- 7 Aralık 2018
- 7.387
- 19.000
- 248
- 28
Adamı tanımıyoruz ki tek bir konuyla kişiliğine nasıl karar verebilirim? Hepimizin olmuştur sinirinin bozuk olduğu, saçma sapan hareket ettiği günleri-dönemleri.Ya böyle bir adamın "hayatım böyle yapalım, bunu buraya koyalım" falan mı diyeceğini sanıyorsunuz?
Hanfendinin eşi fikri sorulsun istiyor bu durumlarda belli ki. O da onun karakterine göre davranmalı. Her erkek bir değil. Diyorum ya, yatak odasını komple değişsem belki benim eşimde rahatsız olabilirdi. Onun kullanımını zorlaştıracak bir durum olabilir. Yani kapıyı yumruklayacak kadar bir tepki değil bana kalırsa.Bende eve eşya alırken fikrini sorarım,beraber seçerim tabiki de. Ama eşyaların yerini değiştirdim diye böyle tavır yapan erkekte istemem.
Bende ramazana girmeden temizlik yaptim, yatağın yerini degistirsem diye düşündümHanfendinin eşi fikri sorulsun istiyor bu durumlarda belli ki. O da onun karakterine göre davranmalı. Her erkek bir değil. Diyorum ya, yatak odasını komple değişsem belki benim eşimde rahatsız olabilirdi. Onun kullanımını zorlaştıracak bir durum olabilir. Yani kapıyı yumruklayacak kadar bir tepki değil bana kalırsa.
Nasil basariyorsun susmayi ben kendimi tutabilsem keskeSusmak en iyisi kendi konuşsun dursun beğenmeyen gitsin koltukta yatsın diyecektin bende sinirli bir kadınim ama eşimle genelde tartısmayı uzatmam bir muddet sonra susarim çünkü sinirlenip rencide etmeye kadar varabiliyorum sonra pişman oluyorum o yüzden kendi konuşup konuşup sinir olduğuyla kalsin
Ben susunca o daha sinir oluyorNasil basariyorsun susmayi ben kendimi tutabilsem keske
Hepimizin bazen ters davrandığı olabiliyor. Ama oruç sadece yemek yemeyip açlığın tadına bakmak değil aslında kötü sözler ve davranışlardan da arınma ayı deyin eşinizeBenimde eşim 2 haftadir 1 gün bile tatil yapmadan bol mesaili bir şekilde çalışıyor. Oruçta başlayınca iyice sinirini benden cikarir oldu. Sabretmeye çalışıyorum. Bu akşam cocuklar yanımızda olmadigi bir anda hincini benden çıkarma benim bir suçum yok dedim ona bile benim suçum yok dedine diyebilirim ki ne söylesem ne yapsam şuan ona batiyor. Asıl sebebinin yorgunluktan uykusuzluktan olduğunu da biliyorum...
Ajjajajja bu bizle tam tersi duvara konusuyormus gibi oluyorum bakiyorum susmak imkansiz odaya kendimi kilitliyorum konusmamak icinBen susunca o daha sinir oluyortartış benle susma deli oluyorum diyor düşünsene hiç uğrasmadan adamı deli ediyorum kazanan ben yani zaten tartısırim ama baktim uzuyor asla cevap vermem beninde stratejim bu dır dır dır sevmiyorum
Okurken sinir oldum eşinizeArkadaşlar şu oruç zamanı bir kadın nasıl delirtilir nasıl sabrı sınanır evet bunu yaşıyorum resmen.
Evimde değişiklik yaptım yatak odamda yatağımı komidinlerimi yer değiştirdim bir taraftan temizlik ve o yatak insanı nasıl yorar tahmin edersiniz ağır da bir de.
Çocuklarım gördü önce anne ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık diye güzel karşılık verdiler.
Neyse eşim eve geldi. Çocuklara kıyafet almış iceri geçtikten sonra burayı niye böyle yaptın bana sordun mu diye sert bir üslupla geri dönüş yaptı.
Ben de eline sağlık yorulmussundur demek yerine gerçekten böyle mi düşünüyorsun dedim.
Neyse öyle kapandı.
Cocuga aldığı bluz 3 beden büyük. Sanarsın elbise.
Dedim bu büyük değiştir.
Bana söylediği şu:
Niye oğlum giymeden küçük geldi deyip başkasına mı vereceksin?
Tabi ben şok o an.
Ne alaka dedim.
Sen olmayanları hemen başkasına veriyorsun ya. Dedi.
Öyle bir şey düşünmedim şu an dedim.
Senin beyninin içini ben bilirim deyince iyice sinirlendim suizan etme dediğim halde benimle inatlasti. Yok öyle diye.
Neyse biz bir kavga tartışma,
Çocuk gibi ağız okenmesi de yapınca ben artık kapıyı yumrukladım.
Çocuklar korktu . Çocuğumun biri anne elin acıdı mı öpeyim dedi.
Diğeri anne ev çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi o halde bile. Bunu diyen çocuklar biri 4 biri 6 yaşında.
Sonra eşim oturdu kanepesine televizyon açtı keyifle tv izliyor.
Hiç bir sey olmamış gibi.
Bense çocuklarımın gözünde ne kadar kuculdugumuzu, kötü örnek olduğumuzu düşünüyorum.
Onlardan özür diledim sizin yanınızda böyle görünmek istemezdim diyerek sarıldım.
Ben normalde çok sakin bir insanım ama damarıma basıldığı an kriz geçiriyorum.
Sonrası pişmanlık keşke hiç duymasaydm falan diyorum.
Ben bağıran kapıya vuran bir kadın olmak çocuklarımın o temiz zihinlerinde bu şekilde barınmak istemiyorum.
Ne olurdu biz de birbirini anlayan bir çift olsaydık.
Regl dönemim de yakın o günlerde zaten ekstra öfke oluyor nedense.
Haksızlığa gelemiyorum suclanmislik hissi çok çirkin bir şey bir de suçun bile yokken.
Tepkilerim normal mi fazla mı bilmiyorum.
Susmak daha mı olurdu onu da bilmiyorum.
Hemcinslerim olarak beni daha iyi anlayacağınızı düşündüğüm için yazmak istedim.
Rahatladım şu an
Evi degistirirken kocayaa mı soruluyormus?Güncelleme: 4. Sayfadadır arkadaşlar .
Arkadaşlar şu oruç zamanı bir kadın nasıl delirtilir nasıl sabrı sınanır evet bunu yaşıyorum resmen.
Evimde değişiklik yaptım yatak odamda yatağımı komidinlerimi yer değiştirdim bir taraftan temizlik ve o yatak insanı nasıl yorar tahmin edersiniz ağır da bir de.
Çocuklarım gördü önce anne ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık diye güzel karşılık verdiler.
Neyse eşim eve geldi. Çocuklara kıyafet almış iceri geçtikten sonra burayı niye böyle yaptın bana sordun mu diye sert bir üslupla geri dönüş yaptı.
Ben de eline sağlık yorulmussundur demek yerine gerçekten böyle mi düşünüyorsun dedim.
Neyse öyle kapandı.
Cocuga aldığı bluz 3 beden büyük. Sanarsın elbise.
Dedim bu büyük değiştir.
Bana söylediği şu:
Niye oğlum giymeden küçük geldi deyip başkasına mı vereceksin?
Tabi ben şok o an.
Ne alaka dedim.
Sen olmayanları hemen başkasına veriyorsun ya. Dedi.
Öyle bir şey düşünmedim şu an dedim.
Senin beyninin içini ben bilirim deyince iyice sinirlendim suizan etme dediğim halde benimle inatlasti. Yok öyle diye.
Neyse biz bir kavga tartışma,
Çocuk gibi ağız okenmesi de yapınca ben artık kapıyı yumrukladım.
Çocuklar korktu . Çocuğumun biri anne elin acıdı mı öpeyim dedi.
Diğeri anne ev çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi o halde bile. Bunu diyen çocuklar küçükler.
Sonra eşim oturdu kanepesine televizyon açtı keyifle tv izliyor.
Hiç bir sey olmamış gibi.
Bense çocuklarımın gözünde ne kadar kuculdugumuzu, kötü örnek olduğumuzu düşünüyorum.
Onlardan özür diledim sizin yanınızda böyle görünmek istemezdim diyerek sarıldım.
Ben normalde çok sakin bir insanım ama damarıma basıldığı an kriz geçiriyorum.
Sonrası pişmanlık keşke hiç duymasaydm falan diyorum.
Ben bağıran kapıya vuran bir kadın olmak çocuklarımın o temiz zihinlerinde bu şekilde barınmak istemiyorum.
Ne olurdu biz de birbirini anlayan bir çift olsaydık.
Regl dönemim de yakın o günlerde zaten ekstra öfke oluyor nedense.
Haksızlığa gelemiyorum suclanmislik hissi çok çirkin bir şey bir de suçun bile yokken.
Tepkilerim normal mi fazla mı bilmiyorum.
Susmak daha mı olurdu onu da bilmiyorum.
Hemcinslerim olarak beni daha iyi anlayacağınızı düşündüğüm için yazmak istedim.
Rahatladım şu an
Ha bak o konuda hakli kocan biz herseyi sakaya vururuz o yuzden çok fazla tartısmamız olmaz şakayla laflarimızı sokar rahatlarız sende gülerek soyle birseyleri herseyide ciddiye alma keşke bu kadar herşeyi kafaya takacak kadar uzun olsa hayat. Sorunlu evlilik içinde büyüyen çocuklar evet huzursuz oluyorlar o yüzden sorunları çözen terapistlerin varlığı bana hep mutluluk verdi o yüzden. 12 yıllık evliligimizde toplam 5 defa gitmişizdir ve olumlu sonuçları oldukça da iyi ki demişimdir.
Fıtratımız o kadar farklı ki ama bazen eşimin neyini sevdim acaba diyorum.
Sonra düşününce iyi tarafları da çok çoğu erkekte olmayan, bu iyiliklerin hatrina deyip evliligimiz uzun ömürlü olsun istedim hep.
Bir de ben sanki sütten çıkmış ak kaşık miyim ben de insanım benim de hatalarım çok.
Amacımız hatalarımızı en aza indirmek ve sağlıklı ve huzurlu bir yuvada çocuklarımın büyüdüğünü görmek.
Burada bir arkadaş aslında çok doğru bir şey söylemiş tartismasız bir ev çocuklara karşı pollyanacilik gibi bir şey demiş yani tartismayi normal görmüş.
Ona da katılıyorum. Tartışma dozunda ve cok nadir olduğu müddetçe bence zarar vermez yeter ki benim gibi dozu aşılmasın.
Sabah bir hatamı da farkettim eşim dedi ki ama sen de her şeyi ciddiye alma bazen şakalarimi bile ciddiye alıp sen de suizan ediyorsun sen de bunu yapma dedi.
Aslında o konuda haklı.
Neyse bakalım kizceler sizlerin de başınızı şişirdik.
Ama iyi ki buraya derdimi yazmışım rahatladım valla ya.
Karşıdaki goruntumu birileri eleştirse de dikkatle önemsiyorum iyiliği dokunan çok kişi var bu forumda birbirine. İyi ki de varlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?