eşimin bi çocuğu varmış

Yani hayatta hersey insanlar icin. Her insan hata yapabilir. Onlarin hatalarinin ceremesinide masum bir coxuk cekior iste hayat cok acimasiz. Yani eger coxuk kocanizdansa babaligini yapmasi lazim diger adamada yazik kendi cocugu sanior. Ay cok zor gercekten allah kolaylik versin

Yapacak birsey yok evlenmeden onceki bi sir sana soylemesi de iyi olmus nihayetinde bu bir gercek 20 25 yil sonra da olsa ogrenecektin nasil olsa ... bence ne bosanacak bi mevzu degil ... sonucta sende hamileymissin bi cocuk babasiz bide seninki mi babasiz kalsin ... herkes hayatinda bi sir saklar buyuk yada kucuk ... bundan sonrasi icin yapilacaklari kocanla sen konusacaksiniz ... asil konu hala o kadini seviyor mu?

O kadar zor bir konu ki kalem oynatamadım eşinizin tek ve en büyük yanlışı evlenmeden çocuğu olduğunu size söylememesi olmuş ki sizi kaybedeceğini bildiği içindir o da devamında gelişen duruma ne desem bilemedim gerçekten çok zor

çok zor bir durum öncelikle ama sizden öncesine bir sey diyemezsiniz . ama sizden bunu saklaması yanlış . çok dikkatli olan kocanızın aklı bile karısabilir . yapıcı olmaya bakın bu durumda nasıl olacaksınız bilmem ama tek bir konuda hatalı bence . çocuğunuz var mı acaba

Konu fake diye yazılıyor arkadaşlar hala yorum yapıyorsunuz yapmayın

Konu gerçekse iğrenç. Evli bir kadınla ilişki yaşayıp üstüne çocuğunu sahiplenmeyen bir adamı hiçbir şey affettiremez bence. Çocuğunun babası bile olsa. Ki bir de saklama kısmı var. Orası bile bu adamı hayatından temelli çıkarmak için yeterli bir sebep. Ekşınlı konu, beğendim.

Saklanacak sır var saklanmayacak yutulamayacak sır var, haksızlık var ortada bi kere, çocuğa yazık baba olduğunu sanan o adama yazık

Hala görüşüyorlardır onlar

Bizle kafa buluyorsunuz diye düşünüyorum. Ama konu eğer gerçekse nekadar sizden önce bile olmuş olsa evli kadınla birlikte olabilmiş bi erkek müsvettesini koca olarak yanımda gezdirmek istemezdim.

Bence başkasından çocuğu olması suç değil. Ancak bunu evlenmeden size söylememesi çok düşüncesizce. Yani ben evlenecek olsam, eşimin çocuğu olsa kabul etmem, evlenmem mesela. İlk çocuk heyecanını birlikte yaşamak isterim.

Bir de evli kadınla çocuk yapıp, çocuğa sahip çıkamayıp başkasına baba dedirten birini de ben baba yapmazdım. Bunu affedemezsim ben, kısacası boşardım. Böyle bir ahlaki yıkımın ortasında yer almak istemem yani.

Direk bosan cok ciddiyim evli bir kadinla birlikte olmak nedir ya cocuk bir de birak bunu sen

Ben oldam kostura kostura kadinin kocasina soylerdim. Simdi onlar dusunsun...
Valla ben de söylerdim. O adama yazık değil mi? Elin çocuğuna babalık ediyor kaç senedir.
Tabi söyledikten sonra adam kadını öldürür mü boşar mı bilemiyorum, orası riskli.
He bu arada çocuk o evlilik içinde olduğu için konu sahibinin eşinin hiçbir yasal hakkı yok. Adam izin vermezse test bile yaptıramazlar. Belki inadına vermez çocuğu ömür boyu. Bu da son atığı gol olur. Kadını kapının önüne koyup çocuğu vermese mesela.
Edit: Fake olabilirmiş, aman dikkat.

sadece benzemekle cocugu olsaydı
benım resmen ıkızım var bıldıgın ıkızım okadar benzerız ama ne akrabayız ne evladım
kendı cocugum bana okadar benzemıyor

dna testı dıye bırsey var soylıyım dedım...

ayrıca ihanet affedılmez

Kadinin da adamin da yaptigi kabul edilebilir degil.ahlaksizlik.cunku kadin evli. Size bunu keske evlenmeden once soyleseydi.sizden once gelisen bir olay oldugu icin sadece size soylenmemesi konusunda cok ayip edilmis size.geri kalan kismi kabul ederseniz zaten evlnirdiniz etmezseniz ayrilirdiniz

Eeee konu sahibi ne yapmayı düşünüyorsun?o adamcağız yıllarca babası sanmış kendini babalık yapmış bundan sonra da sen mi annelik yapacaksın ?
(içimde ki fakeeeee diye bağıran sesi bastırmak o kadar güç ki )

Üstüste yaptığı hatalar bir yana hadi diyelim bekarken yapmış pişman olmuş tövbe etmiş.Evlenmeden önce sana anlatmalıydı ona göre karar alırdın eninde sonunda anlatacaktı madem.Bari çocuk kararı vermenizden önce bahsetseydi.Hamile bir kadına bu yapılmamalı nasıl şimdi söyler sana şimdiye kadar susmuş ahirete taşısaymış sırrını.Kolay kolay boşan demem kimseye ama sizin durumda boşanmak en temizi belki de bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…