- Konu Sahibi passiflora1
-
şimdi sizin evde ayaklar uzatılıp oturulmuyor ve bunu eşiniz yapıyor siz garipsiyorsunuz
evinizde tv de biraz erotik bir sahne çıktığımda kanal değiştiriliyor ,öpüşme bile olsa ki bence normali ,sonuçta çocuklar izliyor ,anne baba izliyor yani kalabalık bir ortamda değiştirilebilinir ama siz baş başa izliyorsanız neden değiştirsin ki?gereksiz bence
şimdi bu yazdıklarınıza bakıyorum da acaba şu video olayını abartmış olabilirmisiniz..şimdi videoyu izlemedik ama acaba yukarıdaki gibi ortada pek vahim bir durum olmayabilirmi? göğüsler ortada diyorsunuz da ,sanki sütyen takmamış gibi mi ortada yoksa üstünü sıyırıyor ,sütyeni üzerinde çocuğu yakalıyor ,biraz çatal gözüküyor böyle bir hadise mi? yani video olayında deniz kenarındaki üstsüz kadınlar gibi kardeşine poz vermez hehralde? yoksa böyle bir durummu?
açıkçası ilk başta ben de senin gibi düşünmüştüm... arkadaşım biraz hassas bu konularda video görüntüsünde de hassas olabilir demiştim ama görüntüyü 1 sayfa önce açıklamış...
nette 8 ay evliyiz derken ne demek istedin ; bu evliliğn 1yılı aşkın süresinde eşin uzaktaydı galiba ve yeni yeni birlikte yaşamaya başlıyorsunuz sanırım... ilk başlarda garip gelmesi normal ama biraz bence de abartmışsın... adam evinde rahat etmeli yaa... insan işten gelince ayağını uzatıp oturmayacaksa ev ev midir yaaa :umursamaz:
video olayını da bence gündem haline getirmek gereksiz... daha önce yapılmış bir şey sen de tesadüfen izledin gibi geldi bana... eşin sana özellikle izletmedi değil mi?
bence başka bu tarz bir davranışı ile daha karşılaşırsan öyle tepki ver...
Hepinize çok teşekkür ederim..
Film olayında belki haklısınız çok abartmamalıyım ancak bilemiyorum yine de.. Belki alışmalalıyım..
Çektiği videoya gelince; videoda emziren ablası yerde oturuyor, diğer ablası da yatağın üzerinde.. Çocuk 3-4 yaşlarında sanırım yürüyebiliyor. Ablanın videoya çekildiğinden haberi olmaması gibi bir durum sözkonusu değil, konuşuyorlar çünkü. Çok ta ayrıntıya girmem istemiyorum ama (Şuan bile çok sinirliyim) çocuk emmek istemiyor, kadının her iki göğsü açık oturduğu yerde çocuğu tutmaya çalışıyor.
Bu durumu konuşarak nasıl hallederim bilmiyorum, bu bir insanın içinden gelen birşeydir bence. Bunlar eşimin beyninde "normal" davranışlar, benim onu değiştirmem gibi bir durum söz konusu olamaz ki.. Babam yanında ayak uzatma konusu için de sadece örnek olarak verdim. Ben hayatım boyunca gögüslerini açıp çocuk emziren bir kadın görmedim. Kadınlar arasında bile..
Tekrar teşekkürlerimi sunarım..
şimdi sizin evde ayaklar uzatılıp oturulmuyor ve bunu eşiniz yapıyor siz garipsiyorsunuz
evinizde tv de biraz erotik bir sahne çıktığımda kanal değiştiriliyor ,öpüşme bile olsa ki bence normali ,sonuçta çocuklar izliyor ,anne baba izliyor yani kalabalık bir ortamda değiştirilebilinir ama siz baş başa izliyorsanız neden değiştirsin ki?gereksiz bence
şimdi bu yazdıklarınıza bakıyorum da acaba şu video olayını abartmış olabilirmisiniz..şimdi videoyu izlemedik ama acaba yukarıdaki gibi ortada pek vahim bir durum olmayabilirmi? göğüsler ortada diyorsunuz da ,sanki sütyen takmamış gibi mi ortada yoksa üstünü sıyırıyor ,sütyeni üzerinde çocuğu yakalıyor ,biraz çatal gözüküyor böyle bir hadise mi? yani video olayında deniz kenarındaki üstsüz kadınlar gibi kardeşine poz vermez hehralde? yoksa böyle bir durummu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?