Eşimin beni istemeyen ailesi...

30 yasndym hiç evlenmedim ben
Yuvalarını mı yiktiniz acaba? Hepsi komple size karşı neden düşman? Hayır yani herkes ikinci evliliği yapıyor . Böyle pürüzler olmuyor.adamin ne işi var elin kadiniyla. Hastalık ölüm ya da doğum günü gibi özel günler olmadığı sürece biraraya gelemez

Fiziksel siddet varsa psikolojik siddet de vardir ekonomik siddet de.
Esiniz kisaca hicbir ise yaramaz sizi hasta etmekten baska.
Umarim duzelir yinede bosanma durumuna gelmezsiniz ne diyelim..

Demek istedigi, dort oda bir salon genisliginde insanlarmis ailecek.
Daha öncede bir kadinin bir erkegi aldattigini duymamis bu ailede görmüs (duymus) ilk defa.

Ki bende inanmiyorum aslinda bu kadinin aldattigini.. konu sahibine yalan soylemistir esi diye varsayiyorum. Es kisi adam, eski esini aldatmistir bence. Yoksa ailesi o kadin ile gorusmezdi.

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum sana

yahu istenmeyen yere neden gidiyorsun. boşver. sen eşinin akrabalarının üzerine düştükçe onlar kendilerini bulunmaz hint kuması zannetmişler çok bariz. ne uğraşacaksın cahil insanlarla boşver.

Baştan yazmışsınız kadınında suçu yok ağrıyorlarmış onu vs sonrada kendisi gelmek istiyor yazmışınız eski eşten dolayı anlamadım.Fakat bu bayram gitmeyin dicem eski eşte gelicekmiş ekmeklerine yağ sürersiniz.Gidin çok muhattap olmayın şalvar giymeyin dediklerini yapmayın

Ay ne sacmalık ama hata sende ne dıye hala onların ısını yapıyorsunkı esındede suc var valla ben okadarda medenı bı ınsan degılım boyle seylerı asla kabul edemem bosanmıs gıtmıs cocuk ıcın bı mevzu olur gorusulur o ayrı ama zırt pırtda cocuk ıcın ne gorusuyor acaba esın senı bılmem ama ben oyle kuma gıbı yasayamam ya kendıne cekı duzen ver yafa bıtsın bu ıs derım aynı seyı sen yapsan bır dakıka kabul edermı acaba

e bir yerde kadını aradım onun da suçu yok baskı yapıyorlar demişsiniz sonlara doğru da kadın eşimle barışmak istiyor, kadınlığını kullanıyor demişsiniz..

ben olsam eşimi göndermem

Cahil köy kesimi cümlenizden sonra okumadım önce kendinizi yetiştirin insanları kucumsememeyi öğrenin belki ondan sonra severler sizi zira herkes size düşmansa vardır bir bildikleri..

okuyamadım tamamını, o kadar karmaşık cümleler ki. anladığım kadarıyla eşiniz çocuklar için eski eşi ile görüşmeye devam ediyor. akrabaları eski eşi ile barışmasını istiyor ve size karşı ayrımcılık var.

1. çocukları var, medeni çerçevede görüşmek zorundalar. o çocuklar anne-baba beraber vakit geçirmeyi hakediyor.
2. burada çocuklar en suçsuz olanlar, akrabalar o nedenle onlara düşkündür.
3. eski eşi ile sınırı eşiniz koymalı. üstelik aldatmış kadın onu. buna rağmen onunla olma ihtimali varsa bu kadının değil eşinizin kabahati.
4. köylü kesimi ve cahil diyerek insanları aşağılayamazsınız. kaldı ki sizin yazı yazma şeklinize bakılırsa siz de allame i cihan değilsiniz.

Eşinizin ailesi ile mesafeli olmalısınız. Kıymet göstermesinler, siz de kıymet göstermezsiniz. Bu şekilde bir beklentiniz olmaz. Psikolojik olarak daha rahat olursunuz. Eş ailesi ile çoğunlukla iyi anlaşan yok. Birçoğumuz mesafeliyiz. Eski eşle ilgili olarak ta eşini karşına alıp sınırlarını çizmen gerekiyor. Rahatsız olduğun konuları söylemelisin. Tamam ortak çocukları olabilir ama çok karşı karşıya gelmelerine gerek yok. Çocukları kaç yaşında?

Önünden bile geçemeyeceğin bi üniversite de okumuş biriyim yorumunu kendine sakla sen benim durumuma yorum yapmak sana düşmez küçük aklını kendine sakla benden bu tık ileride olanların cevabını kaale alıyorum boş insan

hangi üni çok merak ettim
belki otobüsle önünden geçmişimdir

Yazdiklarinizin tutarsizliklarini soran veya size yorum yapmaya çalışan insanlara verdiğiniz cevap şekilleri bence herşeyi açıklıyor.kusura bakmayın ama siz kendinizi masum göstermeye çalışarak konuyu anlatmaya çalışıyorsunuz ama hep bir çelişki var ve soranlara verdiğiniz cevaplarda çelişkili.ve istemediğiniz şekilde yorum yapanlara cevap verme şekliniz çok çirkin.normalde de en az buradaki gibiyseniz insanların tamamen sizden uzak durmasi, sevememeleri için biraz öz eleştiri yapın.anlattiklariniz hiçbir şekilde oturmuyor ve taraflı anlatıyorsunuz haliyle insanlarda soruyor ona göre yorum yapıyor.kimin ne konu açtığı ve ya size kimin cevap verebileceği sizi ilgilendirmez burası açık bir platform ve isteyen istediği konuyu açar, hakaret olmadan istediği yorumu yapabilir.buraya konu açarken bunları da göz önünde bulundurmanız gerekirdi.

eşimin eski eşini aradım anlamaya çalıştım durumu kadının da suçu yok kadının peşini rahat bırakmıyorlarona da eşimle barıştırma yönünde bastı kuruyorlar ...

Kadının suçu yok diyorsunuz, sonra kadını gömüyorsunuz....

Yani bence evlenmeden önce de bu durumu biliyordunuz ama değişir, düzeltirim diye düşündünüz gelgelelim bu işlerde düzelme yoktur sadece alışma vardir,sizde o da olmamış.

Bence kadının cocugu ile sidik yarışına girmeyin. Neticede evladinizin kardeşi. Olabildiğince uzak durun o ortamdan,görüyorsunuz ki yaranma gibi bir sey söz konusu değil. Kendinizi harap etmeyin boş yere

7. .. seviyeli yorumunuz için teşekkür ediyorum vallahi bu ne ya Ben yeni üye oldum kadının kadına yapmayacağı yorumlar var arada bu nasıl bir egodur beni gömünce koltukları kabarıyor cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorum yorum yapılacaksa bu şekilde olmalı... Sanki o nikahli Ben sevgilisiyim gibi anlatamadım galiba Ben geçmişte ne olursa olsun şu an benimle evli kanunenönce benim evime yükümlülüklerini getirmek zorunda çocuksa benimkine çocuk var görüşecek yazan olmuş benim çocuğum çocuk değil değil mi hamileyken çocuğunu İnşallah düşürürsün diyen akrabalarını laf söyleyen olmamış da keşke hamile kalma saymışım keşke şunu yap saymışım alışmalıyım mışım yürüyün gidin ya kim bilir ne içiyorsunuz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…