Babam arkamda çok şükür Allah eksikliğini göstermesin ama babamın kardeşinin oğluyla evliyim sıkıntı orda millete sakız olmak istemiyorum duzelme şansı yok mu hiç acaba siz eşinizle böyle problemler yasamadiniz mı hiç
Teşekkür ederim fikir veriyorsunuz arkadaşlar sağlıklı düşünemiyorum hiç birde küs kalmayı hiç beceremem eşimin tarafından adım sulugöz yine acmisin çeşmeleri olarak adlandırıyor dalga geçiyor gerçekten bana bağıran biri olunca hemen gözlerim dolar ama bu defa sağlam durcam anca böyle düzelir anlar ciddiyetimi ne olcak geri gelcek mı orda mı kalcak bilmiyorum bekliyorum merakla ama gelmesin istemiyorumBu adam sizi resmen hizmetci olarak almış anasına ve kendisine..
madem anaısna bu kadar cok düşkün otursaymıs dizinin dibinde senin de hayatını maffetmiş..
böyle bir insan düzelmez. zaten gördüğüm kadarı ile düzelme eğilimide yok..
ne demek benm himayemde olacaksin .. anneme hizmet edeceksin yemegini yapacaksn felan.. densiz yahu
o sana zerre değer vermiyor lütfen sen kendine dğeer ver
ailen arkanda mı bu olayları biliyor mu ?
ben burda kimseye kolay kolay boşanın demem yuva zor kuruluyor yıkmak kolay lakin eşiniz böyle gelmiş böyle gider gibi..
bence sağlam bir konuşma yapın sonrada gidin ailenizin yanına.. ama geri döneceğinizi düşnmeden
bir bakın değişimler olacakmı tepkisi ne yönde olacak belki kafasına dank eder
haa etmiyor mı yol verin gitsn anası ile mutlu mesut yaşasınlar kendisinede bir köle bulsun
siz böyle sürekli aglarsanız zaten cok gücsüz bir izlenim verirsiniz eşinize ve ailesine.. bu yüzden dahada cok ezerler..Teşekkür ederim fikir veriyorsunuz arkadaşlar sağlıklı düşünemiyorum hiç birde küs kalmayı hiç beceremem eşimin tarafından adım sulugöz yine acmisin çeşmeleri olarak adlandırıyor dalga geçiyor gerçekten bana bağıran biri olunca hemen gözlerim dolar ama bu defa sağlam durcam anca böyle düzelir anlar ciddiyetimi ne olcak geri gelcek mı orda mı kalcak bilmiyorum bekliyorum merakla ama gelmesin istemiyorum
Evet eşimi bir görseydiniz o zamanlar kedi gibi pesimdeydi kabul ettirene kadar neler yaptı çok zor kabul ettim inandım türlü şeyler söyledi seni kimseye ezdirmem baş tacım olursun derslerine yardım ederim karışmam vs neler neler bende inandim kabul ettim etmez olaydım bekarlık sultanlıkmiskuzeninle evlendin yani hemde okulunu bitirmeden ne aceleniz vardı bari mesleğini eline alsaydın..
hayır böyle problemler yaşamadık..
siz böyle sürekli aglarsanız zaten cok gücsüz bir izlenim verirsiniz eşinize ve ailesine.. bu yüzden dahada cok ezerler..
bu kadar güçsüz değilsiniz demi ?
allahaşkına bırakın salya sümük aglamayı.. dimdik durun saglam bir rest cekin bu nedir ya. bir silkelenin kendinize gelin.. şimdi annesindemiymiş ?
Normalde güçsüz değilim tuttugumu koparirim gencim güzelim çok isteyenim vardı üniversitede çevremde ama gel gör ki sonum pek iyi olmadıHaklısınız bilmiyorum ne yaptı gitti mı geri mi döndü arayan soran yok bekliyorum öylece gelsede gelmese de bir artık kayinpederim gelmesinde almaya deli olurum yoksa
Boşanana kadar.O kadar pişmanım ki evlendiğime evlenmek zor boşanmak kolay derler ya tam tersi bence boşanmak zor herkes karışacak şimdi
Canim herkesin basinda benzer sorunlar var ... belki okumussundur konumu.. bende senin hesap kv ile basim dert de ve annesi öl dese ölecek bi kocam var.. herseyimizi annesine anlatir kv doldurur evin huzurunu mutlulugunu bozar surekli..m 1 yil dayanabildim.. esimin de annesi gibi yuzume gulup arkamdan is cevirdigini duyunca 1 dk bile duramadim evimde babamlarin yanina geldim 15 gundur burdayim.ne arayan ne soran... sabretmrkle emin ol drgismiyolar iyi bi derse ihtiyaclari var.. ya ders alir yoluna drvam eder adam olurlar yada kurtuldugum icin sukredip hayatima kaldigim yerden devamederim.. tavsiyem sustukca daha da ezileceksin birak hersey ortaya dokulsun ve konusup karara baglansin. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun ne diyimN
Normalde güçsüz değilim tuttugumu koparirim gencim güzelim çok isteyenim vardı üniversitede çevremde ama gel gör ki sonum pek iyi olmadı
Erkekler kaç yaşında olursa olsun hala çocuk oluyorlar. Benim eşimle aramlar 9 yaş var ama sanki ben ondan büyük gibi oluyorum. Eşim daha önce bir yıllık bi evlilik yaşamış olduğu için denge sağlayabiliyor muhtemelen eski hayatında yapamamış. O yüzden evimizin içine kimseyi karıştirmazz maalesef sonradan anlıyorlar erkekler. Okumuş okumamış fark etmiyor benim eşimde en iyi üni den mezun ama gelenekleri aile yaşantısı daha çok etkili oluyor bu durumlarda. Evinizi sevdiğinizi orayı yuvanız gibi görmek istediğiniz güzel anlarsanız yine mi aynı olur acaba. Çok üzüldüm canım umarım geç olmadan hastalarının farkına varır. Uzak şehirde daha kolay olur diye düşünüyordum sizi görünce biraz şaşırdım. Biz kv ile aynı sokakta oturuyoruz başta eşimde kv de hep onlarla iç içe olmamı istedi ama yapmadim. Belli günlerde gittim sonra eşimde alıştı. Ben gidelim diyorum çoğu zaman o istemiyor şimdi evinin rahatlığına alıştı. Evini sevse acaba degisirmiEvet normalde 3 saatlik mesafe var farklı şehirler evimi özledim hemde biraz eşimle başbaşa kalalım bizim için iyi olur diye düşündüm çünkü genelde sorunlarımızın tamamı kv yüzünden ama kalamadı eşim 2 gün daha onada tamam ama akşam gidelim olur mu dedim köpürdü okumamış cahil biride değil ama çok cahil davranıyor beni benimseyemedi evli olduğunun farkına varamadi daha görseniz çocuk gibi bıraktı gitti ama eminim geri dönecek ailesine karşı koyamayacak
Benim akrabam eşim kusluk olsun da istemiyorum napcam bilmiyorum ben ama evlendiğime çok pişmanım okurken evlendim birde güvendim de bu yil son Senem
Esim annesine düşkün olsun bişey demiyorum ama onun yanında banada düşkün olsun benim yanindada olsun benim dediklerime saygı duysun adam yerine koysun istiyorum ya eşimle konuşacak birşey bulamıyorum konuşmayı seven bir insan da değil genelde ben konuşalım çözelim isterim ama o kafasını eğer gözlerini kapatır yada telefonla oynar ben konuşurken yani kaale almaz beni sonra baktım dinlemiyor sinirlenir bunkez bağırarak konuşurum o zamanda delirir bağırma bana diye bağırır o zaman beni dinle derim bende sesimi duyurmaya çalışıyorum sana derim genelde böyledir bizim kavgalarimiz ele avuca gelmeyecek şeyler sorun eşim bana değer verdiğinde Saygı duyduğunda çözülecek aslında ama eşim saygısını yitirdi ağzına ne gelirse çekinmeden söylüyor karşıdaki üzülür mü kırılır mı yok hassas olduğumu da biliyor özellikle yapıyorCanim herkesin basinda benzer sorunlar var ... belki okumussundur konumu.. bende senin hesap kv ile basim dert de ve annesi öl dese ölecek bi kocam var.. herseyimizi annesine anlatir kv doldurur evin huzurunu mutlulugunu bozar surekli..m 1 yil dayanabildim.. esimin de annesi gibi yuzume gulup arkamdan is cevirdigini duyunca 1 dk bile duramadim evimde babamlarin yanina geldim 15 gundur burdayim.ne arayan ne soran... sabretmrkle emin ol drgismiyolar iyi bi derse ihtiyaclari var.. ya ders alir yoluna drvam eder adam olurlar yada kurtuldugum icin sukredip hayatima kaldigim yerden devamederim.. tavsiyem sustukca daha da ezileceksin birak hersey ortaya dokulsun ve konusup karara baglansin. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun ne diyim
Ya canım okudum eşim bana saygı duymadiktan sonra ne sayginligim var kendimi bana hep kötü hissettiriyor aşağılıyor her hareketim onun gicigina gider olmuş durumda boşanmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum sevgimden emin değilimYa hu okumuş insanlardan bu tarz laflar duyunca gerçekten kahroluyorum ya ,akraba olursanız olun küslük olursa olsun ne olacak adam sana bir kere el kaldırmış sanıyor musun ilk ve son olacak arkası gelir bunun adım gibi eminim niye eziyet ediyorsunuz kendinize insan bir kere geliyor dünyaya onuda bu tarz adamlara kölelik etmek için yaşamayin
Ya canım okudum eşim bana saygı duymadiktan sonra ne sayginligim var kendimi bana hep kötü hissettiriyor aşağılıyor her hareketim onun gicigina gider olmuş durumda boşanmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum sevgimden emin değilim
Bizimde aramızda 6 yaş var ama aynı dediğiniz gibi ben daha olgunum eşim hep annesinin himayesinde kalmış tek çocuk sosyallesememis çok zittiz birbirimize dediğim dediktir o istemeden birşey yapamam herseyime karışır a dan z ye çok bunaldım da işte son taşları oynuyorum umutla bekliyorumErkekler kaç yaşında olursa olsun hala çocuk oluyorlar. Benim eşimle aramlar 9 yaş var ama sanki ben ondan büyük gibi oluyorum. Eşim daha önce bir yıllık bi evlilik yaşamış olduğu için denge sağlayabiliyor muhtemelen eski hayatında yapamamış. O yüzden evimizin içine kimseyi karıştirmazz maalesef sonradan anlıyorlar erkekler. Okumuş okumamış fark etmiyor benim eşimde en iyi üni den mezun ama gelenekleri aile yaşantısı daha çok etkili oluyor bu durumlarda. Evinizi sevdiğinizi orayı yuvanız gibi görmek istediğiniz güzel anlarsanız yine mi aynı olur acaba. Çok üzüldüm canım umarım geç olmadan hastalarının farkına varır. Uzak şehirde daha kolay olur diye düşünüyordum sizi görünce biraz şaşırdım. Biz kv ile aynı sokakta oturuyoruz başta eşimde kv de hep onlarla iç içe olmamı istedi ama yapmadim. Belli günlerde gittim sonra eşimde alıştı. Ben gidelim diyorum çoğu zaman o istemiyor şimdi evinin rahatlığına alıştı. Evini sevse acaba degisirmi
Asil ele avuca gelen seyler bunlar canim iste bunu farkedemedigimiz icin yasaiyorum tum bunlari... ele avuca gelmesi icin illa komalik olman esinin alkolik olmasi sen ac birakmasi gibi trajik seyler degil asil bunlar evliligi bitiren seyler bu donemde... benim esimde annesinin yaninda bana yokmusum gibi davranirdi soylerdim degismezdi uzatmadim bende ama iste daha da ileri gidiyolar anladin mi bi yerde senin buna dur demen lazim ..Esim annesine düşkün olsun bişey demiyorum ama onun yanında banada düşkün olsun benim yanindada olsun benim dediklerime saygı duysun adam yerine koysun istiyorum ya eşimle konuşacak birşey bulamıyorum konuşmayı seven bir insan da değil genelde ben konuşalım çözelim isterim ama o kafasını eğer gözlerini kapatır yada telefonla oynar ben konuşurken yani kaale almaz beni sonra baktım dinlemiyor sinirlenir bunkez bağırarak konuşurum o zamanda delirir bağırma bana diye bağırır o zaman beni dinle derim bende sesimi duyurmaya çalışıyorum sana derim genelde böyledir bizim kavgalarimiz ele avuca gelmeyecek şeyler sorun eşim bana değer verdiğinde Saygı duyduğunda çözülecek aslında ama eşim saygısını yitirdi ağzına ne gelirse çekinmeden söylüyor karşıdaki üzülür mü kırılır mı yok hassas olduğumu da biliyor özellikle yapıyor
Off ben ne yazdığımı biliyor muyum.. aynen onlarida düşünüyorum kusluk olmasın babam çok kıymetli en kıymetlim bu zamana kadar o da bazı konularda çok yıprandı birde benim için üzülsün istemiyorumyapmayın şu akraba evliliklerini eşim babamın kardeşinin oğlu yazana kadar amcamın oğluyla evliyim yazsana,boşanırken üç kere düşünecen şimdi kardeşler birbirine düşman olacak.ha böyle gereksiz bir varlıkla evli kalmak sana ne artı kazandıracak orasıda muamma.
valla üzeceksin yapacak bir şey yok dünyaya bir kere geliyorsun ama bu da sana hayat dersi olsun senin üstünden de hala, amcasının dayısının teyzesinin halasının oğluyla evlenmeye çalışan kızlara olsunOff ben ne yazdığımı biliyor muyum.. aynen onlarida düşünüyorum kusluk olmasın babam çok kıymetli en kıymetlim bu zamana kadar o da bazı konularda çok yıprandı birde benim için üzülsün istemiyorum
Haklsin bir bebeğimiz yok korkum o ki ya ilerde bebek olur da eşim böyle olmaya devam ederse dua ediyorum düzelmeyekse bitsin tez zamanda diye karar vermekte çok zorluk çekiyorum kestirip atamıyorum aileler devreye girerse eminim düzeltme odaklı olacaklar anca benim babam yeter artık deyip çekip alabilir onların elinden başka ben yapamam gibime geliyor aynen dediğiniz gibi galiba bırakmam için iyi bir dayak yemem gerekiyor o zaman durmam biliyorum içler acısı ama sabrediyorum pisman olmaktan korkuyorumAsil ele avuca gelen seyler bunlar canim iste bunu farkedemedigimiz icin yasaiyorum tum bunlari... ele avuca gelmesi icin illa komalik olman esinin alkolik olmasi sen ac birakmasi gibi trajik seyler degil asil bunlar evliligi bitiren seyler bu donemde... benim esimde annesinin yaninda bana yokmusum gibi davranirdi soylerdim degismezdi uzatmadim bende ama iste daha da ileri gidiyolar anladin mi bi yerde senin buna dur demen lazim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?