eşimin beni aldattığını öğrendim yardım edinnn napçamm bennnnnnn:(:(:(

. yani bunu kabullendiniz. Allah yardımcınız olsun o zaman.

. yani bunu kabullendiniz. Allah yardımcınız olsun o zaman.

belkide herkez bi ikinci şansı hakkeder bu demek diyilki bi günde herşeyi unuttum tabiki unutmuycam ama zamana bırakıp değerlendircem tekrarı olursa ki inşş olmaz o zaman düşünmeden ayrılırım anında

belkide herkez bi ikinci şansı hakkeder bu demek diyilki bi günde herşeyi unuttum tabiki unutmuycam ama zamana bırakıp değerlendircem tekrarı olursa ki inşş olmaz o zaman düşünmeden ayrılırım anında
eşinize sorun bakalım siz yapsanız 2ci şansı hakedermiydiniz. herkes dediğinize göre.

senin kararındır.hakkında hayırlısı olsun.yalnız bir tavsiyem var.bundan sonra eşinin saklı yaptığı işlerin peşine düşme

bence de artık eşinin yaptığı gizli işlerin peşine düşme. ne o adam aldatmaktan vazgeçer, ne de sen affetmekten.. hakkında hayırlısı..

konunun hepsini okuyamadım ilk bikaç sayfayı okudum
ve anladığım eşinin seni uzun süredir o bayanla aldattığı cinselliği onunla yaşadığı için senden uzaklaştığı ve birlikte yaşadıkları
bi de seni keklemeye çalışıyolar ben nişanlıyım o benim abim diye sanki karşılarında salak var
kombi için bile kocanı çağırdığına göre baya birlikte yaşıyo bunlar

bunu kabulleneceksen sen bilirsin
ama bu durumda kocan iyice yüzsüzlüğe vurup bu işi devam ettiricek bence gizliden nasılsa hemen affediyosun böyle büyük bi olayı bile
eğer ayakları üzerinde durabilen bi kadınsan ayrıl bence çocuğunu bi şekilde büyütürsün
ama dün yakalayıp bugün affetmekle kendine kötülük ediyosun
ben olsam hem anında boşar hem de ikisini de rezil ederdim heralde iş yerlerinde

boşanmayacaksan bile ikisini de rezil et
hatta o kızla birlikte çalıştığın sürece afetmem de en azından
bu şekilde hayat sana zindan olur

Son düzenleme:
Amacını faydalanmak gibi iğrenç bir şekilde ifade edebilen bir adamı affettin.
Gerçekten de faydalanıyor, sizden, evliliğin ona sağladığı konfordan, bu arada da dışarda kendine av arıyor.
Niyeti bu derece bozuk bir adam malesef.
Yuva yıkmak kolay değil biliyorum ama yanlış yapıyorsunuz affetmekle

canım aynen öyle
ben de işe başladığımda oradakiler faceten yazmaya numaramı istemeye başladılar
yüz verecek olsan erkekler hazır bekliyo zaten
hatta abi dediğim birisi faceten eklemiş ayıp olmasın diye kabul etmiştim
bana nasılsın diye mesaj attı ben de iyiyim çalışıyorum dedim
ardından üzerinde ne var çamaşırın ne renk diye mesaj atmış pislik hemen sildim
dışarıdan baksan çok efendi düzgün bi adama benziyo ama şerefsizin teki

kızlar yüz vermezse erkekler bi halt yapamaz

hakkında hayırlısı olsun.

dilerim "o tekrar " sen 50 yaşına geldiğinde olmaz...

o zaman hayatını yeniden kurmak çok zor olabilir.

kocan insanların " Allah kızlarımızı böyle adamlardan korusun " dedikleri adamlardan biri faydalanmak için yapmışmışşşş

Herkes hakettiğini yaşıyor. Adam şeytana uydum pişmanım falan dese tamam affedin ama açık açık faydalanmak istediğini söylemiş. Hem aldatıyor hem yüzsüz. Ama sizin kararınız tabi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bile bile lades.....hakkınızda hayırlısı budur umarım ama eşinizin sizi mutlaka aldatmaya devam edecektir..çünkü tepkiniz çok basit oldu...

Aldatilma konusunda kendi fikrim

Ya hemen bosanilmali

Ya da sosyal durum bosanmaya musait degilse hic gormemezliikten. Gelinmeli ve esin gizli isleri kurcalanmamali

Gorupre bosanmayinca bence evlilik daha cok sarsiliyor, guven ve saygi bitiyor. Adamin korkusuda kalmiyor. Sonra daha buyuk olaylara davetiye cikiyor. Bosanma olamayacaksa takip edilmesinki hic olmazsa azicikta olsa adamin cekincesi olur.

Rabbim kimsenin basina vermesin, heleki cocuklu ailelere hic yasatmasin bu zorluklari.

Konu sahibi kararını vermiş. Hakkında hayırlısı olsun..

Söyleyecek tek birşey bile bulamıyorum normalde mesaj yazmayacaktım konunun başında söylediklerini görünce kesin affedecek dedim zaten ama şunu söylemeden edemeyecem;

İKİNCİ ŞANS BAŞTA ATTIĞIN KAZIK YETMEDİ GEL BİRAZ DAHA neyse yaa amaannnnn banane sen kararını nasılsa vermişsin bu konu sinir kat sayımı yükseltmekten başka bir işe yaramadı iyi günlerr....MUTLULUKLAR DİLİYORUMMMMMMMMMMM

Eğer sen yakalamasaydın hiçbir zaman senın ruhun duymucaktı ve o eşin olacak herif senı aldatacaktı belkı o zaman yakalardın ya da ömrün boyunca haberın olmadan aldatılırdın. Baştan görmüşsün gerçekleri başkasına göz dikmiş adamla ne kadar beraber olabilirsin sana kocalık cocuguna babalık yapabilir mi ? sen yakaladığın için şuanlık aldatmadı tensel olarak ama zihninde planlamış sizi ezip üstünüzden geçmiş ki bunu aklına koymuş yeniden yapmayacagı da meçhul ki bi kere meyilli olan yine de yapar.. Eğer bu durumu sineye çekemem benımde gururum var aynısını ben yapsam kocam benımle beraber olmazdı diyorsan ayrılma zamanı gelmiş demektir. Umarım sağlıklı karar verirsin ve eşinin seni kandırmasına izin vermezsin

tensel olarak da aldatmış bence
resmen kızla aylardır ilişkisi var adam kızın eve girip çıkıyo
bu süre içinde karısına dokunmuyo bile çünkü karşı tarafta cinsel ihtiyaçlarını gideriyo
onu kullanmak için yaklaştım diye itiraf ediyo zaten adam
ben sadece mesajla ilişki yaşadıklarına asla inanmıyorum

Son düzenleme:
Yurtta kimsesiz buyuyen bir kizdan faydalanacak kadar aciz bir kocanizda olsa koca koca dir bu devirde koca mi var sımsıkı saril kocana sonra kacar ne yaparsin....

İsmail'in edep duyguları yırtılmış Geçen bir konuda birinin oğlu bu lafı etmişti,cuk oturdu vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…