Esimin bensiz gittigi düğünde dans etmesi

Kardeşi veya kuzeni dahi olsa beni rahatsiz etmesi normal mi
Benimle gitse baskasiyla bu kuzeni ya da kardesi kim olursa olsun tatsizlik cikartirim. Ama bensiz gittiyse edebilir yakinindan bisiriyle dans. Tabi bensiz gidemeyecegi icin kimseyle dans edemez

Kardeşi veya kuzeni dahi olsa beni rahatsiz etmesi normal mi
Normal değil. Akraba olmayan biriyle dans etmiş olsa kıyameti kopar tamam anlarım ama akrabalarıyla ettiği dansı da burnundan getirme bi zahmet. Akraba içi gönül bağı olmaz,olmamalı ve de iğrenç.

Kardesiyle dans etmesi niye anormal olsun ki
Sacma kiskanclik.

Ben varken etmemeli kardeşi bile olsa ben yokken sıkıntı olmaz sanırım.kuzeniyle ben varkeni bırak yokkende etmemeli benim fikrim kıskanırım arkadaş ben. Eşim karışır kuzenimle dans etsem.abi kardeş bir şey demez. Senin durum sen varkende mi ediyor?

Kardesi ve kuzeniyse rahatsiz olmam elbette....tabi sizde akraba ewliligi var mi bilmiyorum bizlerde 7 kuşak dahi olsa akraba evliligi yok

yeni tanıştığı bir yabancı değil ki bu, kardeşi, kanı canı... siz yokken o vardı unutmayın, bizim yatağımız yoktu aynı yatakta abimle uyuduk okula gidene kadar, annem çalışırdı, okuldan gelince yemek koymayı beceremezdik aynı tavadan yemek yerdik. şimdi 10 dakika dans etmemize kim nasıl laf eder? ne onun eşi, ne benim eşim bunu dillendirmeye bile cesaret edemez...

Walla bazilari beni taslayabilir ama ben dans in cok samimi birsey oldugunu düşündüğümden ne esimin baskasiyla dans etmesine sicak bakarim ne de kendim.esim disinda biriyle dans ederim.Bunun akraba kardes vs ile alakasi yok.Kisisel mesafem acisindan dans gibi yakin temas kim olursa olsun esim disinda beni rahatsiz eder..Tabi kardes kandir candir ama dans aktivitesinin eşle yapilmasindan yanayım.

Pardon ama yaptığınız kıskançlık saçmalık ötesi. Ne demek kardeşiyle dans etmesinden rahatsız olmak. Kardeş yahu bu kardeş. Siz ne hakla karışabilirsiniz iki kardeşin ne yaptığına? İster dans eder ister karşılıklı göbek atar. Sizi zerre ilgilendirmez bu durum. Rahatsız olmaya hakkınız yok. Onların arasındaki diyaloğa siz karışamaz ve müdahale edemezsiniz. Siz görümcenize gıcıksınız diye adam kardeşiyle hiçbirşey yapmasın hatta konuşmasın bile. Mantığa bak. İsterse birbirinize düşman olun yinede karışamazsınız. Sizden önce o vardı. Bu saçma sapan düşüncenizi lohusalığa bağlayıp normalleştirmeye çalışmayın. Şimdi de bu moda oldu valla her saçmalığı lohusalığa bağlamak. Herkes lohusalık dönemi geçiriyor lohusa olunca aklınızı kaybetmiyorsunuz. Eşi görümceden kıskanmak hastalıklı bir psikolojidir ötesi yok. Kardeşimin eşi benim kardeşimle dans etmemden rahatsız olacak sen kim oluyorsun da karışıyorsun derim valla. Aynı şekilde eşim benim kardeşimden böyle rahatsız olsa ağzıma geleni sayarım. Kimse kardeşimle aramdaki diyaloğa karışamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…