Eşimin beni istemeyen ailesi...

hayır önünden geçemeyeceğim bir yerden mezun ama hala dilbilgisi hatalı

2008den beri her türlü forumda muhabbet ettim, 11 senedir kimse açtığı konuya "düzgünce" cevap veren birine böyle yanıt vermemiştir.
demek hepsi önünden geçebileceğim yerlerden mezundular

Sıkıntı var sıkıntı normal değil

çocuğunun mamsını bezini el aleme aldırma artık bence.
o kadını aramanda çok mantıksız.
eşinin ailesine hizmet etmek zorunda değilsin. sevmiyorsan gitme. zorlamayla birşey olmaz yani.
eşin adamsadevam et değilse de bunlarla savaşmak yerine ayrıl.
çok çirkin bir aile yapısı var eşin tarafının sen onları asla değiştiremezsin.

bir de söylediklerin çelişiyor. kadın bir şey beklemiyor siyorsun sonra eşimi tavlamaya çalışıyor tekrar gibi birşeyler yazıyosun. o da tuhaf

Saçma bir senaryo. Bakınız çok harika uyumlu herşeye eyvallah diyen bir bayan var konu sahibi oluyor kendisi. Zorla şalvar giydiriyorlar adam yerine koymuyorlar bak bu kadar iyi olmasına rağmen ha bi de ne varmış köylü bir aile önceki gelinin şort ve askılı ile durmasına izin veriyormuş. İlk eşinin başta suçu yokmuş sonra ne hikmetse dişiliğini kullanmış!! Ben böyle saçma bir senaryo görmedim yahu bu ne tutarsızlık fake misin acaba ??

Merhaba aslında aynı problemi bende yaşıyorum. Eşimin babası vefat etmiş 3 yıl önce ben 10 aylık evliyim eşim subay Allahtan onlardan uzakta şehir dışında yasıyoruz. Kaynanam 2 bekar kaynimla köyde kalıyordu biz evlenince göya 1 hafta diye geldi 3 ay burda kaldı daha 1 haftalık gelindim .çok kötülükler yaptı bana çokkıskandı oğlunu 3 ay neler çektim ayrılmanın eşiğine geldim .sonunda oğulları geldi aldı. Artık konuşmuyorum onunla hep dua ediyorum Rabbim birdaha benim kapıma getirmesin onu diye .dua edin bol bol tek huzurumuz bu zaten

Anlayan biri dahateşekkürler yorumlarınız için zaten dua ediyorum özellikle Ben hamileyken ve çok çektim o zaman ettiğim dualar olduğu gibi çıkti başlarına gelmeyen kalmadı şu an çocuk küçük sırfo yüzdenyoksa çoktan çekip giderdim millete uzaktan atık tutmazsa ne kadar rahat geliyor hele de oturduğu yerden iyi bir gelir olan ya da baba parası yiyenler için hayatın zorluklarını yaşamış insanlar için durum daha değişik oluyor

Hickimse için yuvani bırakıp gitme mucadele et mesafeli ol yakin olunca problemde cok oluyor

Hickimse için yuvani bırakıp gitme mucadele et mesafeli ol yakin olunca problemde cok oluyor

Bir an annem gibi konuştuno da öyle söyler hep onlar için zaten boşanmam ama evin içindeki durum her geçen gün benim için daha da zorlaşıyor huzur mutluluk hiçbiri yok zaten insan olarak takan bile yok beni ne yaptığım görülüyor ne kıymeete biniiyorum artıkher şey dört dörtlük yaptığım zamanlarda da Allah razı olsun diyen olmadı 3 çeşit yemek yaptım neden 4 yok çorba yapmadım corbasız mı olurhepsini yaptım biri eksikti olmadan olur mu hep bir mana bulurdu yaptıklarıma yaranilmadiktan sonra ne yapsan boş

Sorun kocan o zaman seni takdir etmiyorsa minnet duymuyorsa elbette bu seni incitir ama birde şöyledüşün hepsi genelde aynı. Bizim yaradılışımiz onlardan farklı beklentimiz duygularımız farklı onlar başka düşünüyor bu konularda yani kısacası beklenti insanı mutsuz eder.cokta birşey bekleme ben beklemiyorum alıştım kocamın tüm odynluklarina. Yapacak birşey yok

Acaba eşiniz ilk eşiyle sizin yüzünüzden mi ayrıldı? Yani ancak öyleyse bu düşmanlığın bir açıklaması olur. Şok oldum gerçekten. Allah yardımcınız olsun.

Malesf öyle .. evlenmeden önce farklı sonradan farklıydı ama

çok çelişkili bir konu..
en baştan kadını cahil, maddi olarak düşkün köyden bir kadın gibi anlatmışsınız..
sonra mini etekli askılı kıyafetli ve iş yeri olan yani çalışan bir kadın olduğunu söylüyorsunuz..
hem eşimin maddi durumu iyi kadın o yüzden kopmuyor eşimden diyorsunuz hem çocuğumun bezini mamasını babam alıyor diyorsunuz..
çok tutarsız bir hikaye..

Bütün sayfaları üşenmeyip okudum çıkardığım sonuç: senin eksik bildiğin şeyler var ya kocan eski karısını aldatmış ya da seni sevmediklerini göstermek için canını yakmak için onu seviyormuş gibi gözüküyorlar aklıma başka mantıklı bi şey gelmiyor Allah yardımcın olsun

Bir yorumunda kadının aldattığını bütün köy duydu demişsin oğullarını aklamak için kadına iftira atmış olabilir eş ailesi benim kuzenimin başına geldi ve suçluluk duygusuyla o kadına iyi davranıyor olabilirler

Bilmiyorum olabilir .. bilmediğim şeyler var

meleknurdogan
Ayrica bu konu neden bu kadar sorun ki
Esimin ailesi pek severdi beni görsen massalh dersin
Esimle bi sorun oldu aileler öğrendi Gorumceler benim aileme cepe aldı en son kp cenazesinde buyukluk bende kalsin olumlu dunya dedim
Daha beter seyler yasandi cenaze evinde ustume yürüdüler cay bahcesinde ustume geldiler garson kv sinirleniyor diye beni cikarmak istedi yalandan ayilip bayiliyordu once ben geldim onlar beni rahatsiz ediyor dedim kalkmadim her goren sok kimsen yok mu neden sustun dedi etraftski insanlar sen dusun olaylari
Bu arada haksizsindir kesin deme
Esim sen haklisin bisey diyemem istersen omur boyu konusmasan yeridir dedi
Uzerinden 2 yil gecti mi emin degilim hala haklisin ama neticede annemdir kardeslerimle konusmasanda hatrima annemle bari der
Suan hala olmaz derim
Tum bu yasananlari aklim almiyor iliski tek tarafli duzelmiyormus
Icime ne zaman su serpildi biliyor musun
ingiliz kraliyet ailesi meghani istemeyince
Demekki dedim ingiliz kraliyet ailesine de gelin gitsen olmayinca olmuyor be canim bosver dedim
Kv akillanicagini bilsem affederim ama cenaze de akillanmayan oglunu degil kizlarini tutan bir anayla gorusmuyorum olan esime oluyor üzülüyorum ama anasi dusunmemis koskoca kadin ben mi dusuncem yine olsa yine baska bisey yapar biliyorum
Bosver meghani dusun rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…