Eşimin beni hiçe sayması!!!

O gece görüştüklerini kanıtlayan bir şey yok.
Belki de tesadüfen aradı ve karımla kavga ettim vs.dedi konuşup dertlestiler.
Gönlünüzü almak için elinden geleni yapmış hem.
Sorun eşinizde değil ayrıca o kadında.
Kendinizi fazla dolduruyorsunuz.
Madem şirketi siz büyüttünüz paranın yarısını da isteyin kendime yatırım yapacağım vs.deyin.
Veya bebeği bakıcıya verip bir an önce ise dönün.
Isteyken hesapları kontrol altına almanız daha kolay olur belki.

Çocuk kesinlikle problem değil eşim beni gözardı ediyor bir ev gibi büyük bir mebla olacaksa işin içinde benim de iznimi almalı 100 200 değil mi 700 800 den bahsediyorum ki ben çalıştım hiçbirşeyimiz yokken aylarca 5 kuruş harcamadan çalıştım yine almasın demem ama bana sormalı gönlümü gerekirse iznimi de almalı

Paranın hepsini isteyemem çünkü ne yatırımı yapabilirim ki kendime o kadar sadece memleketten arsa alacağım kardeşimle ortak olacağım dedim az miktar istedim onun dışında aklıma geldikçe bişeyler bulacağım kendi adıma bişeylerim olsun istiyorum çünkü ne olacağı gerçekten belli olmuyor

Ha şöyle olur madem adil olmak istiyor beraber çalıştık yarısı onun parası diğer yarısı benim onun yarısının yarısı da yine benim kızımın bu durumda sanki ben kızım için o kendi kızı için çalışmış oluyor burda da adam ölmüş gibi iş yaptım resmen

Şaka bir yana 3 ün belin hesabını yapmam ama yaptırmamalo bana da

Resmiyette para uzerine degilse bence pek bisey yapamazsin : (

İşte bende bunu diyorum böyle durumda eline vicdanına mahkum oluyorum aldatsa veya şiddet uygulansa tepki vermeden suyuna giderek boşanmam lazım ki bu en çok Nafaka da işime yarar paramı yine vermez bu yüzden kendime iş kurmalıyım

Sizin de emeğiniz varmış parada. İşte kimseye güven olmuyor. Üzüldüm yani ne diyebilirim ki. İşe başlamanız iyi olabilir sizin için. Adam at koşturmaya başlayacak gibi duruyor iyice.

Acaba o kızı siz mi alsanız? Böylece diğer kadını da aradan çıkarmış olursunuz. En azından kız yanınızda olur ve ev almaktan vazgeçer. Bilemedim. Hem kıza gidecek, hem eski eşe gidecek o kadar para. İnsan sinirlenir yani haklısınız.

At koşturuyor zaten kaç kere nakit çekti yüklü meblalar şirkette lazım diye kimbilir nereye verdi

Şimdi çalışmıyorum ya kendi kendine ben kazanıyorum kimsenin laf etmeye hakkı yok gibi düşünüyor herhalde

Arsanın parasını fazla söyle değerlenecekmiş diye fiyat bu kadar çokmuş falan de kalan parayı kendi hesabına at şimdiden.
Yarı zamanlı bakıcı tut işyerine git gel uzak kalma bi elin işte olsun yani.
Kız da çok babasıyla uyumak istiyorsa alın bi haftasonu 4nüz gezin güzel zaman geçirin kız da babasıyla uyusun eski karısını sevmedim resmen kendi çıkarları için kızını kullanarak duygu sömürüsü yapıyor.

Kizina ev alir sen o kizi bile bile evlenmissin ayrica adam zengin diyorsun sonrada ben zengin ettim diyorsun bu adamin hic mi payi yok yani sacmalik dupeduz..ilk once cocuklu adamlarla evleniyorsunuz sonrada zor geliyor

. Benim kızı görme hakkım yok bende istemem zaten çünkü 1 2 kere geldi gidince annesine beni anlatmış güzel oynadı falan diye istediği bişey annesi yapmayınca ... gideceğim falan demiş Annesi çılgına dönmüş kimbilir dövdü mü ne yaptı bende eşime dedim sen git gör diye.. AYIRCa benim bebeğimi de görmedi kadın izin vermiyormuş benim de çok umrumda değil yani ama kardeşler sonuçta görüşebilirler de

Ablacım bak adam yüz vermemiş eski sevgiliye daha neyin hesabındasın?

Adamın evlilik dışı çocuğu olduğunu biliyormuşsun evlenirken şimdi niye sorun çıkarıyorsun?

Kadın da yapışjan para avcısı gibi geldi bana Rus falan mı?

Sen boşuna yuvanı yıkıp başını yiyeceksin gibime geldi.

Aynen katılıyorum

Kadın eşimi cezalandırmak için çocuğu alıp kaçıyor ve biz evlenmek üzereyken geri dönüyor eşimin peşinde çocuğu ona karşı kullanıp istediğini yaptırıyordu benle evlenirken de hatasını anladı ilk başta eşimle kızının bağını güçlendirip şimdi yine şunu yapmazsan giderim bunu yapmazsan giderim muhabbetinde bende bebeğim var sonuçta anlıyorum bu durumu..

Şimdi benim yerime düşünün ayıptır söylemesi haftada 3 gün burada kalacaksın yoksa giderim derse çocuğunla zaman geçir derse ben ne derim çünkü istekleri bitmiyor bir türlü bunu da sanki kızının ihtiyacı imiş gibi gösteriyor

Yakında Bolan o kadından bile der bu kadın ben bunu anladım eşim yüz vermiyor ama kadın bir şekilde yapıyor yapacağını

Bence paranin yarisini ustune al bosanma lafi etmeden... sonrada kaybet parayi.. yoksa uzerine olan parayida mahkeme ikinize pay eder bence.

Bence paranin yarisini ustune al bosanma lafi etmeden... sonrada kaybet parayi.. yoksa uzerine olan parayida mahkeme ikinize pay eder bence.

Şimdilik kardeşimin üzerine büyük bir yer ve kendi üstüme yazlık almayı planlıyorum oturduğumuz ev onun üstüne ama aile evi olduğu için yarısı benim oluyor her halukarda gerisini de para alıp altına vs yatırım yapıyorum ama çok yavaş ilerliyor zaten boşanma lafını emin olmadan etmem kendimi ve evladımı sağlama almak isterim

Maddi konulara bu kadar takılacaksanız gelirlerinizi ayırın. Eşinize bir şey olsa o çocukta doğal olarak mirasçı. Hakkı olanı alacak. (Almalı ) Benim param vs diyorsanız kendi kesenizi ayırın yani.
Eşinizle olan duruma bakarsak bence ortada ciddi bir şey yok. Kadın hedefine ulaşıyor gibi.

İlk başta ben önerecek oldum çok bozuldu bu olaylar ilk olduğunda sonra da diyemedim ama zaten sıkıntım onun benim bişey e sahip olmamı istememesinde benim doğum paramı bile harcamak istedi kendi o kadar parası varken benden istedi mesela işim var bankaya gidemem vs vs gibi
En son anneme hediye alacağım dedim bir kısmı ile altın aldım ona bile göz dikti gerçekten elimde 5 kuruş olsun harcayan kadar herşeyi yapar
Ama mesela istediğim herşeyi alırım falan filan

Evlendikten sonra kazanilan mal mulk para vs bosanirken yari yariya hak iddia edilebiliyor diye biliyorum?
evet canım ama nakit onda değil şu an o yüzden kanıtlayamam

Nakit onda degil ama bu sirket hesaplarindan cikmadi mi? Mesela o parayi baskasina eft/havale gonderdi ama gonderirken aciklamasina ne yazdirdi? Nakit cekip yatirdiysa, kendi bizzat gidip cektiyse o zaman kanitlayabilirsin diye dusunuyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…