eşimin beni aldattığını öğrendim yardım edinnn napçamm bennnnnnn:(:(:(

dürüstlüğün de böylesi kız da allahtan nişanlanıcakmış yaniii

ne yapmayı düşünüyorsunuz boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa boşuna ortalığı ayağa kaldırmayın derim

eşiniz pişman mı şu an durum ne :105:

bence kızada ınanmayın..nısanlı veya degıl..sonuçta bıseyler yasandı veya bundan sonra yaşanacak..

bence sen biraz daha araştır canım çünkü onlar inkar etsede uzun zamandır ilişkileri sürüyor olabilir.
eşinin soylediği kelime affedilir gibi değil bence.
kaş yapayı derken göz cıkartmıs. faydalanmak için ne demek nasıl çirkin bir kelime.
arastırmalarından sonra uzun zamandır devam ediyorsa daha fazla uzulmemen adına bitir derim ben.
tabii bitir demek dile kolay karar senin...

Peki neden faydalanmak isteömiş ki.yanlış anlamayın özeliniz ama aranızda cinsel anlamda problemmi vardı.yoksa eşiniz sırf arsızlık ve azgınlık içinmi(afedersiniz) girişmiş bu işe.ve sonucu ne olmuş yatmışmı o kızla.yani aranızda soğukluk varsa erkekler böle şeylere yöneliyorlar.(haklı olduğu anlamına gelmiyor tabi)haa yoksa ozaman huydur değişmez uzak dur derim.tabi nacizane fikrim.yaşayan sizsiniz.ama ilişkinizi kontrol edin öncelikle.

yalvarıyoo kimseye bişe deme nolur affet diyeee köpekler gibi pişman ama güvenim kalmadı hiçç küçük bebeğim var napıcam benn:2::2::2::2:

profil resminizdeki siz misiniz çok üzüldüm hakkınızda hayırlıs ı olsunn ama affetmeyinnn böyle bişeyi

Boşanmak öyle kolay bi şey degil küçük bi cocuk varken esinin yaptıgıda adamlik degil karar senin tabiki ama elinden geleni ardına koyma

yalvarıyoo kimseye bişe deme nolur affet diyeee köpekler gibi pişman ama güvenim kalmadı hiçç küçük bebeğim var napıcam benn:2::2::2::2:

yaparken pişman değildi ama bilemiyorum bunu kaldırabilir misiniz

Ay arkadaşlar bu arada dikkat ettimde konuyu okuyan onlıne ne çok kişi var.acaba hepimizin içinde bu korkularmı var içten içe (nedir bu kadınların çektiği...

Aldatmayı affeden biri artık her şeyi sineye çekecek gibi bir konuma düşüyor maalesef.
Kocan da ne saf adammış. Yatağa atmak için yaptım diyecek kadar şeref yoksunu ve ahlaksız aynı zamanda.
Tam bir zavallı.

Ani acele karar vermeyin
Ama böyle bi hareketi de kolay affetmeyin
Burnundan gelsin, sürünsün.kendi bin beter olsun
Açıklamasındaki üslup ta hic yakışıkalmamış

Evlilik iki insanın sadakati üzerine kuruludur o da gitti mi ne kalıyor ki geriye ?

Hem de bir başka kadını sadece yatağa atmayı düşünen bir adam , aşık olup aldatsa caiz olurdu diye yazmıyorum bunu asla ama böylesi çok daha iğrenç .

Ayrılma gücünü kendinde buluyorsan hiç durma bence , şeytan bir dürttü mü ve af geldi mi yüz bulup habire dürter , nasıl olsa affediliyorum diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…