kayın validem bizdeydi kızı aradı azına geleni saydı eşimede eve gelme sakın dedi bende kolay kolay affetmiycem ama evli insanlar çok iyi bilir yuva yıkmakta kolay diyil heleki bebek varken ortada
bizim 9 aylık bi oğlumuz var eşim uzun zamandır benden çok uzaktı bişeyler anlıyodum ama hiç konduramıyodum ona dün gece dolabın içinde bişelere bakıyodu ben gelince tedirgin oldu kapattı hemen bende o çıkar çıkmaz telefonu buldum dolapta iş yerinden bi kız mesajlaşıyolarmış tartıştık baya sabaha kadar ağladım sabah kızın numarasını buldum aradım bi şekilde kız yemin ediyo aramızda bişe geçmedi abi derim ben ona ben nişanlancam hayatımda biri var diyo bizimkide yemin ediyoo evet ondan faydalanmak için şeytana uydum ama bişey yapmadım asla bundan sonrada asla en ufak bişe olmuycak diyo akıll verin çıldırmak üzereyim bennn NAPIYIMMMMMMMMMMMMMM
Sapık mı bu adam? 'Ondan faydalanmak için'miş.İnsanın eşi, helali varken aklı neden başkasına kayar? Şimdi yapmamış olabilir ama bu 'Hiçbir zaman yapmayacak' demek değil. Bir defa o tarafa meyillenmiş. Yine de siz bilirsiniz tabi. Bizim size 'Ayrılın' deme hakkımız yok.
(
şoktasın belli..
kayınvalidenin senin yanında olması çok iyi..ne anneler görüyoruz yapsın oğlum,erkek o vs..gibi savunanlar oluyor..
anlayamadıgım eşiniz sadece cinsel olarak faydalanmak için yapmış olsa,hani klasik dogum sonrası sizden uzaklaşma gibi sebeplerden ötürü sadece arayış olsa..bunun için heryer müsait..dogru buldugum için demiyorum kesinlikle ama sonuçta iki kuruşa bulunuyor böyle kadınlar..iş yerinde,sonradan sürekli yüzyüze geleceği bir insanla,zahmet edip ayrı hat alıp,2 aydır mesaşlaşmak çokta masum gelmiyor bana..duygusal olarak birşeyler beslemiş olmasa bu kadar zahmet neden? iki gün sonra bunların seni ortada bırakıp kaçmayacakları ne malum?? hergün tv ye çıkıyor böyle tipler :SS insan benim başıma gelmez diyor ama dünya hali..evlerden ırakk
"ismail evi su bastı " mesajı erotik çağrışımda bulunmuyor mu?
bir tek benim mi içim fesat
arkadaşım sen de belliki affedeceksin. o yüzden ne kendi ailene ne de kayınvalidene anlatma...
Yine aynı klasik laflar. " aldatıldım, çocuğum olmasa çeker giderdim" hayır yani ben anlamıyorum, bu çocuk görünmez ip , kelepçe gibi birşey mi de sizi tutuyor ? Çocuk sadece anneyle büyüyemeyen birşey mi ? Bir ciğeri annede, öteki ciğeri babada, ikisi bir arada olmazsa, çocuk nefes alamıyor da ben mi bilmiyorum. Neymiş " ama çocuğum babasına çok düşkün " her çocuk babasına düşkün ama hiçbiri de anne- baba ayrıldı diye ölmüyor. Benim de var çocuğum ama asla böyle bir iğrençliğe katlanma sebebim olamaz çocuğum. " ama çocuğum için " demeye utanırım. Annem de aldatıldı ve aynı sebeplerle boşanmadı,sonra tekrar tekrar aldatıldı.ilkokuldaydım ve boşanmasını desteklemiştim oysa, o yaşta bile farkındaydım bunun affedilebilecek bir durum olmadığının. Ne oldu, 30 sene sonra boşandı annem ve ona ilk söylediğim cümle " bize çektirdin o iğrenç yılları, inatla boşanmadın , şimdi boşanacağın tuttu. Cefasını bize çektirdin, şimdi sefasını sen sür bakalım". Yani sizin düşündüğünüz gibi çocuğunuz " cefakar anam, çilekeş anam, beni düşünmüş " deyip sizi bağrına basmayacak ilerde. Eğer erkek çocuksa , " erkek aldatır, kadın affeder" felsefesiyle büyüyecek, kız çocuksa , ya benim gibi isyan edecek aldatılıp boşanamayan kadınlara, yada anasının izinden gidip sinecek, pusacak, aldatılıp " ama çocuğum için " diyerek kendini onursuz, mutsuz, güvensiz ,sağlıksız bir evliliğe mahkum edecek
Ben bu yazıyı ayakta alkışlarım..ne düşündüysem hepsini söylemişsiniz..gerçekten haklısınız ben de boşanmış anne baba çocuğuyum ama hiçbir yerimden bir şeyim eksilmedi..aksine öyle sağlıksız bir ortamda büyütmediği için anneme hep teşekkür ettim..ben de babasına aşık bir çocuktum..ama hiç kötü bi çocukluk geçirmedim..bir anne psikolojik olarak güçlüyse çocuklarına çok da güzel bakar...
Ne mutlu size , kesinlikle tek başına mutlu bir çocuk yetiştirebilen bir anne , daha eli öpülesi , daha saygıdeğer geliyor bana. Adam çocuğunu düşünmemiş ki yapmış o ahlaksızlığı , kadın da adamın bütün pisliklerini, ahlaksızlığını bir kutuya koyuyor, çocuğu da kapak yapıp , kapatıyor kutuyu. Bundan daha acınası , zavallı bir durum düşünemiyorum bir evlilik için.adama diyecek söz bulamıyorum zaten, Aldatacağına ölsün o adam daha iyi,en azından anılarda iyi bir eş, sevgi dolu bir baba olarak kalır, uçkur düşkünü bir ahlaksız olarak değil !
Konu sahibi kusura bakmayın ancak gelebildim dedin de
Bende bişey anlatacaksın sandım
Yine iki cümle yazdın o kadar, sorularımıza cevap ta vermiyosun
Gelmesen de olurmuş yani
Millet burda kombi olayı yüzünden birbirine girdi
O yüzden soruyorum kombi olayı nedir diye
Sen diyosun ki kimse beni anlayamaz, e o zaman açma konu. Kimse seni anlamayacağına göre, kayınvalidene anlat yeter.
Bazı yorumları şaşıracak okuyorum
Tamam aldatan erkekleri affedenleri çok gördük
Bunun kadınlık açısından gurur kırıcı olduğunun farkındayım
Bir hemcinsim böyle bir adamı affedince kadınların kaderine lanet de ediyorum
Ama bu kadın dokuz aylık bebeği yanında yeni öğrenmiş aldatıldığını
Şok içinde konu açmış kafası karışık
Şurada iki sayfa yazı sonrası evet kesin boşanıyorum demesini bekliyor bazıları acaba?
Birinci sayfada öğrensin,beşinci sayfada karar versin,onuncu sayfada da boşansın mı?
Çok zor bir durum ,başa gelmeden bilinmez
Ben de kızla iliskilerinin olduğunu,basit birşey olmadığını düşündüm
Hele ki özrü kabahatinden beter eşinin
İşin zor Allah yardımcın olsun,eşine de akıl fikir versin
Yurtta büyümüş bi kız işe memur olarak başladı yanlız yaşıyo herkez peşine düşmüş gösterişli bişey zaten bizim .............onun dedine düşmüş yatağa atıyım diyee utanmadan diyo bide şeytana uydumm diye
bu kadarmı. neye karar verdiniz.teşekkürler saolun arkadaşlar
Cnm esin aciktan aciga soylemis iste daha ne bekliyorsun elinde delil varsa git bosanma davasi ac bu aldatma baska birseye benzemez affedilmez yani ben olsam kesinlikle boyle birseyi kabul etmezdim birak ayni ortamda yasamayi onunla ayni yataga girmek bile tiskindirici
Adam bunu bir kere yapmis peki o kiza ne demeli ? al birine vur otekine esin muhakkak bunu tekrarlayacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?