Eşimin beni umursamamasi annesine duskunlugu

Ay canım mesajını yeni okudum umarım eşiniz gerçekten pişman olmuştur.

Canım benim çok teşekkür ederim :) dediğin gibi suratına bakmadım hatta yarım saat geçti durdu durdu insan bir hoşgeldin der dedi bende senin şu yaptığın hayatımda gördüğüm en büyük saçmalık madem gelecektin neden gittin seni birakmamdan korktun sırf başka biyere gitmemden korktuğun için geldin değil mi hiç hosgelmedin dedim sonra sabah bir uyandım kedi gibi sarılmış arkamdan şimdi fena değiliz iste

Ne güzel işte gelsin ayağına bırak biraz sürünsün sakın yüz verme seni çantada keklik sanmasın seni kaybetme korkusu neymiş öğrensin güzel haberlerini bekliyorum
Korkudan geliyor sağol canım inşallah benim ki de senin eşin gibi anlar artık kiymetimi

Dik ve kararlı dur kesin konuş. İsterse gitsin gelsin ama seni rahat bıraksın. Senin annen değil onun annesi dolayısıyla evlat vazifesini senin üzerinden sürdürmesin. Mesafeli olacağını saygisizlik etmeyeceğini ama onun da annesinin de ayni saygiyi göstermeleri gerektiğini söyle. Çekirdek ailenin de artık sende eşinden olustugünü annesinin anne olduğunu hatırlat.

Kendi evinizde kalın uzun süre. Birlikte zaman geçirin sizinki biraz yatılı okul muhabbetine dönüşmüş sürekli git gel.Çocuk fikrini öne atanları da anlamadım hala böyle düşünenler var demek.

Bundan sonra tatilleri KV de evinde geçirme. Siz artık evlisiniz, okullar tatil olunca bekâr öğrenci gibi koştur koştur niye gidiyorsunuz? Gidip 1 hafta kalır, geriye kalan süreyi de evinizde yada başka bir yere tatile giderek geçirirsiniz. Evliliğinizin daha ilk senesi, nasıl alıştırırsanız öyle gider.

Karı koca öğretmen komşum var. Kadın hamile kalınca KV desini çağırmış, çocuğa baksın diye. Peşpeşe iki çocuğu olmuş. KV si kp beraber kalıyorlar. 3 günlük tatil olunca hep birlikte eşinin memleketine, sömestr tatili, yaz tatili hep beraber memlekete. Kadına sordum zaten 9 ay berabersiniz, okul kapanınca siz niye gidiyorsunuz, eşinle çocuklarınla tatile gitsenize diye. Kadın"ilk başlarda çocuklar küçüktü, normal geliyordu şimdi böyle bir şey söyleyince garip karşılıyorlar sorun oluyor, ben tatile de gitmek değil sadece evimde tek başına oturmak istiyorum, evimi özlüyorum" diyor. Şimdi 10 günlüğüne evine gelmiş bir bahaneyle mutluluktan havalara uçuyor resmen.

Canım aranızın düzelmesine sevindim ama yelkenleri hemen suya indirme. Mesafe koy sert davran biraz aklı başına gelsin sonrada otur düzgünce konuş onla ınsallah hersey güzel olur bir daha tekrarlanmaz

Burda tecrübe konuşuyor aynılarını yaşayıp zorlu bir dönem atlattıktan sonra şimdi çok mutluyum ve bu mutlulukta kızımın çok payı var çocuk öcü değil sizi yemiyo

Canım sana tavsiyem yumuşama bir kaç gün anlasın ne yaptığını sonrasında onu kendine bağla evliliğin ilk yıllarında böyle gel gitler olabiliyor yeni bir düzen yeni bir ev ikinizde sabırlı olun sonraları bu günleri hatırlayıp biz nasıl böyle yapmışız diyeceksiniz her geçen gün artık onun hayatının merkezinin sen olduğunu anlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…