- 28 Haziran 2017
- 45
- 9
- 6
- 34
- Konu Sahibi araftayim123
-
Nakit onda degil ama bu sirket hesaplarindan cikmadi mi? Mesela o parayi baskasina eft/havale gonderdi ama gonderirken aciklamasina ne yazdirdi? Nakit cekip yatirdiysa, kendi bizzat gidip cektiyse o zaman kanitlayabilirsin diye dusunuyorum canim.
Ortaklardan alacaklara yazdirmiyosunuz o zaman :) ben bankaciyim buyuk sirketlere bakiyorum. Tahmin edebiliyorum yaptiklarinizi az cok. Allah yardimciniz olsun. Ama ben sizin yerinizde olsam, biraz alttan alirim, sirkete geri donerim ve kendime kizima mal mulk aldirmaya calisirim.Kendi şahsi hesabına gönderiyor bana da oradan atıyor nakit işini hiç kanıtlayamam çünkü muhasebeci getiriyor şirket gideri gibi
Edit
Direkt Kendi hesabına da değil birkaç hesaba gidip öyle geliyor şirket işleri karışık biraz
Ortaklardan alacaklara yazdirmiyosunuz o zaman :) ben bankaciyim buyuk sirketlere bakiyorum. Tahmin edebiliyorum yaptiklarinizi az cok. Allah yardimciniz olsun. Ama ben sizin yerinizde olsam, biraz alttan alirim, sirkete geri donerim ve kendime kizima mal mulk aldirmaya calisirim.
Diger kizina ev almakta diretiyorsa ve bu sizi rahatsiz ediyorsa, bari sirket adina aldirin ki ev hakkinda soz sahibi olun. İyi gecelerAynen bende öyle düşünüyorum
İlişkiden bir halt olmaz mümkün değil en güzeli gideceği yere kadar götürmek ve en az zararla sıyrılmak ne diyeyim başka
Teşekkürler
Şimdilik kardeşimin üzerine büyük bir yer ve kendi üstüme yazlık almayı planlıyorum oturduğumuz ev onun üstüne ama aile evi olduğu için yarısı benim oluyor her halukarda gerisini de para alıp altına vs yatırım yapıyorum ama çok yavaş ilerliyor zaten boşanma lafını emin olmadan etmem kendimi ve evladımı sağlama almak isterim
Öyle insanlar anne olmasa keşke resmen çocuğu kullanıyor ama esinizdede suç var sonuçta sizle evli sizinlede bi çocuğu var çocuk için o kadının dediğini yapiyorda2sizin dediginizi niye yapmıyor benn olsam asla o kadınla gorusturmem ama bu sizin aranizdaki bagada bağlı eşiniz sizi dinlermi gitsin çocuğa dna testi yaptır sin cocugunu üzerine alsın ki öyleyse bile velayet davası açsın o kadın kendi kafasında giderim göstermem diyemezki esinizin de işine geliyo olabilir. Kızına ev almak istiyorsa alsın evi tedbir koydursun bana bişey olması durumunda x kalacak diye zaten bişey olmazsa 18 yaşına geldiğinde kendisi verir evi kiraya verip kızın adına hesap açıp orayada atabilir 18 yaşına kadar birsürü şey var yani o kadına tapmasi gerekmiyorKadın eşimi cezalandırmak için çocuğu alıp kaçıyor ve biz evlenmek üzereyken geri dönüyor eşimin peşinde çocuğu ona karşı kullanıp istediğini yaptırıyordu benle evlenirken de hatasını anladı ilk başta eşimle kızının bağını güçlendirip şimdi yine şunu yapmazsan giderim bunu yapmazsan giderim muhabbetinde bende bebeğim var sonuçta anlıyorum bu durumu..
Şimdi benim yerime düşünün ayıptır söylemesi haftada 3 gün burada kalacaksın yoksa giderim derse çocuğunla zaman geçir derse ben ne derim çünkü istekleri bitmiyor bir türlü bunu da sanki kızının ihtiyacı imiş gibi gösteriyor
Yakında Bolan o kadından bile der bu kadın ben bunu anladım eşim yüz vermiyor ama kadın bir şekilde yapıyor yapacağını
Öyle insanlar anne olmasa keşke resmen çocuğu kullanıyor ama esinizdede suç var sonuçta sizle evli sizinlede bi çocuğu var çocuk için o kadının dediğini yapiyorda2sizin dediginizi niye yapmıyor benn olsam asla o kadınla gorusturmem ama bu sizin aranizdaki bagada bağlı eşiniz sizi dinlermi gitsin çocuğa dna testi yaptır sin cocugunu üzerine alsın ki öyleyse bile velayet davası açsın o kadın kendi kafasında giderim göstermem diyemezki esinizin de işine geliyo olabilir. Kızına ev almak istiyorsa alsın evi tedbir koydursun bana bişey olması durumunda x kalacak diye zaten bişey olmazsa 18 yaşına geldiğinde kendisi verir evi kiraya verip kızın adına hesap açıp orayada atabilir 18 yaşına kadar birsürü şey var yani o kadına tapmasi gerekmiyor
her evliliğin problemi farklıdır
bence boşanmayı düşünmeyin
sürekli ters davranırsanız adamı itersiniz, sizden daha hızlı para kaçırır
öncelikle aranız yumuşak bal iken kontrolsüz gittiğini öne sürüp hesaplarınızı ayırın ama önce ayırın hesabı sonra söyleyin
ama kesinlikle aranız iyiyken tartışma soğukluk az konuşma falan varken değil
buarada tapu onun üstüne ise başkasına devretsede ruhunuz duymaz
anne ya da babasının üstüne yapıp size haber vermeyebilir dikkatli olun
boşanmayı siz planlarken o da planlayıp şok etkisi yaşatmasın
ya da mal kaçırdığı belli olmasın diye en yakın arkadaşının üstüne oradan bir iki hasfta sonra annesinin üstüne yapsa hiçbir şey alamazsınız
Keşke evlenmeden önce hesap etseydin kızı nedeniyle annesi o kadın sürekli bir şekilde hayatınızda olacak ben bu şekilde sinir yaparak herşeyini adama bırakıp meçhullere dalmanı çok mantıklı bulmadım ne yapabilirsin iş başka aşk başka ekmeğine emeğine çocuğunun geleceğine sahip çık herşeyi yapıp başka birine meydanı boş bırakma bir ev alacak diye endişen var herşeyi bırakıp gideceksin ben de olsam kızıma ev alırım annesiyle görüşmemesini sen sağlarsın benim kuzenimin de başka birinden iki çocuğu var çocuklar dayımlarda anneleri yabancı şimdi ki eşi Türk çok akıllı çok güzel idare ediyor kuzenimi ben bu durumda senin kararını çok mantıklı bulmadım .
Eşiniz ev alabilir kızına ama o evde eski sevgilisini oturtamaz. Ne öyle sanki eski sevgilisine almış gibi.. kızı büyüsün öyle alsın .
Boşanma işine de gelince bence bunu bir kenara bırakın şimdilik. Eşinize de kızıyla görüşçeği zaman başkası getirip götürsün mümkün olduğu kadar görüşmesinler. Çünkü eşinizi elinden almaya çalışan kadınla görüşülmez.. hatta kızıyla da iyi olun . Belki o zaman annesine karşı sizi savunabilir.
ben de babama gideceğimde tek başına giderdim ve halamın evinde buluşurduk. Ve annemle babam ayrıldıktan sonra konuşmadılar hiç..
evde bunalıp dolmuşsunuz gibi geldi
geliriniz iyi ise alsın ev kızına da ne olacak ki
oturtsun onları da sustursun düşsünler yakasından
bir de bence ilişkileri ayarlayın iki çocuk isteseniz de istemeseniz de kardeş
yarınlarda her şey onlara kalacak
Boşanmayı kendimi sağlama alana kadar düşünmüyorum eşimle aramız iyi ama ne olacağı belli olmaz sonuçta bugün iyi olur yarın kötü
.
muhtemelen o da onun yolunu yapıyor olabilir
çünkü ortak hesapları harcıyor diyorsunuz
maddi durumu iyiyse ortak hesaba dadanması normal değil
Birincisi bu kadar zengınse kızına ev alsın size ne sanki sizin bogazınızdan kesip alacak. İkincisi baska kadınla nikahsız yasamıs ustelık cocuk yapmıs bir adama guvenıp nasıl butun paranızı ona teslım ettınız ustelık kendı uzerıne bıle yatırmamıs. Üçüncüsü sartlar sunar dıyorsunuz sanırım bu adamın ayrılıktan sonraki sartı baskasıyla evlenirsen zırnık koklatmam seklinde ve siz bundan korkuyorsunuz.Bu nasıl adam bu nasıl evlilik siz bu adama nasıl guvendınızMerhaba kızlar biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın bu benim ikinci üyeliğim moderatör bilgisinde
Eşimle 3 senedir evliyiz 7 aylık kızımız var daha önceden evlilik dışı bir kızı da var birsüre beraber yaşamışlar ama yürümemiş kadın alıp kızını gitmiş
Bizim ilişkimiz döneminde türkiyede yaşamaya karar verdi ve yerleşti eşimin işine geldi doğal olarak kızını sürekli görmek istiyordu. Düğünümüze 1 ay vardı ben sorun etmedim hatta memnun oldum kızını göremediği için çok üzülüyordu.. Evlendikten sonra kadının mesajlarını yakaladım eşimi özlediğini vs söylüyordu ama eşim bu konuların kapandığını falan yazmış konuşmak istememiş.. Eşimle konuşmadım ilk başta ama çok rahatsız olmuştum . Sonra geceleri aramaya başladı ağlayarak kızını zaptedemiyormuş kızı onu özlemiş aynı yerde yatmak istiyormuş falan. Ama kızını benimle görüştürmek istemiyor eşime resmen gel burada uyu diyor.. Bende büyük bir kavga kopardım hem eşimi hem kadını yerin dibine soktum hem eşim hem kadın özür falan diledi ve aylarca sıkıntı çıkmadı ben kadınla hiç görüşmedim eşim görüşmeye devam etti tabii ben takipte kaldım..
Uzun süredir hiç sıkıntımız olmadı benim bebeğim oldu.. Geçen akşam eşimle kavga ettik farklı konuda resmen ayağa kalktı ben vuracak diye düşündüm ben odadan çıkınca kapıyı sertçe kapattı ve çıktı gitti yanında arkadaşı vardı
1 saat sonra falan mesaj attı bana mobilya resmi falan biz ev aldık evi ve eşyaları yeniliyoruz hiçbirşeyi olmamış gibi mesaj atmış bana. Cevap vermedim birkaç tane daha atmış neyse sonra eve geldi elinde pastalar özür diledi vs.
Ama sonraki gün fb taki arkadaş önerisinde bu kadını gördüm hep beni engellerdi şimdi eşimle eski fotosunu koymuş biraz baktığımda face e kavga ettiğimiz gece çok güzel hissediliyor vs yazmış.. Benim sinirlerim tepeme çıktı eşim kesinlikle gitmedim diye yemin ediyor bende nasıl hisseder dedim ama güven vs kalmadı artık daha önce eşimin önemsiz olan birkaç yalanını da yakalamıştım..
Asıl konumuza gelirsek bana vurmadı ama Bir dahaki sefere vurabilir ve bu kadınla olan durumlar beni çok yıprattı ilişkimizin devam etmeyeceğini anlamış bulunmaktayım. Şimdilik aramız iyi gibi ama düşüncelerimi ona farkettirmedim..
Öncelikle eşim zengin çok parası var ve kendi hesabında değil bir boşanma durumunda nasıl kanıtlarım??
İkincisi bu parayı beraber kazandığımız için yarısını istiyorum şirketi ben büyüttüm hamile iken ayrıldım şimdi tek çalılıyor.. Ayrıca ayrılacak olursak aldatma veya şiddet yüzünden onla çalışmam artık Kendime yeni iş kurmam gerekir ki bunu boşanmadan yapmak istiyorum
Nafaka zaten verir maddi olarak hiç sıkıntım olmaz ama insana belli olmaz onun kurallarına uyumamı istediği için herşey yapabilir. Çünkü beni Ke disine her konuda bağımlı istiyor. Sürekli beni kısıtlıyor..
Şimdi aklıma gelmiyor ve biraz karışık yazdım ama başka neler yapabilirim kendimi ve bebeğimi korumak için?
İşyeri açmak paramı almak ve ev bana kalacak yeni evimiz yani..
He birde kızına ev almak istiyor beyefendi duyunca sinirlerim tepeme çıktı ne yapabilirim kızı dediği de kendi adına alıp onları oturtacak ama yinede sinirlendim sürekli kızını öne sürüp kadını haklıçıkarmaya çalışması falan.
Neyse aklıma geldikçe daha çok yazacağım sanırım şimdiden okuduğunuz için gönlünüze sağlık önerilerinizi bekliyorum özellikle yasal olarak
Edit : bu arada maddi olarak konuşuyorum çünkü beraber kazandığımız para ban sormadan istediğini yapıyor kızına ev alsın sıkıntı değil ama benimde hakkım var ve gönlümü almalı
Şimdiye kadar kızıyla ilgili tek kelime etmedim etmem edemem de kendi bebeğim var ona aynısı olsun istemem bunu anlıyorum
Birincisi bu kadar zengınse kızına ev alsın size ne sanki sizin bogazınızdan kesip alacak. İkincisi baska kadınla nikahsız yasamıs ustelık cocuk yapmıs bir adama guvenıp nasıl butun paranızı ona teslım ettınız ustelık kendı uzerıne bıle yatırmamıs. Üçüncüsü sartlar sunar dıyorsunuz sanırım bu adamın ayrılıktan sonraki sartı baskasıyla evlenirsen zırnık koklatmam seklinde ve siz bundan korkuyorsunuz.Bu nasıl adam bu nasıl evlilik siz bu adama nasıl guvendınız
Zamanla mı nikahız yasamaya başladı cocuk yapmaya .Basından beri biliyordunuz guvenmemeniz için bu bile yeterli. Bunun dısında adam tum parasını baskasını uzerıne yatırmış ve bu kişi eşi değil çocugu değil. Demek ki bir falsosu var basıma bir şey gelirse parayı kacırayım derdinde.Zamanla değişti zaten ilk başlarda böyle değildi güvenim kalmadığı sürekli istediğini yaptığı için kendimi düşünmeye başladım bende kendim ve kızımı garantiye almak istiyorum... Evlilik dışı ilişki yaşamışlar ve hamile kalmış kadın Allah bilir kendi yırtmıştır bile dicem ama neyse fazla özele girmeyeyim başkası ile ilgili sinirliyim biraz son zamanlarda.. Hamile kalınca çocuğuma bakarım demiş beraber yaşamışlar nikah koymamış başına geleceği biliyormuş demekki.. O kısmı beni ilgilendirmez benim sıkıntım ilerde aranızda anlaşmazlık durumunda zorda kalamam. Şu an iyiyiz ama gelecekte belli olmaz
Aynen öyle canimm nekadar arsiz ve fena olursan bu erkekler okadar değer veriyorlar artık insanlık kimseye yaramiyorKadın başka ülkeden olduğu için zaten sıkıntı bebeğin babası eşim gözüküyor ama kadın avrupalı olduğu için eşimin vize alamayacağı bir ülkeye girmekle tehdit ediyor dava bile açsa avukat sonuç çıkmaz diyor yada sonuç çıkana kadar bebek büyür diyor... Hem doğru dedin eşimin de işine geliyor çocuğu elinin altında ne zaman istese görüyor bu yüzden maddiyat umurunda değil haklı kendince ama tek olsa anlarım biz de varız sonuçta bizi de göz ardı etmemeli 1 çocuğu değil 2 çocuğu var ben alıp çocuğumu girmiyorum diye sıkıntı yaratmıyorum diye önemli olamıyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?