İsmail evi su bastı kombi patladıyazmışşş----
İsmail evi su bastı kombi patladıyazmışşş----
faydalanmak lafı nasıl feci bir kelime. bir kadına sadece faydalanılacak biri gibi bakmak.bizim 9 aylık bi oğlumuz var eşim uzun zamandır benden çok uzaktı bişeyler anlıyodum ama hiç konduramıyodum ona dün gece dolabın içinde bişelere bakıyodu ben gelince tedirgin oldu kapattı hemen bende o çıkar çıkmaz telefonu buldum dolapta iş yerinden bi kız mesajlaşıyolarmış tartıştık baya sabaha kadar ağladım sabah kızın numarasını buldum aradım bi şekilde kız yemin ediyo aramızda bişe geçmedi abi derim ben ona ben nişanlancam hayatımda biri var diyo bizimkide yemin ediyoo evet ondan faydalanmak için şeytana uydum ama bişey yapmadım asla bundan sonrada asla en ufak bişe olmuycak diyo akıll verin çıldırmak üzereyim bennn NAPIYIMMMMMMMMMMMMMM
kayın validem çok yakın bana gidip anlatıyım mı
tabiki affedemem ama oğlumu alıp annemlere gidersem çok kötü şeyler olucak babam onu öldürür
kayın validem çok yakın bana gidip anlatıyım mı
Ani acele karar vermeyin
Ama böyle bi hareketi de kolay affetmeyin
Burnundan gelsin, sürünsün.kendi bin beter olsun
Açıklamasındaki üslup ta hic yakışıkalmamış
bu mesaj sadece cinsellik yaşamak için olmadığını gösteriyor. bunlar bayağı bir beraberlik yaşıyorlarki bu mesaj yazılmış. ayrıca siz yakalayınca pişmanın diyor. yakalamasaydınız hiçte pişman olmayacaktı. devam edecekti.İsmail evi su bastı kombi patladıyazmışşş----
bizim 9 aylık bi oğlumuz var eşim uzun zamandır benden çok uzaktı bişeyler anlıyodum ama hiç konduramıyodum ona dün gece dolabın içinde bişelere bakıyodu ben gelince tedirgin oldu kapattı hemen bende o çıkar çıkmaz telefonu buldum dolapta iş yerinden bi kız mesajlaşıyolarmış tartıştık baya sabaha kadar ağladım sabah kızın numarasını buldum aradım bi şekilde kız yemin ediyo aramızda bişe geçmedi abi derim ben ona ben nişanlancam hayatımda biri var diyo bizimkide yemin ediyoo evet ondan faydalanmak için şeytana uydum ama bişey yapmadım asla bundan sonrada asla en ufak bişe olmuycak diyo akıll verin çıldırmak üzereyim bennn NAPIYIMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?