- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
hayır önünden geçemeyeceğim bir yerden mezun ama hala dilbilgisi hatalıYazdiklarinizin tutarsizliklarini soran veya size yorum yapmaya çalışan insanlara verdiğiniz cevap şekilleri bence herşeyi açıklıyor.kusura bakmayın ama siz kendinizi masum göstermeye çalışarak konuyu anlatmaya çalışıyorsunuz ama hep bir çelişki var ve soranlara verdiğiniz cevaplarda çelişkili.ve istemediğiniz şekilde yorum yapanlara cevap verme şekliniz çok çirkin.normalde de en az buradaki gibiyseniz insanların tamamen sizden uzak durmasi, sevememeleri için biraz öz eleştiri yapın.anlattiklariniz hiçbir şekilde oturmuyor ve taraflı anlatıyorsunuz haliyle insanlarda soruyor ona göre yorum yapıyor.kimin ne konu açtığı ve ya size kimin cevap verebileceği sizi ilgilendirmez burası açık bir platform ve isteyen istediği konuyu açar, hakaret olmadan istediği yorumu yapabilir.buraya konu açarken bunları da göz önünde bulundurmanız gerekirdi.
Zoruna mı gitti senden iyi balkabağı olmaz herkes hakettiğini yaşarLaf söyledin bal kabağı yorum.yazma yorumun sana kalsın o zaman
Sıkıntı var sıkıntı normal değilÖnce kadının da bi suçu yok, baskı kuruyolar üstünde maddi imkansızlığından dolayı demişsiniz. Sonra kocanızı tekrar ayartıp kendine nikah kıydırmakla itham etmişsiniz kadını. Ben sizi anlamadım açıkçası, o yüzden bi tereddüt etmedim değil.
Merhaba aslında aynı problemi bende yaşıyorum. Eşimin babası vefat etmiş 3 yıl önce ben 10 aylık evliyim eşim subay Allahtan onlardan uzakta şehir dışında yasıyoruz. Kaynanam 2 bekar kaynimla köyde kalıyordu biz evlenince göya 1 hafta diye geldi 3 ay burda kaldı daha 1 haftalık gelindim .çok kötülükler yaptı bana çokkıskandı oğlunu 3 ay neler çektim ayrılmanın eşiğine geldim .sonunda oğulları geldi aldı. Artık konuşmuyorum onunla hep dua ediyorum Rabbim birdaha benim kapıma getirmesin onu diye .dua edin bol bol tek huzurumuz bu zaten3 senedir evliyim eşimin ailesi akrabalara çevresi beni baştan beri istemedi..onlar hep eşimin boşandığı eski eşi ile barışmasıni birleşmesini istediler.. fakat beni tercih ettiği için başarılı olamadılar.. bu kuyruk acısıyla bana 3 senedir yapmadıkları fiziksel ruhsal şiddet kalmadı ne zaman bayramda köye gitsem eşimin eski eşi de orada hiçbir şey olmamış gibi annesi babası ile görüşmeye devam ediyor hatta başlarda ve eşim ile de görüşüyordu... Çocukları var bu arada güya çocuk için konuşuyorlarmış son zamanlar görüşmemeeye başladı.. fakat ailesi akrabaları sürekli beni aşağılayici iğneleyici davranmaktan vazgeçmediler.. bu arada benim de çocuğum oldu tabii çocuğum doğduktan itibaren bana daha fazla düşman oldular.. benim doğurduğum çocuğu istemediler hamileyken bile kaldırmaya çalıştılar...çocuğum doğdu daha bir akrabası hayırlı olsun demedi annesi babası zoraki evime geldi çocuğu görmeye ben buna rağmen hizmette saygıda kusur etmedim bayramlarda gittim işlerini yaptim... Her ne dediyse de uyumaya çalıştım..artık tıkandım çözüm bulamıyorum belki onlarla iyi olursam işlerini yaparsam kıymetli olurum diye düşündüm ama ağzımla kuş tutsam bile Allah razı olsun bile... demiyorlar..Ben bayramda hizmete gidiyorum annesi babası ben de aynı sofrada oturup yemek yemiyor akrabaları ile beraber oturuyor yiyor Ben aç ne yaparsam yapayım... En son Bayram böyle olmuştubaşta eşim ve ben çok severek evlendik zaten o istediği için beni aldı ama az buçuk eşimi de etkilemeye başladılar eşimin eski eşini aradım anlamaya çalıştım durumu kadının da suçu yok kadının peşini rahat bırakmıyorlarona da eşimle barıştırma yönünde bastı kuruyorlar eşimin akrabaları cahil köy kesimi tut ki benden ayrıldı eşim onunla evlenmez bunu anlamıyorlar kadın maddi olarak düşkün olduğu için onlarla iyi oluyor gidiyor geliyor kadına bakıyorlar çocuğuna bakıyorlar onun çocuğuna bayramlık alırken benimkini almıyorlar o derece çocuğuma geçen bayram köyü'nden bir Allah'ın kulu 10 lira çıkarıp vermedi o kadının çocuguna gözümün önünde çıkartıp para verdiler bir sürü herkesden topladı insan yerine bile konulnuyorum o derece...her şekilde istenmediğim belli ama sırf onlar istemiyor diye de eşimden boşanmak istemiyorum gerçekten seviyorum eşim de hem ailesiyle arasına tamamen ne koparmak niyetinde ne de benle tamamen iyi...Ne yapacağım bilmiyorum bayram yaklaşıyor eski karısı bayramda da gelecek onu kapıda karşılıyorlar daha önce de başıma geldi bana baskıyla zorla köyde şalvar giydiriyorlar onlara teersmiş kısa kollu dolaşamaz mışimama her ne hikmetse kadın şortlarla askılı larla geliyor mini eteklerle geliyor ona tek bir laf bile söylemiyorlar eşimle evliyken de öyle geziyormuş bu ne tezat Benle zorları varher yönden her şekilde uğraşıyorlar şimdiye kadar dediklerini yaptım Ne dediyse ler psikolojik olarak bu baskılara dayanamıyorum..insan torun ayrımı evlat ayrımı olur mu böyle cibiliyetsiz insanlar ama sırf ailesi akrabaları böyle diye de onlar ekmeklerine yağ sürüp boşanmak istemiyorum Ne yapacağım bilmiyorum çevrem evliliğimi sürdürmem yönünde yorum yapıyor sürekli göz yum uyum sağla bu şekilde Ben ne yaptıysam yapayım aşağılanıyorum... Eşimle başbaşa olduğum zaman çok iyi mutluyuz ama az buçuk etkiliyorlar arada..eşim lerin durumu iyi maddi olarak kadın o nedenden dolayı bunlarla bağlantıyı kopartmak istemiyor zaten her türlü yediriyorlar nafaka olsun vesaire kadına bile bakıyorlar... Tek amacı huzursuzluk çıkart beni boşatpı kendi nikahlanmak..daha öncede huzurumu kaçırmak için neler yaptı kapıma dayandı polise gittim suç duyurusunda bulundum bir süre uzak kaldı sonra...bana artık fiili olarak bir şey yapamıyor ama eşimin bulunduğu ortamlarda bulunmaya çalışıyor kadınlığını kullanarak onu etkilemeye çalışıyor... Ben hamileyken eşim eski eşinin işyerine gidiyordu çocuk ile ilgili konuşuyorlarmış güya.... Ama çocukların Umursadıkları bile yok o bahaneleriİlk zamanlar aralarında bir şey olduklarına emindim ama bir iki senedir bir şey olmadığından eminim öyle bir şey hissetsem zaten eşim bırakırdım son zamanlarda sadece beni tutan onun sevgilisi şu an ne yapacağımı bilmiyorum Allah aşkına bana bir akıl verin
Merhaba aslında aynı problemi bende yaşıyorum. Eşimin babası vefat etmiş 3 yıl önce ben 10 aylık evliyim eşim subay Allahtan onlardan uzakta şehir dışında yasıyoruz. Kaynanam 2 bekar kaynimla köyde kalıyordu biz evlenince göya 1 hafta diye geldi 3 ay burda kaldı daha 1 haftalık gelindim .çok kötülükler yaptı bana çokkıskandı oğlunu 3 ay neler çektim ayrılmanın eşiğine geldim .sonunda oğulları geldi aldı. Artık konuşmuyorum onunla hep dua ediyorum Rabbim birdaha benim kapıma getirmesin onu diye .dua edin bol bol tek huzurumuz bu zaten
Hickimse için yuvani bırakıp gitme mucadele et mesafeli ol yakin olunca problemde cok oluyorAnlayan biri dahateşekkürler yorumlarınız için zaten dua ediyorum özellikle Ben hamileyken ve çok çektim o zaman ettiğim dualar olduğu gibi çıkti başlarına gelmeyen kalmadı şu an çocuk küçük sırfo yüzdenyoksa çoktan çekip giderdim millete uzaktan atık tutmazsa ne kadar rahat geliyor hele de oturduğu yerden iyi bir gelir olan ya da baba parası yiyenler için hayatın zorluklarını yaşamış insanlar için durum daha değişik oluyor
Hickimse için yuvani bırakıp gitme mucadele et mesafeli ol yakin olunca problemde cok oluyor
Sorun kocan o zaman seni takdir etmiyorsa minnet duymuyorsa elbette bu seni incitir ama birde şöyledüşün hepsi genelde aynı. Bizim yaradılışımiz onlardan farklı beklentimiz duygularımız farklı onlar başka düşünüyor bu konularda yani kısacası beklenti insanı mutsuz eder.cokta birşey bekleme ben beklemiyorum alıştım kocamın tüm odynluklarina. Yapacak birşey yokBir an annem gibi konuştuno da öyle söyler hep onlar için zaten boşanmam ama evin içindeki durum her geçen gün benim için daha da zorlaşıyor huzur mutluluk hiçbiri yok zaten insan olarak takan bile yok beni ne yaptığım görülüyor ne kıymeete biniiyorum artıkher şey dört dörtlük yaptığım zamanlarda da Allah razı olsun diyen olmadı 3 çeşit yemek yaptım neden 4 yok çorba yapmadım corbasız mı olurhepsini yaptım biri eksikti olmadan olur mu hep bir mana bulurdu yaptıklarıma yaranilmadiktan sonra ne yapsan boş
Sorun kocan o zaman seni takdir etmiyorsa minnet duymuyorsa elbette bu seni incitir ama birde şöyledüşün hepsi genelde aynı. Bizim yaradılışımiz onlardan farklı beklentimiz duygularımız farklı onlar başka düşünüyor bu konularda yani kısacası beklenti insanı mutsuz eder.cokta birşey bekleme ben beklemiyorum alıştım kocamın tüm odynluklarina. Yapacak birşey yok
Bilmiyorum olabilir .. bilmediğim şeyler varBir yorumunda kadının aldattığını bütün köy duydu demişsin oğullarını aklamak için kadına iftira atmış olabilir eş ailesi benim kuzenimin başına geldi ve suçluluk duygusuyla o kadına iyi davranıyor olabilirler
Sevgililmle opusemiuorum diye konu açan biri için cokkkkkkk iddaaali laflar bunlar
bence bu konular seni aşar bana akıl verebilecek benim gectgm yollardan gecenlerin yorum yazmasi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?