- Konu Sahibi passiflora1
-
eşinizin sizden çekinmesi için bir sebep göremedim ben...
eş bu... birbirinin her haline tanık olan, birbirini öpen, koklayan, birbiriyle sevişen iki insan... iki yabancı değil ki..
insan yaptığı bir şeyi izlerken neden utansın... neden kanal değiştirsin..
sonra eşinizin aile içindeki durumu sizi pek ilgilendirmez diye düşünüyorum... sizin ailenizin yetiştirme tarzı farklı ise bu eşinizin ailesinin terbiyesiz olduğunu göstermez... onlara doğal geliyordur...
şahsen bende babadan çekinmeyi anlamıyorum... neden çünkü böyle yetişmedim... babam o benim beşikten mezara kadar... yanında çıplak gezmem elbette... ya da bebek emzirmem özellikle... ama çekinmem de kendisinden... utanmam...
ben utanmazın teki olduğumdan bana çok normal geliyor... bilemiycem ötesini..
şu anlattığınız banada normal gelmedi. bu aile yapısıylada ilgili değil artık. yani 4 yaşındaki çocuğu yakalayıp emzirmeye çalışan bir abla 2 göğsüde açık. ve onu çeken sırf bunu çeken( videodada başka bir şey yokmuş. sadece bu sahne.) bir erkek kardeş. bana normal gelmedi. neden çıplak abla çekilir. neden kocanız bunu çeker. ve neden abla buna izin verir.Hepinize çok teşekkür ederim..
Film olayında belki haklısınız çok abartmamalıyım ancak bilemiyorum yine de.. Belki alışmalalıyım..
Çektiği videoya gelince; videoda emziren ablası yerde oturuyor, diğer ablası da yatağın üzerinde.. Çocuk 3-4 yaşlarında sanırım yürüyebiliyor. Ablanın videoya çekildiğinden haberi olmaması gibi bir durum sözkonusu değil, konuşuyorlar çünkü. Çok ta ayrıntıya girmem istemiyorum ama (Şuan bile çok sinirliyim) çocuk emmek istemiyor, kadının her iki göğsü açık oturduğu yerde çocuğu tutmaya çalışıyor.
Bu durumu konuşarak nasıl hallederim bilmiyorum, bu bir insanın içinden gelen birşeydir bence. Bunlar eşimin beyninde "normal" davranışlar, benim onu değiştirmem gibi bir durum söz konusu olamaz ki.. Babam yanında ayak uzatma konusu için de sadece örnek olarak verdim. Ben hayatım boyunca gögüslerini açıp çocuk emziren bir kadın görmedim. Kadınlar arasında bile..
Tekrar teşekkürlerimi sunarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?