yalnız varya profil resminizi görünce ben ne zaman bu yorumu yazdım diye bakıyordum ki kullanıcı isminden ben olmadığımı anladımD
şoka girdimm
İsmail evi su bastı kombi patladıyazmışşş----
Işin zor çok yeni bir olay.bence sabırla birazz sessiz kal.kimseyede söleme.eğer barışcak olursan kendini rezil etmiş olursun.ama bunun muhakkak büyük bir cezası olmalı.affedilecek gibi değil ama.sen o yöndesin sanki bari iyice cezasını çeksin ki birdaha niyetlenmesin.öncelikle eşinle konuş.böle birşeye niye kalkıştı problem ne.eğer sana suç atarsa ii ozaman ayrılalım de.g..tü tutuşsun.seni elde hazır sanmasın.kaybetme korkusu yaşasın.konuşmanızın sonucunda birbirinize sürekli suçlar atıyorsanız ve uzlaşamıyorsanız hiç uğraşma ilerde zaten patlak verir gene.kendine yeni bir hayat kur.zaten bu kızla aynı işyerinde sen nasıl rahat olucaksın.bu sefer sen başlıycaksın onlamıydın naptın konuştunmu vs...o kız gitse yenisi gelebilir öfff iki tarafı b..klu değnek..
Cok haklısın okypetee:128:lütfen alsdatan adamları affetmeyin,affettikçe bu erkekler nasılsa kadınlar affediyor diye bunu eşlerine yapıyorlar artık rahatça.
kanıksanıyor bu hareket.
okypete güzel yakalamış..
o mesajda cınsellıkten ötesı var..
patlayan kombısının caresıne bıle ısmaıl bakıyorsa,kızın evı ısmaılın kontrolünde sanırım..
ve sız ayrılsanızda ayrılmasanızda onlar devam edecekler,haberınız olsun..
"ismail evi su bastı " mesajı erotik çağrışımda bulunmuyor mu?
bir tek benim mi içim fesat
bizim 9 aylık bi oğlumuz var eşim uzun zamandır benden çok uzaktı bişeyler anlıyodum ama hiç konduramıyodum ona dün gece dolabın içinde bişelere bakıyodu ben gelince tedirgin oldu kapattı hemen bende o çıkar çıkmaz telefonu buldum dolapta iş yerinden bi kız mesajlaşıyolarmış tartıştık baya sabaha kadar ağladım sabah kızın numarasını buldum aradım bi şekilde kız yemin ediyo aramızda bişe geçmedi abi derim ben ona ben nişanlancam hayatımda biri var diyo bizimkide yemin ediyoo evet ondan faydalanmak için şeytana uydum ama bişey yapmadım asla bundan sonrada asla en ufak bişe olmuycak diyo akıll verin çıldırmak üzereyim bennn NAPIYIMMMMMMMMMMMMMM
arkadaşım sen de belliki affedeceksin. o yüzden ne kendi ailene ne de kayınvalidene anlatma...
arkadaşım sen de belliki affedeceksin. o yüzden ne kendi ailene ne de kayınvalidene anlatma...
bu mesaj sadece cinsellik yaşamak için olmadığını gösteriyor. bunlar bayağı bir beraberlik yaşıyorlarki bu mesaj yazılmış. ayrıca siz yakalayınca pişmanın diyor. yakalamasaydınız hiçte pişman olmayacaktı. devam edecekti.
bizim 9 aylık bi oğlumuz var eşim uzun zamandır benden çok uzaktı bişeyler anlıyodum ama hiç konduramıyodum ona dün gece dolabın içinde bişelere bakıyodu ben gelince tedirgin oldu kapattı hemen bende o çıkar çıkmaz telefonu buldum dolapta iş yerinden bi kız mesajlaşıyolarmış tartıştık baya sabaha kadar ağladım sabah kızın numarasını buldum aradım bi şekilde kız yemin ediyo aramızda bişe geçmedi abi derim ben ona ben nişanlancam hayatımda biri var diyo bizimkide yemin ediyoo evet ondan faydalanmak için şeytana uydum ama bişey yapmadım asla bundan sonrada asla en ufak bişe olmuycak diyo akıll verin çıldırmak üzereyim bennn NAPIYIMMMMMMMMMMMMMM
Konuyla alakası yok, ban yemeyelim.kardes gibi olmuşuz
canım bu konuyu açtım yapılan yorumlara göre bir yol buldun mu yoksa kafan daha mı karıştı söyler misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?