Eşimin beni rahatsız eden davranışları..

Video daki görüntü çok ilginç,çocuk kaçıyorsa demekk ki büyümüş eeeee büyümüş çocuğa niye meme vermeye çalışırki insan çok ilginç çoooook hatıra olsun diyemi acaba.....

İki farklı ailede yetişmiş 2 farklı insan tabiki tavır, düşünce, farklılıkları olacak gayet normal.Benim eşim evimize benim ailemde gelse onun aileside gelse ayaklarını uzatarak oturabilir koltuğa.Bende ayni şekilde onlar bizim ailemiz saygı ayak uzatmayla sigara içmeyle olmuyor maalesef.BEn annemlerin yanında nasıl davranıyorsam eşimin ailesinin yanında da aynıyım.

insan kendi evinde rahat eder,ayaklarını da uzatır,
rahat kıyafetlerle de dolaşır,tv deki aşırı olmayan sahnelerde kanal değiştirmesini beklemeyin bence,
dedim ya sizin eviniz ve yabancı yok,
ama görümcenizin aşırır rahat halleri bana çok ters geldi ,
bunun açıklaması var mı bilemiyorum ama açıklaması bile olsa,
olmaması gereken çok hatalı bir davranış şekli...
insan kardeşi bile olsa,hareketlerini belli sınırlar içinde yapması gerek..
bilemiyorum ama bana çok ters geldi bu durum...
bizlerde çocuk büyüttük,bizlerde emzirdik,
insanın önce kendine saygı duyması gerek diye düşünüyorum...
sevgiler...

bence eşinin ev içerisindeki ayak uzatma ya da açık filmler de kanalı değiştirmemesi gibi v.s olaylarını abartıyorsun daha tolerasnlı olmanda yarar var..

ama diğer video konusuna gelince benim için direkt ayrılma sebebidir, ne olursa olsun inanılmaz ters bana. bu video konusunun ciddi şekilde üzerine gitmelisin bana göre. ayrıca ablaları seni ilgilendirmez, burada önemli olan senin eşinin bunu nasıl bir fikir ile videoya kaydetmiş olduğu.. neolursa olsun bence hastalıklı bir durum benim içinlmaz:

şimdi sizin evde ayaklar uzatılıp oturulmuyor ve bunu eşiniz yapıyor siz garipsiyorsunuz
evinizde tv de biraz erotik bir sahne çıktığımda kanal değiştiriliyor ,öpüşme bile olsa ki bence normali ,sonuçta çocuklar izliyor ,anne baba izliyor yani kalabalık bir ortamda değiştirilebilinir ama siz baş başa izliyorsanız neden değiştirsin ki?gereksiz bence
şimdi bu yazdıklarınıza bakıyorum da acaba şu video olayını abartmış olabilirmisiniz..şimdi videoyu izlemedik ama acaba yukarıdaki gibi ortada pek vahim bir durum olmayabilirmi? göğüsler ortada diyorsunuz da ,sanki sütyen takmamış gibi mi ortada yoksa üstünü sıyırıyor ,sütyeni üzerinde çocuğu yakalıyor ,biraz çatal gözüküyor böyle bir hadise mi? yani video olayında deniz kenarındaki üstsüz kadınlar gibi kardeşine poz vermez hehralde? yoksa böyle bir durummu?

açıkçası ilk başta ben de senin gibi düşünmüştüm... arkadaşım biraz hassas bu konularda video görüntüsünde de hassas olabilir demiştim ama görüntüyü 1 sayfa önce açıklamış...

nette 8 ay evliyiz derken ne demek istedin ; bu evliliğn 1yılı aşkın süresinde eşin uzaktaydı galiba ve yeni yeni birlikte yaşamaya başlıyorsunuz sanırım... ilk başlarda garip gelmesi normal ama biraz bence de abartmışsın... adam evinde rahat etmeli yaa... insan işten gelince ayağını uzatıp oturmayacaksa ev ev midir yaaa :umursamaz:

video olayını da bence gündem haline getirmek gereksiz... daha önce yapılmış bir şey sen de tesadüfen izledin gibi geldi bana... eşin sana özellikle izletmedi değil mi?

bence başka bu tarz bir davranışı ile daha karşılaşırsan öyle tepki ver...

ben ynede arkadaştan bir cevap beklerim yani üstsüz kadınlar gibimiydi yoksa üstünü sıyıtmış ,sütyeni üzerinde çatalmı gözüküyordu...

kardesinin yaninda bu kadar rahat olmasi ustelik gogusleri tamamen acikken birde laflamasi,cekime izin vermesi.ve bunu bilincli yapmasi.ne diyecegimi bilemiyorum.ben hic etrafimda gormedim.bende hos karsilamazdim bunu..esinde cekecek baska birsey bulamamis mi.o da bir tuhaf..daha onceden ailesini taniyormuydun?

Son düzenleme:

Ayakları uzatıp oturma kısmını yadırgamıyorum. Sadece örnek olarak verdim. Asıl sorunum tv de değil. TV izleyip "ne var bunda" demesi üzerine Videonun da normal olduğunu kabul edemedim. Video öyle yanlışlıkla çekilen yarım açık falan değil.. Alenen her iki göğsü açık oturan abla yanlarında çocuk ve onları o şekilde videoya alan kocam. Yakalama işini kadın oturduğu yerde yapıyor, yani emzirmiyor çocuğu..
Ben bunu asla kabul edilebilir görmüyorum..

Video konusunda yorum yapmıyorum eğer gerçekten senin dediğin gibi göğüsler alenen ortada video çekildiyse evet hoş bir durum değil. Ama bunu yargılamak bize düşmez. Seninle eşin arasındaki bir mevzu. Bu konuda eşin ne diyor...Kendini savunuyor mu? Cahillik işte yapmışım falan mı diyor yoksa ne var bunda mı diyor? Ne var bunda diyorsa onun görgüsü ile ilgilidir, keşke evlenmeden önce daha iyi tanıyıp evlenseydin. CAhillik falan diyorsa da apmış bir hata unutun gitsin..
Tv de izlediğ erotik sahnelere ne var bunda demesi bence de çok normal.. Ben de eşimle başbaşa tv izlerken erotik bir sahne falan çıksa kapatmam.. Neden kapatmıyorsun derse se ne var bunda derim.. Ne yani yaparken ayıp değilde izlerken mi ayıp...

çok anormal ben eşimin yanında bile öle dolaşmam
kalmışki kardeşimin yanında asla ama canım malesef yetişme tarzı bu
hemen o videoyu kaldır yok et
bizde yoktur öle sahne mahne hemen geçilir ama babamın yanında yatarım yani
hatta yanına bile yatarım yani o benim babam
ama kayınpederimin yanında daha dikkat ederim gelince kalkarım vs ne gerekirse

edep meselesi bu emzirme işi.
utanma duyugusu yok demekki.
banada çok ters geldi.
ben küçük erkek yeğenlerimin yanında bile üstü kapalı emzirirdim.
babamın bulunduğu odada asla yapamazdım.
hiç normal bi durum değil.
ama bu durumda ne yapılabilir onu bilemiyorum.

3-4 yaşındaki çocugu zorla emzirmeye mi çalışıyorakannehirakannehir

şaka gibi diyemiycem daha da garip

Okuduğum yorumların büyük bir çoğunluğu benim gibi düşünüyor. Ama ne yapmalıyım? Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Açan insanın çok büyük bir terbiyesizliği ama eşimin de bunu çekmesi ayrı bişey.. Ne diyeyim, ne yapayım bilemedim..

Bence bu kadar da büyütecek bişey yok....
Size sorular sordum ama cevap vermediniz.. Eşinizle bu konuyu konuştunuz mu.. Cahillik işte yapmışız falan mı diyor yoksa çektiği bu videodan gurur mu duyuyor???
Çektiği videodan gurur duyuyorsa bu konunun senin aile ahlakına uygun olmadığını, bu videoyu evinde istemediğini sert bir dille bildir... Bu tür davranışlardan hoşlanmadığını, artık seninle evli olduğuna göre senin ahlaki değerlerine de saygı göstermesi gerektiini o yüzden bundan sonra daha dikkatli davranması gerektiğini söyle. Ve kapatın bu meseleyi....
Haa zaten cahillik işte falan gibi pişmanlık bildiren yada gurur duymadığını gösteren bitr yorum yaptıysa, zaten ılımlı ol ve bu videoyu imha ediyorum lütfen birdaha böyle şeyler tekaralanmasın falan diyebilirsin...
Ama böyle bir sebepten evliliğini bitirecek halin yok herhalde...
Herkesin ahlak anlayışı farklıdır... Keşke daha iyi tanıyarak evlenseydin eşinle, ama artık evlisiniz ve evleneli 2 yıl olmuş.. 2 yılık bir evliliği bir video için yıkacak değilsin herhalde...
Bu knyu etraflıca konuşun, rahatsızlığını belirt ve kapatın, unutun gitsin...

Teşekkür ederim; Eşimin yorumlarını da en kısa zamanda bildiririm. Eşim istanbulda çalışıyor, bense Ankarada. Henüz bu konu hakkında yorumlarını dile getirmedi..

emzırme konusunda bışey dıyemem, saçma ve gereksız bır hareket olarak düşündüm.

ama yalnızsanız ve fılmın erotık bı sahnesı vs. varsa neden çekınıyosunuz kı? evlenen herkes zaten yapmıyor mu o fılmlerdekını :)
valla ben olsam fılmdekıler öpüşüyosa mesela ben de yapardım , canım isterdi heralde :kedi: :roflol:

neyse kısacası eşiniz daha rahat demekki bu konularda. öyle sahneler çıkınca sız mutfağa falan g5ıdın ya da kafanızı çevırın madem :)

Ayaklarını uzatması, filmdeki sahnelere hiç takılmadan geçiyorum.Snde kabul etmişsin abartmış olabilecğini ,bunlar normal şeyler...

Ama video olayı kesinlikl normal falan değil işte arkadaşlar ..Yani bu nasıl kabul edilebilir bir durum allah aşkına
Çocuk 3.4 yaşında olduğuna göre muhtmelen emmiyor ,Anne zorla memesini vermeye çalışıyor anladığım kadarı ile emen çocuk neden kaçsın ,meme görse koşar zaten.Hadi bu bir espiri diylim.Anneler yapar bazen çocuklar biraz büyüdüğünde
İkincisi bu niye erker kardeş kayıtta iken yanında yapıyıyor..
Üçünçüsü bu nasıl bir kardeş kardsinin göğüsleri fora iken çekiyor...
Kazara filan olmaz,kazara yapılmış ise silinir..Saklanmaz herhalde..Abimin elinde böyle bir video düşünemiyorum bile..
Benim gördügüm aile adabı bu. Aksinide yetiştirilme tarzı vs vs ile kabul edemem doğrusu.. Mantıklı değil..

farklı aile tarzları farklı kültürler...bu farklılıklar iki insanın aile olmasıyla ortaya çıkıyor....
size normal gelen şey karşınızdakine garip gelebilir..ona normal gelen şeylerde size...
sanırım çiftlerin birbirlerine uyum sağlamaları alışmaları ve en önemlisi yeni bir düzen kurmaları
zaman gerektiren şeyler...
tv ve ayak uzatma olaylarını da sizde alışık olmadığınız için garipsemeniz gayet normal..
ama video gerçekden çok ama çok garip benimde çevremde var eniştesinin yanında bundan doğal ne varki diyip çocuğunu emziren kişi...ama ben ve ailem çok yadırgamışdık...insan her ne kadar kardeşi annesi babsı da olsa yanında utanmaz mı ki ...çok ilginç...
dediğim gibi bu tamamen aile terbiyesi ve görgüyle alakalı bir durum...

açıkçası ben bu video konusunda farklı kültürler farklı aileler laflarına prim vermezdim. eğer gerçekten dediğiniz gibi bir video varsa ortada, bence büyük bir sorun var demektir. önemli olan eşnizin bunu hangi zihniyetle çektiği. tamam o zaman bekar olabilir, geçmişte yapılmı olabilir ama bazı olaylar geçmişte kalsa bile ilerisi için bir ipcucu verebilir. bu konuyu kesinlikle eşinizle konuşmanız lazım. gerçi nasıl bir açıklama yapcak orası da ayrı bir muamma, çok ayıp birşey bence yaalmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…