eşimin beni aldattığını öğrendim yardım edinnn napçamm bennnnnnn:(:(:(

Allah yardımcınız olsun.Erkeklerin şu saçma sapan savunma yöntemine bakın hele,hem aldatırlar hemde şeytana uydum affet beni karıcım...niye sende irade yokmu?etrafımda duydugum kadarıyla erkekler kendini bu şekilde savunuyor..vallahi arkadaşım çok zor bir durum.ayrılın diyemiyecem ama süründürün..aslında ayrılmayı çoktan hak ediyorlar ama yavrularımız olmasa...RABBİM CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

kayın validem bizdeydi kızı aradı azına geleni saydı eşimede eve gelme sakın dedi bende kolay kolay affetmiycem ama evli insanlar çok iyi bilir yuva yıkmakta kolay diyil heleki bebek varken ortada

ne alakası var!
burda size yazan herkes bekar değil,
en az sizin kadar evli ve çocukluyuz

Sapık mı bu adam? 'Ondan faydalanmak için'miş. İnsanın eşi, helali varken aklı neden başkasına kayar? Şimdi yapmamış olabilir ama bu 'Hiçbir zaman yapmayacak' demek değil. Bir defa o tarafa meyillenmiş. Yine de siz bilirsiniz tabi. Bizim size 'Ayrılın' deme hakkımız yok.

katılıyorum..
neden senden değilde başkasından faydalanıyor?? tek konu faydalanmaksa tabi !!!

Bende bunu idrak ettim......basit bir değişiklik istemi değil bu......tek gecelik ilişki de değil........konu sahibine bebeğini çok dü§ünüyorsa para biriktirmesini sòyledim

Konu sahibi kusura bakmayın ancak gelebildim dedin de
Bende bişey anlatacaksın sandım
Yine iki cümle yazdın o kadar, sorularımıza cevap ta vermiyosun
Gelmesen de olurmuş yani

Millet burda kombi olayı yüzünden birbirine girdi
O yüzden soruyorum kombi olayı nedir diye
Sen diyosun ki kimse beni anlayamaz, e o zaman açma konu. Kimse seni anlamayacağına göre, kayınvalidene anlat yeter.

"ismail evi su bastı " mesajı erotik çağrışımda bulunmuyor mu?
bir tek benim mi içim fesat
arkadaşım sen de belliki affedeceksin. o yüzden ne kendi ailene ne de kayınvalidene anlatma...

valla mesajı okuyunca benimde aklıma ilk o geldi .. sonuçta evine girmeyen birine niye kombiden bahsedesin? üstelik gayet samimi ismail!! birisi kocama böyle hitap edecek...?? ikisininde bütün tesisatını patlatırım sonra buyursun tamir etsinler istedikleri kadar!!!!!

Yine aynı klasik laflar. " aldatıldım, çocuğum olmasa çeker giderdim" hayır yani ben anlamıyorum, bu çocuk görünmez ip , kelepçe gibi birşey mi de sizi tutuyor ? Çocuk sadece anneyle büyüyemeyen birşey mi ? Bir ciğeri annede, öteki ciğeri babada, ikisi bir arada olmazsa, çocuk nefes alamıyor da ben mi bilmiyorum. Neymiş " ama çocuğum babasına çok düşkün " her çocuk babasına düşkün ama hiçbiri de anne- baba ayrıldı diye ölmüyor. Benim de var çocuğum ama asla böyle bir iğrençliğe katlanma sebebim olamaz çocuğum. " ama çocuğum için " demeye utanırım. Annem de aldatıldı ve aynı sebeplerle boşanmadı,sonra tekrar tekrar aldatıldı.ilkokuldaydım ve boşanmasını desteklemiştim oysa, o yaşta bile farkındaydım bunun affedilebilecek bir durum olmadığının. Ne oldu, 30 sene sonra boşandı annem ve ona ilk söylediğim cümle " bize çektirdin o iğrenç yılları, inatla boşanmadın , şimdi boşanacağın tuttu. Cefasını bize çektirdin, şimdi sefasını sen sür bakalım". Yani sizin düşündüğünüz gibi çocuğunuz " cefakar anam, çilekeş anam, beni düşünmüş " deyip sizi bağrına basmayacak ilerde. Eğer erkek çocuksa , " erkek aldatır, kadın affeder" felsefesiyle büyüyecek, kız çocuksa , ya benim gibi isyan edecek aldatılıp boşanamayan kadınlara, yada anasının izinden gidip sinecek, pusacak, aldatılıp " ama çocuğum için " diyerek kendini onursuz, mutsuz, güvensiz ,sağlıksız bir evliliğe mahkum edecek

Ben bu yazıyı ayakta alkışlarım..ne düşündüysem hepsini söylemişsiniz..gerçekten haklısınız ben de boşanmış anne baba çocuğuyum ama hiçbir yerimden bir şeyim eksilmedi..aksine öyle sağlıksız bir ortamda büyütmediği için anneme hep teşekkür ettim..ben de babasına aşık bir çocuktum..ama hiç kötü bi çocukluk geçirmedim..bir anne psikolojik olarak güçlüyse çocuklarına çok da güzel bakar...

Ne mutlu size , kesinlikle tek başına mutlu bir çocuk yetiştirebilen bir anne , daha eli öpülesi , daha saygıdeğer geliyor bana. Adam çocuğunu düşünmemiş ki yapmış o ahlaksızlığı , kadın da adamın bütün pisliklerini, ahlaksızlığını bir kutuya koyuyor, çocuğu da kapak yapıp , kapatıyor kutuyu. Bundan daha acınası , zavallı bir durum düşünemiyorum bir evlilik için.adama diyecek söz bulamıyorum zaten, Aldatacağına ölsün o adam daha iyi,en azından anılarda iyi bir eş, sevgi dolu bir baba olarak kalır, uçkur düşkünü bir ahlaksız olarak değil !

Çok şükür annem kendini toparlamaya zorlandı ama toparladı tam 23 yıldır ayrılar..babam evlendi..ama annem iki kız çocuğum var başlarına üvey baba getiremem diyerek yıllarını bize adadı..ben de sizin gibi düşünüyorum..bana hep anne olunca anlarsın..öyle kolay değil diyolar..ama asla ve asla affetmiceim iki şeyden biri aldatılma ikincisi şiddettir..ve çocuğumu da asla öyle bir ortamda büyütmeyeceğimden eminim..

Bazı yorumları şaşıracak okuyorum
Tamam aldatan erkekleri affedenleri çok gördük
Bunun kadınlık açısından gurur kırıcı olduğunun farkındayım
Bir hemcinsim böyle bir adamı affedince kadınların kaderine lanet de ediyorum
Ama bu kadın dokuz aylık bebeği yanında yeni öğrenmiş aldatıldığını
Şok içinde konu açmış kafası karışık
Şurada iki sayfa yazı sonrası evet kesin boşanıyorum demesini bekliyor bazıları acaba?
Birinci sayfada öğrensin,beşinci sayfada karar versin,onuncu sayfada da boşansın mı?
Çok zor bir durum ,başa gelmeden bilinmez
Ben de kızla iliskilerinin olduğunu,basit birşey olmadığını düşündüm
Hele ki özrü kabahatinden beter eşinin
İşin zor Allah yardımcın olsun,eşine de akıl fikir versin

Son düzenleme:

kadının derdi başından aşkın zaten :) şuan bence napıcagnı tam bilmiyo hem barışmak istiyo hemde bişeyler yapmak istiyo ama yapmak istediği şey asla boşanmak değilllll! biz bile burdan anladık asla boşanmıcağnı kocası anlamaz mı? adam o yüzden rahat ben şuan o adamın pişman oldugnu hiç sanmıyorum öbür kızla iş yerinde napıcaz diye plan yapıolar bence... zaten konu sahibi hayatının kazığnı yemiş bizde üstüne gitmiyelim bence :)

Faydalanmak istedim nedir yahu!
Karısı,kızı,bacısı için biri böyle bir laf etse, bu düşünceye girişse en büyük
erkek kesilir bunlar. Namus üstüne kitap yazarlar.

Bence de kıza niye kızacaksın etrafta böylesi çok.
Kocan adam olacak, sadık olacak.
Evli çocuklu herif. Çocuğunun en güzel zamanları bir gülüşü, gözlerini kapamasını
izlemek bile keyifliyken o karı kız peşinde mesajlaşmalarda.
Affedilir yanı yok.

Ben sana üzüldüm en çok resimlerini gördüm diğer konularında tenin, vücudun maşallah
ne güzel kadın dedirtiyor.
Adam hala namuslu karısını unutmuş kim bilir kimin nesi olan kızdan faydalanmak derdinde.

Günah sana, bebeğine.
Allah yardım etsin boşan boşanma diyemem.
Ama sen bunu haketmiyorsun.
Daha iyi bir eş daha iyi bir baba gerek size..

Ne kadar doğru söylemişsiniz ,her kelimenize katılıyorum zira o kadar sıkılldım ki nasılsa boşanmıyacaksın tarzında yapılan yorumlardan ..
Yahu sanki burası bir adliye boşanmayanı da almıyorlar
Hakim bile gelen çiftleri emin değillerse boşamaz
Ama kk üyeleri anında boşar

Yapmayın lütfen böyle saçma yorumlar arkadaşlar

anlıyorum seni sanırım affetsem tekrar yaparmı düşüncende var. insan affedemez kesinlikle ama bazan evlilik kurtarılsın die affetmiş gibi rol oynar.esin hatasını kabul etmiş hayret,birde allah basa vermesin belki cogu kadın seytana uydum affet derse affedebilir ama niyetim faydalanmaktı kelimesini sanırım kimse affedip sineye cekemez, cok üzüldüm bu hayatta tek istegim hiçbir dürüst kadın bu acıyı yasamasın gercekten düşüncesi bile igrenc.allah yardımcın olsun bosan diyemem insann basına neler geliyorda affediyor cünki kadın kendini güçsüz hissediyor halbuki kadınlar erkeklerden daha güçlüdür.hakkınızda hayırlısı olsun

Cnm esin aciktan aciga soylemis iste daha ne bekliyorsun elinde delil varsa git bosanma davasi ac bu aldatma baska birseye benzemez affedilmez yani ben olsam kesinlikle boyle birseyi kabul etmezdim birak ayni ortamda yasamayi onunla ayni yataga girmek bile tiskindirici

Adam bunu bir kere yapmis peki o kiza ne demeli ? al birine vur otekine esin muhakkak bunu tekrarlayacaktir

destek olanda oldu kızanda oldu belki düşüncelerime hepsini tek tek okudum bunu ALLAH kimseye yaşatmasın çok zor aynı evdeyim hala yanlız çokkkkk zorrrrrrr herşeyyyyyy konuyu kapatmak istiyorum çok saolun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…