eşimin beni aldattığını öğrendim yardım edinnn napçamm bennnnnnn:(:(:(

konuyu okumadım ama 22 sayfa olmuş koca çoktan kociş olmuş olmalı kk kuralları gereği, yuva yıkmak kolay mı yuvayı dişi kuş yapar aslında kocam değil arkadaşıymış? hangisi oldu

Ayrıl, boşan, terket demek kolay.
İnsan kendini senin yerine koyunca, yada aldatılan her kimse onun yerine...
Allah kolaylık versin.

Ayrıl, boşan, terket demek kolay.
İnsan kendini senin yerine koyunca, yada aldatılan her kimse onun yerine...
Allah kolaylık versin.

açık seçik olan şey bu arkaaşlar yanlız yaşayan bi kız var rahat kapısı herkeze açık arsız bi eş var gözü dışarda şimdi k...gibi yalvarıp ağlıyoo ne fayda içimdeki güven bitti herkez bişeyler söylüyo saolun ilginiz için ama asıl sorun iki ucuda uçurum oğlum olmasa çantamı alıp çıkmak çok daha kolay olucaktı

kız dedi bana bunu ama kızın gizli hattan haberi yok tabi kendi numarasından yazıyo biliyo burda tek kızıda suçlayamam asıl sıkıntı eşimde çünki evli çocuklu olan oooooo

konuyu okumadım ama 22 sayfa olmuş koca çoktan kociş olmuş olmalı kk kuralları gereği, yuva yıkmak kolay mı yuvayı dişi kuş yapar aslında kocam değil arkadaşıymış? hangisi oldu

İsmail kombi patladı mesajı arka planda kaldı.

Kaynanasına söylemiş, kaynanası köpürmüş kıza da kızmış oğluna da eve gelme demiş
Ama konu sahibi de der ki evden kovsa da kaynanam, yuvayı yıkmak kolay değil her evli bunu bilir hele de bebek varken

Son durum bu.

oğlun hep seninle artık,ve bundan böyle tekrar bunları yaşama olasılığın çok yüksek nasıl olsa oğlun var ve bırakıp gidemeyeceksin.
o pişkin,adi kocan da hiçbir zaman eşim beni bırakıp gider uslu durayım demeyecek!

kız dedi bana bunu ama kızın gizli hattan haberi yok tabi kendi numarasından yazıyo biliyo burda tek kızıda suçlayamam asıl sıkıntı eşimde çünki evli çocuklu olan oooooo

Şu kombi olayı neymiş ? onu da biliyosan anlatır mısın

İçindeki güven bitse bi sn daha kalamazdın o evde. Bana kızma gerçekleri söylüyorum. Oğluna sığınıyorsun. Ben de istemem hiç bi yuva yıkılsın ama bu adam offf

kızla sende mı konuştun?

kocan bugun ıse gıttı..sen yada kayınvalıden kızla konuşurken oda yanındaydı belkı..

kocan ve kız kartları acık oynuyolar..

Oglun ole pzvnk bo babanin oglu oldugu icin gurur duyacaktir emin ol. Aldatilmayi kabul etmis, gucsuz annenin oglu olmak onu coj mutlu edecek. Yarin oglunun dogumgununde kocan boru tamirine gitcek ya ogluna dersin arada sen vardin senin icin. Madem bariscaktin madem kocan gibi sende bunu normal karsiladin ne yikion ortaligi. Niye kv görümcene soleyip kendini hepten düşürüyor sun ki... zaten kocanin saygisi yokmus sana simdi ailesininde olmicak. Ama aaa pardon oglun icindi demi... bu kadarda ezik olmasak yaaa... az kendimize guvensek... cocuklarimizida ORNEK AILE gostersekde biraksak mutlulugu yasasalar.

kayınvalidem sonra gelince ver arıycam dedi yaşşayan oldumu hiç bilmiyorum bu durumu ama ben bende diyilim sanki mal gibi kaldım buz gibiyim ne yapsam ne desem hepsi saçma hepsi boşş keşke bugün bi kabus olsa ve ben mutlu evimde uyansam

Ya bi toplasan konuyu arkadaşım taksit taksit yazıyorsun, cevap verdiğin de yok. Biz de boşuna kendimizi paralıyoruz burda sabahtan beri. Sen şimdi bu evliliğe devam edeceksin, kocan da aman karıcım şeytana uydum pişmanım affet sen çocuğumun anasısın o dışarıdaki kadın deyip seni kandıracak, eve bağlandı sanacaksın ama o yine o kızla görüşmeye devam edecek. Niye etmesin ki bunu sineye çekiyor evdeki nikahlı karısı. Huylu huyundan asla vazgeçmez. Sen bilirsin, yardımcı olmaya çalışıyoruz ama belli ki sen bildiğini okuyacaksın.

(
şoktasın belli..
kayınvalidenin senin yanında olması çok iyi..ne anneler görüyoruz yapsın oğlum,erkek o vs..gibi savunanlar oluyor..
anlayamadıgım eşiniz sadece cinsel olarak faydalanmak için yapmış olsa,hani klasik dogum sonrası sizden uzaklaşma gibi sebeplerden ötürü sadece arayış olsa..bunun için heryer müsait..dogru buldugum için demiyorum kesinlikle ama sonuçta iki kuruşa bulunuyor böyle kadınlar..iş yerinde,sonradan sürekli yüzyüze geleceği bir insanla,zahmet edip ayrı hat alıp,2 aydır mesaşlaşmak çokta masum gelmiyor bana..duygusal olarak birşeyler beslemiş olmasa bu kadar zahmet neden? iki gün sonra bunların seni ortada bırakıp kaçmayacakları ne malum?? hergün tv ye çıkıyor böyle tipler :SS insan benim başıma gelmez diyor ama dünya hali..evlerden ırakk

herkes senı anlıyabılır..
bulunduğun boslugu anlıyoruz..
şoktasın,ne yapacağını bıle bılmıyorsun,soylıcek söz bulamıyorsun..

ama bundan sonrasını o adam dusunmelı..
ona ne cocugunu göster,ne kendını..
anlarsa en buyuk ceza bu ona..

ayrıl dıcem ayrılmıcan..barı bıraz ayrı dur..
ama adamın gozu dısarda ve hep oyle olacak

faydalanmak için mi?
çok afedersiniz ama koca bir çüş demek istiyorum!
seviyorum,aşık oldum dese daha kabul edilebilir bir durum olurdu,
resmen abazanlık
midem bulandı!
size de bravo, ne kadar kolay hazmetmişsiniz!
olayı böyle kapatarak kumanızla birlikte mutlu bir hayat yaşarsınız artık,
bu kız olmaz, diğerleri olur.
siz böyle pasif oldukça eşinizin haremi sürekli genişler haberiniz olsun.

buarada çocugumu düşünüyorum diyorsun? bu haltları yerken kocan çocugunu düşündü mü sence?? kusura bakma ama evladını bile hiçe sayıp böyle haltlar karıştıran insan yarın bigün dahada beterini yapar..oyüzden bence sen gerçek anlamda evladını düşün !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…