eşimin beni zorlaması

Bende "işi" temizlik olarak algılayanlardanım :) Hatta ilk okuduğumda amma titiz adammış gece gece evi temizleyecek dedim :))

Arkadaşlar uyarmasa hala da temizlik sanacaktım :) Hoş milletin cinselliğe ne isim taktığı beni hiç ilgilendirmez oda ayrı.

Ancak her ne olursa olsun, her ne için sinirlenirse sinirlenilsin cinnet geçirmedikçe ( ki sanırım konu sahibi cinnet geçirmiyordu öyle olsa açıp bilgisayarı foruma girip dertlenmezdi )
Hiçbir anne bu çocuğu istemiyorum, aldıracam kurtulacam dememeli. Aldırsa aldırır o ayrı ama tehdit unsuru olmamalı. Sonra da kızgınlıkla söyledim vs denirse inanmam arkadaşım, kimse de inandıramaz. O düşünce sinirle bile aklından geçiyorsa, bunu düşünmüşsün demektir.

Son düzenleme:
sinir anında insanın aklına gelir böyle şeyler...
hamileliğinde verdiği hassaslıkla böyle düşünmüş olabilirsin...
sinirle bi karar verme önce bi düşün çocuğunu aldırsan boşanacakmısın eşinle...

gece iş hayatım karıkoca işi işte anlamadına göre bekarsın.......

sen de alttaki takvimi görmediğine göre yada görüp anlamadıgına göre bir bilgin yok evliyim , tabiki bende işi temizlik olarak anladım başka türlü anlamadım başka türlü anlatsaydın öyle anlamamız mumkun olabılırdı ama yine de böyle bir sebepten bebeğin hakkında böyle düşünmen yanlıstı.

ya o bebek senin ne düşündüğünü ne hissettiğini cok iyi biliyor ve sen artık onu istemıyorum dıyorsun nasıl annesın, millet anne olmak için yıllarca yıkılmadan tükenmeden tedavı olur sen degerını bılmezsın sorunun kocanla kocanla çözmeye calıs bebeğin günahı ne?eşinin cinsel isteklerinin olması normal sen muhtemelen cok uzak kalıyorsun yanı bu ılk degıl hem dogumun içinde faydalı düşük tehliken yoksa ama burda en saçma şey bebeği aldırmayı düşünmen

takılmayacaksın bazı şeylere,takvimin belli ediyor neyin ne oldugunu merak etme ayrıca bende bu iş muhabbetını burda öğrendım

aynen ben de ne kadınlar var kocadan iş yapalım talebi geliyo da istemiyor diye şaşırmıştım son birkaç gündür eşimin yardım etmemesinden dolayı acayip sinirli ve kızgın olduğum için sanırım öyle algılamak istedim.

kartanesi arkadaşın kocası zorla bişey yapmaya kalkmamış sadece istemiş ve reddedilince de düşüncesizlik edip gücenmiş. çok sorun olacak yada kınanacak bir durum değil. belki daha önce de bazı taleplerinde arkadaş istemediyse ondan kırılmış olabilir. aralarında halledilir sanırım. bebekten vazgeçme meselesine gelince de sanmıyorum ki bu kadar basit karar verilebilecek bir durum olsun. sinirle düşünülmüş ve yazılmış muhtemelen. düzelecektir bence. ah bu hormonlar...

Vajinismus cinsel isteksizlik değil sadece cinsel ilişkiye girememe sorunudur. Vajinismus yaşayan biriyim, cinsel arzumda hiçbir eksiklik yok Allaha şükür

Vajinismus isteksizliktir demedim ki ben isteksizliğinin nedeni o olabilirmi dedim.
Sonuçta kadın ilişkiye girmede zorluk yaşıyorsa ilişkiye girmeyi reddedebilir doğal olarak.

Yeni mi aklına geldi böyle birinden çocuk istemediğin..

Kavga ettim dur bebeği aldırıyım ne kadar basit ya..

Eee ilk çocuğunu ne yapacaksın bu durumda ?

bazı şeyleri bilmek için illa evli mi olmak lazım yaşamadan da bilinir bazı şeyler bilmemek bu devirde cinselliği hiç sanmıyorum herkes kenedine göre bilgili bunun evlilikle bekarlıkla ne alakası var konu sahibi saçmalıyor işte illa konuşmak için evli mi olmak lazım

bunlar kk klişeleri evli değilsen anlamazsın cocugun yoksa anlamazssın

Bende arkadaşıma katılıyorum iş kelimesi burda utangaçlıktan kullanılmış olabilir.Yargısız infaz yapmamak lazım.
Konuya gelince bebeğine kıyacak kadar sorumsuz bir anne olacağını sanmıyorum kızgınlık anında söylendiğini düşünüyorum.
Doğum öncesi ve sonrasında cinsellik konusunda eşler arasında bu tür sorunlar yaşanıyor.Karşılık anlayış şart.Zaman içinde herşey yoluna
girecektir diye düşünüyorum.

Konu sahibinin cinselliğe beraber olmaya sekse o iş demesi neden asıl konunun önüne geçti anlamadım.
Asıl konu konu sahibinin çekimserliği yada kendi tamamen özgür isteği kişisel tercihi nedeniyle cinselliğe
o iş demesi değil kocasının cinselliğe zorlaması.

yanılıyorsun canım her erkek değil anlayışsız erkek küser
bende 6 yıllık evliyim bizimde sorunlarımız oldu kaç kere ben eşimi yada eşim beni raddettiğimz oldu ama hiçbirindede birimiz gidip çekyatta yatmadık
yada küsüp tavır yapmadık , bu 6 yılda bal börek geçinmedik ne kavgalar ne tartışmalar yaşadık ama gece olunca bitti tekrar aynı yastığa baş koyduk..
şimd sende küsmeden eşinde biraz kendine geldiğinde sakin sakin derdini anlatırsan inşallah anlar .. evet eşinin küsmeye hiç hakkı yok ..cinsellik iki tarafında istemesiyle olacak birşey . ve ilk evlendiğimizdeki gibi gençte değiliz seneler geçiyor ve bedenlerimiz yoruluyor ..
bebeğinide sağsalim kucağına alırsın inşallah...

bunlar kk klişeleri evli değilsen anlamazsın cocugun yoksa anlamazssın

Lütfen beni yanlıs anlamayın ama şu da bir gerçekki yaşamadıgın bir şeyi bilemezsiniz.Çoçuğun yoksa anneliği, evlenmeden evliliği anlayamazsınız.Tabii ki bu demek degilki yorum yapmayaksınız.Akıl akıldan üstündür.

neden? illa kendı basına gelmesıne gerek yok ki etrafından da deneyım kazanabılırsın

Evet anlayamasa da insan tahminde bulunur en azından yasamıslıgı yoktur cinsel birlikteliği bilirsin ama onu yaşarken ne oldugnu anlayamamak gibi bir sey ama konu sahibi daha benım koskoca takvimi görmeden bana yazdıgı sşeyi okumadın sanırım baya bir ön yargılı msj idi , kendisinin cinsel birlikteliği yanlıs anlatması sorun olandı benım iş olayını anlamamam normal ki ben cinsel birliktelıgı iş olarak görmuyorum ilk konu ıcerıgını okudugunuzda cinsellık içeren bir sey anladınız mı merak ettim dogrusu ?

Direk bana yazdıgı şey iş olarak anlamadığına göre bekarsın demiş vve ben bu yoruma çok güldüm sanırım alttaki takvimi göz önünde olmasına rağmen anlamayacak olmak hangi sıfata giriyor söylemim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…