Esimin bensiz gittigi düğünde dans etmesi

Eeee doğruymuş yani sizinle arası açık diye abisiyle mesafeli.Lütfen böyle şeylere sebep olmayın onlar kardeş.Tabiki aranızdaki meseleyi bilemeyiz ama et ve tırnak ayrılmaz ama böyle el kızı araya girince abi kardeşin arası açılıyor , biraz empati kursanız kardeşleri kıskanmazsınız.

Normalde düğün dernek asla dansa kalkmayan , seninle hiç dans etmeyen bir adamsa eşin ... ancak o zaman bozulur bu duruma bir insan :)

Bence normal kardesiyle ya da kuzeniyle dans etmesi de sen dans ettigi kisiye mi takildin yoksa orda eglenmesine mi? Sanirim sen gidemedin o orada eglendi diye bozuldun.lohusayken buna bozulman normal

Cok zorlama ama bence bu dusuncen yaaa :)
Eger sen kendinden eminsen
Birak oyle dusunsunler.
Insanlar rahatsiz olacagin seyler dusunmesin diye soyle yapmaliyim
Yada esim boyle yapmaliydi gibi
Hesaplara girersen
Lohusa halinle gecenin 1 inde konu acarsin boyle :d
Hem kendini uzuyorsun hem esinle arani bozmus oluyorsun.
Cidden degmez.

Kardeşi veya kuzeni dahi olsa beni rahatsiz etmesi normal mi
Kuzeni normal olabilir ama kardeşi yok artıkkk. Bende gittim eşim olmadan kuzenimin dügününe. Ama belki bi yerden görür üzülür kocam diye kimseyle dans etmedim. Babamla edecektim bulamadim
Neyse yani etmiş olabilir. Bence çok takılmayın kuzeniyse nasil biri yaş kac evli mi bekar mı aile yapilari nasil akraba evlilikleri vs. Hepsi önemli öyle kuru kuru ne diyelim biz size. Simdi sizi taşlarlar burda. Bu kadar abartmayın kiskancligi diye. Adami kafesleyecek degilsiniz. Sıkmayin bu kadar.

Kuzeniyle dansından rahatsız olmanız normal. Fakat kardeşiyle dans etmesinden rahatsız olmanız normal olmamakla birlikte, gönül rızanız yoksa onla da dans etmesini uygun görmüyorum. Eşiniz sizin bu hassasiyetlerinize dikkat etmesi gerekir.

Esimin benden bagimsiz olarak da sorunlari vardi gorumcemle arayi bozan ben degilim :) ben sadece esimin biraz daha kararli bi durus sergilemesini isterdim.laf basi gelince olmadik lafi sayiyo kiza ee bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Onlar kardeş didişebilrler 2 dakika sonra sarılıp barışabilirler siz neden bu duruma seviniyorsunuz ki aksine eşiniz kardeşine birşey dediğinde onu uyarabilirsiniz.var ya biz kadınlar çok fenayız kocayı kaptık mı diğer aile fertlerini türlü fesatlıkla eşten uzaklaştırıyor ya pes yani..Sonrada zaten araları bozuktu denir yazık ya.. nasıl duygular yaşıyorsunuz.

Canim 6 haftan kalmis nasipse dogur anlarsın lohusalikta ne normalmis ne anormalmis :) 34 gunluk bebegim var ondan bu triplerim
Daha olumlu mesajlar yazılabilir bence.anormalsin demek hakaret gibi birşey olmuş.kadın derdini anlatıyor arkadaşım.böyle bir cevabı yazdığın için anormal olanın sen olduğunu düşündüm kusura bakma

Kardeş etmez de kuzen durumuna göre edebilir.

Bu duruma sevindigimi nerden çıkardınız

Anaam yetis kardesim nasi yuklendi ya herkes lohusayim ben yapmayın etmeyin

Ayy ters yazmısim yani kuzenini kıskanabilirsin ama kardesini kıskanmana yok artik tı o cümle
Ama sanirim konu başka birsey kıskançlik degilmis
Yok yok dogru yazdin sen kuzeninin beni rahatsiz etmesi normal ama kardesininki yok artik bak boyle söyleyince oteki de dogru oluyo

Anaam yetis kardesim nasi yuklendi ya herkes lohusayim ben yapmayın etmeyin
Yok ben patavatsızca cvp yazan arkadasa takıldım.sevmiyorum öyle Cevapları.valla bende lohusa oldum neler yaşadım.dans ederse etsin yaa.niye takılıyorsun ki.boşver.iyice bi halt oldum sanıyorlar sonra.takma bebeğinle ilgilen

Ya dans etmesinin ardinda sinir olduğum baska sebepler de vardi yukarda anlattim bi kismini ondan da biraz taktim buna.aslinda hic biseyi takmamak gerekiyo zaten sutumun yetmeme riski var bu bos muhabbetlerle kesilcek diye ödüm kopuyo

Ya dans etmesinin ardinda sinir olduğum baska sebepler de vardi yukarda anlattim bi kismini ondan da biraz taktim buna.aslinda hic biseyi takmamak gerekiyo zaten sutumun yetmeme riski var bu bos muhabbetlerle kesilcek diye ödüm kopuyo
Işte.... Bebeğinden önemli mi bunlar bu insanlar.hiiiiiiç üzülecek birşey yok kim napıyosa yapsın

Kardesiyle dans etmis olamaz dersen ohaa derim, tabikide normal.
Ama kuzeniyle dans edemez.

Sonuçta o düğüne yollamışsın, ben olsaydım tek yollamazdım bensiz gidemezdi sonuçta lohusayım düğüne gidip boy göstermeden önce benimle ilgilenmeli...

Ama gitmiş madem dans eder de oynar da eğlenir de, sonuçta düğüne bu ve bu gibi sebepler ile gidilir...

Ki dans ettiği kişi kuzen,kardeş vs. Kıskanılacak bir mevzu yok...

Kuzeniyle dans edemez diyen arkadaşlar, neden?biliyorum kuzeniyle evlenen insanlar bile var ama bu anormal bir durum o yüzden bunu saymıyorum, eşinizin amcasının kızıyla dayısının kızıyla vs dans etmesinde ne var, kardeş çocukları bunlar yahu.ya da uzaktan akrabası ya da sadece arkadaşı olsun arada kan bağı bile olmasın yine de alt tarafı dans yani tango falan olsa anlayacağım da düğünde edilen danstan ne olur.eşinize güveniyorsanız, dans ettiği kişiyi de biliyorsanız, daha önce sizi kıllandıracak bir harekette bulunmadıysa ben bunda olay olacak ne var anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…