- Konu Sahibi kartanesi1985
-
bu yorumlar hiç yakışmadı,buraya konu acıyorsunuz fikir istiyorsunuz insanlar fikir veriyor sayfalar cok oldugu için hepsi okunmuyor ne salaklıkları kalıyor ne cahillikleri ne yapmalarını isterniz insanlardan buraya konu acanın her türlü yorumlara acık olması gerekmez mi?
bu yorumlar hiç yakışmadı,buraya konu acıyorsunuz fikir istiyorsunuz insanlar fikir veriyor sayfalar cok oldugu için hepsi okunmuyor ne salaklıkları kalıyor ne cahillikleri ne yapmalarını isterniz insanlardan buraya konu acanın her türlü yorumlara acık olması gerekmez mi?
evet sadce fikir istiyorum bak ne güzel ddin yargılanmak değil.sinirleniyorum o gereksiz yorumları okudukça....
ozaman yorum yapcak insan bi kounuyu baştan gözden geçirir sonra fikrini yazar yarısından başlayıpta en kötü bişekilde yargılamaz....
ne uzun süresi daha dün açtım konuyu adım adım okuyup açıklama yapıyorum ama nafile hala aynı şeyler yeter ama....ozaman kimse bişe yazmasın...ama insanlara şunları söyle bunları söyleme diyemezsiniz ki herkes kendince fikrini söylüyor,sizde uzun süre konunun başında olamadığınız için şimdide sinirlenip insanlara hakaret etmemelisiniz
ne uzun süresi daha dün açtım konuyu adım adım okuyup açıklama yapıyorum ama nafile hala aynı şeyler yeter ama....ozaman kimse bişe yazmasın...
merhaba canım,
ama eşin istediğinde dinimizcede yapmak zorundasınn belki şuanki modern hayata ters ama kocanın canı başkasını bile isteyipp yapmak için sana gelse yapmak zorundasın... Tabiii bu her zaman mümkün olmuyor ama malesef bu böyle.... benim bebeğim çok aşağıda herzaman benimde isteğim yada ne biliyim olmuyor işte ama ben elimden geleni yapıyorum çünkü erkekler gerçekten çok düşkün oluyorlar...kadınlar yıllarca aramadan yaşayabilir ama erkek öyle değil işte. bunun kuklalıkla vs alakası yok erkeklik hormonlarından dolayı onlar bu şekilde bencil ve istekli oluyorlar....
"iş yapmak" cümlesi bana da garip gelmişti ama neden bu kadar büyütüldü ki?a
geçen bi sohbet arasında arkdaş "halam geldi gerginim" dedi..
Allah Allah halası gelince niye gergin olur ki insan diye sordum..
meğer halası gelmek demek,adet olmak demekmiş
o gün öğrendim bunu..iş yapmayının da sevişmek olduğunu bu topikte öğrendim.herkesin hitap tarzı farklı,büyütmemek lazım..
konu sahibi de zaten bebeğini aldıracak falan değil,bir sinir anında söylenmiş talihsiz sözler onlar.
teşekkürler umarım herkeste sizin gibi düşünürher yoruma açık olması gerekmez tek yorum ona moral vermek akıl vermek olmalı ama burda espiri lakaytlık yerden yere vurma herşey var ya karşıdakini kendi yerimize koymalıyız
ya bu nasıl kbi cümledir ne demek başkasını istese bile kendinizi ve diğer kadınları nasıl aşağıladığınızın farkında mısınız???
Yok öle bi dünya arkadaşım ben istemiyorsam o kocam elini bile süremez bana eğer aklından başka birini geçirip gelecekse de şeyi düşsün daha iyi... Offfff sinirlendim akşam akşam ya
ay allah razı olsun.tamamen konu sexe iş demiş olmam geçti arkadaşım.çok saol bu açıklaman iççin okadar salak insan varki 3kere açıklama yaptım çocuk aldırmak yok iş sex dedim ama halaaaaa devam ya allahım bukadar sabit fikirli insanların hala var olup kendilerini bilgili görüyolar ya pessssssss diorum.umarım yerine gider bu sölediklerim ve dengesizler ne konuda yorum almak istediğimi anlarlar saygılarrrr.
sen kendini evet katmayacak kadar ukala birisin belli.ve gece eşimle iş dediğimin sex olmadığını anlamayacak kadar cahilsin demekki.çocuğu aldırrım dedim evet baksana hemen gittim aldırdım dimi ne biçim zihniyetler var ya bi konunun aslına dönersenz ne demek istediğimi anlarsnz saçma sapan konuşmalarla değilde belki tecrübelerle fikir alırım dedim yok iş demişim yok çocuğu aldırıcakmışım yok kardeşim yok geçti meraketmeyin şimdi eşime sinirim geçti burdaki yazılanlar sinirlerimi bozmaya başladı lütfn saçma sapan şeyler yazılmasın saygılar hayırlı günler....
evet yeni aklıma geldi 8seneden sonra bak gittim aldırdım bile bukadar kolay siz burda onun derdine düşüp çekiştirirken olay kapanıyo.eşimle kavgam konuyu nerelere getirdiniz inanki şaşırıyorum hayretle sinirleniyorum bu ukalaca tavırlarınıza.ne bebek aldırması be delimisinz insan sinirlennce neler demio sanki gittim aldrdm çocuğu yuh yani pes
bence sen kızdıysan bi buz sok kendine belki kendine gelir nerde ne yazman gerektiğini anlarsında böle salaklıklar yapmazsın
ne uzun süresi daha dün açtım konuyu adım adım okuyup açıklama yapıyorum ama nafile hala aynı şeyler yeter ama....ozaman kimse bişe yazmasın...
konu sahibi ilk mesajını oku anlamadıysan tekrar oku, hala anlamadıysan bi daha...
o mesajda çocuğumu iki cihan bir araya gelse aldırmam, salak mısınız çocuğumu aldırır mıyım hiç diyen birini görebiliyor musunuz?
basbayağı kaç kez bu bebeği istemiyorum. eşim kabul etmez aldırmayı nasıl kurtulurum falan, fikir danışmışsın.
sonra çevir kazı yanmasın.
kızlar biraz sinirime hakim olamamamı anlayamadnz galiba iki cihan bi araya gelse evledimdan vazgeçemem ama biraz kendimi rahatlatmak istiyorum çünkü çok kızgınım.hepiniz teşekkürler biraz daha rahatladm....allah hepimiz evledını sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?