber vermemesine , bu durumu tesadüf üzeri öğrenmene , ülke durumun karışık olmasına , eşinin kötü bir damga yerse başınıza geleceklere , vs vs bir sürü kötü düşünüyorsun
...
İyiyi çağır iyi gelsin ... 5,5 aylık gebesin. bebek artık bir çok şeyi anlıyor. sinirleri alınmış gibi davran bebekte zarar görmez bu durumda ...

Bu elti hadi kocasına başta danışmadı numarasini vermez mi insan kocasına bak yeni hat aldım bu da numaram diyeeee bu eltinin niyetini iyi görmedim kiminle konuşmak için alıyor bu hattı

Durum böyleyse işler değişir . Ben olsam hamileliğin verdiği güçle aile meclisini toplarım

Çok iyi yapmışsın canım kocasının da bu işten haberi yokmuş yarın bigün başka şeylerde çıkabilirdi ortaya insan kocasına illa der yani hat alicam diye konuşur evde gizlemesi çok manidar hak etmiş

Babayla kızın ilişki yaşadığını gördü bu gözler de !
Tedbirli olmakta fayda var
hastalıklı psikoloji ne oluyor bu insanlara
babaya güvenmeyen toplum eltiye nasıl güvensin evvet ben ve benim gibi düşünenler bu toplumda anormal

Babayla kızın ilişki yaşadığını gördü bu gözler de !
Tedbirli olmakta fayda var

Ya abartmayın,kadının da aklına yanlış şeyler sokmayın rica ediyorum,hamile zaten.

Kadın konuyu güvenlikten endişe ettiği için açmış,bir de kendisine söylememesine bozulmuş.Aklını bulandırmayın.İki üç dizi izleyip sanki herkes böyle ilişkilere sahipmiş veya olabilirmiş gibi davranmayın lütfen.

Konu sahibinin eşinin düşüncesi anormal değil aslında ama dediğim gibi kişisel olan kişisel kalmalı.Bu devirde böyle şeyler riskli,heleki ülkenin son hallerine göre hiç gerek yok.Herkes kendi işini kendisi görmeli en azından böyle konularda.

Halletmişler zaten sorunu.

Veya
O kadar "iğrenç" olabileceğine inandığınız adamla evli kalmayıp kızınızı tehdit altında bırakmamak da var.

Yanlış anladiniz görüyoruz okuyoruz bu tür sapkinliklar kimseye guven olmaz anlamında diyorum

Siz guvenirsiniz kocaniza ama o sapiktir yıllarca taciz eder kizinizi ruhunuz duymaz olmayacak seymi allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…