Esimin beni kudurtmasi ve sonra gulmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten bazen kendini durdurmak istesen de duramıyorsun böyle olmasalar keşke tek örnek olacak biz değiliz keyiflerine göre hareket edecek kadar nasıl umursamaz oluyorlar anlamıyorum.

Nurcum geçen gün bizde böyle saçma bir sebepten kavga ettik.
Normalde bende sen gibi yapardım ama sustum
Boşu boşuna söylenmesi,sürekli biseye laf etmesi beni de canımdan bezdiriyo.
O sinirle konuşmamak bana iyi geldi ama sonra küstüm,sustum ona iyi bir ders verdim.
Sende tepkini susarak mi versen acaba.
Kavga ederken gittim yattım ben,asla konuşmadım,iş yapmadım ona ve sonra kendisi pişman oldu.

Sıkıntı sizde değil eşinizde... Eşinizin pek sorumluluk aldığını düşünmüyorum. Bu da sizi tahammülsüz yapıyor....
Bu hareketleri sergileme sebebiniz eşiniz sizin en hassas noktalarınızı biliyor ve sizi tetikliyor kendinizi çaresiz hissediyorsunuz. Bu da o tepkileri vermenize sebep oluyor. Belki de eşinizin duygularının bile hamalısınızdır kim bilir.

Nur bazen öfkeyi kontrol etmek gerçekten zor olabiliyor ama eşinin seni çekmeye çalıştığı dansa aldanma, kesinlikle uzaklaş. O konuşurken bu konu hakkında konuşmak istemiyorum de kenara çekil. Karşılık vermen ona daha çok haz vermiştir ama bu şekilde kenara çekilince öylece kalakalıyorlar. Sonra zaten biraz mantıklı bir insansa eşin ne kadar saçmaladığını fark edecektir. Ben senin ne kadar olgun bir insan olduğunu biliyorum, insanız hata yaparız, çocukların açısından da telafi edeceğine eminim kendini suçlama.

Normalde s*ç ağzına derim ama çocukların gözü önünde olmaz.Bazı görüntüler seneler geçse de o kadar net kalıyor ki hafızalarinda o yüzden derin bir nefes al ve odayı terket.

Hemcinsinizim ama ne anlayabildim ne de hak verdim
En çok çocukların çabasına üzüldüm, bu yaşta yüklerine bak yazık günah ya
Kapı yumruklayacak noktaya gelmek sizin tercihiniz karşınızdaki ne derse desin bu noktaya istemezseniz gelmezsiniz, iki çocuğun yaşadığı bir evde bu noktaya gelmeyede hakkınız yok
Orası eşinizin de odası değil mi? İstediğiniz değişikliği onun da onayını alıp onla birlikte yapmanız gerekmiyor muydu?

Kac kadın onay istiyor oda düzeni değişirken merak ediyorum.
Tek sorun o değil zaten.
Sanki benim beynimi okuyormus gibi kendi uydurduğu bir şeye inanmasi ve bunu bana da dayatması sıkıntı olusturdu. Hayır yok öyle bir şey dediğim halde var var deyip üstüme gelmesi beni o noktaya getirdi .
Olayları hep kötü tarafa çekme huyu beni yıpratan.
Ha şunu ekleyeyim ben de istemem öyle görünmeyi çocuklarımın yanında.
O yüzden özür de diledim onlardan zaten.
Buraya konu acmamin sebebi de fikir danışmak.
Ve cogusu sağolsun öneride bulunmuş.
Suizan gerçekten cok kötü bir hastalık ve eşimde de malesef bu rahatsızlık var.

Ya böyle bir adamın "hayatım böyle yapalım, bunu buraya koyalım" falan mı diyeceğini sanıyorsunuz?

Böyle davranarak kendinizi çok yıpratıyorsunuz, biraz daha sakin tepkiler verin ufacık çocukların yanında kapıyı yumruklamak fazla olmuş.

Şimdi linç gelecek ama yine de yazacağım. Ben çocukların yanında öfkelenirim de bağırırım da. Bu çok insani bir duygu, sinirlenmem kızmam zapt ederim kendimi demek hayatın gerçeklerine aykırıdır. Herkesin de duygularını yaşamaya ifade etmeye hakkı vardır. Ben kızdım diye üzmem kendimi sonradan. Melaike değilim sonuçta. Eşinize “Tamam sen yarın istediğin gibi yap” deseydiniz konu kapanırdı. Kabaca ifade etmiş olsa da sonuçta beğenmemeye hakkı var yani.

Aynen öyle ya. Benim bildiğim erkek kısmısı çok takılmaz bu mevzulara
Malesef her erkek oyle degil. Kadin erkek meselesi de degil acikcasi bu. Benim esim ornegin. Her konuda mutlaka fikrini almam lazim. Yoksa cok rahatsiz oluyor Esini tanimak, huyunu bilmek onemli. Guzel iliskiler icin, insanlar birbirlerinin huyuna gitmeyi ogrenmeli gercekten. Sen erkeksin karismaman lazim gibi bi tavir herkese sokmez cunku

Yoo o tavırda değilim zaten ama çoğu erkek böyle mevzulara karışmaz pek. Ki bende ev düzenine çok karışan bir erkek istemezdim.

Ben eşinize sadece sormadan odayı değiştirdiniz konusunda hak verdim. Belki daha kibar söylese iyi olurdu ama o odayı o da kullanacak sonuçta. Ben eşime mutlaka sorarım böyle şeyleri. O da isterse yaparız. Asıl önemli konu siz sakin biri değilsiniz, sakin insan dediğiniz damarına basılsa da sinirlenmeyen daha sakin karşılayan bir karakterde olur. Sinirlenmeye hepimizin hakkı var fakat ben bu kadar öfke krizi yaratacak bir durum göremedim ortada. Çocukların yanında ben böyle şeyler hiç yapmadım, birgün yaparsam da çok daha önemli bir mevzu olabilir diye düşünüyorum.

Yoo o tavırda değilim zaten ama çoğu erkek böyle mevzulara karışmaz pek. Ki bende ev düzenine çok karışan bir erkek istemezdim.
Benim eşimde fikri sorulsun ister. Buna karışma olarak bakmıyorum ben. Ne alırsak alalım hep beraber bakarız karar veririz.

Benim eşimde fikri sorulsun ister. Buna karışma olarak bakmıyorum ben. Ne alırsak alalım hep beraber bakarız karar veririz.
Bende eve eşya alırken fikrini sorarım,beraber seçerim tabiki de. Ama eşyaların yerini değiştirdim diye böyle tavır yapan erkekte istemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…