Eşimin beni hiçe sayması!!!

Nakit onda degil ama bu sirket hesaplarindan cikmadi mi? Mesela o parayi baskasina eft/havale gonderdi ama gonderirken aciklamasina ne yazdirdi? Nakit cekip yatirdiysa, kendi bizzat gidip cektiyse o zaman kanitlayabilirsin diye dusunuyorum canim.

Kendi şahsi hesabına gönderiyor bana da oradan atıyor nakit işini hiç kanıtlayamam çünkü muhasebeci getiriyor şirket gideri gibi

Edit
Direkt Kendi hesabına da değil birkaç hesaba gidip öyle geliyor şirket işleri karışık biraz

Ortaklardan alacaklara yazdirmiyosunuz o zaman :) ben bankaciyim buyuk sirketlere bakiyorum. Tahmin edebiliyorum yaptiklarinizi az cok. Allah yardimciniz olsun. Ama ben sizin yerinizde olsam, biraz alttan alirim, sirkete geri donerim ve kendime kizima mal mulk aldirmaya calisirim.

Aynen bende öyle düşünüyorum
İlişkiden bir halt olmaz mümkün değil en güzeli gideceği yere kadar götürmek ve en az zararla sıyrılmak ne diyeyim başka

Teşekkürler

Aynen bende öyle düşünüyorum
İlişkiden bir halt olmaz mümkün değil en güzeli gideceği yere kadar götürmek ve en az zararla sıyrılmak ne diyeyim başka

Teşekkürler
Diger kizina ev almakta diretiyorsa ve bu sizi rahatsiz ediyorsa, bari sirket adina aldirin ki ev hakkinda soz sahibi olun. İyi geceler

Keşke ev için ortak tapu yapsaydınız..
Evet evlilikten sonra olan mallar ortaktır ama Allah korusun siz evliyken evi satsa haberiniz olmayabilir.
Ama ortak tapu farklı, sizden onay almadan hiçbir işlem yapamaz.
Bence bundan sonra bir mal, mülk alacaksanız en kötü ortak tapu yapın.
Fakat kızına ev alabilir, evet şirketi siz ihya etmişsiniz ama sanırım sermaye onundu.
Yani yarı yarıya emek var, şöyle düşünün bu devirde eşiniz sermaye koyup size ön ayak olmasa o şirket olmazdı.
Ayrıca siz de olmasanız şirket bu kadar büyümezdi.
Bence eşiniz akıllı biri, evi kızı için alıp gene üstüne yapacak. Kadının üstüne olmayacak ki.
Kızı da kiralarda sürünmeyecek bence makul bir istek.
Ama diğer kadının yaptığı davranışlarda haklısınız. Öyle gecenin bir yarısı elzem bir durum olmadan zırt pırt araması hiç hoş değil.
Kadın kocanızı kıymete bindirmiş ''kaçan balık büyük olur.'' misali..
Ama kızına ev alma kararında sizden izin almasına gerek yok bence evet güzelce ikna etmeye çalışabilirdi ama izin alması bence abartı olur.
Sonuçta o şirket sadece sizin değil.Öyle olsa yerden göğe kadar haklı olurdunuz.
Kızını da kiralarda süründürmek istemiyor bana çok insani bir istek gibi geldi.

her evliliğin problemi farklıdır
bence boşanmayı düşünmeyin
sürekli ters davranırsanız adamı itersiniz, sizden daha hızlı para kaçırır
öncelikle aranız yumuşak bal iken kontrolsüz gittiğini öne sürüp hesaplarınızı ayırın ama önce ayırın hesabı sonra söyleyin
ama kesinlikle aranız iyiyken tartışma soğukluk az konuşma falan varken değil

buarada tapu onun üstüne ise başkasına devretsede ruhunuz duymaz
anne ya da babasının üstüne yapıp size haber vermeyebilir dikkatli olun
boşanmayı siz planlarken o da planlayıp şok etkisi yaşatmasın
ya da mal kaçırdığı belli olmasın diye en yakın arkadaşının üstüne oradan bir iki hasfta sonra annesinin üstüne yapsa hiçbir şey alamazsınız

Keşke evlenmeden önce hesap etseydin kızı nedeniyle annesi o kadın sürekli bir şekilde hayatınızda olacak ben bu şekilde sinir yaparak herşeyini adama bırakıp meçhullere dalmanı çok mantıklı bulmadım ne yapabilirsin iş başka aşk başka ekmeğine emeğine çocuğunun geleceğine sahip çık herşeyi yapıp başka birine meydanı boş bırakma bir ev alacak diye endişen var herşeyi bırakıp gideceksin ben de olsam kızıma ev alırım annesiyle görüşmemesini sen sağlarsın benim kuzenimin de başka birinden iki çocuğu var çocuklar dayımlarda anneleri yabancı şimdi ki eşi Türk çok akıllı çok güzel idare ediyor kuzenimi ben bu durumda senin kararını çok mantıklı bulmadım .

Eşiniz ev alabilir kızına ama o evde eski sevgilisini oturtamaz. Ne öyle sanki eski sevgilisine almış gibi.. kızı büyüsün öyle alsın .
Boşanma işine de gelince bence bunu bir kenara bırakın şimdilik. Eşinize de kızıyla görüşçeği zaman başkası getirip götürsün mümkün olduğu kadar görüşmesinler. Çünkü eşinizi elinden almaya çalışan kadınla görüşülmez.. hatta kızıyla da iyi olun . Belki o zaman annesine karşı sizi savunabilir.
ben de babama gideceğimde tek başına giderdim ve halamın evinde buluşurduk. Ve annemle babam ayrıldıktan sonra konuşmadılar hiç..

evde bunalıp dolmuşsunuz gibi geldi

geliriniz iyi ise alsın ev kızına da ne olacak ki

oturtsun onları da sustursun düşsünler yakasından

bir de bence ilişkileri ayarlayın iki çocuk isteseniz de istemeseniz de kardeş

yarınlarda her şey onlara kalacak

Reactions: 000
Öyle insanlar anne olmasa keşke resmen çocuğu kullanıyor ama esinizdede suç var sonuçta sizle evli sizinlede bi çocuğu var çocuk için o kadının dediğini yapiyorda2sizin dediginizi niye yapmıyor benn olsam asla o kadınla gorusturmem ama bu sizin aranizdaki bagada bağlı eşiniz sizi dinlermi gitsin çocuğa dna testi yaptır sin cocugunu üzerine alsın ki öyleyse bile velayet davası açsın o kadın kendi kafasında giderim göstermem diyemezki esinizin de işine geliyo olabilir. Kızına ev almak istiyorsa alsın evi tedbir koydursun bana bişey olması durumunda x kalacak diye zaten bişey olmazsa 18 yaşına geldiğinde kendisi verir evi kiraya verip kızın adına hesap açıp orayada atabilir 18 yaşına kadar birsürü şey var yani o kadına tapmasi gerekmiyor

Kadın başka ülkeden olduğu için zaten sıkıntı bebeğin babası eşim gözüküyor ama kadın avrupalı olduğu için eşimin vize alamayacağı bir ülkeye girmekle tehdit ediyor dava bile açsa avukat sonuç çıkmaz diyor yada sonuç çıkana kadar bebek büyür diyor... Hem doğru dedin eşimin de işine geliyor çocuğu elinin altında ne zaman istese görüyor bu yüzden maddiyat umurunda değil haklı kendince ama tek olsa anlarım biz de varız sonuçta bizi de göz ardı etmemeli 1 çocuğu değil 2 çocuğu var ben alıp çocuğumu girmiyorum diye sıkıntı yaratmıyorum diye önemli olamıyorum maalesef

Boşanmayı kendimi sağlama alana kadar düşünmüyorum eşimle aramız iyi ama ne olacağı belli olmaz sonuçta bugün iyi olur yarın kötü

Canım ama idare edilmiyor maalesef eşim izin veriyor aslında kadına rest çekse kadın aslında hiçbir yere gitmez mümkün değil sülük gibi yapıştı hatta gider biletini bile alır ama havaalanından geri döner bu dönem içinde çok iyi tanıdım eşime defalarca söylememe rağmen istediğini yapıyor bende bunu döğru bulmuyorum arada bir eşimin arkadaşıyla haver yolluyor gelsin görsün kızını son kez diye ilk söylediğinde gitti eşim sorakinde göndermedin oda gitmedi blöf yapıyor açık açık

Yok canım izin vermiyor sanki kızını eşim kaçıracak gibi davranıyor güvenemem tek dermiş sanki eşim almak istese gerçekten engel olabilecek yanındayken

Gerçi belli de olmaz eşim tek görüşse kızla polise bile gider kaçırdı kızımı diye o kadar iğrenç biri

Ben bunun farkındayım canım iki kardeş görüşsünler isterim bilsinler birbirlerini ama kızın daha kardeşi olduğundan haberi yokmuş kadının anne babasına söylerse ülkeden alırlarmış onları yanlarına alırlarmış vs vs..

Boşanmayı kendimi sağlama alana kadar düşünmüyorum eşimle aramız iyi ama ne olacağı belli olmaz sonuçta bugün iyi olur yarın kötü

.

muhtemelen o da onun yolunu yapıyor olabilir
çünkü ortak hesapları harcıyor diyorsunuz
maddi durumu iyiyse ortak hesaba dadanması normal değil

muhtemelen o da onun yolunu yapıyor olabilir
çünkü ortak hesapları harcıyor diyorsunuz
maddi durumu iyiyse ortak hesaba dadanması normal değil

Yok canım o boşanmaz benden hatta bir kere sen beni sevmesen bile boşanmam kendimi sana tekrar sevdiririm dedi sürekli de der birde para muhabbeti yapmaz o ben yapıyorum ama dediğim gibi insanoğlu belli olmaz bugün iyi yarın kötü olursa elimde seçenek olsun çocuğum için katlanıyorum yada param yok diye katlanıyorum olmasın istiyorum

Birincisi bu kadar zengınse kızına ev alsın size ne sanki sizin bogazınızdan kesip alacak. İkincisi baska kadınla nikahsız yasamıs ustelık cocuk yapmıs bir adama guvenıp nasıl butun paranızı ona teslım ettınız ustelık kendı uzerıne bıle yatırmamıs. Üçüncüsü sartlar sunar dıyorsunuz sanırım bu adamın ayrılıktan sonraki sartı baskasıyla evlenirsen zırnık koklatmam seklinde ve siz bundan korkuyorsunuz.Bu nasıl adam bu nasıl evlilik siz bu adama nasıl guvendınız

Zamanla değişti zaten ilk başlarda böyle değildi güvenim kalmadığı sürekli istediğini yaptığı için kendimi düşünmeye başladım bende kendim ve kızımı garantiye almak istiyorum... Evlilik dışı ilişki yaşamışlar ve hamile kalmış kadın Allah bilir kendi yırtmıştır bile dicem ama neyse fazla özele girmeyeyim başkası ile ilgili sinirliyim biraz son zamanlarda.. Hamile kalınca çocuğuma bakarım demiş beraber yaşamışlar nikah koymamış başına geleceği biliyormuş demekki.. O kısmı beni ilgilendirmez benim sıkıntım ilerde aranızda anlaşmazlık durumunda zorda kalamam. Şu an iyiyiz ama gelecekte belli olmaz

Zamanla mı nikahız yasamaya başladı cocuk yapmaya .Basından beri biliyordunuz guvenmemeniz için bu bile yeterli. Bunun dısında adam tum parasını baskasını uzerıne yatırmış ve bu kişi eşi değil çocugu değil. Demek ki bir falsosu var basıma bir şey gelirse parayı kacırayım derdinde.

Aynen öyle canimm nekadar arsiz ve fena olursan bu erkekler okadar değer veriyorlar artık insanlık kimseye yaramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…