Eeee doğruymuş yani sizinle arası açık diye abisiyle mesafeli.Lütfen böyle şeylere sebep olmayın onlar kardeş.Tabiki aranızdaki meseleyi bilemeyiz ama et ve tırnak ayrılmaz ama böyle el kızı araya girince abi kardeşin arası açılıyor , biraz empati kursanız kardeşleri kıskanmazsınız.Ya evet burdaki kuzen hikayeleri hayret edilecek turden. Ama benim taktigim kuzenden ziyade kardesi yukarda da anlattim aram pek iyi degil gorumcemle simdi bunu kullancak bak abimle benim bi sorunum yok aramizi bozan Yengem muhabbeti yapcak adim gibi eminim..
Yok etmedim ben konuyu rahatsiz etmesi uzerine actim zaten ama herkes cemkirmis kiskanclik zihniyet bilmem ne diyeonlarin arasindaki sorun iste toplum icinde ustelik benim olmadigimbi yerde boyle yumuşayinca toplar otomatik olarak bana cevriliyo ben yokum ve abi kardes ne guzel dans ediyolar demek gelinden ötürüymus bunlarin derdi gibi bi algi.. Ben olsam o dugunde been de oyle derdim herhalde icimden.
Kuzeni normal olabilir ama kardeşi yok artıkkk. Bende gittim eşim olmadan kuzenimin dügününe. Ama belki bi yerden görür üzülür kocam diye kimseyle dans etmedim. Babamla edecektim bulamadimKardeşi veya kuzeni dahi olsa beni rahatsiz etmesi normal mi
Onlar kardeş didişebilrler 2 dakika sonra sarılıp barışabilirler siz neden bu duruma seviniyorsunuz ki aksine eşiniz kardeşine birşey dediğinde onu uyarabilirsiniz.var ya biz kadınlar çok fenayız kocayı kaptık mı diğer aile fertlerini türlü fesatlıkla eşten uzaklaştırıyor ya pes yani..Sonrada zaten araları bozuktu denir yazık ya.. nasıl duygular yaşıyorsunuz.Esimin benden bagimsiz olarak da sorunlari vardi gorumcemle arayi bozan ben degilim :) ben sadece esimin biraz daha kararli bi durus sergilemesini isterdim.laf basi gelince olmadik lafi sayiyo kiza ee bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Daha olumlu mesajlar yazılabilir bence.anormalsin demek hakaret gibi birşey olmuş.kadın derdini anlatıyor arkadaşım.böyle bir cevabı yazdığın için anormal olanın sen olduğunu düşündüm kusura bakmaCanim 6 haftan kalmis nasipse dogur anlarsın lohusalikta ne normalmis ne anormalmis :) 34 gunluk bebegim var ondan bu triplerim
Bu duruma sevindigimi nerden çıkardınızOnlar kardeş didişebilrler 2 dakika sonra sarılıp barışabilirler siz neden bu duruma seviniyorsunuz ki aksine eşiniz kardeşine birşey dediğinde onu uyarabilirsiniz.var ya biz kadınlar çok fenayız kocayı kaptık mı diğer aile fertlerini türlü fesatlıkla eşten uzaklaştırıyor ya pes yani..Sonrada zaten araları bozuktu denir yazık ya.. nasıl duygular yaşıyorsunuz.
Anaam yetis kardesim nasi yuklendi ya herkes lohusayim ben yapmayın etmeyinDaha olumlu mesajlar yazılabilir bence.anormalsin demek hakaret gibi birşey olmuş.kadın derdini anlatıyor arkadaşım.böyle bir cevabı yazdığın için anormal olanın sen olduğunu düşündüm kusura bakma
Yok yok dogru yazdin sen kuzeninin beni rahatsiz etmesi normal ama kardesininki yok artik bak boyle söyleyince oteki de dogru oluyoAyy ters yazmısim yani kuzenini kıskanabilirsin ama kardesini kıskanmana yok artik tı o cümle
Ama sanirim konu başka birsey kıskançlik degilmis
Yok ben patavatsızca cvp yazan arkadasa takıldım.sevmiyorum öyle Cevapları.valla bende lohusa oldum neler yaşadım.dans ederse etsin yaa.niye takılıyorsun ki.boşver.iyice bi halt oldum sanıyorlar sonra.takma bebeğinle ilgilenAnaam yetis kardesim nasi yuklendi ya herkes lohusayim ben yapmayın etmeyin
Ya dans etmesinin ardinda sinir olduğum baska sebepler de vardi yukarda anlattim bi kismini ondan da biraz taktim buna.aslinda hic biseyi takmamak gerekiyo zaten sutumun yetmeme riski var bu bos muhabbetlerle kesilcek diye ödüm kopuyoYok ben patavatsızca cvp yazan arkadasa takıldım.sevmiyorum öyle Cevapları.valla bende lohusa oldum neler yaşadım.dans ederse etsin yaa.niye takılıyorsun ki.boşver.iyice bi halt oldum sanıyorlar sonra.takma bebeğinle ilgilen
Işte.... Bebeğinden önemli mi bunlar bu insanlar.hiiiiiiç üzülecek birşey yok kim napıyosa yapsınYa dans etmesinin ardinda sinir olduğum baska sebepler de vardi yukarda anlattim bi kismini ondan da biraz taktim buna.aslinda hic biseyi takmamak gerekiyo zaten sutumun yetmeme riski var bu bos muhabbetlerle kesilcek diye ödüm kopuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?