Eşimin benden sakladığı ilaç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Antidepresan kullanması kötü birşey değil ama sizden saklaması çirkin bir durum, acaba elestirmenizden falan mı çekindi?

Cı...lex ilacın adı 10mg . Yine de benden saklaması incitti ben ondan hiç bir şey saklamadım ve hep yanında olduğumu hissettirdim oysa ki.
Eşime stend takıldı biraz da evhamlı yapıya sahiptir. Stresini dengelemesi için doktor bu ilacı vermiş. Öyle ağır bir ilaç değil, sizi telaslandirmak istememiş olabilir. Sakin bir şekilde sorup anlamaya çalışın,suçlayıcı ifade kullanmayın..

Benim ailemde de şizofrenlik var . Doğumdan sonra ortaya çıkmıştı kişide ve ablasındada vardı aile saklamıştı . Doktor aslında bunun olduğu ve herhangi bir olayda açığa çıktığını demişti. Büyük oğlundada yeni çıktı. Bilerek evlendiyseniz lades olmuş

Tabi ki sormalısınız depresyon için ilaç kullanması çok normal ancak bu süreci sizden saklaması normal değil

Noo 3 kat daha fazla maksimum. (sadece halada varsa tabi, babanne dede ve baba normal varsayiminda. Hala ikinci derece oluyor çünkü) Ikizler arasinda bile anca %50 ihtimalle digeri sizofren oluyor.

Bence adam böyle bi yafta yememek icin soylememistir tam da. Cipralexi kendi kendine almıştır. Sadece onu kullaniyorsa tabi. Sizofreni teshisi alan birine cipralex vermezler.

Bazen kendimize dönüp bakmaliyiz. Biri böyle bir seyi bize soyleyemiyorsa anlasilmayacagini düşünüyordur çünkü.

Şimdi nasılsınız peki umarım daha iyisinizdir zor günleriniz geride kalmıştır umarım çiçekler açsın içinizde yolunuz bahar olsun size kocaman sarılıyorum

Öncelikle eşinizin sizden ağrı kesici dahil herhangi bir ilaç saklaması hiç hoş bir durum değil kesinlikle sormalısınız. İkincisi 6 aydır aynı evde yaşıyoruz anlardım diyorsunuz sanki 20 yıldır yaşar gibi, 6 ayda pekala saklanabilir herhangi bir hastalığı varsa (çok ağır kontrolsüz davranışları olmadığı sürece)belki belli etti ama adamın huyu zannettiniz bipolar, borderline, paranoid kişilik bozukluğu gibi hastalıklar zart diye anlaşılmayabiliyor ve insanlar çok güzel saklamayı biliyor. Son olarak da şizofreni asla tamamen tedavi edilebilen bir hastalık değildir kendinizi bu şekilde ikna edebilirsiniz ama şizofreni ömür boyu tedavi ve ilaç kullanımı gerektiren ve genetik yatkınlığı oldukça yüksek bir hastalık insanlara yanlış bilgi vermeyin uzman değilseniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…