- Konu Sahibi kartanesi1985
-
gece iş hayatım karıkoca işi işte anlamadına göre bekarsın.......
kızlar emnim hepimizin başına gelen şeylerden biridr bu.okadar mutsuzumki sabahtan beri ağlıyorum ya zorla iş olurmu olmuyo işte 7 yaşnda bi oğlm var şimdi de 2buçuk aylık hamileyim zaman zaman zor dönemler atlatıyorum gece iş yapalımdedi bende halsizim yatıcam ço uykum var dedm hepsi bu sabahtan beri yapmadığını bırakmadı yüzüme bile bakmıyo ben kuklamıyım dedm gündüz yatıyodu kalk kahvaltı yapalım dedm defol git başmdan dedi ben kuklanmıyım senn rahatsızdm işte dedm varmı bi yanlışım oda ilk kez yani.onuda diceme pişman etti keşke olsaydıda bitseydi ağlamaktan gözlerim şişti okadar basit bişeydi bukadar ağır şeyleri haketmiyorum.bu çocuğuda artk istemiyorum böle vbi insanla nekadar daha yürütebilirim idare hiç etmiyo hep istediğim olsun hiç bişeklde mazeret yok daha ne kadar böle elimde tutucam nolur bana bi yol gösterin nerde yanlş yapıyorum bittim tükendim.kime anlatılır böle bişe ne diyim işiçin kocamla kavga ettk ne saçma.bebeği aldırmak istiyorum ama o kabul etmicek bunu biliyorum ama bu bebeği istemiyorum bundan eminim.o istemesse ben nasl kurtulucam bu bebekten çok çaresizim.psikolojim bozuldu.okadar küçük ama bi okadarda önemli bişeyki ömür boyu mücadele edemem ben.hepinizden yorum ve fikir bekliyorum.....
gece iş hayatım karıkoca işi işte anlamadına göre bekarsın.......
biz ona cinsellik ya da birliktelik diyoruz da
aynen katılıyorum ona iş denmez birde benim anlamadıgımı kastetmiş gelde sinirlenme bekarmışım anlamadıgma göre anlayacak bir şey varda sanki bir de küçük görmeler olmasa bu kk yı cok sevıyorum da işte
Bende arkadas soyleyınceye kadar dusunuyorum gece ne ısı yapacakmıs herhalde kocası cok tıtız onun ıcın kızdı dıye:26:
hamıle ol yada olma canın ıstemedıgı zaman olmaz dedıgınde sorun yapması esının cok ayıp ama malesef oluyor boyle anlayıssızlıklar.
insallah yaptıgının yanlıs oldugunu anlar
bıde kızıpta bebegını ıstememezlık yapma bakalım o senı ısteyecek mı daha yolun basındasın Rabbım korusun onu
pişman olacagın seyler dusunup soyleme sınırlıde dahı olsan
insallah saglıklıca kucagına alırsın
takılmayacaksın bazı şeylere,takvimin belli ediyor neyin ne oldugunu merak etmeayrıca bende bu iş muhabbetını burda öğrendım
Vajinismus cinsel isteksizlik değil sadece cinsel ilişkiye girememe sorunudur. Vajinismus yaşayan biriyim, cinsel arzumda hiçbir eksiklik yok Allaha şükür
aynen katılıyorum ona iş denmez birde benim anlamadıgımı kastetmiş gelde sinirlenme bekarmışım anlamadıgma göre anlayacak bir şey varda sanki bir de küçük görmeler olmasa bu kk yı cok sevıyorum da işte
bazı şeyleri bilmek için illa evli mi olmak lazım yaşamadan da bilinir bazı şeyler bilmemek bu devirde cinselliği hiç sanmıyorum herkes kenedine göre bilgili bunun evlilikle bekarlıkla ne alakası var konu sahibi saçmalıyor işte illa konuşmak için evli mi olmak lazım
Yapılan yorumları hayretle okuyorum,
konu sahibi birlikte olmayı ya da cinselliği İŞ olarak yazmış. Bu da açık açık yazmak istemesinden kaynaklanıyor. Hiç hayatınızda duymadınız mı bu kelimeyi? Cinsellik için O İŞ denir genelde, açık açık belirtmek istemeyen kişiler arasında.
Mesela filmlerde falan da vardır, gerdeğin ertesi günü, yaptınız mı o işi diye sorulur... :)
Öte yandan da çocuğunu aldırmak gibi bir niyeti yok konu sahibinin, sadece çok bunaldığı için duygularını kontrol edememe durumu ki onun yerinde olsam eminim ki bir an " bu çocuk dünyaya gelmesin" diye de düşünürdüm, düşünülür çünkü duygusal olarak ağır bir baskı altındasınızdır.
İkincisi aldırmak istese bile, onun kararı olurdu. Ki kendisi öyle birşey yapmayacağını açıkladı.
kızlar lütfen artk şu konuyu çocuk aldrmak falan orasını unutun sorun tamamen eşim.bi an kızdıım kalbmden geçirdim malesef şeytana uydum geçirmemeliydim.ha iş konusunu anlamayan modern insanlarımızada gelince açıkça sex yazmak istemedm iş dedim ya konuyu oraya saptırdınız saçmalıyosunuz yani.kibarlanmanın bi anlamı yok gece eşile ne işi olu rinsanın tabikide sex.evet eşim anlayışsız davrandı çünkü onu 8senedir böle alıştırdm malesef şimdide artk yoruldum maskemi çıkarmak istiyorum bunun içinde sakinleşinnce konuşmayı denicem elbette.döven söven bi tip değildir her erkek gibi gecesini mutlu et ne istersen o olsun ama istemiyorum işte öle.küsüp küsüp çekyatta yatması sinirlerimi bozuyo çıldırıyorum.konun özü bu yanlış yerlere saptırmayın ltfn sadece konuşp dertleşmek fikir almak amacım...herkese teşekkürler....bana iyi geliyosunuz hepinzden allah razı olsun hiç kimseye üzgün ve aile problemlerimi açmak istemem.oyüzden burda paylaşmak istedim....hem daha tecrübeli insanların olacağını düşündm hemde rahatlamak istedim.allah hepimizin evledını bağışlasın....
bunlar kk klişeleri evli değilsen anlamazsın cocugun yoksa anlamazssın
bunlar kk klişeleri evli değilsen anlamazsın cocugun yoksa anlamazssın
Lütfen beni yanlıs anlamayın ama şu da bir gerçekki yaşamadıgın bir şeyi bilemezsiniz.Çoçuğun yoksa anneliği, evlenmeden evliliği anlayamazsınız.Tabii ki bu demek degilki yorum yapmayaksınız.Akıl akıldan üstündür.
Lütfen beni yanlıs anlamayın ama şu da bir gerçekki yaşamadıgın bir şeyi bilemezsiniz.Çoçuğun yoksa anneliği, evlenmeden evliliği anlayamazsınız.Tabii ki bu demek degilki yorum yapmayaksınız.Akıl akıldan üstündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?