eşimin bi çocuğu varmış

Burada mağdur olan iki kişi
Biri sen , diğeri o kadının eşi , o çocuk ise külliyen mağdur , çok yazık
Bu durum ilerde bi kan testi vs ile ortaya çıkarsa ne olur , eşin hiç bunu düşünmüş mü .

Ben olsam direk boşanırdım, o kadının kocasına da söylerdim oda boşansın iki eski sevgili kaçamak yapacağına hemen evlenirler çocuklarıyla mutlu mesut aile olurlar baksana olan sana olmuş üzüldüm

Evlı barklı kadınla bırlıkte olmus. belkıde kocandan degıl tabı ama ıkı turlude ıgrenc..
Bu durumda ne yapılır bılmıyorum ama Allah yardımcın olsun
eskı ılıskılerınızı konusmadıysanız ee esınınde cocuktan haberı olmadıgı ıcın yalan soylemıs sayılmaz ama.. bu durum neyı ne kadar degıstırır kı tabi

Bırde esın hala facesıne bakıyorsa burada ayrıca bır sorun var demek kı bıtmeyen seylerde var

Ne diyecegimi bilemiyorum, allah size cok guc kuvvet versin oncelikle. Esiniz sizin hakkiniza girmis bunu bu gune kadar saklayarak ustelik hamilesiniz de yasadiginiz yikimi tahmin edemiyorum. Enine boyuna dusunun her seyi ama her sey bu kadar yeni iken degil daha sonra. Ileride olabilecekleri, bunu kaldirip kaldiramayacaginizi, kendi cocugunuzu ve hatta o cocugu ve esinizle iliskinizi. Hem de cocugun babasi diye bildigi biri var esiniz istese de cocugun hayatina girmesi bir facia olur. Nasil bir cesaretmis kadindaki cocugu aldirmamis. Ahlak ise hikayenin hicbir tarafinda yok burada en masum siz ve cocugunuz. Bu yuzden onceliginiz siz olun.

bence susun burda kaç hayat mahvolabilir
sizin doğacak bebeğinizin diğer çocuğun babası olduğunu zannettiği adamın eşinizin diğer kadının
hiç etik değil ama susmak bazen daha iyidir

Çok üzüldüm şöyle bi düşününce ben olsam çeker giderdim dicem ama ha diyince de gidilmiyor. Eşiniz çocuğu sahiplenmek istiyor mu peki ?

diğer konudaki mesajınız niye hikaye uyduruyosunuz anlamadım

ekşiciler basmış yine burayı.
fake konu sanırım. .

Mune

bu konuda yalan sahte konu açan insanın karakterinden insanlığından şüphe etmesi gerekir
kişiliksizliktir bu yalancılık bu diyecek söz bulamıyorum

Orta da aldatma yok.
Geçmişte yaşanan bir hata burada mağdur olan siz değil kadının kocasıdır.
Bence çocuğuyla vede annesiyle bir bağı yoksa hiç üstüne gitmeyin unutup hayatınıza devam edin.
Mutlu giden bir evliliği geçmişte yaşanan bir hata uğruna bozup evladınızı babasız yuvasız bırakmayın derim.
Biraz faha anlayışlı olun. Eşinizin bundan sonra ki davranışları ve tavırlarına göre hareket edip o doğrultuda karar verin.
Ve asla eşinizin geçmişini ve çocuğunu yüzüne vurup yarasını deşmeyin bu durumu eşinize karşı kullanmayın.
Oluruna bırakın derim.
Allah teâlâ kulumu kulla sınarım diyor.
Sizin de sınavınız bu.
Ölümlü dünya da çok gereksiz işlerin peşinden gidip mutsuz olmaktansa biraz daha sabırlı anlayışlı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…