Eşimin beni umursamamasi annesine duskunlugu

Giden taraf olmak istemiyorum çünkü gitmek mi kalmak mı Zor derseniz gitmek daha zor derim

Sakın suçlu hissetme. Yapmak istedikleri bu zaten..

Güçlü ol. Ne yaşadığını sen biliyosun.

Canım ben öyle herkes gibi as kes boşan demiyecem çünkü seni çok iyi anlıyorum eğer boşanırsan ne olacağını da biliyorsun bence eşin gelip özür dilerse kendini biraz ağırdan sat ve sana önerim kv nin evindeyken eşinin hoşuna giden hareketler yap öpmek olsun dokunmak olsun kulağına fısıldamak olsun sonra sana karşılık verince devamını istiyorsan eve gidelim daha güzel olacak de onu eve bağla kendine bağla ve çocuk yaparsan daha çok eve bağlanır bence çünkü benim kocamda öyle oldu

Şu an eşimin gözü benden başka kimseyi görmüyor kaynanam hemen yan binamda oturuyo haftada bir ben gidiyorum iki saat torunlarını gösterip geliyorum bazen eşim geliyor bazen gelmiyor

Peki sizde mı bizim gibiydiniz eşim çok umursamaz benim öpüyorum sarılıyorum ama bir önemi yokki onun için şuan evde tek başıma oturuyorum kimim kimsem yok bu şehirde arkadaşlarım tatilde eşim memlekette beni burada bir başıma bıraktı dönmedi düşün yani
Şu an eşimin gözü benden başka kimseyi görmüyor kaynanam hemen yan binamda oturuyo haftada bir ben gidiyorum iki saat torunlarını gösterip geliyorum bazen eşim geliyor bazen gelmiyor
Bizim

Kadın şiddet görmüş, soğudum diyor, siz hala öp dokun diyorsunuz anlayamıyorum gerçekten.
Zaten bu yaşadıkları kendini ezdirdiği için başına gelmiş.

Düşüncenize elbette saygım var ancak kadının bu şekilde ezilmesine , güçsüz görünmesine ve bunların tavsiye edilmesine, üstelik bunların cinsiyeti kullanarak yapılmasına hiç tahammülüm yok.

Benim eşim izin günü olurdu koşa koşa annesine giderdi hiç evde kalalım falan demezdi biz tartıştık ve ben ayrılıyorum dedim annemin evine gittim bir ay orda kaldım kv hiç eşimi takmadan tatile gitti eşim geldi özür diledi aile büyükleri ni araya kattı bende eve döndüm ama hiç konuşmadım yüzüne bakmadım sonra oturdu karşıma bizim birbirimizden başka kimsemiz yok dedi onun üstünden 3 yıl geçti aramız bal şeker gibi

Ben kendini ezdirsin demiyorum adam onun kıymetini anlayana kadar kendini ağırdan satsin annesinin gerçek yüzünü göstersin diyorum boşanma davası açıp herşeyden vaz geçmiş bir insanım ben Anjina Pectoris

Akraban ile evlenmişsin, hata.

Okulun bitmeden evlenmişsin, hata.

Bir de çocuk yapma...

Bir çocuk bir canlı Rabbimin bir lütfu nasıl hata olarak görülebiliyor evlat sahibi olmak isteyip bu duyguya hasret olan milyonlarca insan varken nedir bu ön yargı ben anlamış degilim

Bende diyorum ki çocuk aradaki tüm buzları soguklukları giderebilir şayet benim öyle oldu ve bende arkadaşımızın bi anlık sinirle yuvasını yıkmasını istemiyorum

Ben insanların değişebileceğine pek inanmıyorum, değişmiş gibi yaparlar ancak bir süre sonra fabrika ayarlarına geri dönerler.
Siz şanslıymışsınız bu konuda Allah mutluluğunuzu arttırsın.

Ancak konu sahibi şiddet görüyor, hakaret yiyor, oturup konuşmasına rağmen düzelme olmuyorsa bence kıymeti de olduğu söylenemez.

Bir çocuk bir canlı Rabbimin bir lütfu nasıl hata olarak görülebiliyor evlat sahibi olmak isteyip bu duyguya hasret olan milyonlarca insan varken nedir bu ön yargı ben anlamış degilim

Eğer evlilikler oturmadıysa , karı koca olmak , hayat arkadaşı olmayı basaramadilarsa anne baba olmak için elbette acele edilmemeli. Olan çocuklara oluyor .

Allah yardimiciniz olsun umarım eşiniz hatalarının farkına varır. Yani koca koca insanlar anne ağzına bakmak ne ? Annelerde de suç var illa yuvaları bozulunca anlıyorlar herhalde.. diğer mesajlarını da okudum tatlım çok duygusalmissiniz eşinize belli etmeyi bunu kullanır.. erkeklerde gucsuz kadın sevmiyorlar bu bana muhtaç bensiz yapamaz havalarına giriyorlar. Bir keresinde eşim kendisi itiraf etti bana :/ kendi kendine bana tiyolar vermesi de değişik bi kere de inatlasiyordum ilk zamanlar o zaman da onu biseye nasıl ikna ederim onu anlatımısti kendini yorma alttan alta hayatta olmaz dediklerimi bile yatırabilirsin dedi. Ve gerçketen de öyle oluyor:/
Belki adam gibi konuşabilseniz sorunlarınız buraya kadar gelmicek

Eşim geri geliyor dayanamadı yarın bırakıp gidiyorum artık yüzümü göremeyeceksin dedim tutuştu geliyor napmam gerekiyor şimdi akılsız baş işte aptallık yaptığı şuanda annesi aradı oğlum gece gece kaza yaparsa sen suçlusun kına yak dedi.. bende bu zamana kadar evde tek başımaydim nasilsin kızım diye bir kere aramadın şimdi ne oldu dedim doğru soyluyorsun gerçi dedim herkesin kendi evladı ben demedim anneme babama onlar bilseler di evde tek olduğumu dururlar mıydı dedim sonra karışmıyorum naparsaniz yapın dedi dua edin kızlar nolur ne olacaksa olsun bu gece herşey ya duzelsin ya bitsin

Canım sana yorum yazabilmek için 1 buçuk yıl sonra hesabima giriş yaptım düşün :) bende 21 yaşindayim uni okuyorum ama okurken evlenmek çok zor hele bu yaşta ama neyse konumuz bu değil eşinin sana saygısı kalmamış bence gelince bir güzel konuş ce kafanı dinlemek istediğini söyle o sürede konuşma bence onla biraz burnu sürtsun

Ne güzel işte gelsin ayağına bırak biraz sürünsün sakın yüz verme seni çantada keklik sanmasın seni kaybetme korkusu neymiş öğrensin güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…