eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

Tabii ki paylaşsa daha iyi olurdu.
Ama bunda kavga edecek ve hattı iptal etmeye kadar gidecek ne var ben hâla anlamadım.
Ayıp yani, eltimden böyle bir muamele görsem kırgınlığım hiç geçmez herhalde.
O açıdan bakmıyoruz sen gidip kaynindan böyle birşey istermisin kimsenin haberi yok durumdan onu yapan bunu hak eder

Ben olsam eşime derim o der kaynima ya da eltime derim söyle alsın diye bir arada değiller kargoyla yolladığına göre eltimi ararim kaynimı değil bu konuda

Tarifeler eskisi gibi uçuk fiyatlı değil, gereksiz olmuş bence. birumutturyasamak belki hatla birlikte telefon almıştır o yüzden söylememiştir. Cihazlarda kamu daha avantıjlıysa o yüzden istemiştir. Meblağ büyük olduğu için söylememiştir eşiniz.

O açıdan bakmıyoruz sen gidip kaynindan böyle birşey istermisin kimsenin haberi yok durumdan onu yapan bunu hak eder

Ben de gizli gizli yapıldı algısı oluşmadı.
Bir şeyin söylenmemesi her zaman gizlendiği anlamına gelmez.

Samimiyete göre söylenir tabii neden söylenmesin.
Kayınlarımın uygun hat hakları varsa lafı bile edilmez eminim.
Ama problem yapacak bi eltim varsa tabii ki istemem.

Benim eşimde kamuda calışıyor
gecen sene bi arkadasına kendi üzeribe hat ve aplee 6almiş guya heray o odeyecektı
ş...z ödemedi eşimede iyi oldu tabi en son eve icra geldi
Eşimde apar topar gittı borcu taksıde baglattı sonuç 500 500 odedi ödemesinede adamı dert etti
aynı hattan kız kardesimde kullanıyo bi sıkıntı yok
guvenmekle alakalı
erkekler bicok seyı esine sonra soyler
abaetıp olayı cınnete baglama neticede abisinin kardesi art niyet arana cok cirkin.
bos ver

birumutturyasamak aklıma şu geldi bunlar ikisi konusmak için hat almiş olmasınlar. allah korusun. kaynınıza söyleseniz haberi var mıymıs. ne mübasebet canım insanlara hayret ediyorum. hatta kapattırdınız mı mutlaka kapattırın ve eltimizi de kaynınızı da arayıp bir güzel sayın söyleyin. eltiye bak kocamdan hat isteyecek öyle mi bide gizli gizli. hayatının son günü olurdu

Yok artık harbiden yok artık kadının yaptığı bence basit bir maddi fırsatçılıktan ibaret

Haber vermek çok zor olmamalı.
" Yengeme faturalar çok yüksek geliyormuş rica etti ona kendi adıma hat alacağım " diyebilirdi.Ben eşimin ne olursa olsun yaptıklarından beni haberdar etmesi taraftarıyım.
Olayın kıskançlık boyutuna girmek istemiyorum.Ben kıskanmazdım ama haber vermediği için paralardım.

Yok artık harbiden yok artık kadının yaptığı bence basit bir maddi fırsatçılıktan ibaret
Burda okudugum seylerden sonra kimseye güvenemiyorum.ablasıyla kocası ilişki yasayan bile oldu. eltisiyle oldu. konu sahibine tabiki kesin diyemem sadece dikkat et derim kendi fikrim bu şekilde

Burda okudugum seylerden sonra kimseye güvenemiyorum.ablasıyla kocası ilişki yasayan bile oldu. eltisiyle oldu. konu sahibine tabiki kesin diyemem sadece dikkat et derim kendi fikrim bu şekilde
bunları okudum bende ama ya hala şok etkisi yaratıyor zaten güven sorunu var insanlara karşı iyice paranoyak olurum bu gidişle

bunları okudum bende ama ya hala şok etkisi yaratıyor zaten güven sorunu var insanlara karşı iyice paranoyak olurum bu gidişle
maalesef bende bu konuyu okuyumca bile içime oturdu yani. konu sahibi gelip kaynımla eltimle konustum kaynımın haberi varmis hattı da kapattırdık diyene kadar rahatlayamıcam

Eşler arasında güven çok önemli. Size söylemesi gerekirdi .
Eşimde birine borç verdiğinde yada istemediğim bir yere gittiğinde bana çok sonra söyler , kızarım diye peşin peşin nedenlerini söyler mahcup olur. Bende bişey diyemem tabi olmuşla ölmüşe çare yok.
Sizde eşinize neden istemediğinizi söyleyin. Herşeye kavga ederseniz siz yıpranırsınız.

Allah korusun bende böyle bişey olur filan diye korktum zaten . Bide gizli kapaklı olmasi çok canımı sıktı. Bana söylese ben alırım onun adına. Hatta öderim de. Ne gerek vardı böyle gizli kapaklı

kayninizin hattan haberi var miii? ?
Sonradan haberi oldu. Önceden yokmuş bu sabah ben aradım söyledim şaşırdı aa dedi. Bende dedim ucuz diye istemiş . Fazla konuşmadik zaten. Eşim aldı konuştu.

Yok ya sanmıyorum kız iyi saf bi kız bence.
Bana öyle geliyor. Öyle şeyler olmaz bence.

Niyetim kavga etmek değil. .bişeyi sonradan öğrenmek beni sinir ediyor. Ben onu herseyden haberdar ediyorum. Her şeyimi paylaşıyorum o da öyle olsun istiyorum sadece.

Eltinin madem hatta ihtiyacı var kocası niye almıyor ? Hadi kocası almıyor anne babası da mı almıyor ? Onları da geçtim size söyleyebilir yani eşinizin alması kel alaka. Normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…