eşimin beni aldattığını öğrendim yardım edinnn napçamm bennnnnnn:(:(:(

Napıcam ben diyorsun, sonra da oğlum var diyorsun.Zaten ne yapacağını biliyorsun, birileri git barış desin diye mi bekliyorsun?Barışmaya niyetin olmasa oğlum yalnız mı büyüsün tarzında mesajlar yazmazdın...Hayırlısı hakkında.

faydalanmak lafı nasıl feci bir kelime. bir kadına sadece faydalanılacak biri gibi bakmak.
eşinizin bir insana bakış açısıı beni feci sinirlendirdi. bu mantalitedeki bbiriyle nasıl yapacaksınız. özrü kabahatinden büyük çünkü

Son düzenleme:
tabiki affedemem ama oğlumu alıp annemlere gidersem çok kötü şeyler olucak babam onu öldürür

tabiki affedemem ama oğlumu alıp annemlere gidersem çok kötü şeyler olucak babam onu öldürür

öldürsün haketmedi mi sizce :44:

zaten sevdiğiniz için bu kadar üzülüyorsunuz bu kadar kıırıldıınız

kayın validem çok yakın bana gidip anlatıyım mı

TABİ GİT ANLAT, AĞLA...

ONLAR ALTAN GİRER ÜSTTEN ÇIKAR BARIŞTIRIRLAR....

OĞULLARINI ÖYLE BİR AKLARLAR Kİ SEN KENDİNİ SUÇLU HİSSEDERSİN...

NEDE OLSA O KOCA ZOR BULUNUR, HEM İYİ NİYETLİ, HEM HER TAMİRDEN ANLAYAN

buyuk gecmıs olsun uzuldum snın adına ne affet dıyebılırım nede bosan dıyebılırım ama sunu bılkı bence kocanın yuzune her baktıgında onunla her konustugunda basını aynı yastıga koydugunda yasananları unutmuycaksın bence ıhanetı sureklı esının yuzunde goruceksın sureklı şüpeler olcak aklında boyle bır ömür surdurup surdumemek sana kalmıs allah yardımcın olsun

Ani acele karar vermeyin
Ama böyle bi hareketi de kolay affetmeyin
Burnundan gelsin, sürünsün.kendi bin beter olsun
Açıklamasındaki üslup ta hic yakışıkalmamış

yalnız varya profil resminizi görünce ben ne zaman bu yorumu yazdım diye bakıyordum ki kullanıcı isminden ben olmadığımı anladım D

Eşin hangi yüzle faydalanmak istedim diyebiliyor ya
Kadın yapsa cinayette sebep olacak bir olay için sakın geri adım atmayın.
Allah bildiği gibi yapsın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

İsmail evi su bastı kombi patladıyazmışşş----
bu mesaj sadece cinsellik yaşamak için olmadığını gösteriyor. bunlar bayağı bir beraberlik yaşıyorlarki bu mesaj yazılmış. ayrıca siz yakalayınca pişmanın diyor. yakalamasaydınız hiçte pişman olmayacaktı. devam edecekti.

amann affet gitsin ...zaten affetmemeye karşı tereddütlü yaklaştın ...sonu belli işte...

ama şunu da söyliyim kendini hiç sevemeyeceksin onun yüzünden...

lütfen alsdatan adamları affetmeyin,affettikçe bu erkekler nasılsa kadınlar affediyor diye bunu eşlerine yapıyorlar artık rahatça.

kanıksanıyor bu hareket.

Yaptığı terbiyesizlik ayrı, buna karşılık açıklaması ayrı bi şerefsizlik. Bence hem oğlunun hemde kendi sağlığın için bi müddet ayrı kal. Yuva yıkmak,bi evliliği bitirmek zordur eminim.Boşan demekte kolay ama bence de imkanın varsa boşa çünkü fikri ayrı zikri ayrı sapkın senin kocanın canım.
Şimdiden yaptıkları gelecekte yapacaklarının göstergesi.En çok yanında olması seni sevip sarması gereken zamanda yemeye çalıştığı haltlara bak hey Yarabbim!

He ama ayrılmayı düşünmem asla boşanmam bu sebepten ötürü dersen de dediğim gibi yokluğunla süründür onu uzun bi müddet. Al bebeğini git ailenin yada yakınlarından birinin evine birkaç gün/haftalığına. Müstehak böylesi kocaya!
İnan çok üzüldüm çok sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…