- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
O açıdan bakmıyoruz sen gidip kaynindan böyle birşey istermisin kimsenin haberi yok durumdan onu yapan bunu hak ederTabii ki paylaşsa daha iyi olurdu.
Ama bunda kavga edecek ve hattı iptal etmeye kadar gidecek ne var ben hâla anlamadım.
Ayıp yani, eltimden böyle bir muamele görsem kırgınlığım hiç geçmez herhalde.
O açıdan bakmıyoruz sen gidip kaynindan böyle birşey istermisin kimsenin haberi yok durumdan onu yapan bunu hak eder
Yok artık harbiden yok artık kadının yaptığı bence basit bir maddi fırsatçılıktan ibaretbirumutturyasamak aklıma şu geldi bunlar ikisi konusmak için hat almiş olmasınlar. allah korusun. kaynınıza söyleseniz haberi var mıymıs. ne mübasebet canım insanlara hayret ediyorum. hatta kapattırdınız mı mutlaka kapattırın ve eltimizi de kaynınızı da arayıp bir güzel sayın söyleyin. eltiye bak kocamdan hat isteyecek öyle mi bide gizli gizli. hayatının son günü olurdu
Burda okudugum seylerden sonra kimseye güvenemiyorum.ablasıyla kocası ilişki yasayan bile oldu. eltisiyle oldu. konu sahibine tabiki kesin diyemem sadece dikkat et derim kendi fikrim bu şekildeYok artık harbiden yok artık kadının yaptığı bence basit bir maddi fırsatçılıktan ibaret
bunları okudum bende ama ya hala şok etkisi yaratıyor zaten güven sorunu var insanlara karşı iyice paranoyak olurum bu gidişleBurda okudugum seylerden sonra kimseye güvenemiyorum.ablasıyla kocası ilişki yasayan bile oldu. eltisiyle oldu. konu sahibine tabiki kesin diyemem sadece dikkat et derim kendi fikrim bu şekilde
maalesef bende bu konuyu okuyumca bile içime oturdu yani. konu sahibi gelip kaynımla eltimle konustum kaynımın haberi varmis hattı da kapattırdık diyene kadar rahatlayamıcambunları okudum bende ama ya hala şok etkisi yaratıyor zaten güven sorunu var insanlara karşı iyice paranoyak olurum bu gidişle
Allah korusun bende böyle bişey olur filan diye korktum zaten . Bide gizli kapaklı olmasi çok canımı sıktı. Bana söylese ben alırım onun adına. Hatta öderim de. Ne gerek vardı böyle gizli kapaklıHer şeyi basite indirgiyorsunuz. Terörist mi olacak vs diye. Bizzat yaşadığım şeyi yazayım anlarsınız diye dusunuyorum.
Stajyerken kardeşime hat aldim kendi üzerime. 4 ay sonra savcılıktan kağıt geldi ifade vermem için cagrildim. Kardeşimin aldığı ikinci el telefon calintiymis hattı takınca tak diye beni bulmuşlar. Şikayet eden adam da gitmiş 2 ay sonra telefonum çalındı demiş. İlk gün gitse zaten telefon kilitlenirdi hiç ugrasmazdik. Kardeşim okuyor ben stajyer avukatım ifade verdik. Sağolsun savcı bey anladı durumu, karşı tarafta şikayetini geri aldı. Telefonu aldığımız yeri bildirdik öyle yirttik. Ama o stres insanı bitiriyor. Durduk yere başımıza iş aldık. Bundan sonra kimseye hat mat almadım.
Sonradan haberi oldu. Önceden yokmuş bu sabah ben aradım söyledim şaşırdı aa dedi. Bende dedim ucuz diye istemiş . Fazla konuşmadik zaten. Eşim aldı konuştu.kayninizin hattan haberi var miii? ?
Yok ya sanmıyorum kız iyi saf bi kız bence.birumutturyasamak aklıma şu geldi bunlar ikisi konusmak için hat almiş olmasınlar. allah korusun. kaynınıza söyleseniz haberi var mıymıs. ne mübasebet canım insanlara hayret ediyorum. hatta kapattırdınız mı mutlaka kapattırın ve eltimizi de kaynınızı da arayıp bir güzel sayın söyleyin. eltiye bak kocamdan hat isteyecek öyle mi bide gizli gizli. hayatının son günü olurdu
Niyetim kavga etmek değil. .bişeyi sonradan öğrenmek beni sinir ediyor. Ben onu herseyden haberdar ediyorum. Her şeyimi paylaşıyorum o da öyle olsun istiyorum sadece.Eşler arasında güven çok önemli. Size söylemesi gerekirdi .
Eşimde birine borç verdiğinde yada istemediğim bir yere gittiğinde bana çok sonra söyler , kızarım diye peşin peşin nedenlerini söyler mahcup olur. Bende bişey diyemem tabi olmuşla ölmüşe çare yok.
Sizde eşinize neden istemediğinizi söyleyin. Herşeye kavga ederseniz siz yıpranırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?