- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ama su an ortalık çok karışık. Kimsenin ne olduğu belli değil. .Ben en ufak risk almak istemiyorum. Eşim adına bişey olmasını istemem .ya sonucta kayninizin esi bence kotu dusunmeyim faturali degilse neden olmasin esiniz guvenmese almazdi
kocasından niye istememış? kaynımdan hat istemek aklımın ucundan bile gecmezEltim istemiş canım
Kargo sadece hat olmayabilir .Telefon da olabilir .Elti nerde ki kargoyla gitti .cok şüpheli.Kusura bakmayın kavga edip DURUYORuz yazamadım.
Şu şekilde öğrendim. Telefonuna mesaj geldi kargonuz teslim edildi diye. Bi baktım eltimin adı. Dedim ne gönderdin hayırdır.
Hat yolladım. Dedi. Şu an diğer odada . Bunda Ne var deyip duruyor o sıradan bi ev hanımı sanki örgüt. Mu kuracak çok. Abarttin vs diyor. Bende neden haberim yok . Diyorum. Ben senden bugüne kadar je sakladım diyorum
Çünkü eşimin ki UCUz oluyormuş bedava dakika filan offf bişeyler sacmaliyor işte eşimkocasından niye istememış? kaynımdan hat istemek aklımın ucundan bile gecmez
Elti başka bir ilde. O yüzden kargo ya verilmiş. Allah korusun ya. Hiç aklıma getirmek istemiyorum o ihtimalleriKargo sadece hat olmayabilir .Telefon da olabilir .Elti nerde ki kargoyla gitti .cok şüpheli.
Kardeşinin hattı varmış. Bedava dakikası bilmem nesi . Ama eltimin yokmuşİyi de eltin ne alaka kardeşine alsa olur ama eltine almasi bide gizli alması doğru değil
yengeniz suca karisacak bir insan degildir heralde yapmayin boyle esinizin gucene gider. peki sizin enisteniz yada yengeniz boyle bir sey istedeydi esiniz boyle bir tavir takinsaydi gucunuze gitmezmiydi gun gelir sizin ailenizden birisi sizden bir iyilik ister esinizde böyle yaptiginizdan dolayi tavir takinirsa uzulursunuzAma su an ortalık çok karışık. Kimsenin ne olduğu belli değil. .Ben en ufak risk almak istemiyorum. Eşim adına bişey olmasını istemem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?