eşimin beni aldattığını öğrendim yardım edinnn napçamm bennnnnnn:(:(:(

Işin zor çok yeni bir olay.bence sabırla birazz sessiz kal.kimseyede söleme.eğer barışcak olursan kendini rezil etmiş olursun.ama bunun muhakkak büyük bir cezası olmalı.affedilecek gibi değil ama.sen o yöndesin sanki bari iyice cezasını çeksin ki birdaha niyetlenmesin.öncelikle eşinle konuş.böle birşeye niye kalkıştı problem ne.eğer sana suç atarsa ii ozaman ayrılalım de.g..tü tutuşsun.seni elde hazır sanmasın.kaybetme korkusu yaşasın.konuşmanızın sonucunda birbirinize sürekli suçlar atıyorsanız ve uzlaşamıyorsanız hiç uğraşma ilerde zaten patlak verir gene.kendine yeni bir hayat kur.zaten bu kızla aynı işyerinde sen nasıl rahat olucaksın.bu sefer sen başlıycaksın onlamıydın naptın konuştunmu vs...o kız gitse yenisi gelebilir öfff iki tarafı b..klu değnek..

zaten faydalanmak istiyodum demiş eşinde itiraf etmiş olayı...aralarında bişey geçti ve ya geçmedi niyet edilmiş bu da önemli...sonuçta anlamasaydın devam edicekti faydalanmadıysa da faydalanıcaktı belliki kızda meyilli belki o da eşinden faydalanıyor (para hediye..vs)...yapılacak şey belli..eğer boşanmayacaksanız da baya bir süre süründürmen lazım..kayınvalidenize anlatmakla eline bişey geçmez önce senin yanında gibi davranır sonra oğlunun iyi özelliklerini anlatıp barışmanız için uğraşır eğer istediğin buysa bilemiycem tabi..Allah yardımcın olsun kolay bir durum değil..

bir bardak su iç, derin nefes al...

Birliktelikleri aşikar.

Zira şuan o kızla aynı ortamda birde değil mi? şuan kafa kafaya vermiş ne senaryolar yazıyorlardır...

Yutma arkadaşım, niyetin susmaksa ve affetmekse, kimseye anlatmadan çekil köşene...

okypete güzel yakalamış..

o mesajda cınsellıkten ötesı var..

patlayan kombısının caresıne bıle ısmaıl bakıyorsa,kızın evı ısmaılın kontrolünde sanırım..

ve sız ayrılsanızda ayrılmasanızda onlar devam edecekler,haberınız olsun..

aynen katılıyorum sonrda barışıcaksan anlatma boşuna kimseye...

lütfen alsdatan adamları affetmeyin,affettikçe bu erkekler nasılsa kadınlar affediyor diye bunu eşlerine yapıyorlar artık rahatça.

kanıksanıyor bu hareket.
Cok haklısın okypetee:128:
Bir kereden birsey olmaz diye birsey yok
Bir kereden cok sey olur
Kadin affetti hosgordu diye ikinci kez aynı hatayi yinelemesi daha kolay olur
Ama konu sahibi devam edecek yola belli ki, birsey demek istemedim
Benimde cocuklarım var.degil on çocuğum olsun isterse, ben olsam postayı koyarım böyle birseyde. Defolsun gitsin ne halt yiyecekse devam etsin, bende ayak bağı olmayayım

Kız yalan söylüyor ne abisi..
Eşin de 'sadece faydalanmak' derken çok basit bişeymiş gibi pişkinliğe vuruyor

Bizim de evde arıza oluyor da ne İsmail'i arıyorum ne Hasan'ı, tamirci dururken.
Hadi olmadı nişanlısına haber versin, senin kocanı hangi sıfatla eve çağırıyor bu kadar rahat

her iddiasına varım affedecek, bebeğim vardı ne yapayım diyecek,yazık

ve bu adam bu kızdan ayrılsa bile başkasından faydalanmak adına yeni ava çıkacak

"ismail evi su bastı " mesajı erotik çağrışımda bulunmuyor mu?
bir tek benim mi içim fesat
arkadaşım sen de belliki affedeceksin. o yüzden ne kendi ailene ne de kayınvalidene anlatma...

Son düzenleme:

sizin adınıza çok üzüldüm maşallah resimdeki de oğlunuz allah bağışlasın bende size nasihat bende nişanlıyken aldatıldım emin olun hiçbirşey eskisi gibi olmuyor aralarında ne geçti bilemeyiz ama sonuçta eşiniz kızla yakınlaşmış allah yardımcınız olsun boşanmasın bile onun burnundan fitil fitil getir erkek milleti ne olucak

arkadaşım sen de belliki affedeceksin. o yüzden ne kendi ailene ne de kayınvalidene anlatma...

bende ılk oyle sınyal almıştım ama sonradan hınzır düşünme dedım kendıme..

bir şifre olabilir diyosunn

Belki kombi patladı İsmail gel demek aralarında bir şifredir oky

canım bu konuyu açtım yapılan yorumlara göre bir yol buldun mu yoksa kafan daha mı karıştı söyler misin

anında kapıyı çekip çıkman gerekirdi düşüncesi bile iğrenç

canım bu konuyu açtım yapılan yorumlara göre bir yol buldun mu yoksa kafan daha mı karıştı söyler misin

bizim yorumlarımızdan ne yolu bulacak ki....
aldatılmış, ve kocası saklama gereği bile duymadan itiraf etmiş....
olması gereken boşanması, ama kk kadınları bunu hiç bir zaman yapmadı...
o da çocuğum diyip oturacak evinde...
ama en azından millete anlatıpta kimselere muhabbbet konusu olmasın derim?
siz nasıl bir yol yordam göstermek istersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…