- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
oğlum ve beni kaybeder
Anlatmış kayınvalidesine :
konuyu okumadım ama 22 sayfa olmuş koca çoktan kociş olmuş olmalı kk kuralları gereği, yuva yıkmak kolay mı yuvayı dişi kuş yapar aslında kocam değil arkadaşıymış? hangisi oldu
Ayrıl, boşan, terket demek kolay.
İnsan kendini senin yerine koyunca, yada aldatılan her kimse onun yerine...
Allah kolaylık versin.
konuyu okumadım ama 22 sayfa olmuş koca çoktan kociş olmuş olmalı kk kuralları gereği, yuva yıkmak kolay mı yuvayı dişi kuş yapar aslında kocam değil arkadaşıymış? hangisi oldu
kız dedi bana bunu ama kızın gizli hattan haberi yok tabi kendi numarasından yazıyo biliyo burda tek kızıda suçlayamam asıl sıkıntı eşimde çünki evli çocuklu olan oooooo
açık seçik olan şey bu arkaaşlar yanlız yaşayan bi kız var rahat kapısı herkeze açık arsız bi eş var gözü dışarda şimdi k...gibi yalvarıp ağlıyoo ne fayda içimdeki güven bitti herkez bişeyler söylüyo saolun ilginiz için ama asıl sorun iki ucuda uçurum oğlum olmasa çantamı alıp çıkmak çok daha kolay olucaktı
kız dedi bana bunu ama kızın gizli hattan haberi yok tabi kendi numarasından yazıyo biliyo burda tek kızıda suçlayamam asıl sıkıntı eşimde çünki evli çocuklu olan oooooo
kayınvalidem sonra gelince ver arıycam dedi yaşşayan oldumu hiç bilmiyorum bu durumu ama ben bende diyilim sanki mal gibi kaldım buz gibiyim ne yapsam ne desem hepsi saçma hepsi boşş keşke bugün bi kabus olsa ve ben mutlu evimde uyansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?