Sakın suçlu hissetme. Yapmak istedikleri bu zaten..O kadar zorki şimdi bir annesi arıyor bir babası napcam kızlar kendimi suçlu gibi hissettim esimde annesigile ben geliyorum o gelmedi diyormuş yola çıkmış anasının yanına gidiyor annemgili arasam mı bende babam hacca gitti annemin canını sıkmak istiyorum nolur dua edin bana
BizimŞu an eşimin gözü benden başka kimseyi görmüyor kaynanam hemen yan binamda oturuyo haftada bir ben gidiyorum iki saat torunlarını gösterip geliyorum bazen eşim geliyor bazen gelmiyor
Canım ben öyle herkes gibi as kes boşan demiyecem çünkü seni çok iyi anlıyorum eğer boşanırsan ne olacağını da biliyorsun bence eşin gelip özür dilerse kendini biraz ağırdan sat ve sana önerim kv nin evindeyken eşinin hoşuna giden hareketler yap öpmek olsun dokunmak olsun kulağına fısıldamak olsun sonra sana karşılık verince devamını istiyorsan eve gidelim daha güzel olacak de onu eve bağla kendine bağla ve çocuk yaparsan daha çok eve bağlanır bence çünkü benim kocamda öyle oldu
Lafı doğru anlayalım lütfen, böyle bir evlilikte şu anda çocuk sahibi olmak hatadır...Bir çocuk bir canlı Rabbimin bir lütfu nasıl hata olarak görülebiliyor evlat sahibi olmak isteyip bu duyguya hasret olan milyonlarca insan varken nedir bu ön yargı ben anlamış degilim
Ben kendini ezdirsin demiyorum adam onun kıymetini anlayana kadar kendini ağırdan satsin annesinin gerçek yüzünü göstersin diyorum boşanma davası açıp herşeyden vaz geçmiş bir insanım benAnjina Pectoris
Bir çocuk bir canlı Rabbimin bir lütfu nasıl hata olarak görülebiliyor evlat sahibi olmak isteyip bu duyguya hasret olan milyonlarca insan varken nedir bu ön yargı ben anlamış degilim
Allah yardimiciniz olsun umarım eşiniz hatalarının farkına varır. Yani koca koca insanlar anne ağzına bakmak ne ? Annelerde de suç var illa yuvaları bozulunca anlıyorlar herhalde.. diğer mesajlarını da okudum tatlım çok duygusalmissiniz eşinize belli etmeyi bunu kullanır.. erkeklerde gucsuz kadın sevmiyorlar bu bana muhtaç bensiz yapamaz havalarına giriyorlar. Bir keresinde eşim kendisi itiraf etti bana :/ kendi kendine bana tiyolar vermesi de değişikBizimde aramızda 6 yaş var ama aynı dediğiniz gibi ben daha olgunum eşim hep annesinin himayesinde kalmış tek çocuk sosyallesememis çok zittiz birbirimize dediğim dediktir o istemeden birşey yapamam herseyime karışır a dan z ye çok bunaldım da işte son taşları oynuyorum umutla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?