. yani bunu kabullendiniz. Allah yardımcınız olsun o zaman.destek olanda oldu kızanda oldu belki düşüncelerime hepsini tek tek okudum bunu ALLAH kimseye yaşatmasın çok zor aynı evdeyim hala yanlız çokkkkk zorrrrrrr herşeyyyyyy konuyu kapatmak istiyorum çok saolun arkadaşlar
. yani bunu kabullendiniz. Allah yardımcınız olsun o zaman.
eşinize sorun bakalım siz yapsanız 2ci şansı hakedermiydiniz. herkes dediğinize göre.belkide herkez bi ikinci şansı hakkeder bu demek diyilki bi günde herşeyi unuttum tabiki unutmuycam ama zamana bırakıp değerlendircem tekrarı olursa ki inşş olmaz o zaman düşünmeden ayrılırım anında
destek olanda oldu kızanda oldu belki düşüncelerime hepsini tek tek okudum bunu ALLAH kimseye yaşatmasın çok zor aynı evdeyim hala yanlız çokkkkk zorrrrrrr herşeyyyyyy konuyu kapatmak istiyorum çok saolun arkadaşlar
Yalnız yaşıyorum ......bir tanesi hissettirsin bakalım ne oluyor.......bana niye mesaj gelmiyor.........çok namusluyum triplerine girmeden anlatayım.......yeşil ışık yakmadığım için olabilir mi........fingirdeşseydim belki birileri yalnız bir kadın gördüm diye kendi tabiriyle yararlanmaya kalkardı...........karşılıksız olmasa özel mesajlar olmaz.........
Konu sahibine önerebileceğim tek şey biraz para biriktirmeye başlaması........çünkü sen bitirmesende bu .erefsiz herifler çocuğum var demeden birbaşkası için evi terkedebilir
Allah yardımcın olsun
belkide herkez bi ikinci şansı hakkeder bu demek diyilki bi günde herşeyi unuttum tabiki unutmuycam ama zamana bırakıp değerlendircem tekrarı olursa ki inşş olmaz o zaman düşünmeden ayrılırım anında
destek olanda oldu kızanda oldu belki düşüncelerime hepsini tek tek okudum bunu ALLAH kimseye yaşatmasın çok zor aynı evdeyim hala yanlız çokkkkk zorrrrrrr herşeyyyyyy konuyu kapatmak istiyorum çok saolun arkadaşlar
Eğer sen yakalamasaydın hiçbir zaman senın ruhun duymucaktı ve o eşin olacak herif senı aldatacaktı belkı o zaman yakalardın ya da ömrün boyunca haberın olmadan aldatılırdın. Baştan görmüşsün gerçekleri başkasına göz dikmiş adamla ne kadar beraber olabilirsin sana kocalık cocuguna babalık yapabilir mi ? sen yakaladığın için şuanlık aldatmadı tensel olarak ama zihninde planlamış sizi ezip üstünüzden geçmiş ki bunu aklına koymuş yeniden yapmayacagı da meçhul ki bi kere meyilli olan yine de yapar.. Eğer bu durumu sineye çekemem benımde gururum var aynısını ben yapsam kocam benımle beraber olmazdı diyorsan ayrılma zamanı gelmiş demektir. Umarım sağlıklı karar verirsin ve eşinin seni kandırmasına izin vermezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?